Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Doctoratul sau al 2-lea masterat ...

Reparatie tabla smulsa in jurul u...

W11 home , problema cu limba engl...

De unde cumpar o tigaie wok?
 Cartela cu numar pentru activarea...

Cablu ingropat

Presiune/amenințari

Sapatura de jur imprejurul casei
 Adaptor pt casti

În UE, permis digital de conducato...

Spalatorie auto profesionala in I...

Anxietate si Safety behaviors OCD.
 Conducta DN 800 pe teren construi...

placa video buna pentru redare ca...

in cat timp se activeaza un abona...

Dilema dupa facultate
 

intrebare Receptor Redline T10

- - - - -
  • Please log in to reply
77 replies to this topic

#19
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,229
  • Înscris: 30.03.2019
Unele au functii de recording, IPTV sau alte lucruri mai bine optimizate pe tuner decat pe TV.

#20
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,364
  • Înscris: 03.02.2016
Am zis sa las pozele cu meniu aici in caz ca mai e cineva care vrea informatii despre acest tv tuner.
P.S.: Nu sunt in ordine !
[ https://i.ibb.co/0FRWZFx/2021-04-28-21-10-00-IMG-7041.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://i.ibb.co/5YBw9z0/2021-04-28-21-09-58-IMG-7040.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://i.ibb.co/tHdcP68/2021-04-28-21-09-56-IMG-7039.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://i.ibb.co/ry81FYz/2021-04-28-21-09-55-IMG-7038.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://i.ibb.co/L5M0jFB/2021-04-28-21-09-53-IMG-7037.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://i.ibb.co/CntQrsk/2021-04-28-21-09-49-IMG-7036.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://i.ibb.co/BP57p85/2021-04-28-21-09-48-IMG-7035.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://i.ibb.co/WVdCWNh/2021-04-28-21-09-44-IMG-7034.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Razvan125, 28 April 2021 - 20:14.


#21
marinexus

marinexus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 08.03.2006

View PostRazvan125, on 28 aprilie 2021 - 19:54, said:

OFF Topic: Am vazut ca multa lume cumpara tv tunere si le folosesc la televizor. De ce ? Care-i avantajul unui tv tuner ?
Ca sa raspund la intrebare si sa fiu si ontopic, cred ca acest model e cumparat in special pentru ca "face lumina" la un anumit provider de tv prin cablu.
Celelalte motive sunt si cele mentionate de novotab51 si as mai mentiona faptul ca e una din variantele ieftine de a upgrada tv-uri vechi care au rezolutie si display ok, dar sunt vechi pe partea de tuner tv,  sau de a transforma un monitor in tv.
Legat de modelul in discutie as preciza ca nu face inregistrare tv programata pe canale "luminate" desi te lasa sa faci programarea intervalului de inregistrat sau a emisiunii de inregistrat. Dar in schimb face inregistrare daca apesi butonul record de pe telecomanda.
Eu am ajuns sa am contact cu acest tuner printr-o peripetie. Aveam de la un prieten un receptor Plaza TV, vandut de o firma bulgareasca in marketplace emag. Mi l-a dat ca se saturase de restarturile receptorului. Intr-o zi am dat din intamplare de modelul redline pe emag si am vazut pozele meniului postate de cineva care-l cumparase. Am avut un moment din ala: meniul asta imi e cunoscut. Pornesc receptorul Plaza Tv si ... exact meniul de la redline. Zic: ma sa vezi ca turcii au facut un receptor pentru bulgari. Cum la Plaza Tv nu aveam disponibil nici un firmware ca sa vad daca problema receptorului era din soft am zis, ce am de pierdut, pun firmware de redline. Si asa am facut, au urmat doua surprize: una ca a mers update-ul si a pornit in fereastra de scanare canale, si a doua ca nu se mai intelegea cu telecomanda lui. Asa ca in loc sa cumpar o telecomanda cu 20 lei + transport am luat alt receptor cu 105 lei si am facut si Plaza Tv-ul sa mearga.Cu ceva rabdare am gasit si butoane de pe telecomanda Plaza Tv care corespundeau butoanelor esentiale oricarui tv: tasta albastra e canal in sus, tasta 4 este canal jos, tasta ok este volum sus, tasta go to este volum jos Posted Image . Bonusul a fost ca dupa update s-a "luminat" si Plaza TV-ul, inainte nu era "luminat".

Edited by marinexus, 28 April 2021 - 21:08.


#22
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 18.04.2018

View PostRazvan125, on 28 aprilie 2021 - 19:54, said:

OFF Topic: Am vazut ca multa lume cumpara tv tunere si le folosesc la televizor. De ce ? Care-i avantajul unui tv tuner ?
Pai tu ai citit ec am scris eu mai sus? asta de l-am achizitionat pt matusa mea, decodeaza hbd-ourile si toate celelalte fara a mai fi nevoie sa platesti pt ele in ca 25-30 de lei in plus, eu unu zic ca merita, tu nu ? Posted Image
Inca o intrebare as avea, acu e pt actualizarea automata a progamelor?

Edited by CostyNn96, 28 April 2021 - 22:03.


#23
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 18.04.2018
ACU=AUTO CHANNEL UPDATE, asta inseamna? in orice caz l am lasat pornit , am asa o vaga banuiala functia respectiva e pt a face singur scanare dupa canale noi, sper sa nu gresesc

#24
coco_bob

coco_bob

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 41
  • Înscris: 20.02.2007
Se poate salva lista de canale si incarca ulterior? Nu vreau sa mai pierd timp sa le aranjez dupa o eventuala scanare sau resetare.

#25
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,364
  • Înscris: 03.02.2016
Nu stiu, dar am patit de doua ori pana acum sa se scaneze programele (cred) atunci cand am vrut sa ma uit la un canal la care nu m-am uitat niciodata.
A aparaut un mesaj pe pe ecran si dupa cateva secunde m-a redirectionat pe TVR 1 (acesta fiind primul canal).
https://storage.rcs-...75-afc127e09482

Minusuri dupa o luna de utilizare:
-se misca cam greu atunci cand schimbi programele

Edited by Razvan125, 01 June 2021 - 16:15.


#26
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 18.04.2018

View PostRazvan125, on 01 iunie 2021 - 16:10, said:

Nu stiu, dar am patit de doua ori pana acum sa se scaneze programele (cred) atunci cand am vrut sa ma uit la un canal la care nu m-am uitat niciodata.
A aparaut un mesaj pe pe ecran si dupa cateva secunde m-a redirectionat pe TVR 1 (acesta fiind primul canal).
https://storage.rcs-...75-afc127e09482

Minusuri dupa o luna de utilizare:
-se misca cam greu atunci cand schimbi programele
asa am patit si eu. asta din cauza ca ai lasat ACU pe automat, daca il dezactivezi numai ai probleme.....
cat despre problema ta @coco_bob ai putea incerca cu chansort, insa nu garantez ca va merge 100%

#27
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,364
  • Înscris: 03.02.2016
Eu nu am gasit Discovery Channel. Oare si-a schimbat numele ?

#28
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,623
  • Înscris: 06.11.2018
Nu.

#29
deep_throat876

deep_throat876

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 28.08.2009

View PostCostyNn96, on 26 aprilie 2021 - 20:29, said:

deci eu nu am nicio sansa cu tv-ul meu sa le vad, nu?

sa stii ca e ok, decripteaza toate canalele intr-adevar, insa telecomanda e jale.....deja scartaie si trebuie sa apesi de vreo 2-3 ori inainte sa ia comanda, asta dupa ce "am butonat o" aranjand canalele in ordinea dorita, nu vreau sa ma gandesc cum va fi peste 1,2 ani Posted Image) si inca o chestie am observat ca se cam incalzeste "cutiuta cu minuni"


ce versiune soft aveti?

#30
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 18.04.2018

View Postdeep_throat876, on 31 iulie 2021 - 08:29, said:



ce versiune soft aveti?
Decodorul a fost cumparat pentru matusa mea, la vremea respectiva ii bagasem ultima verisune aparuta, acum nu stiu daca este tot aceeasi sau intre timp a aparut alta..

#31
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 889
  • Înscris: 07.09.2018
Știe cineva dacă acest receptor poate decoda HBO-urile în rețeaua NextGen (sau Telekom)?

#32
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,229
  • Înscris: 30.03.2019
Mă îndoiesc. Din ce am citit pe review-urile de pe eMag, decodează doar rețeaua Digi. Nu știu exact cum funcționează, dar dacă NextGen/Telekom folosesc aceleași metode de criptare ca Digi, poate merge, pentru că era cineva care spunea că i-a decodat HBO-urile de pe o rețea locală.

#33
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 18.04.2018
La digi decodeaza toate canalele cu plata, exceptand cele 4k. la telekom nu stiu ce sa spun, astia  nu au doar satelit, au si prin fibra optica/cablu digital?
Le : daca imi aduc bine aminte intr un review pe emag cineva spunea ca doar in reteaua digi a reusit sa decodeze canalele cu plata, la alt operator nu reusise

Edited by CostyNn96, 26 August 2021 - 14:06.


#34
deep_throat876

deep_throat876

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 28.08.2009

View PostTheSignMetro64, on 26 august 2021 - 10:50, said:

Știe cineva dacă acest receptor poate decoda HBO-urile în rețeaua NextGen (sau Telekom)?

nu merge decat in reteaua digi tv are incorporat in soft nagra 2 emu cu niste key vechi in alte retele sigur nu merge pentru ca vorbim de alte tipuri de criptare nagra 3 nds etc

#35
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,471
  • Înscris: 30.03.2005
Are cumva HDMI-CEC? Sa se poata utiliza doar o telecomanda la tv+receptor ?
Mersi

#36
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,364
  • Înscris: 03.02.2016
Salutare. Stiti vreun model de Tv Tuner cu VGA in si VGA Out ?
Am un PC legat la monitor, insa monitorul are doar o intrare Vga. Tv Tunerul vechi are vga out si vga (e unul mai complex, dar vechi si trebuie schimbat. Pot sa fac un pop-out la tv in timp ce folosesc monitorul).

Sau ce alta varianta as avea de a lega Tv Tunerul si PC-ul la monitor ?

Edited by Razvan125, 17 October 2021 - 21:15.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate