![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Samsung S21 Ultra
Last Updated: Mar 31 2023 10:27, Started by
Mr_Hara
, Jan 15 2021 01:50
·
77

Posted 27 December 2022 - 23:14

Bună seara! Rog și eu un sfat: cum garanția expiră în curând, vreau să merg la ESD să îmi schimb bateria pe gratis, cat mai am vreme (undeva în ianuarie). Însă cu ocazia asta vreau să fac și un fresh OS install, ca să fie telefonul ca nou din toate punctele de vedere 😁Cum ziceți ca e mai bine pentru eficienta procesului și maximizarea rezultatelor: să schimb întâi bateria și apoi sa dau full reset sau întâi dau reset și apoi merg la ESD? 🙏
|
Posted 28 December 2022 - 09:01

Trebuie trimis resetat, deci ai o singura optiune.
|
Posted 28 December 2022 - 09:28

Nu e chiar singura opțiune. Mai nou, în Samsung Members, există opțiunea Mod mentenanță pentru situațiile de acest gen. Îl poate trimite trimite la ei activând acea opțiune și îi face resetare după ce îl primește cu bateria schimbată. Dacă la service îi vor rescrie softul, va veni resetat, logic.
Attached Files |
Posted 29 December 2022 - 15:47

De cateva ore primesc eroare can't conect to dns.adguard.com. aveti idee de la ce poate fi?voua va merge?multumesc
|
Posted 29 December 2022 - 18:31

E picat serviciul lor.
Poti vedea probleme aici https://status.adguard.com/history Edited by octav_sergiu, 29 December 2022 - 18:32. |
Posted 30 December 2022 - 14:35

Multumesc pentru raspunsuri! Inca ceva: telefonul e cumparat direct de la Orange, cu factura si garantie cu tot. E suficient sa le trimit la ESD pe astea impreuna cu telefonul, nu?
![]() |
Posted 03 January 2023 - 12:30

La Multi Ani tuturor!
Update nou pe ROM, VL3, Security Patch Level 01.01.2023. ![]() |
Posted 08 January 2023 - 00:16

Tocmai ce am achizitionat si eu unul. Dar are o problema la camera principala, pe care am vazut ca nu sunt singur. Si anume, nu focalizeaza bine decat daca scuturi telefonul. Alte solutii mai stiti?
|
Posted 08 January 2023 - 12:23

Intreb si aici, deoarece pe topicul general S21 nu am primit raspuns: dupa update-ul la Android 13, ati intampinat problema cu blocarea autorotirii ecranului ?
https://eu.community.../6393286/page/3 |
Posted 11 January 2023 - 18:00

Și al meu face 2 ani în câteva săptămâni și l-aș trimite în service pentru schimbare baterie. Există șanse să mi-l trimită înapoi pe ideea că bateria este inca bună? Eu mai plătesc și asigurarea Samsung Care+.
Katos, on 27 decembrie 2022 - 23:14, said:
Bună seara! Rog și eu un sfat: cum garanția expiră în curând, vreau să merg la ESD să îmi schimb bateria pe gratis, cat mai am vreme (undeva în ianuarie). Însă cu ocazia asta vreau să fac și un fresh OS install, ca să fie telefonul ca nou din toate punctele de vedere 😁Cum ziceți ca e mai bine pentru eficienta procesului și maximizarea rezultatelor: să schimb întâi bateria și apoi sa dau full reset sau întâi dau reset și apoi merg la ESD? 🙏 Edited by dave_vl, 11 January 2023 - 18:01. |
Posted 12 January 2023 - 13:41

Update la schimbatul bateriei: am fost in Samsung Plaza si in 30 de minute a fost gata
![]() P.S. Baietii mi-au spus ca telefonul se resofteaza o data cu cu schimbatul bateriei, deci trebuie backup. Insa eu am activat maintenance mode din settings si l-am dat asa in service, iar cand l-am primit, tot in maintenance mode era. Am dezactivat maintenance mode si telefonul era exact asa cum l-am lasat inainte sa activez modul maintenance (aceleasi setari, conturi, date personale, aplicatii etc.). Deci nu cred ca au facut resoftare in sensul de reset general. Dar tot e bine sa aveti backup, just in case.
Și al meu face 2 ani în câteva săptămâni și l-aș trimite în service pentru schimbare baterie. Există șanse să mi-l trimită înapoi pe ideea că bateria este inca bună? Eu mai plătesc și asigurarea Samsung Care+. ![]() Edited by Katos, 12 January 2023 - 13:45. |
Posted 12 January 2023 - 15:08

@Katos: Nu e necesar sa faci nimic deosebit dupa schimbarea bateriei: se calibreaza singura.
|
Posted 12 January 2023 - 17:38

Dupa schimbarea bateriei ai probat etanseitatea?
La mine dupa ce am reparat la ESD un N20U, lua apa la greu, s-au zgarcit baietii la lipici. Nu mai zic ca la o privire mai atenta, compartimentul camerelor era plin de scame pe dinauntru.Mi-au lasat o impresie de amatori desi inainte nu am avut probleme cu reparatiile facute la ei. |
Posted 12 January 2023 - 17:50

Dupa schimbarea bateriei ai probat etanseitatea? La mine dupa ce am reparat la ESD un N20U, lua apa la greu, s-au zgarcit baietii la lipici. Nu mai zic ca la o privire mai atenta, compartimentul camerelor era plin de scame pe dinauntru.Mi-au lasat o impresie de amatori desi inainte nu am avut probleme cu reparatiile facute la ei. ![]() Legat de scame, nu sunt, m-am uitat atent in compartiment. |
|
Posted 12 January 2023 - 17:55

Pffff...eu obisnuiam sa spal Note-ul la robinet, frecvent.Era si covidul in floare...
S21U il spal mai rar, ca am un skin lipit pe el si imi e ca se desface. ![]() |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
1 members, 0 guests, 0 anonymous users
B_XXV