Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle
 Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...
 Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?
 A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?

Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...
 

Interpretari religioase

* - - - - 6 votes
  • This topic is locked This topic is locked
69 replies to this topic

#1
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016
Intrucat doresc sa nu mai intru in polemici, dar nici sa parasesc aceasta adunare, voi incerca sa continui activitatea pe SP postand pe un singur thread toate descoperirile pe care mi le va arata Duhul. Ca unii cred ca-s de la Dumnezeu iar altii nu, problema fiecaruia dintre ei. Eu insa imi fac datoria de a impartasi si altora. Deci...

Azi am citit despre Mielul cu sapte coarne.

Apocalipsa 5:6
Şi la mijloc, între scaunul de domnie şi cele patru făpturi vii şi între bătrâni, am văzut stând în picioare un Miel. Părea înjunghiat şi avea şapte coarne şi şapte ochi, care sunt cele şapte Duhuri ale lui Dumnezeu, trimise în tot pământul.


Si abia azi am realizat ca Mielul lui Dumnezeu are intr-adevar sapte coarne, spre deosebire de fiara cu doua coarne ca ale unui miel, dar care vorbeste ca un balaur si care m-a pacalit sa cred ca Mielul lui Dumnezeu ar avea doar doua coarne, eventual ca exista un Miel cu doua coarne si altul cu sapte...

Apocalipsa 13:11
Apoi am văzut ridicându-se din pământ o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel şi vorbea ca un balaur.


Deci Mielul lui Dumnezeu are sapte coarne, iar fiara cu doua coarne are nu doua coarne de miel, ci doua coarne ”ca ale unui miel”. Ca sa pricep care ar putea fi aceasta fiara, am intrebat pe Duhul care ar putea fi cele sapte coarne ale Mielului. Si Duhul mi-a zis, mai intai, ca semnificatia ”cornului” este de ”imparat”, deoarece ”cele zece coarne sunt zece imparati care n-au luat inca imparatia”. Deci, intrebarea corecta era ”cine sunt cei sapte imparati ai Mielului”. Si Duhul m-a trimis la versetul cu ”intai apostoli”:

1 Corinteni 12:28
Şi Dumnezeu a rânduit în Biserică întâi apostoli; al doilea, proroci; al treilea, învăţători; apoi pe cei ce au darul minunilor; apoi pe cei ce au darul tămăduirilor, ajutorărilor, cârmuirilor şi vorbirii în felurite limbi.


Doar ca n-am putut pricepe care sunt ”imparatii”. Pentru ca ”apostoli, proroci, invatatori si cei care au darul minunilor” erau usor de numarat, dar pe cei cu darul ”tamaduirilor, ajutorarilor, carmuirilor si vorbirii in felurite limbi” nu stiam daca sa-i numar drept un singur imparat sau mai multi. Si atunci tot Duhul mi-a sarit in ajutor si mi-a zis sa citesc mai departe, ceea ce am si facut:

29Oare toţi sunt apostoli? Toţi sunt proroci? Toţi sunt învăţători? Toţi sunt făcători de minuni?
30Toţi au darul tămăduirilor? Toţi vorbesc în alte limbi? Toţi tălmăcesc?


Si mi-a spus ca aici sunt trecuti, cu exactitate, toti ”imparatii”, adica toate cele sapte capete ale Mielului: apostolii, prorocii, invatatorii, facatorii de minuni, tamaduitorii, vorbitorii in limbi si talmacitorii. Numarati-i, sunt sapte!

Deci, in orice biserica a Mielului, trebuie sa regasim toti aceste sapte ”imparati”, adica toate aceste sapte ”coarne”.

Continuand, fiara cu doua coarne ”ca ale unui miel”, trebuie sa fie o biserica ce are doar doi dintre acesti imparati, dar fara a fi de la Dumnezeu, fara a avea pe Duhul in ei. Adica au doua dintre aceste daruri,  dar numai cu numele. Si Duhul mi-a zis, in continuare, ca aceste doua coarne false sunt falsii apostoli si prorocii mincinosi. Deci, aceasta fiara cu doua coarne este o biserica ce pare a lui Hristos, dar nu este, avand falsi apostoli si proroci mincinosi.

Mi-a ramas apoi o intrebare la care Duhul inca nu-mi raspunsese si am asteptat sa-mi raspunda: aceasta biserica, in care avem proroci mincinosi si apostoli falsi, zice ”Hristos este Domnul”? Pentru ca nu pot trece peste versetul care zice:

1 Corinteni, 12:3De aceea vă spun că* nimeni, dacă vorbeşte prin Duhul lui Dumnezeu, nu zice: „Isus să fie anatema!” Şi nimeni** nu poate zice: „Isus este Domnul” decât prin Duhul Sfânt.

Primul gand care mi-a venit mie, in minte, a fost ca-i vorba de o biserica ce nu recunoaste dumnezeirea lui Hristos, considerandu-L un simplu om, cum ar fi Martorii lui Iehova. Dar Duhul mi-a amintit atunci de musulmani, care au falsi apostoli si proroci mincinosi si il recunosc pe Hristos ca proroc, dar nu si ca Domn. Si aceasta biserica, a musulmanilor, s-a ridicat intr-adevar din ”pamant”, adica din urmasii lui Adam, adica din ”fiii lui Dumnezeu”... Si as zice ca Duhul are dreptate!

Deocamdata, atat. Daca Duhul imi va descoperi si alte lucruri, le voi pune tot aici. Daca sunteti sau nu de acord cu ce-mi spune Duhul sau ca este sau nu Duhul lui Dumnezeu, nu aveti decat sa comentati. Eu nu ma supar si nici Duhul nu se supara!
Hristos este Domnul!

Si taman cand credeam ca am terminat cu descoperirile, revazand versetul cu ”doua coarne ca ale unui miel, dar vorbeste ca un balaur”, Duhul mi-a zis ca se refera la faptul ca, desi puterea musulmanilor sta in coarnele lor, care sunt falsii apostoli si prorocii mincinosi, in fapt ei se comporta ca si cum coarnele lor ar fi sunitii si siitii, cele doua mari ramuri ale lor. Dar fie suniti, fie siiti, toti sunt condusi de falsi apostoli si proroci mincinosi. Dumnezeu sa-i ajute sa iasa din ratacirea lor! Doamne, ajuta!

Hristos este Domnul!

Edited by Dorel666, 01 July 2020 - 16:33.


#2
foreverbanned

foreverbanned

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,965
  • Înscris: 06.05.2020
Aici vom posta si noi descoperirile facute.

#3
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

 foreverbanned, on 01 iulie 2020 - 16:24, said:

Aici vom posta si noi descoperirile facute.

Doamne ajuta sa fie cat mai multe!

#4
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,296
  • Înscris: 13.01.2011
Lămurire.
Zici duh la logica ta?!  :scratchchin:

#5
heart_of_ice

heart_of_ice

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,551
  • Înscris: 12.11.2011

 Dorel666, on 01 iulie 2020 - 16:20, said:

Primul gand care mi-a venit mie, in minte, a fost ca-i vorba de o biserica ce nu recunoaste dumnezeirea lui Hristos, considerandu-L un simplu om, cum ar fi Martorii lui Iehova.

Martorii lui Iehova nu-l consideră pe Isus ca un simplu om, ci prima ființă (primul înger) creat de Dumnezeu... care a coborât benevol pe pământ pentru a răscumpăra rasa umană!

Deci nu știu ce duh este acesta care te ghidează, dacă nici măcar atâta lucru banal nu-l știe! :habarnam:

#6
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016
Azi mi-a vorbit Duhul despre sarpe si balaur. Cu privire la balaur mi-a spus ca acesta a stat in cer, in fata femeii ce urma sa nasca pe conducatorul lumii, pana la Hristos. Intrucat insusi Hristos marturiseste ca:

Luca 10:18
Isus le-a zis: „Am văzut pe Satana căzând ca un fulger din cer.


Deci, pana la Hristos avem balaurul in cer, iar dupa Hristos balaurul este aruncat pe pamant unde este obligat ”sa se tarasca pe burta si sa manance tarana”, adica sa fie sarpe, iar sarpele este o ”fiara”, potrivit Genezei. Deci ”fiara” este de fapt ”balaurul” din cer care a fost aruncat pe pamant. Adica, intrucat balaurul are ”sapte capete si zece coarne”, inseamna ca si ”fiara” va avea tot sapte capete si zece coarne. Adica va fi un ”sarpe” cu ”sapte capete si zece coarne”.
Cat priveste ce anume sau cine anume este ”balaurul” din cer, Duhul mi-a adus aminte de versetul care zice:

Apocalipsa 12:7
Şi în cer s-a făcut un război. Mihail şi îngerii lui s-au luptat cu balaurul. Şi balaurul cu îngerii lui s-au luptat şi ei,


Adica ”balaurul” este un grup de ingeri care se lupta cu Mihail, voievodul (capetenia) fiilor lui Israel. Si iata unde scrie cine este Mihail:

Daniel 10:21
Dar vreau să-ţi fac cunoscut ce este scris în cartea adevărului. Nimeni nu mă ajută împotriva acestora, afară de voievodul vostru Mihail.


Daniel 12:1
În vremea aceea se va scula marele voievod Mihail, ocrotitorul copiilor poporului tău; căci aceasta va fi o vreme de strâmtorare cum n-a mai fost de când sunt neamurile şi până la vremea aceasta. Dar, în vremea aceea, poporul tău va fi mântuit, şi anume oricine va fi găsit scris în carte.


Si cu cine se lupta Mihail? Iata cu cine:

Daniel 10:13
Dar căpetenia împărăţiei Persiei mi-a stat împotrivă douăzeci şi una de zile, şi iată că Mihail, una din căpeteniile cele mai de seamă, mi-a venit în ajutor şi am ieşit biruitor acolo, lângă împăraţii Persiei.


Daniel 10:20
El mi-a zis: „Ştii pentru ce am venit la tine? Acum mă întorc să mă lupt împotriva căpeteniei Persiei şi, când voi pleca, iată că va veni căpetenia Greciei!


Dupa cum se vede, Mihail si Gavriil se lupta impotriva ingerilor Persiei si Greciei. Adica, pe vremea lui Daniel, Mihail si Gavriil se luptau cu ingerul Persiei, iar dupa caderea ingerului Persiei, Mihail si Gavriil urmau sa se lupte cu ingerul Greciei.

In concluzie, mai sus ne sunt evidentiate tocmai doua capete ale ”balaurului” din cer si respectiv ale ”fiarei” de pe pamant cu sapte capete si zece coarne. Este usor de dedus ca urmatoarea capetenie ingereasca, cu care s-au luptat arhanghelii Mihail si Gavriil, dupa caderea din cer a capeteniei ingerilor Persiei si Greciei, a fost capetenia ingerilor Romei. Deci, ”capul” balaurului si respectiv fiarei care inca mai era inaltat pe pamant si in cer, pe vremea lui Ioan apocalipticul, era Roma. Roma fiind, in acest caz, al saselea cap al balaurului-fiara cu sapte capete. Pentru ca balaurul din cer este intr-o continua simbioza cu fiara de pe pamant si ce se intampla cu balaurul in cer, se intampla si cu fiara pe pamant.

Evident ca, din Scriptura, stim ca celelalte trei capetenii ingeresti si imperii omenesti cu care s-au luptat fiii lui Dumnezeu, au fost Egiptul, Asiria si Siria. Asa ca acum mai ramane de vazut cine este cel de al saptelea cap, cel care ”nu va ramanea mult”. Despre acest cap ni se spune ca ”nu a venit inca”. Si asta acum cca doua mii de ani in urma. Dar si Hristos ne spune ”iata ca Eu vin curand” si asta tot cu cca doua mii de ani in urma. Adica, din punctul meu de vedere (si Duhul este de acord cu mine...), inaltarea celui de al saptelea cap, cel care ”nu va ramanea mult”, va coincide cu perioada celei de a doua veniri a lui Hristos.

Dar Duhul imi zice sa observ ca este o concordanta intre perioadele de crestere si inaltare a poporului lui Dumnezeu si perioadele de crestere si inaltare ale capetelor balaurului-fiara. Si provocarea pe care mi-a aruncat-o Duhul este sa descopar care dintre aceste doua tabere incepe sa se inalte mai intai. Si tot Duhul imi zice ca poporul lui Dumnezeu nu poate fi agresiv cu voie, adica nu poate porni primul o agresiune, el doar se va apara. Si imi aduce aminte si de versetul care zice ”ea iti va zdrobi capul, iar tu ii vei intepa calcaiul”. Adica, pentru ca Eva sa zdrobeasca capul sarpelui, trebuie ca mai intai sarpele sa inalte capul... Deci, cel de al saptelea cap se va inalta mai intai pe tot pamantul si abia apoi arhanghelii Mihail si Gavriil il vor zdrobi. Iar acest cel de al saptelea cap, imi zice Duhul, este SUA. Care tocmai ce s-au inaltat nu de foarte mult timp pe pamant si al carui sfarsit este foarte, foarte aproape. Si va urma... al optulea cap al fiarei, care este ”fiara insasi”. Dar despre ce inseamna ”fiara insasi”, Duhul imi zice ca ma va lamuri alta data...

Edited by Dorel666, 04 July 2020 - 12:11.


#7
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011
Grecia cucele 4 capete, respectiv Persia, totalizeaza 5 din cele 7 capete ale Balaurui.

 Dorel666, on 04 iulie 2020 - 12:10, said:

Dar despre ce inseamna ”fiara insasi”, Duhul imi zice ca ma va lamuri alta data...
dacw si numa daca nu se gată gazu din lampa. :)

#8
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

 Dude_2nd, on 04 iulie 2020 - 12:28, said:

Grecia cucele 4 capete, respectiv Persia, totalizeaza 5 din cele 7 capete ale Balaurui.


Din ce imi spune Duhul si eu sunt de acord, Grecia este doar unul din cele sapte capete. Celelalte sase capete sunt Egiptul, Siria, Asiria, Persia, Roma si SUA. Iar Grecia, fiind cap, un cap de tap, a avut initial un corn care a cazut si in locul caruia au crescut alte patru coarne. Si cand a cazut capul, au cazut si coarnele...

#9
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

 Dorel666, on 04 iulie 2020 - 12:35, said:

Din ce imi spune Duhul si eu sunt de acord, Grecia este doar unul din cele sapte capete. Celelalte sase capete sunt Egiptul, Siria, Asiria, Persia, Roma si SUA. Iar Grecia, fiind cap, un cap de tap, a avut initial un corn care a cazut si in locul caruia au crescut alte patru coarne. Si cand a cazut capul, au cazut si coarnele...
ai omis vavilonu, si ai bagat in plus SUA care poate fi numa al optulea imparat. :)

Edited by Dude_2nd, 04 July 2020 - 12:38.


#10
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

 Dude_2nd, on 04 iulie 2020 - 12:28, said:



dacw si numa daca nu se gată gazu din lampa. Posted Image

”Gazul” este de fapt uleiul din lampa. Iar ”uleiul” maslinului nu se termina niciodata. Doar sa se usuce maslinul. Dar ce taran care vrea sa aiba mereu ulei, pune doar un maslin in gradina sa...? Asa si eu, reinnoiesc mereu maslinii din gradina mea, sa nu raman niciodata fara ulei! Pentru ”lampa”...

 Dude_2nd, on 04 iulie 2020 - 12:38, said:

ai omis vavilonu, si ai bagat in plus SUA care poate fi numa al optulea imparat. Posted Image


Multam fain! Ca imi tot repeta Duhul ceva ca sa verific daca am zis bine Asiria si nu pricepeam ce vrea sa-mi arate. Dar acum, ca m-ai tras de maneca, imi dau seama ca asirienii nu i-au cotropit niciodata pe evrei. Deci nu pot sa fie unul din capetele balaurului. Babilonul, insa, i-au asuprit si cotropit. Ma duc, insa sa verific si in Scriptura, dupa care revin!

#11
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

 Dorel666, on 04 iulie 2020 - 12:41, said:

”Gazul” este de fapt uleiul din lampa. Iar ”uleiul” maslinului nu se termina niciodata. Doar sa se usuce maslinul. Dar ce taran care vrea sa aiba mereu ulei, pune doar un maslin in gradina sa...? Asa si eu, reinnoiesc mereu maslinii din gradina mea, sa nu raman niciodata fara ulei! Pentru ”lampa”...




Multam fain! Ca imi tot repeta Duhul ceva ca sa verific daca am zis bine Asiria si nu pricepeam ce vrea sa-mi arate. Dar acum, ca m-ai tras de maneca, imi dau seama ca asirienii nu i-au cotropit niciodata pe evrei. Deci nu pot sa fie unul din capetele balaurului. Babilonul, insa, i-au asuprit si cotropit. Ma duc, insa sa verific si in Scriptura, dupa care revin!
exact.
pilda celor zc fecioare. :)



Siria si Asiria sunt complet diferite.
Sirienii sunt sirienii de astazi, iar asirienii sunt stramosii kurzilor din kurdistanu iraqian si sirian. Posted Image

asirienii sunt cei ce i-au deportat pe evrei in vremea vavilonului. Posted Image

Edited by Dude_2nd, 04 July 2020 - 13:00.


#12
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

 Dude_2nd, on 04 iulie 2020 - 12:54, said:

exact.
pilda celor zc fecioare. Posted Image



Siria si Asiria sunt complet diferite.
Sirienii sunt sirienii de astazi, iar asirienii sunt stramosii kurzilor din kurdistanu iraqian si sirian. Posted Image

asirienii sunt cei ce i-au deportat pe evrei in vremea vavilonului. Posted Image

Dude, recunosc ca m-ai zapacit. Desi relatia mea cu Duhul este de douazeci de ani, inca nu stiu cum sa-i disting bine glasul si sa nu-l confund cu glasul altor duhuri. Asa ca, fara sa-l intreb, am zis ca tine. Dar El tocmai mi-a amintit ca Babilonul nu este unul din capetele balaurului-fiara, ci este doar Curva care calareste fiara (nu si balaurul)!

 Dorel666, on 04 iulie 2020 - 12:41, said:

Multam fain! Ca imi tot repeta Duhul ceva ca sa verific daca am zis bine Asiria si nu pricepeam ce vrea sa-mi arate. Dar acum, ca m-ai tras de maneca, imi dau seama ca asirienii nu i-au cotropit niciodata pe evrei. Deci nu pot sa fie unul din capetele balaurului. Babilonul, insa, i-au asuprit si cotropit. Ma duc, insa sa verific si in Scriptura, dupa care revin!

Uite, am zis ca verific si am verificat. Asa am descoperit ca, mai sus, am gresit si intr-adevar Asiria a cotropit pe Israel si l-a dus in robie. Deci este intr-adevar unul din capetele balaurului-fiara.

Edited by Dorel666, 04 July 2020 - 13:05.


#13
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

 Dorel666, on 04 iulie 2020 - 13:05, said:

Dude, recunosc ca m-ai zapacit. Desi relatia mea cu Duhul este de douazeci de ani, inca nu stiu cum sa-i disting bine glasul si sa nu-l confund cu glasul altor duhuri. Asa ca, fara sa-l intreb, am zis ca tine. Dar El tocmai mi-a amintit ca Babilonul nu este unul din capetele balaurului-fiara, ci este doar Curva care calareste fiara (nu si balaurul)!
Curva NU este Vavilonu/Heara, ci... curva acestei Heare. Ca dovada, Curva poarta numele Fiarei pe frunte:

"Pe frunte purta scris un nume... Babilonul cel mare..." (Apoc.17:5)
pe principiu biblic:"Sapte femei vor apuca in ziua aceea un singur barbat si vor zice:... fa-ne sa-ti purtam numele..." (Isa.4:1)

pe acelasi principiu, credinciosii poarta pe frunteNumele Stapanului lor:
"Ei vor vedea fata Lui, si Numele Lui va fi pe fruntile lor. (Apoc.22:4)"
iar slugile fiarei vor purta numele Stapanului lor:
"... semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei. (Apoc.13:17)"

Edited by Dude_2nd, 04 July 2020 - 13:14.


#14
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

 Dude_2nd, on 04 iulie 2020 - 12:38, said:

ai omis vavilonu, si ai bagat in plus SUA care poate fi numa al optulea imparat. Posted Image

Las like-ul in continuare, pentru spiritul de observatie, desi te-ai inselat. Babilonul nu este un cap al fiarei, ci doar o curva, un chip de aur, imbracat in purpura. Dealtminteri, Duhul tocmai imi zice ca, in timp ce toate celelalte tari despre care am vorbit, anume Egipt, Siria, Asiria, Persia, Grecia, Roma si SUA au un inger in ceruri drept capetenie, Babilonul nu are nici un inger drept capetenie, tocmai pentru ca este un ”babilon”, adica o adunare de mai multi ingeri.
Asa ca SUA este al saptelea cap, nu al optulea. Al optulea este ”fiara insasi” si urmeaza sa vina. Evident, dupa caderea SUA din dregatoria de ”buldog al lumii”.

 Dude_2nd, on 04 iulie 2020 - 13:12, said:

Curva NU este Vavilonu/Heara, ci... curva acestei Heare. Ca dovada, Curva poarta numele Fiarei pe frunte:

"Pe frunte purta scris un nume... Babilonul cel mare..." (Apoc.17:5)
pe principiu biblic:"Sapte femei vor apuca in ziua aceea un singur barbat si vor zice:... fa-ne sa-ti purtam numele..." (Isa.4:1)

pe acelasi principiu, credinciosii poarta pe frunteNumele Stapanului lor:
"Ei vor vedea fata Lui, si Numele Lui va fi pe fruntile lor. (Apoc.22:4)"
iar slugile fiarei vor purta numele Stapanului lor:
"... semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei. (Apoc.13:17)"

Dude, orice curva te-ar calari, curva ta s-ar chema ca este. Si doar te-ai amagi crezand ca, daca te calareste, tu esti stapanul ei! Orice curva, de aceea este curva, pentru ca nu are stapan, nu are un barbat care sa-i fie cap. Singurul ei stapan este ea insasi si pofta ei. Asa ca este normal sa aiba pe frunte numele ei insasi. Ca alt stapan nu are decat pe ea!

#15
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

 Dorel666, on 04 iulie 2020 - 13:19, said:

Las like-ul in continuare, pentru spiritul de observatie, desi te-ai inselat. Babilonul nu este un cap al fiarei, ci doar o curva, un chip de aur, imbracat in purpura. Dealtminteri, Duhul tocmai imi zice ca, in timp ce toate celelalte tari despre care am vorbit, anume Egipt, Siria, Asiria, Persia, Grecia, Roma si SUA au un inger in ceruri drept capetenie, Babilonul nu are nici un inger drept capetenie, tocmai pentru ca este un ”babilon”, adica o adunare de mai multi ingeri.
Asa ca SUA este al saptelea cap, nu al optulea. Al optulea este ”fiara insasi” si urmeaza sa vina. Evident, dupa caderea SUA din dregatoria de ”buldog al lumii”.
vavilonu este leul, fiara dintai a lu Daniel. unu dintre capetele Hearei.

al optulea imparat este Heara, Cornu Mic, care se ridica in mod explicit dintre cele zc coarneale ultimului cap: imperiu roman. Posted Image

 Dorel666, on 04 iulie 2020 - 13:19, said:

Dude, orice curva te-ar calari, curva ta s-ar chema ca este.
da, cu specificatiunea ca Curva NU sunt eu, chiar daca mi-ar purta numele asa cum poarta Curva cea Mare numele propriu Hearei. Posted Image sunt doo perzonagii diferite: Stapanu Heara, si Curva care poarta numele Stapanului/Hearei pe frunte. :)

Edited by Dude_2nd, 04 July 2020 - 13:28.


#16
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

 Dude_2nd, on 04 iulie 2020 - 13:22, said:

vavilonu este leul, fiara dintai a lu Daniel. unu dintre capetele Hearei.

al optulea imparat este Heara, Cornu Mic, care se ridica in mod explicit dintre cele zc coarneale ultimului cap: imperiu roman. Posted Image

Dude, zi cum vrei! Eu zic cum imi zice Duhul! Si pana acum vad ca m-a calauzit si ma calauzeste bine. Si chiar cand credeam ca m-a inselat sau m-am inselat, mi-a prezentat noi argumente ca mi-a zis bine si am inteles bine care sunt cele sapte capete ale balaurului-fiara.

Cat priveste ”Babilonul”, iata ce imi zice Duhul ca reprezinta:

Peste cine era stapan imparatul Babilonului? Peste ”intelepti, cititori in stele, vrajitori si ghicitori”. Toti acestia erau ”curva” care stapanea peste toate popoarele din jur. De remarcat, insa, faptul ca ”inteleptii” de pe vremea Babilonului erau ”haldeenii” zis si ”magi”. Magi care se gaseau si in Egipt, inainte ca Media, tara magilor, sa fie mare pe pamant... Ceea ce inseamna ca, intr-adevar, ”curva” de Babilon a calarit fiara inainte chiar ca curva insasi sa devina si ea mare pe pamant.

Daniel 2:27
Daniel a răspuns înaintea împăratului şi a zis: „Ce cere împăratul este o taină pe care înţelepţii, cititorii în stele, vrăjitorii şi ghicitorii nu sunt în stare s-o descopere împăratului.


Daniel 2:2
Împăratul a poruncit să cheme pe vrăjitori, pe cititorii în stele, pe descântători şi pe haldeeni ca să-i spună visele. Ei au venit şi s-au înfăţişat înaintea împăratului.


Deci, ”Babilonul cel mare” reprezinta adunarea intr-o singura ”cetate” a tuturor inteleptilor (magilor), cititorilor in stele, vrajitorilor si ghicitorilor. Si acestia tocmai s-au adunat, prin intermediul internetului si mass-media. Nu stiu insa daca si fizic, desi este posibil sa aiba vreo cetate sub pamant unde au strans pe toate ”geniile” si ”paranormalii” lumii (genii nebune, bineinteles).

#17
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

 Dorel666, on 04 iulie 2020 - 13:36, said:

Dude, zi cum vrei! Eu zic cum imi zice Duhul!
"... cercetati duhurile, daca sunt de la Dumnezeu; caci in lume au iesit multi proroci mincinosi. (1Ioan.4:1)"


duhu care iti vb in cap, trebe verificat cu scriptura.
iar scriptura contrazice duhu din urechile tale deoarece ai vazut fa Heara e vavilonu, iar Curva e alceva care doar poarta numele propriu Hearei. Posted Image

Edited by Dude_2nd, 04 July 2020 - 13:42.


#18
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

 Dude_2nd, on 04 iulie 2020 - 13:40, said:

"... cercetati duhurile, daca sunt de la Dumnezeu; caci in lume au iesit multi proroci mincinosi. (1Ioan.4:1)"


duhu care iti vb in cap, trebe verificat cu scriptura.
iar scriptura contrazice duhu din urechile tale deoarece ai vazut fa Heara e vavilonu, iar Curva e alceva care doar poarta numele propriu Hearei. Posted Image

Deocamdata, Duhul din capul meu zice cum zice Scriptura si logica, iar dumneata contrazici si Scriptura si logica. Deci, repet: daca curva ar avea stapan, adica cap, nu ar mai fi curva, ci ibovnica sau chiar sotie. Sau n-ai auzit de curve care s-au lasat de meserie si au devenit femei cinstite?!
Dar o curva care ramane curva, care este prototipul curvei, singurul stapan pe care il poate avea este ea insasi. De aceea este si normal sa faca exceptie de la regula robului care are pe frunte numele stapanului si sa aiba pe fruntea ei propriul ei nume. Dealtminteri, nu chiar curva se lauda ”iata, sed ca o imparateasa”? Ba da! Deci, daca este imparateasa, sigur nu are stapan! Deci, repet, numele de pe frunte este numele sau!
Este ca si cum ai avea pretentia ca pe coroana reginei Angliei sa scrie ”Scotia”... Pai, n-ar da regina Angliei cu acea coroana de pamant...? Sigur da!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate