Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cei mai buni crenvursti
Last Updated: Nov 22 2022 12:42, Started by
MembruAnonim
, Feb 12 2022 17:35
·
0
#253
Posted 09 March 2022 - 20:24
E posbil ca Penny sa vanda o imitatie de varsli, pentru ca am mai patit sa nu-mi placa niste carnati de Plescoi luati de la ei. Mi-a adus apoi cineva niste carnati de Plescoi diferiti, nu exista comparatie intre cele doua produse.
|
#254
Posted 09 March 2022 - 21:08
Tot apropo de varsli - acestia din Lidl or fi buni? Ii vor baga sapatamana viitoare si as lua. Poate i-a incercat cineva...
Sa ma scuze colegul initiator pentru discutia despre alt produs in topicul de crenvursti. Attached FilesEdited by Pudu, 09 March 2022 - 21:09. |
#255
Posted 09 March 2022 - 21:58
#256
Posted 10 March 2022 - 11:40
#257
Posted 11 March 2022 - 00:23
Pudu, on 09 martie 2022 - 21:08, said:
Tot apropo de varsli - acestia din Lidl or fi buni? Ii vor baga sapatamana viitoare si as lua. Poate i-a incercat cineva... Sa ma scuze colegul initiator pentru discutia despre alt produs in topicul de crenvursti. Edited by bossake, 11 March 2022 - 00:29. |
#259
Posted 17 March 2022 - 12:23
Daca analizezi tot,nu mai maninci nimic.Citi dintre noi isi permit luxul sa manance totul din productie proprie?
|
#260
Posted 17 March 2022 - 12:27
Chifteluta, on 17 martie 2022 - 12:15, said: O prostie generica, de genul: "vedeti ca exista crenvursti cu mai multa carne si crenvursti cu mai putina carne".Nu mai zic de asta:"Crenvurştii sunt un produs pe care îl cumpărăm pentru a-l mânca dimineaţa, la serviciu, când mergem la picnic sau, mai nou, chiar între doua felii de pâine sub denumirea de hot dog". |
#261
Posted 17 March 2022 - 18:47
Chifteluta, on 17 martie 2022 - 12:15, said: O prostie, asa e cand numirile astea se fac politic : ""Crenvurştii sunt un produs pe care îl cumpărăm pentru a-l mânca dimineaţa, la serviciu, când mergem la picnic sau, mai nou, chiar între dou felii de pâine sub denumirea de hot dog. Sperăm cu toţii că un astfel de produs este compus doar din carne, arătând şi mirosind a carne, cu ceva condimente adăugate şi cam atât. Însă, citind eticheta sau urmărind testele comparative InfoCons, putem vedea că într-un astfel de produs se găsesc chiar şi 10 E-uri. Oare mai e loc şi de carne? Haideţi să citim eticheta, să alegem în cunoştinţă de cauză şi să votăm produsele pe care cu adevărat dorim să le cumpărăm!", a afirmat Sorin Mierlea, preşedintele InfoCons." E-urile mai mult sau mai putin se gasesc in toti, cu cat e termenul mai scurt cu atat mai putine. Am un prieten care acu cativa ani intr-o criza de sanatate alimentara facea carnati din carne macra degresata. Complet necomestibili, s-a lasat. |
#262
Posted 17 March 2022 - 19:07
DANANDREI2001, on 17 martie 2022 - 18:47, said:
E-urile mai mult sau mai putin se gasesc in toti, cu cat e termenul mai scurt cu atat mai putine. Daca contine sodium nitrite e bun, daca contine E250 e pericol DANANDREI2001, on 17 martie 2022 - 18:47, said:
Am un prieten care acu cativa ani intr-o criza de sanatate alimentara facea carnati din carne macra degresata. Complet necomestibili, s-a lasat. Astazi am facut 1/2 Kg carnati cu carne tocata porc-vita 15 % grasime. Eram foarte ingrijorat ca e prea mic procentul de grasime. Am framantat carnea cca 2 minute, fara sa adaug lichide. Carnatii au iesit de consistenta crenvurstilor. S-a emulsionat totul foarte bine (dubios). Daca stiam, foloseam condimentele corespunzatoare si cred ca obtineam cei mai buni crenvursti |
|
#263
Posted 18 March 2022 - 09:08
La crenvursti trebuie sa adaugi gheata in compozitie, ca sa emulsionezi foarte bine carnea
|
#264
Posted 18 March 2022 - 17:36
Am luat crenvursti Angst 1968. Nicio treaba cu crenvurstii ceausisti. Membrana aia este groaznica, sunt convins ca este tratata cu fum lichid anterior umplerii cu compozitie. Mult prea pregnant gustul de fum lichid. Compozitia fara niciun gust, foarte ferma, probabil din cauza unui agent de ingrosare. Parizerul 1968 la fel de prost. Cu aceasta ocazie se incheie capitolul crenvursti si parizer pentru urmatorii ani.
|
#265
Posted 18 March 2022 - 17:42
Ieri am mancat chilli dog cu crenvusti de Angst- porc vita.F bun.
|
#266
Posted 20 May 2022 - 18:27
Am cumparat acesti crenvursti din Lidl. Sunt ok la gust, dar sunt enormi. Un astfel de crenvurst este cam cat doi normali.
Attached Files |
#267
Posted 20 May 2022 - 18:44
Si noi ii mancam pe cei Dulano,dar la caserola,din Lidl.Nu sunt la fel de buni ca cei de Angst,dar Lidl e si la tara...Cei Dulano fierti si pusi apoi in cornuri de hotdog incalzite de la masina de hotdog sunt super.
|
|
#268
Posted 20 May 2022 - 18:58
#269
Posted 20 May 2022 - 19:22
Care locuiti prin jud. Cluj, Alba, Hunedoara si Sibiu, cautati crenwurstii produsi de La Meseni. I-am probat eu astazi si sunt peste ce gasiti in hypermarketuri.
|
#270
Posted 20 November 2022 - 09:32
Din punctul meu de vedere, cei mai buni crenvursti sunt aia pe care nu-i mananc...
Cu ceva ani in urma, vreo douazeci, am gasit in ei niscaiva chestii care m-au facut sa renut la preparatul asta. La fel si toba. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users