Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

amenda ISU

Magazine macbook pro

Fața nevazuta a vestului civ...
 The Sandman (2022- )

Curatare jante aluminiu bicicleta

Plafoniera led cu backlight

Am pierdut contractul de munca, a...
 Certificat TVA pentru Auto SH de ...

Sectorul 4 ridica masini abuziv?

N-are vlaga in a 5 a

Motorul se supraincalzeste?
 Monitor max 24 inci , programare...

avarie usoara

KIA XCEED PE 1.5 T-GDi Hybrid Ele...

Rotoare, statoare și alte ge...
 

PC-ul se inchide singur

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
70 replies to this topic

#19
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    GDPR este inteles gresit aici

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,938
  • Înscris: 03.07.2019
Attached File  Windows Logs.PNG   107.25K   44 downloads

In jurul orei 1, s-a inchis PC-ul.

#20
mariusixy

mariusixy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,084
  • Înscris: 28.09.2008
Dar in bios apare cpu clock speed 1133 mhz. Boost clock 4200 mhz
Temp 45 grade.

https://www.amd.com/...md-ryzen-5-3600
"Base Clock
3.6GHz
Max Boost Clock
Up to 4.2GHz"
Asa trebuie sa apara la amd?

Da nu e bine ce apare acolo in ultima poza.

Edited by mariusixy, 18 March 2021 - 10:40.


#21
pexCom

pexCom

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,631
  • Înscris: 15.01.2014
S-a închis la 12:38 noaptea, la 1 și 10 s-a logat evenimentul, când ai redeschis Pc-ul.

Deci ai avut o eroare, software ori hardware.

Ai putea sa verifici și loguri mai vechi, din ziua trecuta sau acum 2 zile (dacă le mai ai). Vezi dacă a picat la aceeași oră sau nu.

Cauzele pot fi multiple, în mod normal ar trebui să fie un crash dump printr-un folder in Windows, pe care îl poți trimite pe forumul de suport la Microsoft.

Personal, am avut o problemă similară, cauza era ssd-ul de sistem. După ce l-am schimbat nu am mai avut shutdown-uri.



#22
mariusixy

mariusixy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,084
  • Înscris: 28.09.2008
Please nu spune ca e de la hdd!!!!
Are 2 hdd de 8 tb.....


Varianta cea mai scurta e sa reinstalezi w10.
Eu recomand vers 1909.

#23
nei-k

nei-k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,875
  • Înscris: 21.12.2006
E de la AMD, modelul care f*te USB-urile.
https://www.anandtec...sb-connectivity

@lost_in_a_dream ai ceva ciudatenii legate prin USB? HUB-uri sau alte dispozitive? Cauta daca a aparut update de BIOS pentru problema de mai sus, am citit ca AMD a scos recent un patch "care e posibil" sa o rezolve

#24
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    GDPR este inteles gresit aici

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,938
  • Înscris: 03.07.2019
Am ultima versiune de BIOS.
Incep sa cred ca problema este la sursa. Am incercat astazi sa pornesc PC-ul dar nu o vrut. Apasam pe buton si nimic.
Am oprit sursa de la butonul ei, am asteptat vreo 10 minute si dupa aia a mers.
Exista vreun test, software pentru testat sursa? Este un Corsair la 650W.

#25
mariusixy

mariusixy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,084
  • Înscris: 28.09.2008
Roaga sora sa iti imprumute sursa de  la PC-ul ei pt 1 zi.
Daca nu se mai opreste pc ai rezolvat problema.
Ce teste sa faci la sursa aia???????
Vrei sa mai pice si alte componente gen placa de baza?

#26
Sebiko

Sebiko

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 907
  • Înscris: 01.12.2003
Cum s-a mai spus, testeaza cu alta sursa. De preferat ar fi noua.

#27
mariusixy

mariusixy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,084
  • Înscris: 28.09.2008
Pfff iar e juniorul in impas. Trebuie sa desfaca 4 suruburi si presimt ca iar raspunde dupa 2 zile. Trebuie sa gaseasca pe cineva sa faca treaba asta.
Din ce am OBS asta e problema generala la tinerii din ziua de azi.
Activitatea lor zilnica se rezuma la youtube, tiktok, instagram si facebook. Cand au de batut un cui in perete ori de facut o activitate care sa nu implice mai mult de 2 neuroni intra in panica de parca au de rezolvat vreo ecuatie cu 3 necunoscute.


#28
mariusixy

mariusixy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,084
  • Înscris: 28.09.2008
Noutati?

#29
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    GDPR este inteles gresit aici

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,938
  • Înscris: 03.07.2019
PC-ul se inchide, in continuare, de unul singur. Cam la 2-3 zile, o oprire.
De asemenea, uneori nu vrea sa porneasca. Opresc sursa de la buton, o repornesc si abia atunci porneste.
In continuare, suspectez sursa!

#30
mariusixy

mariusixy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,084
  • Înscris: 28.09.2008
Glumesti?
Asta e raspunsul tau dupa 3 zile??????!!!!!
De ce nu ai instalat alta sursa?


Iti aduci aminte sa fi vazut anul asta in sectiunea depanare vreo unitate cu procesor intel?
Ok sunt si unitati amd care functioneaza fara probleme dar de ce sa joci la pacanele cu banii tai mai ales cand nu ai avut nici o reducere alegand amd?
Platforma amd cu pret chiar mai mare decat intel si alegi amd!!!!!!



Sper sa te ajute mai bine cei care recomanda la greu platforme amd pe forumul asta.

#31
Arthos

Arthos

    ¯\_(ツ)_/¯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,108
  • Înscris: 01.11.2004
Ce treaba are o sursa stricata sau care pica din cauza fluctuatilor de curent din retea cu AMD ? Daca e Intel merge fara curent sau cum ? Daca tot nu testeaza alta sursa ar putea sa tina frigiderul deschis , sa puna rufele la spalat /uscat, si eventual sa aspire praful din casa, etc in acelasi timp pentru a vedea daca problema se manifesta la incarcarea retelei. La o adica poate testa si alta priza din casa.  Noaptea singurul consumator ce l-as banui ca incarca reteaua spontan ar fi frigiderul dar na cine stie ce mai are prin casa si porneste noaptea.

Edited by Arthos, 24 March 2021 - 14:42.


#32
mariusixy

mariusixy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,084
  • Înscris: 28.09.2008
@Arthos da-o in masa de treaba ca din 2019 citesc aproape zilnic ce se posteaza aici dar si pe mygarbage si in sectiunile de depanare raportul e de genul 50 probleme unitati cu platforme amd si 1 problema platforma intel (pt procesoare minim gen 8). La placi video e cam aceeasi poveste. Trebuie sa fie un model rx xxx sau rx 5xxxx cu probleme.

#33
Arthos

Arthos

    ¯\_(ツ)_/¯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,108
  • Înscris: 01.11.2004
Tine de marketshare. Sunt sanse mai mari ca vecinu sa aiba tot Intel + Nvidia si practic sa apelezi la el nu la x si y de pe coclauri :>

#34
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    GDPR este inteles gresit aici

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,938
  • Înscris: 03.07.2019
Nu s-a mai oprit PC-ul de vreo saptamana.
Nu am facut nimic. Doar update de BIOS. Dar nu cred sa fie asta. Poate fluctuatii de electricitate, cum zice colegul mai sus.

Nu am o alta sursa pentru o eventuala proba.

#35
lost_in_a_dream

lost_in_a_dream

    GDPR este inteles gresit aici

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,938
  • Înscris: 03.07.2019
Dupa 2-3 saptamani, astazi, s-a inchis iar PC-ul! Posted Image
Nu eram intr-un joc, nu faceam nimic deosebit. Doar browsing.
Nu da BSOD, nimic. Nici o eroare.
Ma gandesc ca daca e de la electricitate, de ce nu se stinge si PC-ul surorii mele?
Habar n-am ce ar putea fi. Accept orice sugestie, in punctul actual.

#36
nei-k

nei-k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,875
  • Înscris: 21.12.2006
- o priză sau prelungitor cu protecție la supra-tensiune
- o priză cu afișarea tensiunii, amperajului și voltajului
- un UPS
- alta sursă
- alta placă de bază

Tu alegi cu ce începi...

Edited by nei-k, 09 April 2021 - 21:48.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate