Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hotel cu restaurant si Demipensiu...

Croaziera in Mediterana de Vest 1...

Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...
 Dashcam

Mini server - VMware

betano.ro

Poveste fara sfarșit
 I-auziti voi! - nu vor romani...

Colon iritabil

Perioada de gratie inexistenta

Cel mai ieftin TV LED mic
 Reverse proxy si htaccess pe Raps...

Statie de epurare sau fosa septic...

"enerlux p" afisaj interm...

Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...
 

Sunt eu nebun?

* * * - - 5 votes
  • Please log in to reply
95 replies to this topic

#55
maladetz

maladetz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,167
  • Înscris: 06.02.2011

 eugendragnea2412, on 06 martie 2021 - 01:09, said:


Nu conteaza cat de invaziva este procedura daca salveaza viata pacientului !
Posted Image
Esti sigur ca o va salva, daca va fi contrarul ti-o asumi?

#56
CovertTwo

CovertTwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,057
  • Înscris: 16.09.2019

 maladetz, on 06 martie 2021 - 01:20, said:


Esti sigur ca o va salva, daca va fi contrarul ti-o asumi?

Dar tu îți asumi, ca sa ceri altora asta ?

#57
AleXXander00

AleXXander00

    XX

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,427
  • Înscris: 21.02.2009
In octombrie anul trecut, dupa o betie pe care am avut-o cu cativa prieteni, am fost trezit de mama si trimis sa imi verific una dintre cele mai bune prietene care nu mai raspundea la telefon de aproape 24 de ore. Am plecat grabit cu taxi, cu gandul ca o gasesc cumva, beata, dormind, poate cu unul in pat, poate cu una in pat, oricum, dar am gasit-o moarta la doar 23 de ani. De atunci am fost in depresie pana prin ianuarie, atunci cand intr-un final, dupa ce am dat vreo 1000 euro pe la doctori, analize, medicamente, mi-au iesit analizele bune. Imi luasem filme ca am si eu probleme de inima, prietena murise in urma unei insuficiente cardiace provocata de o boala din nastere de care nu stia nimeni, cu atat mai putin ea.

Am facut vreo 15 atacuri de panica in total, am chemat si ambulanta de vreo doua ori. Ulterior am stat in casa cu ameteli, chestii de toate feluri, ganduri negre si alte astea. Spre finalul experientei incepusem sa nu ma mai gandesc la ce a fost, ci la mine, pentru ca de la atacurile de panica avem tot felul de simptome pe care poti sa le asociezi cu fel si fel de boli, atat simple, cat si mai grave. De la intepaturi de muschi, de cartilaje, degete, tample, pana la senzatie de infarct si alte chestii din astea.

Am incercat toate prostiile, de la medicamente normale la antidepresive si asa mai departe, totusi, nu am apelat la niciun psiholog pentru ca nu am vrut sa ajung fix acolo, cu toate ca imi recomanda toata lumea. Intr-un final am reinceput sa ies din casa, usor, usor, intai la Kaufland, Lidl si alte astea, la cumparaturi, apoi la mall, iar mai apoi prin cartier, chiar daca nu faceam nimic ci doar ma plimbam. Acum sunt mai ok, nu am mai pastrat legatura cu niciuna dintre fetele cu care vorbeam, ci doar m-am "folosit" de doua dintre ele pentru a-mi tine de urat in perioada cand eram naspa, pentru ca in perioade din astea ai nevoie de sfaturi, de pareri si mai ales de o vorba buna din partea cuiva.

Acum mi-am revenit la viata de dinainte, petreceri, alcool, venit noaptea tarziu acasa s.a.m.d. Nu pot sa le mai fac la aceeasi intensitate ca inainte, pentru ca inca am stari de anxietate legat de evenimentul intamplat, insa nu m-am lasat niciodata dus in extrama aia cu sinucisul. Tie iti recomand sa iesi, sa vorbesti cu oamenii, sa bei, sa socializezi in general. Si mie mi s-a recomandat acelasi lucru, mai ales sportul. Pe asta din urma nu am apucat sa il fac inca, chiar daca am pista de alergat fix langa bloc, dar cica e cel mai bun remediu, alaturi de socializare.

Cat despre dat banii la panarame, mai bine cunosti pe cineva, nu neaparat sa faci nunta cu respectiva, ci mai mult pentru a pierde timpul. Banii aia pe care ii dai la vagaboante, mai bine ii investesti intr-o iesire in oras, o gateala acasa si cateva sticle de vin dupa. Asa rezolvi si socializarea si sexul la un loc si e tare posibil sa iesi mai ieftin per total.

Ah, da, si nu iti mai pune singur diagnostice luate de pe internet. Parerea mea e sa iesi din casa, sa restabilesti relatiile cu rudele sau cu prietenii sau de ce nu, daca poti, sa iti faci altii, de la munca sau din alta parte. Daca nu iesi si nu experimentezi, nu ai cum sa cunosti vreo fata care sa iti placa. Legat de fata care ti-a intrat la suflet, pot sa zic ca a facut-o doar pentru ca tu nu ai cunoscut altele. Daca o faceai, nu te impresiona cu nimic respectiva.

Succes!

#58
ciobi_mar

ciobi_mar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,190
  • Înscris: 16.01.2018

 tatar90, on 05 martie 2021 - 23:05, said:


3. Am mai spus-o, nu-mi place complezența. Avem treabă, vorbim, nu avem treabă, salut și la revedere!
Poate aici e problema. Nu poti socializa,.....  ai o ideie preconceputa despre complezenta...

https://dexonline.ro...tie/complezenta

#59
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,165
  • Înscris: 19.01.2008

 tatar90, on 05 martie 2021 - 21:13, said:

...

Știu că acele momente petrecute cu ea, sunt mimate, sunt actoricești. Acum câteva zile mi-a zis în felul următor: "știi, eu urăsc oamenii, însă tu ești printre puținele persoane care m-ai atins la suflet...".

...

Referitor doar la acest aspect cred ca "te-a citit" si iti spune ce ai dori sa auzi.
Eu as incerca sa ma detasez de modul in care percep viata, adica sa vad ca starea in care ma aflu nu ma reprezinta si sa caut in interiorul meu care cine sunt eu cu adevarat.

#60
tatar90

tatar90

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 15.12.2014

 ciobi_mar, on 06 martie 2021 - 07:44, said:


Poate aici e problema. Nu poti socializa,.....  ai o ideie preconceputa despre complezenta...

https://dexonline.ro...tie/complezenta
N-am ales cuvântul potrivit, probabil baliverne era mai potrivit.

#61
smoke

smoke

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,744
  • Înscris: 08.10.2004

 tatar90, on 05 martie 2021 - 22:44, said:

@smoke
Ai dreptate, nu am această experiență, și am specificat-o de ce.
V-am mai spus, am avut colege una-și-una, colegii s-au tot oferit să mă ajute să-mi fac relație, le-am mulțumit frumos și am refuzat. Cred că mă consideră pe dos, treaba lor, dacă le dau apă la moară.

ti-am dat cel mai bun sfat si usor de urmat. iti trebuie un hobby sa iti preocupi mintea. si in acelasi timp vei gasi si oameni cu ca sa imparti acel hobyy/experienta care iti place.  sa iesi din o situatie ca a ta de acu nu e usor si nu se face in 2 zile. trebuie perseverenta.

#62
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,670
  • Înscris: 23.10.2006
Continua relatia cu ea si vezi exact daca doar te ,,face" din vorbe sa te aiba ca si client sau chiar simte ceva pentru tine. incepe prin ai duce ceva simbolic cadou acum de 8 Martie ar fi cel mai potrivit si incerca sa o inviti la o plimbare pe undeva. Daca o sa accepte si o sa va intalniti in continuare fara sa iti ceara bani, insemna ca tine la tine, altfel doar vrea sa profite de tine. Eventual poti sa ii zici ca poate sa te sune sa iesiti la plimbare si o lasi pe ea sa te sune, daca chiar ii place de tine, o sa o faca des. Si despre curve era un banc vechi:,, Toate femeile sunt curve mai putin mama, dar sa nu uitam si si ea este femeie" Ca parere personala decat una frigida, mai bine una dezinhibata care o face din placere. Sau mai pe scurt: ,,Decat sa mananc un cacat singur mai bine un tort cu prieteni"Posted Image Daca ati stii voi ce fantezii au majoritatea femeiilor, v-ati desparti multi de ele imediat. Ca de, doar barbatul treb sa f. cat poate, femeia trebuie sa stea la cratita si ea nu are dreptul sa aiba fantezii.

Edited by baribalu, 06 March 2021 - 08:57.


#63
smoke

smoke

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,744
  • Înscris: 08.10.2004

 waterman, on 05 martie 2021 - 22:37, said:

Bărbații nu merg la curve.

un quote ce mi s-a parut genial.

e ca bancu ala: In lume sunt 2 tipuri de barbati - aia care fac l@ba si aia care mint. (ar mai si aia care nu pot...da aia tot o sa minta :D:D:D:)

#64
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Și tipul 3 de bărbați care is incapabili de sex cu o femeie in condiții normale și trebuie sa plătească pe una.
Și tipul 4 care is normali și au relații normale cu femei.
Dixit

#65
underb

underb

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,491
  • Înscris: 08.03.2015

 tatar90, on 05 martie 2021 - 21:13, said:


Habar n-am cu ce să încep. Pentru început, ca să știți unde vreau să ajung, vă spun că m-am săturat de viață, am gânduri sinucigașe.

Haideți să o luăm cu începutul. Am 31 de ani și provin dintr-o familie de altă naționalitate, nu cred că ar conta prea mult asta, având în vedere că sunt a 5 generație. Părinții, din ce am înțeles, au fost căsătoriți de babe.
Tata, om sufletist, șofer la viața lui, extrem de capabil intelectual, o spun aproape toți cunoscuții comuni pe care-i avem, imaginați-vă că are zeci de prieteni care sunt fie doctori, fie profesori universitari, fie directori, fie diverși inși care au fost ceva în viață, însă au ajuns boschetari. Cred că așa ajungea și el dacă rămânea neînsurat, pentru că da, l-am adus acasă de foarte multe ori cu roaba... Supărările le cunosc și eu, însă n-am cum să-l ajut, e imposibil.
Mama, proastă, urâtă și rea, așa-i zice taică-miu, tind să-i dau dreptate, nu în totalitate, însă cam da, asa e!

În copilărie am avut cam multă libertate (de fapt toată viața am avut-o), cu toate acestea nu m-am apucat de prostii, aș fi putut intra în anturaje rele, n-am făcut-o, am evitat șmecherii... Îmi aduc aminte că în ultimul an de generală, îmi priveam din ultima bancă colegii întrebându-mă dacă am să-i mai revăd vreodată, îmi părea rău că ne luăm adio. Așa s-a întâmplat și la terminarea liceului și a facultății.

După vârsta de 18 ani parcă s-a întâmplat ceva cu mine, am început încet-încet să mă distanțez de prieteni, să nu mai ies din casă să nu mai vizitez rudele, pur și simplu nu mai aveam viață socială.

Între timp, la 24 de ani, mi-am terminat studiile, m-am angajat, timpul a trecut, am ajuns la 31 de ani, iar viața socială n-a suferit nici o modificare în bine. În toți acești ani, n-am fumat, n-am băut, n-am fost nici măcar la nunțile verilor mei, n-am fost implicat în nicio relație... Deși stau la 2 pași de mare, am fost doar o singură dată, cumpărăturile le fac doar online. Nu folosesc platforme de social media, rahaturile de genu' tik-tok'ului mă fac să vărs.

Probabil că la muncă sunt privit ca un ciudat, însa îmi fac treaba exemplar, așa cred, ceea ce mulți colegi mă respectă, mai sunt câțiva care profită, văzând că sunt o persoană care tace-și-înghite... La orice nedreptate, fie ea de gravitate mică sau mare, nu reacționez decât foarte rar. Tot la muncă am refuzat să fiu avansat, încrederea în sine este la pământ.

Știindu-mă un inadaptat social, neavând nici o șansă să cunosc vreodată o fată, mi-am început viața sexuală la 30 de ani la escorte, mare greșeală, mă așteptam ca această experiență să mă mai dezghețe, nu prea s-a întâmplat, tot așa am rămas. Acest lucru (vizitele) se întâmplă o dată la 2-3 luni, nu săptămânal.

Știu că sună copilăros, însă m-am atașat de o fată, este escortă, "bine" știu sigur că nu este... Așa că am început să-mi pun fel și fel de întrebări, de ce tocmai ea când în lumea asta există atâtea fete, de ce sunt eu cum sunt... Nu mai pot dormi, nu mai pot mânca, nu mai fac sport, nu mă mai pot concentra la nimic, mi-am pierdut interesul în absolut orice, tot ce-mi trec prin minte, sunt întrebări despre această fată. Mă întreb ce fel de viață a dus de trebuie să practice ceea ce practică, mă întreb dacă este cumva constrânsă (având în vedere că am văzut-o într-o poză cu un bărbat ce părea "bombardier", cine știe...), multe și multe întrebări.

Știu că acele momente petrecute cu ea, sunt mimate, sunt actoricești. Acum câteva zile mi-a zis în felul următor: "știi, eu urăsc oamenii, însă tu ești printre puținele persoane care m-ai atins la suflet...".

Oi fi nebun, nu știu, dar prin ce trec eu, nu aș dori nimănui să experimenteze... Din ce am răsfoit browser'ul, tind să cred că sufăr de Dismorfofobie și Tulburare obsesiv-compulsivă.

O seară bună.

Asa esti tu.  Partial :)
Restul e doar rezultatul incercarilor nereusite de a fi la inaltimea asteptarilor celorlalti.

Iti recomand cu caldura sa pleci din Ro. Nu vei aves nicio sansa niciodata in Ro actuala. In cazul in care poporul din care te tragi are si o tara, poti merge chiar acolo.
Nu sugeri de nimic. E doar o reactie la un mediu care nu da prea multe sanse celor ca tine.

PS. Nu am fost atent la nume. Chestia cu tara mama pica.

Edited by underb, 06 March 2021 - 09:47.


#66
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004

 Koal, on 05 martie 2021 - 23:10, said:

@eugendragnea2412
Nu ai dreptate. Există oameni, și sunt mulți, care nu au avut nevoie să curvească. Au principii! Fie sudate de religie, fie țin foarte mult la soțiile lor, fie pur și simplu sunt ființe etice, sau nu simt nevoia să curvească.

.

Aia care nu au masini merg cu taxi, nu ?
Eu care am mașina decenta, dau bani sa ma sui într-un taxi jerpelit și plin de microbi? Evident ca nu ...

#67
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004

 underb, on 06 martie 2021 - 09:44, said:



Asa esti tu.  Partial :)
Restul e doar rezultatul incercarilor nereusite de a fi la inaltimea asteptarilor celorlalti.

Iti recomand cu caldura sa pleci din Ro. Nu vei aves nicio sansa niciodata in Ro actuala. In cazul in care poporul din care te tragi are si o tara, poti merge chiar acolo.

My dear Watson
E din zona litoralului, deci Dobrogea...
E tătar.
Unde sa se ducă ?

#68
underb

underb

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,491
  • Înscris: 08.03.2015
Merci. Am vazut nickul dupa aia...


Putea fi si grec sau turc.

#69
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004

 CovertTwo, on 05 martie 2021 - 23:03, said:



Bre oltene, eu am impresia că tu nu prea te transpui in situația inițiatorului.
Dracu stie ce ar zice Budeanca ? Poate ar fi nervoasă că nu mai are loc de ei :D

Bine, să facă ca voi, manuela + sport, pe la 50 de ani va radia din el increderea in sine și va găsi femei pe toate drumurile.

Bre, care nu se duce la curve înseamnă ca poate fwte fără bani, E IN STARE SA SEDUCĂ O FEMEIE...

#70
marco68

marco68

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 407
  • Înscris: 23.12.2007
Initiator, ti s-au dat cele mai bune sfaturi, dovada ca esti un om puternic.Ai  ajuns la un anume punct in care vezi si stii prea multe, e un fel de clacare , te inchizi si incepi sa ramii singur.Ai vrut sa vezi, sa afli, sa cunosti , iar acum nu mai faci fata......Prima lectie , invata acceptarea de sine, este cea mai importanta lectie din viata, acceptarea celor din jur, acceptarea familiei tale, sa ierti, pe tine ,pe toti ce te inconjoara.Nu poti singur? Cauta pe cineva care te linisteste, care simti ca iti  da o luminita prin tunel,asculta pe toti, cerne,da cu sita ,ia ce e bun pentru tine si du-te inainte, asta este viata, un drum inainte cu un singur sens, nu privi inapoi, astazi este important, traieste astazi, miine nu exista, si ieri nu se mai intoarce .Esti tinar,destept si frumos....si nu uita, ca barbati sint cei care se ridica, nu cei care lovesc....nu-ti vorbesc din carti,ci din experienta, mai e partea cu ,ce nu te omoara te caleste.
     Ca ex., albinele, te calmeaza,te linistesc, te provoaca, vei invata toata viata despre ele si tot nu vei sti tot ce le apartine ,(mie imi plac , muntii ,femeile si albinele,sint cel mai greu de cunoscut si dau cele mai mari satisfactii........mai sint n pasiuni.
      Insuratoarea vine cu mai multe obligatii, copii, responsabilitati mai mari si mai multe, raspunzi de soata,de copii, de tine .....acum doar de tine.
    Oricum , dupa toate mesajele primite, esti un om norocos, esti un om care a convins multa lume sa-i sara in ajutor  (de ne chemai la carat de mutat mobila poate nu veneam toti , dar tot primeai o mina doua de ajutor.) Esti puternic, ridica-te  si ia partea frumoasa  din viata...

#71
underb

underb

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,491
  • Înscris: 08.03.2015
Legat de problema cu femeile, ma gandesc ca provenind dintr-o cultura in care iti este aleasa de mic o partenera de viata, poate fi debusolant cand brusc nu se mai intampla asta.

#72
smoke

smoke

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,744
  • Înscris: 08.10.2004
pai hai s aii alegem noi una de pe forum...parca era una obsedata de olx, cum el are bani..daca merge vrajeala ? :))))))

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate