![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ce vaccin este mai bun?
Last Updated: Jul 26 2022 22:22, Started by
IcecreamAlex
, Apr 11 2021 20:38
·
40

Posted 02 January 2022 - 19:06

Am si eu o intrebare, (ma contrazic cu doi antivaccinisti)
ce reprezinta gradul de protectie al vaccinului, de ex. procentul de 70% grad de protectie impotriva omicron? |
Posted 02 January 2022 - 19:24

VORBE GOALE REPREZINTA
De ieri 20.XII.2021 exista un al cincilea vaccin cu aprobare conditionata/ provizorie/ cum vreti sa ii ziceti in EU: Nuvaxovid (Novavax) <https://www.ema.euro.../EPAR/nuvaxovid>. Este pe baza de proteina virala produsa in laborator. Se administreaza in doua doza la un interval de 3 saptamani. IN DOUA DOZE, SI LA FINAL BOOSTER |
Posted 02 January 2022 - 23:58

Am si eu o intrebare, (ma contrazic cu doi antivaccinisti) ce reprezinta gradul de protectie al vaccinului, de ex. procentul de 70% grad de protectie impotriva omicron? Nu te contrazice cu prostii ca te trag la nivelul lor și te bat cu experiența. Ce rost are, crezi ca ii convingi? |
Posted 03 January 2022 - 05:40

Am si eu o intrebare, (ma contrazic cu doi antivaccinisti) ce reprezinta gradul de protectie al vaccinului, de ex. procentul de 70% grad de protectie impotriva omicron? De exemplu, dacă din 5.000 de nevaccinați - 200 se vor infecta, atunci e de așteptat că din 5.000 de vaccinați - doar 60 se vor infecta. Asta dacă eficiența asta relativă se referă la probabilitatea de infectare. Dacă se referă la probabilitatea de a preveni cazurile grave de îmbolnăvire - definiția se ajustează în consecință. |
Posted 11 January 2022 - 03:56

In SUA FDA a cerut un ragaz de vreo 75 ani ca sa desecretizeze documentatia pentru vaccinul Pfizer.
Pana la urma un tribunal din Texas a obtinut un interval de doar 8 luni. Asta sfideaza orice criteriu logic. De ce un om sănătos la cap, s-ar injecta cu ceva pentru care nu este totul PUBLIC? Edited by NelsonMandela, 11 January 2022 - 03:59. |
Posted 11 January 2022 - 06:27

Să știi că există oameni a căror viață este pusă în pericol într-o asemenea măsură încât sunt dispuși să se trateze cu "ceva" anume, orice ar fi el, chiar dacă pentru acel tratament nu există nici măcar minimul de informații publice.
Însă diferența majoră este că viața acelor oameni este pusă în pericol în mod real. Nu sunt amenințări de Gâgă proferate prin media și TV. |
Posted 11 January 2022 - 11:03

https://www.digi24.r...-martie-1798519
"Directorul Pfizer anunță că vaccinul adaptat pentru varianta Omicron va fi gata în martie"
Am si eu o intrebare, (ma contrazic cu doi antivaccinisti) ce reprezinta gradul de protectie al vaccinului, de ex. procentul de 70% grad de protectie impotriva omicron? Edited by andreic, 11 January 2022 - 11:03. |
Posted 11 January 2022 - 11:37

Si daca Omicron-ul va fi gata in februarie, ce vor face cu vaccinul?!
Fac la fel ca in comert, mai pun o eticheta peste si zic ca-i bun pt. varianta ''shotron'' sau ce-o mai fi atunci? |
Posted 11 January 2022 - 20:18

Pai la romani li s-au vandut 6 doze pe cap...adica au fost platite, ei le livreaza ce vor face guvernele cu ele e treaba lor.
Nu se produc toate odata , sunt contracte cadru ! |
Posted 12 January 2022 - 05:49

Cand au fost platite? Asta înseamnă că singura condiție ce va trebui îndeplinită pentru ca guvernul să le plătească va fi livrarea produselor. Până recent apreciam cât de cât felul în care postai pe forum, mai nou ai coborât cu un nivel mai jos calitatea discuțiilor. Asta e. |
Posted 12 January 2022 - 07:07

Cred ca am sa sufar pret de cateva minute, dar sunt sigur ca imi va trece.
Eu nu m-as hazarda sa arunc cu afirmatii pe care nu am cum sa le dovedesc ca fiind adevarate. Cum ar fi ca Romania A CUMPARAT 120 doze de vaccin. Edited by oaspetele, 12 January 2022 - 07:14. |
Posted 12 January 2022 - 09:56

Si daca Omicron-ul va fi gata in februarie, ce vor face cu vaccinul?! Fac la fel ca in comert, mai pun o eticheta peste si zic ca-i bun pt. varianta ''shotron'' sau ce-o mai fi atunci?
adica au fost platite, Edited by andreic, 12 January 2022 - 09:58. |
|
Posted 12 January 2022 - 12:28

Le-a contractat. Deci nu trebuie să le plătim, nu? de 5 milioane ne-am scapat deja. https://www.g4media....ei-booster.html |
Posted 12 January 2022 - 22:37

Au fost contractate nu platite, nu mai confundati. Pandemia nu se termna in februarie, keep calm... Sau au fost platite ? N-avem dupa ce bea apa dar donam vaccinuri, bogatanii de noi, romanii.... |
Posted 13 January 2022 - 04:06

Pai ce sa faci, prostia se plateste. 60% din populatie nu a vrut neam sa se vaccineze, si acum platesti si pentru vaccinuri si pentru consecintele nevaccinarii. Afacere romaneasca.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users