![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Huawei P50 Pro
Last Updated: Nov 05 2023 09:43, Started by
benis
, Apr 15 2021 13:29
·
18

Posted 04 September 2023 - 14:48

Cine are telefonul trecut pe HarmonyOS (JAD-AL00) și este interesat de un serviciu de instalare GMS foarte, foarte bun, să mă contacteze pe privat.
Mulțumesc colegului @FREAKTUNING , care a asigurat suportul logistic și financiar pentru acest lucru. |
Posted 08 September 2023 - 16:27

Multumesc @badmania98 pentru ajutor si rabdare.
Daca aveti probleme, apelati cu incredere la el. Edited by meseriasu2, 08 September 2023 - 16:37. |
Posted 04 November 2023 - 18:37

Salut, am înțeles ca Huawei a găsit soluția Gbox pentru înlocuirea Google mobile services. As vrea sa întreb pe cei ce dețin P50 dacă funcționează precum orice alt telefon, aplicații și notificări (messenger, whatsapp, BTpay, Revolut)?
|
Posted 04 November 2023 - 20:21

GBox este virtual. E o aplicație dezvoltată de...cineva. Bagi datele bancare în ea?
În altă ordine de idei acei dezvoltatori una repară și alta strică cu updateurile la aplicatie |
Posted 04 November 2023 - 21:05

Cred ca gbox are acordul tacit al Huawei. De când îl am nu am avut probleme de securitate niciodată
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users