![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Vecini cu magazin si cu terasa - galagie toaat ziua
Last Updated: Jul 29 2021 10:16, Started by
liviu_np
, Jul 27 2021 20:54
·
0

Posted 27 July 2021 - 20:54

Salut, poate ca nu e bine aici topicul drept pentru care rog un moderator sa-l mute acolo unde trebuie.
Speta e urmatoarea: In localitatea de langa Bucuresti unde stau de peste 15 ani, pe o strada unde era liniste si nu se auzeau decat masinilie care treceau pe strada, chiar vis-a-vis de mine si-a construit si deschis un nene (rrom) un magazin. Treaba e buna, Am o pravalie chiar in fata casei unde gasasc ce trebuie, dar si-a facut si un fel de terasa in care isi gazduieste toti betivii care vorbesc cu voce tare + manele de dimineata de la 7 pana noaptea la 11-12. Omul are pile la primaria locala si politia locala. Degeaba sun eu la 11 noaptea sa reclam de muzica tare ca sunt trecut pe ignore. Ce pot face? Unde sa reclam in asa fel incat sa-i vina in „vizita“ altii decat cei de la primarie sau politia locala. Am sunat si la 112, dar a venit politia locala si nu a facut nimic. |
Posted 27 July 2021 - 20:58

Din pacate, nu cred ca ai ce face.
Poate doar niste termopane mai eficiente. Edited by pasilla, 27 July 2021 - 20:59. |
Posted 27 July 2021 - 21:05

Aici de unul nu faci multa treaba.
Trebuie sa gasesti aliati printre vecini si in mod solidar, va duceti la primarie si depuneti o petitie. O idee buna ar fi o pichetare filmata si difuzata. |
Posted 27 July 2021 - 21:06

Asta e Romania, isi face cine vrea ce vrea, doar e la el in curte ce basca masii, tara de rahat.
|
Posted 27 July 2021 - 21:12

Filmezi cum e zgomot la terasa, filmezi megafonul, filmezi militianul. Daca ceva nu e ok, trimiti filmarea la stiri. De acolo se rezolva, prind stirile cu militieni.
|
Posted 27 July 2021 - 21:16

Posted 27 July 2021 - 21:19

Tu crezi ca stirile se fac la dorinta si necesitatile cetateanului ? Daca exista potential, de ce nu? Ia imagineaza-ti titlul. Abuz al politiei romane. Primar PSD, mana in mana cu interlopii din comuna X din apropierea capitalei. Edited by carturarulobosit, 27 July 2021 - 21:19. |
Posted 27 July 2021 - 21:20

Ce pot face? Unde sa reclam in asa fel incat sa-i vina in „vizita“ altii decat cei de la primarie sau politia locala. Am sunat si la 112, dar a venit politia locala si nu a facut nimic. Trebuie să vii singurel cu o soluţie inedită, la limita legalităţii (sau nu ![]() |
Posted 27 July 2021 - 21:22

Poti suna la 112 si sa explici ca politia locala nu ia masuri, sa iti trimita politie adevarata, dar nu stiu daca o sa faca asta.
Eu am patit la fel anul trecut si dupa ce au venit de vreo cateva ori degeaba, mi-au zis sa vin la sediul politiei locale, sa dau declaratii. Dar eu nu stau acolo decat rar si nu am avut timp. Probabil pe asta si mizau, ca sa ma faca sa renunt. |
Posted 27 July 2021 - 21:24

Din pacate, nu cred ca ai ce face. Poate doar niste termopane mai eficiente.
Aduna si tu niste caini de pe strada, da-le de mancare, ingrasa-i. Cainii urasc si gitanii si betivii! Problem solved. Pasul doi e sa-ti schimbi termopanele. Ca tot omul, vreau sa stau si eu in curtea mea, in foisor. Sa va puneti voi termopane la foisor! La casa am, dar la fel, la 36 de grade afara sa stati voi in casa cu tot aerul condituinat, iar piscina sa stea degeaba !. |
|
Posted 27 July 2021 - 21:26

Daca exista potential, de ce nu? Ia imagineaza-ti titlul. Abuz al politiei romane. Primar PSD, mana in mana cu interlopii din comuna X din apropierea capitalei. De ex. dintr-o data ursii s-au apucat sa atace. In fiecare zi ai cel putin o stire. Pana acum stateau in banca lor.
Ca tot omul, vreau sa stau si eu in curtea mea, in foisor.!. Nu inteleg de ce te razboiesti cu mesagerul ![]() Edited by pasilla, 27 July 2021 - 21:27. |
Posted 27 July 2021 - 21:26

Posted 27 July 2021 - 21:29

Ca tot omul, vreau sa stau si eu in curtea mea, in foisor. Sa va puneti voi termopane la foisor! La casa am, dar la fel, la 36 de grade afara sa stati voi in casa cu tot aerul condituinat, iar piscina sa stea degeaba !. Nu cred ca ai ce face din pacate, doar sa te muti. Normal ar fi sa nu iti poti face terasa, cabinet dentar sau orice alta firma fara acordul vecinilor pe o raza de minim 200m, in functie de activitate...dar, dupa cum ziceam, asta e Romania, mai mult nu se poate. ![]() |
Posted 27 July 2021 - 21:34

Daca singur nu reusesti nimic, ai nevoie de cativa aliati. Pe vecinii din jur, vecini care, dupa cum expui problema, ar trebui sa fie si ei deranjati. Mai multe plangeri regulate sau o plangere colectiva. Unde-s multi, puterea creste.
|
Posted 27 July 2021 - 21:36

Un alt sfat bun, dar greu de crezut ca se poate pune in practica.
|
|
Posted 27 July 2021 - 21:41

Sesizeaza primaria,politia,politia locala,agentia de mediu in scris cu nr inregistrare si data, invocand Legea nr. 61/ 1991 republicata, privind ordinea si linistea publica(art 2,pct27).
Daca nu obtii rezultatul dorit, poti deschide actiune in instanta. Edited by belisima, 27 July 2021 - 21:44. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users