Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Genetica vs educatia vs cultura

Asus ROG - Probleme mari wi-fi

Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate
 Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...

Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...
 Popcorn stradal

De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig
 Degresant auto eficient

Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...
 

intrebare Receptor Redline T10

- - - - -
  • Please log in to reply
77 replies to this topic

#1
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 18.04.2018
Va salut, am comandat receptorul mai sus mentionat https://www.emag.ro/...d/pd/DLYB4QBBM/ pentru matusimea, ea avand tot cablu analog de la  digi, dar o interesa canalele Rai1, rai3 asa ca nevrand sa plateasca mai mult la abonamentul tv i-am achizitionat acest receptor, dupa ce le-am scanat si le-am aranjat cum a dorit, am vazut ca la ea canalele HBO-CINEMAX,FILMONE si SuperOne merg fara probleme fiind decodate, in schimb eu avand un tv philips cu dvb-c incorporat aceste canale nu-mi merg, afisand mesajul "Daca modul ci+ nu este introdus sau...." Intrebarea mea ar fi ce are acel receptor in plus fata de tv-ul meu cu dvb-c incorporat? cum decripteaza/decodeaza acele canale ele fiind in optiunea cu plata? multumesc

Edited by CostyNn96, 26 April 2021 - 20:22.


#2
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,272
  • Înscris: 30.03.2019
Key-uri de decriptare. Le scot ei cumva. Nu e legal sub nicio formă (zic eu).

Voiam și eu să-mi iau un mic tuner DVB-C și am dat peste ăsta, dacă te uiți în review-uri o sa vezi ca mai sunt și alții care spun că poate decoda canalele. Și nu doar la Digi. Mai era cineva care era pe o firmă locală și îi decodase HBO-urile.

Oricum, cu prima ocazie mi-l iau și eu :)

Edited by novotab51, 26 April 2021 - 20:27.


#3
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 18.04.2018

 novotab51, on 26 aprilie 2021 - 20:27, said:

Key-uri de decriptare. Le scot ei cumva. Nu e legal sub nicio formă (zic eu).

Voiam și eu să-mi iau un mic tuner DVB-C și am dat peste ăsta, dacă te uiți în review-uri o sa vezi ca mai sunt și alții care spun că poate decoda canalele. Și nu doar la Digi. Mai era cineva care era pe o firmă locală și îi decodase HBO-urile.

Oricum, cu prima ocazie mi-l iau și eu Posted Image
deci eu nu am nicio sansa cu tv-ul meu sa le vad, nu?

sa stii ca e ok, decripteaza toate canalele intr-adevar, insa telecomanda e jale.....deja scartaie si trebuie sa apesi de vreo 2-3 ori inainte sa ia comanda, asta dupa ce "am butonat o" aranjand canalele in ordinea dorita, nu vreau sa ma gandesc cum va fi peste 1,2 ani :)) si inca o chestie am observat ca se cam incalzeste "cutiuta cu minuni"

Edited by CostyNn96, 26 April 2021 - 20:30.


#4
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,272
  • Înscris: 30.03.2019
Dacă îți iei și tu un box din ăsta, poți. Altfel nu, normal că nu. N-ai să vezi la brandurile mari de TV-uri să decodeze singure canale sau nici măcar să te lase pe tine sa bagi key-uri. :)

#5
Swerige

Swerige

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,532
  • Înscris: 09.01.2010
Ciudat că acel receptor a venit deja "pregătit" pentru digi cablu. Poate au făcut cei de la magazin ceva "teste". Vezi că dacă cumperi altul să nu ai surpriza neplăcută să nu decodeze. Atunci trebuie să-l "arânjezi"

#6
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,872
  • Înscris: 07.07.2009
La magazin nu au făcut nimic, vine cu emulator. Mai sunt din astea.

#7
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,216
  • Înscris: 27.06.2007
o explicatie simpla https://forum.softpe...8#entry25210479

#8
spooky51

spooky51

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,815
  • Înscris: 29.09.2006
Este un simplu tuner tv digital pentru cablu. Am luat unul pentru parintii mei, deoarece am avut un monitor de 23" asa ca am mai dat 100 lei si am facut un tv. Se vede exceptional, telecomanda e cam slaba ca putere. Are HDMI si scoate rezolutie 1920x1080.

Edited by spooky51, 27 April 2021 - 08:18.


#9
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,365
  • Înscris: 03.02.2016
Salut. Mi-am cumparat si eu acest receptor si primesc mesajul "Out of range" pe monitor.

#10
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 18.04.2018
ai o problema cu semnalul probabil, out of range= in afaria ariei, cum ai facut scanarea din fabrica vine dvb-t, daca ai cablu trebuie setat pe dvb-c, probabil daia nu ti a luat-o
posteaza o poza cu setarile aici, sa vad daca difera de cele ale acestuia

Edited by CostyNn96, 28 April 2021 - 15:17.


#11
marinexus

marinexus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 08.03.2006

 Razvan125, on 27 aprilie 2021 - 16:35, said:

Salut. Mi-am cumparat si eu acest receptor si primesc mesajul "Out of range" pe monitor.
Ce rezolutie are monitorul? Cel mai probabil receptorul da o rezolutie mai mare (pe una sau ambele coordonate ale rezolutiei) .
Conecteaza-l la un monitor sau tv care suporta full hd si apoi ii setezi receptorului , din meniu, rezolutie mai mica , asta si in functie de ce rezolutie are monitorul care iti afiseaza mesajul de out of range.

#12
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,365
  • Înscris: 03.02.2016
1680x1050. Deci asta sa fie problema ?

Nu am un TV la indemana. Si sa stiu daca iau monitorul cu mine cand merg acasa (in caz ca nu o sa mearga nici dupa ce schimb rezolutia, sa returnez tv tunerul si sa nu trec de cele 14 zile).

 CostyNn96, on 28 aprilie 2021 - 15:16, said:

ai o problema cu semnalul probabil, out of range= in afaria ariei, cum ai facut scanarea din fabrica vine dvb-t, daca ai cablu trebuie setat pe dvb-c, probabil daia nu ti a luat-o
posteaza o poza cu setarile aici, sa vad daca difera de cele ale acestuia
Nu se vede nimic pe ecran. Nu am cum sa iti fac poza la meniu

Edited by Razvan125, 28 April 2021 - 18:17.


#13
marinexus

marinexus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 08.03.2006
Da, problema pare a fi faptul ca receptorul iti da full hd (1920 x 1080) . Cum am zis deja, conecteaza-l la un monitor sau tv care stie full hd si seteaza din meniu receptorului rezolutia la 720p. Apoi il conectezi la monitorul cu 1680 x 1050. Sa nu te sperie apoi ca ai dungi negre orizontale in partea de sus si de jos a imaginii canalului tv, dungile sunt datorate diferentei de "aspect ratio" dintre semnalul receptorului (16:9 ) si rezolutia monitorului tau (16:10).

Procedura schimbare rezolutie receptor pe "orbeste:
Din telecomanda: meniu-dreapta-jos-jos-stanga , apesi de cate ori e nevoie stanga pana ai semnal pe monitor . apoi setezi pe 720p.

Edited by marinexus, 28 April 2021 - 18:41.


#14
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,365
  • Înscris: 03.02.2016
Mersi. O sa incerc.
Nu ma deranjeaza dugile pentru ca o sa fac in cateva luni un upgrade la monitor.

Gata.. Mersi. Era de 3 ori jos Posted Image))

Format TV. Acolo trebuia sa modific. Rezolutia era pe 480p

Merge si 1080p. Format TV trebuie sa fie NTSC

Edited by Razvan125, 28 April 2021 - 19:20.


#15
marinexus

marinexus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 08.03.2006
Ma bucur ca ai rezolvat.
De dungi am spus preventiv ca sa sti la ce te astepti , sa nu crezi ca e ceva in neregula.
Am zis 720p ca sa fie "safe", sunt unele monitoare care afiseaza rezolutii mai mari decat cea nativa dar au un mesaj enervant pe ecran "not optimal resolution" care sta destul de mult pe ecran pana dispare, de asta e si enervant Posted Image
Standardul la noi este PAL, dar daca tu esti vrei sa-l lasi pe NTSC, e dreptul tau, e receptorul tau Posted Image

Edited by marinexus, 28 April 2021 - 19:27.


#16
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,365
  • Înscris: 03.02.2016
Pai daca pun PAL, iar primesc mesajul "Out of range"

Dupa 1080p (60Hz) mai am o rezolutie, cu toate ca e doar fullHd tv tunerul. Sau asa cred, pentru ca primesc acelasi mesaj.

Edited by Razvan125, 28 April 2021 - 19:34.


#17
marinexus

marinexus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 08.03.2006
Pe PAL ai asa: out of range la 576i si 1080p e la 50Hz
Pe NTSC ai out of range la 480i si 1080p e la 60 Hz
Deci ce zici tu ca este o rezolutie dupa 1080p 60Hz e de fapt cea mai mica rezolutie ca ia de la capat rezolutiile, de asta nu e nici o problema sa faci teste la rezolutii cat timp esti pe setarea rezolutie, o poti rezolva oricand schimband rezolutia cu sageata dreapta sau stanga.
Sincer mie mi s-a parut imaginea , atat a meniului cat si a imaginii pe canale tv, mai ok pe PAL si 1080p 50Hz

#18
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,365
  • Înscris: 03.02.2016
OFF Topic: Am vazut ca multa lume cumpara tv tunere si le folosesc la televizor. De ce ? Care-i avantajul unui tv tuner ?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate