![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cum eliminăm zoonozele?
Last Updated: Dec 01 2020 17:58, Started by
pro-civilizatie
, Nov 30 2020 14:06
·
0

Posted 30 November 2020 - 17:54

Cum sa OMORI toate animalele ? Stai putin, CE DREPT are OMUL sa omoare animalele ? Nu prea sunt de acord nici cu uciderea aimalelor pentru mancare, dar acolo e o alta discutie si apar probleme de sanatate in lipsa consumului de carne, pe termen lung, nu vreau sa intru in amanunte
Păi nu dumnezeu l-a pus stăpân pe om peste toate viețuitoarele de pe pamânt? |
Posted 30 November 2020 - 18:01

Iar o dam in conspirații? Omul e singura ființă care are dreptul la viață, pentru că e singura care are conștiința Progresului in fericire, conștiința vieții și a morții. Animalele oricum se omoară între ele,fără să se întrebe de drepturi. Eu nu sunt vegan și nu îmi fac probleme că mănânc carne și prin asta ucid animale. Se face un bine când se ucid animalele infectate cu virusi.cel puțin așa nu se mai chinuie inutil. Cei care cred că animalele au drept la viață sunt de fapt cei mai mari chinuitori de animale.ei torturează animalele tinandu-le într-o viață plină de suferința. Le implantez cipul lui Bill Gates:)) Ce conspiratii ma ? Esti un ignorant, nu vezi dincolo de ce prezinta mass-media supusilor, adica voua.
M-am uitat la poza ta de profil si la comentarii si am realizat ca afirmatiile tale vin din frustrari si mai putin din rationament. Daca omori animalele distrugi ecosistemul, astfel, in scurt timp vei disparea si tu.
Cum sa OMORI toate animalele ? Stai putin, CE DREPT are OMUL sa omoare animalele ? Nu prea sunt de acord nici cu uciderea aimalelor pentru mancare, dar acolo e o alta discutie si apar probleme de sanatate in lipsa consumului de carne, pe termen lung, nu vreau sa intru in amanunte Păi nu dumnezeu l-a pus stăpân pe om peste toate viețuitoarele de pe pamânt? Corect, dar nu l-a pus Dumnezeu sa OMOARE animalele ! Ai uitat de porunca "Sa nu ucizi" ?? Distrugand natura, fauna si animalele, omul se indreapta incet , dar sigur spre AUTODISTRUGERE. Zau, unii cu gandirea asta, nu meritati nici apa pe care o beti ...mi-e sincer scarba de unii oameni cu astfel de gandiri! Totusi, exista o vorba, una-i sa fi prost, alta-i sa si semnalizezi! Sau ... ce semeni, aia culegi.. se aplica peste tot in viata asta Keep it in your mind .. Edited by MembruAnonim, 30 November 2020 - 18:06. |
Posted 30 November 2020 - 18:36

Omul e singura ființă care are dreptul la viață, pentru că e singura care are conștiința Progresului in fericire, conștiința vieții și a morții. Cand te scoli din somn iti amintesti cine esti de fapt. Pentru cateva milisecunde habar nu ai cine esti cu adevarat. La fel fac si animalele, deci si ele au constiinta. Edited by gammadark81, 30 November 2020 - 18:38. |
Posted 30 November 2020 - 21:45

Omul e singura ființă care are dreptul la viață, pentru că e singura care are conștiința Progresului in fericire, conștiința vieții și a morții. Ce porcarie mai e si asta, sau esti troll? Planeta asta zburda prin Univers de vreo 4 mld de ani, omul e un fel de rahat temporar care mai are si o tendinta de auto-distrugere atat a sa cat si a mediului din care face parte, de ce ar avea drepturi in plus fata de orice alta fiinta, mai ales dreptul la viata? |
Posted 01 December 2020 - 12:48

Ne mutam pe Luna.
Mdiu steril, fara animale deci fara zoonoze!!! |
Posted 01 December 2020 - 17:26

Posted 01 December 2020 - 17:58

Omul e singura ființă care are dreptul la viață, pentru că e singura care are conștiința Progresului in fericire, conștiința vieții și a morții. Chiar daca ar fi asa cum zici, cu toate ca habar n-ai, doar presupui... de ce ar fi singurul care are dreptul la viata? Din ce strafunduri de logica ai scos concluzia asta? ![]() De unde stii ca omenirea e capatul de linie si ca dupa noi n-o sa vina alta specie pe langa care noi sa avem doar constiinta unui gandac? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users