![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ajutor chestionar
Last Updated: Aug 11 2020 17:28, Started by
Digix
, Jul 05 2020 21:44
·
0

Posted 05 July 2020 - 21:44

Salut! Am și eu nevoie de ajutor pentru fiica mea,în legătură cu un studiu pentru lucrarea de doctorat, care vă roagă următoarele:
Efectuez un studiu privind opțiunile de modernizare a vânzărilor prin soluții digitale și Internet of Things. In masura in care aveti timp si disponibilitate, va rog sa raspundeti la intrebarile din chestionar. M-ar ajuta foarte mult raspunsul dvs. deoarece am nevoie de cat mai multe raspunsuri: https://forms.gle/PrWXu8qkQGDyF3Ba7 Efectuez un studiu pentru lucrarea de doctorat si mi-ar fi de mare ajutor. Mulțumesc anticipat! |
Posted 05 July 2020 - 22:09

Cercetarea opțiunilor de modernizare a vânzărilor prin soluții digitale și Internet of Things
Răspunsul dvs. a fost înregistrat cu succes! Mulțumim pentru timpul acordat! |
Posted 05 July 2020 - 22:43

Posted 05 July 2020 - 23:41

![]() dar nu toti folosesc aceste tehnologii era bine de intrebat si asta |
Posted 06 July 2020 - 02:34

De ce nu exista niste "autori" ai acestui studiu? Niste beneficiari?
|
Posted 06 July 2020 - 06:45

Ar trebui introdus și opțiunea nu stiu/nu am avut ocazia sa folosesc, măcar la întrebările despre ecrane tactile, easybox, etichete digitale sau ecrane promoții.
|
Posted 06 July 2020 - 11:03

Etichete digitale nu am întâlnit în Ro. Doar în strainatate. Or fi și la noi, însă nu peste tot.
|
Posted 06 July 2020 - 11:46

Etichete digitale (la raftul cu produse, dacă la ele se refera chestionarul) am văzut în magazinele mega image (cele mari, nu mici sau franciza shop&go).
Edited by corinadaniela, 06 July 2020 - 11:46. |
|
Posted 06 July 2020 - 11:57

mergi in Mega si vezi cum sunt, intreaba angajatii de ele si apoi fa chestionarul.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users