Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...
 switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa
 cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS
 Pareri apartament in zona Berceni?

Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine
 

Kit supraveghere video PNI House IPMAX POE Five, NVR cu 4 porturi POE, ONVIF si 4 camere cu IP 5MP, de exterior, Power over - Suport, Testare, Pareri

* * * * - 4 votes
  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#37
ffm

ffm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 860
  • Înscris: 23.01.2015

 suport_PNI, on 30 decembrie 2021 - 08:35, said:


Este posibil sa fie un fenomen de condens.  Ce puteti face: asteptati cateva zile 4-8 zile de la montaj timp in care este cel mai probabil fenomenul va disparea.
  Daca totusi fenomenul se mentine puteti trimite camerele gratuit la service pentru verificare si rezolvare  citind si urmand instructiunile din certificatul de garantie.
Sunt puse de 6 zile. Mai intampina cineva aceasta problema de la vremea asta?

Attached Files


Edited by ffm, 30 December 2021 - 16:32.


#38
95puf

95puf

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 23.02.2009
Da. In seara asta la burniță a trebuit sa șterg o camera care este mai expusă. Norocul meu este ca am acces la ele, fiind pe un garaj.

#39
ffm

ffm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 860
  • Înscris: 23.01.2015

 95puf, on 30 decembrie 2021 - 20:01, said:

Da. In seara asta la burniță a trebuit sa șterg o camera care este mai expusă. Norocul meu este ca am acces la ele, fiind pe un garaj.
La mine noaptea se vede bine. Doar ziua se incetoseaza.

#40
PascalDragos

PascalDragos

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 26.07.2018
Salutare,

Am achizitionat acest kit cu ajutorul reducerii oferite de @suport_PNI.

Se livreaza un pachet complet care contine tot ce ai nevoie pentru a-l pune in functiune.

Imaginile sunt clare si noaptea si ziua.

As sugera ca aplicatiile (XMEye si CMS) sa aiba posibilitatea de a selecta intervalul pentru care doresti playback sau descarcare(sa fie un singur videoclip, nu mai multe bucati). Local asta este posibil pentru back-up pe Stick USB.

Functia "Talk" din XMEye sau CMS functioneaza daca NVR-ul este conectat la un TV prin HDMI. Sunetul este redat prin boxele TV-ului.
Ar fi util ca NVR-ul sa aiba un port jack 3.5mm la care sa se poata conecta boxe pentru functia "Talk."

In concluzie, raportul calitate-pret este excelent pentru acest kit.

Attached Files



#41
DRAGOMIR1952

DRAGOMIR1952

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 01.11.2020
Am testat sistemul mai bine de un an. Dupa aproximativ 6 luni am considerat ca este necesar sa mai adaug inca 4 camere, fiind multumit de prestatia sistemului in timp. Am cumparat un switch cu 8 porturi POE si am cuplat toate cele 8 camere. Practic casa si toata suprafata terenului care are in jur de 1000 mp este acoperita.
Pe toata perioada cat am testat sistemul am tras cateva concluzii care poate vor fii de folos si altor persoane interesate si care au dubii in a cumpara.
Voi enumera concluziile mele care poate au fost trase si de alte persoane care au testat sistemul. Fara a considera cineva ca am vre-un interes, eu recomand acest Kit de supraveghere. In un an de zile nu am avut probleme cu camerele sau cu NVR ul.
Dupa primirea Kit ului , a doua zi l-am cuplat la un TV in casa si am inceput reglarea lui. Totul a decurs normal numai ca dupa un timp, aproximativ o ora, camerele au inceput sa vada prin ceata. Daca le opream pentru un timp isi reveneau. Este vorba de ultimile 4 camere adaugate si pe care le testam in casa. Cu primele 4 nu au fost probleme. Am decis sa le instalez afara pe pozitie ca sa trag o concluzie. Dupa instalarea lor afara nu au mai fost probleme. Am prezentat situatia pentru ca si altcineva a mai ridicat problema pe Forum.
Am echipat NVRul cu un hard cumparat tot de la PNI o data cu Kitul de supraveghere. Si HDD a lucrat fara problene in tot acest timp.
Kitul este cuplat la un monitor, dar cum tot sistemul este intr-un loc mai greu detectabil si accesibil, folosesc numai aplicatia de pe telefon. Chiar daca aplicatia XMEye este cea dedicata acestui Kit eu am descoperit si o alta aplicatie care se poate folosi: iCSee. Pentru divertisment cei care doresc o pot incerca.
In comparatie cu alti producatori , Kitul este complet si nu trebuie decat sa urmezi instructiunile de montare si cateva reglaje. Apoi pe parcurs se vor descoperii si celelalte reglaje. Cum pentru mine a fost prima data cand am instalat camere de supraveghere nevrand sa apelez la un specialist, am ales acest kit complet, usor de instalat si de configurat. In timp am descoperit ca pot vedea color si pe timp de noapte, iar daca e ceva lumina in zona pot spune ca imaginea este clara “ ca ziua “.
Am intampinat ceva probleme pana am reusit sa instalez sa primesc mesajele si alertele pe mail. Este indicat a se folosi un mail de tipul [email protected]
Oricum pentru pretul la care se vinde Kitul isi meria din plin banii. Chiar de ve ti cauta pe net un produs cu aceleasi calitati sigur il descoperiti la un pret mult mai mare. Si un alt avantaj este ca pentru orice problema pe Forum se gaseste cineva sa dea un sfat. Iar in caz de de apartie a unor defecte se poate apela la PNI.RO.

#42
dragoescu_alexandru

dragoescu_alexandru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 20.10.2009
nu folosesc acest sistem dar lucrez mult cu camere si nvr-uri bazate pe xmeye cloud.
pentru windows exista o versiune mai noua de CMS (google General_CMS_V3.1.0.8.T.20180525)
pentru macos exista o versiune cms care stie sa configureze echipamentele numit VMS: https://www.xiongmai...n_detail/83/179


https://support.sann...All-Files-in-CD

Edited by dragoescu_alexandru, 09 January 2022 - 11:40.


#43
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
Multumesc lui Alexandru ca a "descoperit" aplicatia VMS pt. MacOS. Chiar daca este in beta, functioneaza foarte bine pe Big Sur (11.6.3), cu mentiunea ca NVR-ul a trebuit sa il adaug manual, dupa adresa IP. Am testat cu succes functiile Monitor (live streaming) si Playback (accesul inregistrarilor) si nu am avut probleme nici la accesul simultan de pe toate cele patru camere la rezolutia lor nativa.

Attached File  Screen Shot 2022-02-04 at 22.40.56.png   326.96K   13 downloads

Icoanele si modul de aranjament in VMS este asemanator cu cel de la Hikvision


Attached File  Screen Shot 2022-02-04 at 22.33.49.png   2.64MB   14 downloads

Modul de vizualizare este similar cu cel de la Dahua si Hikvision


Edited by trl, 04 February 2022 - 22:54.


#44
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
Buna,


M-am decis decis recent sa il contactez si eu pe utilizatorul @Suport_PNI si, spre surpinderea mea, se pare ma incadrez in primii 10 "recenzori" ai acestui sistem de supraveghere video.

De ieri am in probe PNI House IPMAX POE Five cu cele 4 camere IP si alimentare PoE. Livrare impecabila, comunicare perfecta, ambalare deosebita a NVR-ului, cu o "camasa" formata din bule de aer, dar dedicata acestui NVR, ceea ce m-a impresionat pozitiv.

Pentru cei care au imagine "foggy", incetosata, lasati va rog echipamentele minim 4 ore in casa, nedesfacute, dupa care le puteti desface si, daca sunt reci in continuare, le lasati intr-o punga de plastic pt. a condensa pe punga si nu pe placa de electronica. Este o chestie care tine de "common sense" pe timp rece si care ar trebui sa rezolve, macar partial, vederea incetosata in special cu IR-ul pornit.

Am avut aceeasi problema si la camerele Hikvision, care au fost comandat vara, iar furnizorul mi-a recomandat sa le las 2-3 zile in functionare pt. a se elimina de la sine condensul intern. In China, unde sunt asamblate, aerul are umiditate de 80-90%, de unde si problemele de condens de la noi din RO.

Cei care nu stiu sa regleze setarile NVR-ului, puteti sa-l setazi pe lb. engleza unde anumite setari pot deveni mai inteligibile, dar si manualul trebuie totusi parcurs.

Attached File  IMG_1082.jpeg   885.84K   11 downloads  Attached File  IMG_1083.jpeg   864.09K   15 downloads
Mod de ambalare impecabil

Attached File  IMG_1084.jpeg   1.02MB   14 downloads  Attached File  IMG_1091.jpeg   1.39MB   15 downloads
Electronica dedicata pt. NVR si pt. switch-ul PoE incorporat, cu sursa PoE externa

Pana in prezent imaginea este una foarte buna, atat pe timp de zi cat si pe nocturn, si recunosc ca mi-a intrecut asteptarile tinand cont de pretul de aproape 4x mai redus decat la sistemul Hikvision cu care il compar. Faptul ca vine cu cabluri UTP si mufe izolate de ploaie e clar un avantaj neasteptat.

Voi continua sa il testez si voi reveni cu parareri, dar clar sistemul este unul competent, cu encodare H265, human detection si face detection, care sunt disponibile, de regula, pe sisteme mult mai scumpe.

Stima!

#45
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
Recenzie personala la "PNI House IPMAX PoE Five cu 4 camere de 5 Mpx"


SPECIFICATII SI DETALII TEHNICE

Network Video Recorder-ul PNI este alcatuit la interior dintr-o placa decodoare video 9ch@H265 model NBD8004R-FW similara ca specs cu aceasta, un switch PoE integrat la care adaugam un hard disc intern dedicat pentru inregistrarile video si o sursa externa de alimentare de 52V. Placa de mai sus se ocupa si de procesarea si compresia stream-urilor H.265/H.265X si este bazata pe Hi3536 Codec Processor, care are la baza un CPU ARM Cortex A17 quad-core tactat la max. 1.6 GHz per core, respectiv un procesor grafic Mali-T720 GPU. Acest codec/procesor este capabil sa decodeze si sa faca streaming la 16 camere video FullHD (1080p) sau la un nr. mai mic de camere dar de rezolutii mai mari, de pana la 8.3 Mpx @ 30 fps H.265/H.264. Practic, numarul de camere procesate simultan depinde de rezolutia si de nr. de cadre/sec. selectate din firmware.

Tot pe placa decodoare mai observam si un cip de memorie RAM Winbond W632GU6NB-11 (industrial grade) 2G bits DDR3L SDRAM DDR3L-1866 care asigura un buffer rapid de stocare temporara in vederea pre-procesarii datelor venite de la camere si periferice catre CPU.

Pe placa de tip Switch-PoE intalnim regulatorul XLSEMI 7015E1, de tip buck-converter, care se ocupa de coborarea tensiunii de alimentare provenite de la adaptorul 230V SMPS extern de 52V/1.5A. Pe ambele placi intalnim si regulatoare discrete care asigura tensiunea corecta pe fiecare etaj in parte (3.3V, 5V etc.). Avantajul unei surse externe de alimentare consta in faptul ca temperatura degajata de aceasta nu se acumuleaza in interiorul carcasei NVR-ului, iar in caz de defectiune se poate usor inlocui cu o sursa eterna similara, fara a fi necesara interventia in carcasa NVR-ului.

Comunicarea de date catre reteaua LAN este realizata de cipul Realtek RTL8309N care poate asigura conectivitatea a pana la 8-porturi 10/100M Ethernet. Intrucat doar 4 mufe RJ45 sunt fizic pe placa NVR-ului PNI, adaugarea de mai multe camere video se va putea realiza doar printr intermediul unui switch PoE extern.

INTERCONECTAREA COMPONENTELOR SI PUNEREA IN FUNCTIUNE

Instalarea a decurs usor, nu am intampinat dificultati. Probabil cel mai greu a fost sa pun suruburile la HDD-ul intern. Posted Image Sistemul de reglare al piciorului camerei PNI, practic a unghiului, e putin mai dificil decat la Hikvision sau Dahua, in sensul ca la PNI cele 3 grade de libertate sunt reglate din 3 suruburi cu cap inbus, pe cand eu eram obisnuit cu sistem de tip bila/cap rotativ. Deci la camerele PNI dureaza ceva mai mult reglarea pe pozitie a camerelor video, dar macar rotirea si azimutul pot fi efectuate cu precizie milimetrica.

Attached File  IMG_1181.jpg   147.9K   11 downloads Attached File  IMG_1182.jpg   144.56K   14 downloads


Dupa ce am conectat la NVR si am reglat toate cele 4 camere pt. live view si inregistrare la 5 Mpx/Best_quality si codecul H.265 au mai ramas inca 56 Mbps de rezerva, ceea ce este arhisuficient pentru un sistem de supraveghere video care se doreste a fi scalabil ulterior. Latimea de banda ramasa poate si utilizata pentru adaugarea a pana la 5 camare video prin intermediul unui switch PoE auxiliar.

Attached File  IMG_1180.jpg   137.39K   15 downloads Attached File  IMG_1179.jpg   95.47K   12 downloads


Numarul de 15 cadre pe secunda redat de camerele video testate este adecvat pentru supravegherea unei locuinte, a unui birou sau a unei firme mici, mai ales daca nu exista cerinte speciale legate de fluenta inregistrarilor (30...60 fps). Un framerate de 15 cadre/sec. sigur nu va pune probleme in supravegherea uzuala a unor perimetre si zone de interes.

Sistemul de operare (firmware) este de tip Embedded Linux, modificat conform cu cerintele PNI, si care include si limba romana, lucru binevenit intr-o piata de DVR/NVR-uri cu interfete preponderent destinate vorbitorilor de engleza si, bineinteles, chineza. Posted Image Boot-up e de aproximativ 30-35 sec., iar shutdown de sub 10 sec., timpi normali pt. un NVR.

Placa decodoare in sine consuma sub 10 W, switch-ul PoE inclus consuma chiar si mai putin, iar HDD-ul rar depaseste consumul de 10 W. O camera video consuma aprox. 3.5 W fara IR si aproape 5 W cu IR pornit, de unde putem calcula si consumul NVR + cele 4 camere de conectate la undeva intre 35 W si 40 W. Daca se mai adauga si un UPS extern (ca backup in caz ca pica curentul electric) mai trebuie sa adaugam inca minim 10 W (consumul AVR-ului intern si al charger-ul bateriei). Adaugarea a inca 4 camere PoE pe un switch extern ar putea urca valoarea consumului la un maxim care se apropie de zona 70-80 W/ora. In consecinta, un astfel de sistem de supraveghere ar putea fi alimentat atat din reteaua de energie clasica, dar si din panouri solare, datorita consumului redus de energie.

Pe monitorul conectat la NVR se pot vedea mai multe informatii de stare, pentru fiecare camera in parte. Astfel, daca cineva se conecteaza de la distanta la una dintre camerele video din sistem, pe ecranul NVR-ului va aparea instiintare. La fel vor aparea instiintari si in caz de “Face detection” sau “Human detection”. Ulterior, din Playback vom putea cauta dupa modurile de detectie anterioare, lucru care scade considerabil timpul de gasire a inregistrarilor dorite.

Attached File  IMG_1183.jpg   214.72K   10 downloads Attached File  IMG_1184.jpg   214.6K   8 downloads Attached File  IMG_1185.jpg   215.96K   19 downloads


NVR-ul si camerele sunt compatibile cu codecurile H.265 cat si H.265X, pe maximum de calitate (Best) H.265 utilizand o banda de 4399 Kbs, iar H.265.X utilizand 6768 Kbs pt. fiecare camera in parte. Personal, nu am observat diferente de calitate intre cele doua codecuri, dar la nivel teoretic H.265X ar putea inregistra la o calitate mai bune obiectele aflate in miscare, precum autovehicule sau persoane alergand.

Meniurile si submeniurile NVR-ului sunt oarecum imbricate si unele functii si optiuni sunt plasate cam...peste mana, deci pot fi dificil de gasit, dar odata dibuite totul prinde sens. Documentatia nu explica in detaliu fiecare submeniu in parte, deci cateva ore de incercari de tip “trial & error” vor fi necesare pentru punerea la punct a tuturor setarilor acestui NVR cap-coada. Comparativ cu NVR-urile de la producatorii Dahua si Hikvision, acest model de NVR de la PNI este mai dificil si mai putin intuitiv de pus la punct, dar atata timp cat functionarea sa este impecabila, atunci pretul mai mic poate justifica timpul mai mare dedicat cu configurarea acestuia.

Calitatea vizionarii pe timp de zi m-a impresionat la propriu, in special claritatea si contrastul, dar si nivelul de detalii. Poate ca sharpness-ul este un pic cam nenatural, clar mai puternic decat la alte camere, dar de multe ori asta poate sa ajute printr-un castig de detalii (am comparat cu DS-2CD2052-I de la Hikvision, tot de 5 Mpx si de 2 ori mai scumpa la momentul achizitiei). Oricum, lumina, contrasul si claritatea se pot regla din meniurile dedicate, dupa preferintele utilizatorului.

Attached File  HIK_camera.jpg   66.95K   19 downloads  Attached File  PNI_camera.jpg   90.69K   22 downloads
PNI IP5POE vs. Hikvision DS-2CD2052-I

Pe timp de noapte, sensibilitatea camerei PNI in Full-Color este sub cea de la Hikvision DS-2CD2052-I cu care am comparat (in sensul ca pe acelasi nivel de lumina Hik ramane color pe cand PNI intra pe IR), dar odata ce se comuta pe Intelligent IR sau pe StarLight IR, imaginea la cel putin 15 metri in fata este bine iluminata si plina de detalii. IR-ul este cu unghi larg, deci marginile imaginii sunt si acestea iluminate pe deplin.

Din toate modurile de reglare a iluminarii Noapte/Zi a camerei video PNI mi-a atras atentia “Intelligent Variable Light” pe timp de seara, deoarece imaginea nu mai este alb/negru ci devine color, iar sensibilitatea buna a camerelor ajuta la buna reproducerea unei imagini de calitate. Totusi, daca gradul de iluminare scade puternic (catre 0 lux), atunci modul de iluminare “Star Light Infrared” este de dorit. In foto de mai jos ma deplasam cu viteza mare si figura este greu de identificat, dar pentru asta exista posibilitatea modificării timpilor de expunere de pe Automatic pe...sa zicem 1/50 sau 1/100 sec., functie de caz.  

Attached File  PNI_IR.png   798.79K   22 downloads
Doar LED-urile InfraRed

Attached File  PNI_camera_human_detected.png   873.66K   24 downloads
Atat IR cat si proiectorul LED de 10W

Attached File  PNI_5Mp_camera_menu.png   22.49K   23 downloads
Meniul de configurare al parametrilor camerei PNI

Ma bucur ca am intalnit functia WDR (Wide Dynamic Range) la acest sistem PNI, deoarece aceasta ajuta in situatiile de iluminare relativ scazuta si cu contrast puternic, prin iluminarea in mod inteligent (gamma software) a zonelor intunecate. Atasez doua exemple concludente unde se vede clar cum functioneaza aceasta functie. Mi-ar fi placut totusi ca aceasta optiune sa poata fi selectata doar noaptea, in mod automat sau “scheduled”, dar din pacate trebuie activata/dezactivata manual.

Pentru cei care doresc sa aprofundeze meniurile din care se regleaza camerele public doua link-uri utile: https://avacomtech.c...al_v100r001.pdf si https://www.jftech.c...9-09-117954.pdf cu explicatii despre fiecare optiune in parte.

Microfoanele incorporate in camerele video isi fac bine treaba, dar calitatea inregistrarilor audio este una mediocra, dar comparabila cu calitate inregistrarilor facute pe camere Blink sau Ring. Codecul software ales pt. compresie este un compromis calitate/bandwidth, iar scopul principal al microfoanelor intr-un sistem de supraveghere video este acela de a declansa inregistrarea pe o anumita zona atunci cand apar sunete in respectivul perimetru supravegheat.

De retinut ca inregistrarile audio trebuie dezactivate daca se capteaza zgomote/voci provenind de la vecini! De asemenea, amplasarea camerelor video trebuie facuta in respect cu politicile GDPR pentru a nu aduce atingere vietii private a vecinilor aflati in proprietatile private alaturate!

Aplicația XMEye Pro functioneaza foarte bine pe telefoane iPhone si Android (pe unele telefoane merge si MATRIXcloud) si o consider superioara omoloagei de la Hikvision la capitolul fluenta in Live-View in HD si Playback/Replay (cea de la Hik nu merge bine decât pe rezoluție SD, nu si pe HD, iar de multe ori returnează “Network is unstable”). XMEye nu e perfecta, are bug-urile ei, in sensul ca la Replay si derulare/seek se poate uneori bloca, dar in majoritatea cazurilor functioneaza in parametri normali. Pentru Windows si MacOS exista aplicatiile VMS care functioneaza fara probleme, dar la fel merge si aplicatia web daca o accesam dintr-un browser mai vechi gen Internet Explorer (http://ip_address_of_NVR); browserele noi nu sunt suportate din cauza unui plug-in neactualizat, la fel ca la NVR-ul meu vechi de 5 ani de la Hikvision.

Attached File  IMG_1205.jpg   48.56K   23 downloads
Vizualizare camere din XMEye Pro de pe telefon

Attached File  IMG_1208.PNG   425.63K   21 downloads
Identificare faciala in timpul playback-ului

Attached File  IMG_1206.PNG   379.26K   18 downloads
Redarea clipurilor e impartita pe culori pt. o cautare mai facila

Attached File  IMG_1203.PNG   338.79K   18 downloads
Desemnare zona de detectie a miscarii

Attached File  IMG_1204.PNG   328.85K   15 downloads
Reglare linie de alertare (sarit gardul sau incalcare de proprietate)

Attached File  IMG_1211.PNG   337.81K   14 downloads
Configurarea inregistrarii

Attached File  IMG_1212.PNG   156.04K   11 downloads
Configurarea modurilor de detectie si alarmare


Sistemul de supraveghere video PNI nu este unul cu pretentii, dar clar isi poate face treaba cu brio in multe situatii unde raportul performanta/pret conteaza, cum ar fi supravegherea locuințelor sau a firmelor de talie mica sau mijlocie.

Acest sistem de supraveghere functioneaza foarte bine si offline, adica neconectat la Internet, sau conectat la Internet dar fara a se crea cont pe serverele XMEye. Parolele implicite, porturile si protocoalele de acces la camere si la NVR se pot schimba de utilizator dupa bunul sau plac. Personal am schimbat parolele implicite atat pt. NVR cat si pentru fiecare camera video in parte, acest lucru necesitând fie conectarea individuala pe fiecare camera in parte din Internet Explorer, fie resetarea parolelor cu cod QR primit prin intermediul aplicației XMEye (necesita înregistrare cont prealabil).

Edited by trl, 08 February 2022 - 17:57.


#46
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004

View Postpopasergiu, on 22 septembrie 2021 - 15:24, said:

Buna ziua..., am procurat si eu kit-ul dat, si am o problema cu firmware..., in menu pu alarma nu este bifa mobile report
am un coleg care are si el kit-ul dat, si la el este bifa..., si tot odata vin si mesaje de alarma pe telefon...
cum se poate de facut sa fie si la mine aceasta bifa...
firmware la mine V04.03.R11.J5280202, data 2020-03-28, la el V04.03.R11.K1980202, data 2020-10.24

Buna Sergiu,

Ai reusit sa faci upgrade la fw? Sau ai gasit alta varianta de a activa optiunea Mobile Report?

Eu am ultimul fw si am aceasta optiune activa. Pun mai jos foto din XMEye Pro de unde tb. activat pe telefon Push pt. a receptiona mesajele trimise de NVR via Mobile Report.

Attached File  CDEF1CE7-A360-4405-9EA8-0654CAC8DE8D.png   250.27K   12 downloads  Attached File  25D2E6E6-8BE4-49CA-BD9C-D190C1DB1CD8.png   238.03K   11 downloads

Sper ca cele de mai sus sa ii ajute pe cei care vor sa testeze aceasta optiune, doar ca mesajele si posibilele beep-uri functioneaza si noaptea daca Push e activat.

Bafta!

#47
Mirela1984

Mirela1984

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 0
  • Înscris: 24.08.2021
Dupa testarea sistemului si fiind multumita de comportarea lui indiferent de anotimp am considerat ca este necesar sa mai adaug inca 4 camere pentru a acoperi intreaga zona. Am cuplat toate cele 8 camere prin inermediul unui switch cu 8 porturi POE. Concluziile trase de mine si care poate sunt de folos si altor persoane interesate in cumpararea kitului sunt urmatoarele.In intreaga perioada nu am avut probleme cu camerele sau cu NVR ul. Prima problema a aparut cu al doilea set de camere cand am incercat reglarea si testarea sistemului la interior. Dupa putin timp camerele au inceput sa vada prin ceata. Daca le opream pentru un timp isi reveneau. Cu primele 4 nu au fost probleme asa ca am decis sa le instalez afara pe pozitie si de atunci functioneaza normal toate cele 8 camere. NVRul este echipat cu un hard care a lucrat fara problene in tot acest interval de timp. Folosesc numai aplicatia de pe telefon si de pe Pc pentru urmarirea camerelor Pe langa aplicatia XMEye care este dedicata acestui Kit se poate folosi: iCSee. Kitul este complet si foarte usor de montat necesitand minime cunostinte . Trebuie doar urmate instructiunile de montare si cateva reglaje. Se poate vedea color si pe timp de noapte, iar cu putin mai multa lumina in zona imaginea este perfecta ca in timpul zilei. Ceva mai complicate au fost  reglajele ca sa pot primi mesajele si alertele pe mail. Oricand pe Forum se gaseste cineva sa-ti dea un sfat, o parere , sau chiar o indrumare competenta ca a celor de la  PNI.RO. Oricum Kitul isi meria din plin banii. Fara a considera cineva ca am interese, eu recomand acest Kit de supraveghere.

#48
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,570
  • Înscris: 15.06.2004
DRAGOMIR1952 - Recomand sa citesti regulamentul forumului - asa vei intelege de ce nu poti folosi deocamdata mesageria.

Legat de comanda la PNI - nu exista vreun "accept" din partea adminilor forumului ptr comenzile pe care le dai tu. Nu avem treaba cu firma PNI, doar se permite accesul pe forum ptr Helper-ul PNI. Atat.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate