Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Nelamurire instalare internet

Cheie licenta Windows11

Sfat plantare arbori pentru o mic...
 rachiu din gemuri si dulceturi

Bara de cautare sa o mut jos?

Accesorii multitool Black and Dec...

Suma maxima.
 Pilonul II - date de piata, tendi...

Geam la baie: va place sau nu va ...

izolație balcon exterior

Izolatie balcon inchis
 Device atasat instalatie PV

Greseala mp - 1/2 - in actul de v...

[CUM] SPV ANAF - Gestionare cont ...

Presiune gaz scazuta
 

Monitor 27 PC->TV

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#19
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,191
  • Înscris: 25.10.2008

View PostCostumNational, on 02 octombrie 2020 - 07:29, said:

Am cumparat Samsung 32T5302, mintenas il ridic.
Revin cu feedback dupa ce il instalez.

[ https://s13emagst.akamaized.net/products/29100/29099477/images/res_4f1a14c74b09c63b5dab678451b5c999.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]




Mama foloseste mult PC-ul pentru Office. Cred ca ii va prinde bine o diagonala mare.
In rest doar pentru internet.

tare tv-ul, ar avea si aplicatia pago, sper doar ca au adaptat-o pentru tv.Posted Image

#20
CostumNational

CostumNational

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 21.09.2018
M-a rupt.
La PC e VGA, monitorul are HDMI.
Mi s-a oferit de la magazin un adaptor care se alimenteaza separat, la care mai e nevoie de un cablu HDMI-HDMI.
Nu exista o solutie mai eleganta?
Detest imbarligaturile astea.

#21
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,056
  • Înscris: 28.10.2006
Cel mai elegant schimbi placa video cu una care sa raspunda nevoilor tale. Nici prea ieftina, nici prea scumpa.
Doar sa aiba HDMI si/sau Display port.
In functie de asta cumperi si cablul corespunzator.
Eu am pe post de monitor un Samsung mai vechi, T24C300, si asta are si intrare VGA.

#22
FC72

FC72

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,833
  • Înscris: 06.03.2005
Ops, pai ideea de display digital se bazeaza pe conexiunea digitala, VGA este o conexiune analogica, conversia din VGA in HDMI se face cu pierdere masiva de calitate.Chiar daca ar avea intrare VGA un display contemporan este penalizat de aceasta conexiune.

#23
CostumNational

CostumNational

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 21.09.2018
Da.
PC-ul avea DP. Mi-a trimis tatal meu o poza.
E nasol sa fii biban. :)

Chit ca nu e al meu PC-ul, imi era imposibil sa fac improvizatii din alea. Ma tot codeam la ghiseu.
Uh! Ce-am scapat.

PS
Tatal meu a avut azi un exces de grandomanie si a platit el monitorul, nu a vrut sa primeasca banii.
Doamne cat sunt de trist ca am ramas cu 1200 de lei. Plang continuu.


#24
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,056
  • Înscris: 28.10.2006
Deci ai de cumparat un cablu DP la HDMI. Este destul de ieftin, nu ai nevoie de niciun adaptor. Merge din prima! Inclusiv sunet!

#25
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,455
  • Înscris: 14.10.2004

View PostCostumNational, on 02 octombrie 2020 - 14:03, said:


PS
Tatal meu a avut azi un exces de grandomanie si a platit el monitorul, nu a vrut sa primeasca banii.
Doamne cat sunt de trist ca am ramas cu 1200 de lei. Plang continuu.
Trebuia sa insisti si tu.Posted Image

#26
CostumNational

CostumNational

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 21.09.2018

View PostCostumNational, on 02 octombrie 2020 - 07:29, said:

Revin cu feedback dupa ce il instalez.
Il folosesc parintii de cateva zile. Absolut nici o problema. Sunt foarte multumiti.

Nu functioneaza la rezolutie maxima full HD, ci cu o treapta mai jos. Pe maxim (1920x1080) se vede foarte pixelat, cu marginile depasind displayul. Probabil sunt limitari hardwear, sau poate de la drivere. Nu stiu exact.

A fost putin frustrant la instalare. Doream sa setez monitorul avand la dispozitie un singur buton. Era clar ca trebuia sa fie ceva intuitiv, dar de pe acel buton doar se initializa meniul, nu puteam selecta nimic, oricat incercam sa-l gadil pe diferite directii. A durat ceva pana m-am prins ca din telecomanda se face selectarea. Posted Image

Ce sa zic... Mare, spatios, sunt multumiti. Totul e OK.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate