Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Singuratatea dupa 30 de ani? Cum ...

Ce intelegeti din aceasta formula...

Passat B8 Variant 4motion 2.0 dsg
 Problema aparat multifuncțio...

Curea distributie slaba?

ZF vs DSG / 2.0 TDI vs B47

Lenovo - Google Meet microfon - ...
 Plata montare mobila Ikea

Incarcator laptop 19 V

Probleme mufa incarcare HP Pavilion

Sfaturi achiziție pentru inc...
 Inocuitor dioda redresoare smd ha...

Problema cu tuia, se usuca

2 invertoare la acelasi banc de b...

Stocare ieftina si consistenta pe...
 

Monitor 27 PC->TV

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#1
CostumNational

CostumNational

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 21.09.2018
Salut!
Doresc sa le cumpar parintilor un monitor mai mare.
M-am hotarat pentru un Samsung cu diagonala de 27", IPS.

Cum fac sa vada posturile TV pe PC?

#2
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,532
  • Înscris: 14.10.2017
Te abonezi la rcs rds de exemplu si ii intrebi sa iti bage si tv-ul online ca e gratis.  E nu stiu ce site, digi Romania parca , in care intri cu codul de client sau ceva si vezi posturile de tv pe pc gratis

#3
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,053
  • Înscris: 28.10.2006
DIGI Online. Dar nu are toate posturile din grila de cablu.
Dar de ce nu cumperi direct un TV, poate smart, pe care sa-l folosesti ca monitor?
Alege de AICI ce-ti confine ca producator, rezolutie, diagonala, pret. Astea sunt monitoare cu tuner TV.

Edited by viceroy56, 30 September 2020 - 09:38.


#4
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,442
  • Înscris: 25.01.2002
1. intrebi la operator despre ce semnal ai tu pe cablu.

- daca semnalul de cablu nu e codat, ai nevoie de un tuner dvb-c. cred ca asta s-ar potrivi. posturile se vor urmari cu aplicatia proprie si se veor schimba din aceasta.
- daca parintii au tv box, atunci ai nevoie de un tuner cu intrare hdmi (presupunind ca si boxul are asa ceva). uite cum arata asa ceva. posturile se vor schimba din telecomanda tv-boxului.

#5
VarfDeAtom

VarfDeAtom

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 545
  • Înscris: 16.12.2012
Da, de ce nu cumperi un TV?
De ce sa se chinuie cu un monitor? la monitor nu ai telecomanda sa schimbi canaelele.
DigiOnline nu are PRO TV. Si nu se compara calitatea cablului normal cu DigiOnline.

#6
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,053
  • Înscris: 28.10.2006
Eu ma mai uit cateodata pe Digi Online la meciurile de tenis de la servici, pe un monitor de 24'', FHD.
Imagine impecabila.
Dar are delay fata de aceasi transmisie pe cablu.
Si in functie de incarcare(cati se uita simultan la acelasi post, banuiesc), mai are lag.

#7
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,454
  • Înscris: 14.10.2004
Daca vrei neaparat monitor legi la el prin HDMI "decodorul" de la digi dar ai nevoie si de niste boxe mici active si legi cu un cablu rca-rca to jack de 3.5 boxele.
Asa am eu dac vrei iti fac niste poze sa intelegi cablaraia.

LE Sau cablu rca-rca cu rca-rca in functie de in-ul boxelor

Edited by xymzar, 30 September 2020 - 09:53.


#8
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,188
  • Înscris: 25.10.2008
iti iei un decodor si niste boxe

#9
CostumNational

CostumNational

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 21.09.2018
Va multumesc pentru raspunsuri!

Parintii mai au un TV in living.
Au abonament la RDS.
La PC acum au un monitor de 19" si boxe. PC-ul e bun pentru ce le trebuie. Le-am luat si SSD sa fie mai rapid.

Nu le ajunge un singur TV din cauza ca nu se inteleg asupra programelor vizionate. Atunci am spus sa le iau un monitor mai mare la PC pe care sa vizioneze si TV.

#10
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,454
  • Înscris: 14.10.2004
pozele

Attached Files



#11
FC72

FC72

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,831
  • Înscris: 06.03.2005
Cumpara un tv bun, eventual 4K pe care il poti folosi si ca monitor de PC, sunt unele care depasesc lejer monitoarele de PC.
Este de departe cea mai buna solutie.

#12
CostumNational

CostumNational

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 21.09.2018
Samsung 32T5302 (vad ca nu sunt permise linkurile catre emag)


32" (80 cm)
E putin cam mare, nu mai e loc si de boxe pe birou, asa ca boxele incorporate sunt numai bune.
Full HD
Are telecoanda.

Ce spuneti?

4K e deja prea scump, cu telecomanda si boxe incorporate.
Ma asteptam la un 6-700 lei. Deja am ajuns la 1200 lei.
Nu m-as intinde mai mult de atat. Posted Image

#13
CostumNational

CostumNational

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 21.09.2018
Nu e putin cam mare o diagonala de 32" (80 cm) pentru un monitor folosit de aproape (pe birou)?

#14
Entertain_er

Entertain_er

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 104
  • Înscris: 16.07.2020

 FC72, on 30 septembrie 2020 - 10:06, said:

Cumpara un tv bun, eventual 4K pe care il poti folosi si ca monitor de PC, sunt unele care depasesc lejer monitoarele de PC.
Este de departe cea mai buna solutie.
Idee mai proasta nici ca exista. Apoi se uita la o fotografie si vede verde in loc de smarald, sau roz in loc de mov, contrast pe unde e nevoie samd si in cele din urma spun ca mireasa-i grasa.
De altfel nici nu comentez de pretul unui tv fata de un monitor.

De altfel miezu vietii ti-a dat chiar o idee foarte buna (desi prost studiata, cum am mai zis, fara capacitati de intelegere, cum naiba sa faca el trimitere direct la un serviciu cand nu-i in stare sa inteleaga doua vorbe dar bine ca la nivel subatomic se pricepe, hah) cu digi online, au platforma ok fara prea multe reclame samd. Daca nu ai digi, nu-i musai sa se aboneze la serviciile lor, ci doar sa acceseze site-uri de televiziune online ce sunt cu duiumul pe internețuri.

 CostumNational, on 30 septembrie 2020 - 11:21, said:

Nu e putin cam mare o diagonala de 32" (80 cm) pentru un monitor folosit de aproape (pe birou)?
Nu, nu e mult. E chiar util, iti imparti spatiul de lucru in doua, poti deschide mai multe pagini concomitent, productivitate mai mare etc.

Spor.

#15
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,921
  • Înscris: 07.11.2006

 Entertain_er, on 30 septembrie 2020 - 11:23, said:

Nu, nu e mult. E chiar util, iti imparti spatiul de lucru in doua, poti deschide mai multe pagini concomitent, productivitate mai mare etc.

Ai uitat ca este vorba de parinti,nu de genii in IT.




 CostumNational, on 30 septembrie 2020 - 09:17, said:


Doresc sa le cumpar parintilor un monitor mai mare.

Cum fac sa vada posturile TV pe PC?

Cu asa ceva
https://www.emag.ro/...VBoCavcQAvD_BwE

#16
FC72

FC72

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,831
  • Înscris: 06.03.2005
Eu am schimbat de 4 ani un monitor scump de 32" Samsung 1440p  cu un tv 40" 4k care este si HDR, are contrast masurat dublu, pixelii mai mici, suprafta glossy imagine mult mai sharp, nu se puteau compara din nici un punct de vedere sau altfel spus era mai bun la abolut orice.Culorile nu au deviatii mai mult decat orice monitor, daca lucrezi in grafica trebuiesc calibrate ambele.
Nici nu vreau a amintesc de partea smart cu aplicatiile gen Netflix , HBO GO, care ruleaza direct mai bine ca pe PC.
A, monitorul era mult, mult mai scump.

#17
CostumNational

CostumNational

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 21.09.2018
Am cumparat Samsung 32T5302, mintenas il ridic.
Revin cu feedback dupa ce il instalez.

[ https://s13emagst.akamaized.net/products/29100/29099477/images/res_4f1a14c74b09c63b5dab678451b5c999.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



 adisz, on 30 septembrie 2020 - 12:06, said:

Ai uitat ca este vorba de parinti,nu de genii in IT.
Mama foloseste mult PC-ul pentru Office. Cred ca ii va prinde bine o diagonala mare.
In rest doar pentru internet.

#18
FC72

FC72

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,831
  • Înscris: 06.03.2005
Eu am inlocuit monitorul Samsung S32D850T : https://www.amazon.c...r/dp/B00PGRD8PQ ce a costat 2600 lei cu un tv 4k HDR de 40" 1 metru diagonala care era stelar in comparatie si costa sub 2000 lei.Trebuie doar setat HDMI pe Ultra Color pentru spatiu extins de culoare, pentru ca PC-ul sa poata trimite 4:4:4 sau Full RGB si input mod PC pentru a avea acces direct fara procesari cu lag minim.
Poze cu sistemul vechi si nou.

Attached Files



Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate