![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Master Academia de Politie Bucuresti
Last Updated: Aug 02 2020 02:15, Started by
ragnar2020
, Jul 28 2020 12:57
·
0

Posted 28 July 2020 - 12:57

Salutare. Asa cum scrie si in titlu m-ar interesa un master la Academia de Politie, mentionez ca am terminat Facultatea de Inginerie Electrica din Politehnica Bucuresti. Nu sunt chiar multumit de ce gasesc pe piata muncii, si ma tenteaza trecerea la stat. Doua intrebari as avea:
1. Se asigura locul de munca in situatia mea? (doar master in cadrul Academiei) 2. Ce intrebari se dau la testul grila? Exista si o proba fizica? Pe site am gasit informatia doar ca ar fi un test grila pentru admitere, insa nu si documentatia |
Posted 28 July 2020 - 13:31

Pt. pct. 2 vezi Tematica si Bibliografie Masterat - Anexa 4 incepand cu pag. 21 pana la 43 de pe site-ul academiei de aici:
REGULAMENTUL privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere la studiile universitare de masterat în facultăţile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” în anul universitar 2020-2021. Dar daca n-ai fost in stare sa gasesti nici macar informatia asta singur, ma indoiesc ca vei putea trece testele de admitere. A nu se confunda cei care termina Academia de Politie cu angajatii de la Politia Locala care nici facultate n-au unii din ei. Edited by Stecheru, 28 July 2020 - 13:39. |
Posted 02 August 2020 - 02:15

nu te ajuta cu nimic masteratul la Academia de Politie.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users