Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Montaj aer conditionat in balcon ...

joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!
 Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA
 Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac
 Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...
 

Kit supraveghere video PNI House IPMAX POE Five, NVR cu 4 porturi POE, ONVIF si 4 camere cu IP 5MP, de exterior, Power over - Suport, Testare, Pareri

* * * * - 4 votes
  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#1
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
Topic dedicat produsului:
Kit supraveghere video PNI House IPMAX POE Five, NVR cu 4 porturi POE, ONVIF si 4 camere cu IP 5MP, de exterior, Power over Ethernet, detectie chip, detectie miscare


suport tehnic, informatii, detalii, testare si pareri ale posesorilor, utilizatorilor, viitorilor utilizatori.


[ https://www.pni.ro/media/catalog/product/cache/949d51c48d65f2e67a8d66492b5143dc/P/N/PNIIPMAX5_1_1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Metode de accesare si control


PNI House IPMAX POE Five poate fi controlat local sau de la distanta de pe dispozitive mobile prin aplicatia XMEye compatibila cu Android si iOS, iar de pe PC prin software-ul General CMS. Fisierul de instalare al software-ului CMS poate fi gasit pe CD-ul inclus in pachet sau poate fi descarcat de pe site-ul nostru, pe pagina produsului, sectiunea Download.

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/3633/aplicatii-pc-mobile-2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/6395/sistem-supraveghere-poe.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

5MP SUPER HD POE


PNI House IPMAX POE Five include unitatea de inregistrare (NVR) si 4 camere POE ce pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior. Atat NVR-ul cat si camerele au carcasa metalica.

Inregistrati video si audio live cu cele 4 camere POE 1920P (5MP) cu microfon incorporat. Veti obtine imagini incredibil de stralucitoare si clare, in culori reale. Vedeti pana la 30 m in intuneric cu cele 18 leduri IR speciale.

8 canale 5MP


Sistemul suporta conexiunea a 8 camere POE de 5MP sau conexiunea prin retea a 8 camere cu IP de maxim 5MP.

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/6396/8-canale-ip-5mp.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/6398/sistem-supraveghere-poe-pni.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Configurare usoara si acces la distanta


Adevarata configurare Plug and Play; foarte usor de instalat, configurat si controlat. Vei putea controla de la distanta si vizualiza imagini in timp real sau reda inregistrari prin telefon, PC sau browser.

Conectica


Aveti posibilitatea de a conecta mai multe tipuri de monitoare, dispozitivul fiind dotat cu iesire HDMI si VGA. Inregistrarile video stocate pe HDD-ul instalat in NVR (HDD-ul nu este inclus) pot fi descarcate local pe un stick USB, prin interfata USB2.0 sau la distanta prin Internet, direct pe un PC. NVR-ul poate fi conectat la Internet prin portul LAN RJ45.

POE (Power over Ethernet)


Este necesar un singur cablu Ethernet pentru a transmite simultan semnal video catre NVR si alimentare catre camere. Transmisie sigura, stabila si fiabila. Asadar, nu va mai faceti griji in legatura cu conectarea camerelor si cu cablurile coaxiale lungi care pot afecta calitatea imaginii. Camerele functioneaza cu cabluri de retea CAT5-CAT7 cu o lungime pana la 100 metri.

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/6397/nvr-poe-pni.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/6403/detectie-chip.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Detectie chip


PNI House IPMAX POE Five identifica prezenta umana si salveaza diferite ipostaze ale chipului pe baza carora utilizatorul va putea selecta inregistrarile video sau activa alarma.

Compatibilitate HDD


PNI House IPMAX POE Five suporta conectarea unui hard disk de maxim 8TB. Recomandam utilizarea doar cu hard disk-uri dedicate CCTV cu fiabilitate, rezistenta si calitate garantate 24/7.

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/3532/cctv-hdd-mic.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Identificare produs Producator PNI Cod produs PNI-IPMAX5 Culoare DVR Negru Culoare camera Alb Caracteristici DVR/NVR Intrari video 4 x POE 5MP / 8 x IP 5MP Iesiri video 1 x VGA, 1 x HDMI Rezolutie redare 2K (HDMI) / 1080P (VGA) Tip inregistrare Inregistrare simultana audio si video Compresie audio G711A Compresie video H.265AI / H.265+ Stocare date maxim 1 x 8 TB HDD 2.5" (nu este inclus) Interfata retea RJ45 10/100 Mbps Actualizare firmware Da, prin USB Tensiune alimentare 52V / 1.25A Consum 10 W (fara HDD) Temperatura functionare -26°C ~ +60°C Dimensiuni 255 x 215 x 45 mm Numar canale 8 Rezolutie iesiri video 1 x 5MP Rezolutie inregistrare si numar canale, variante 4 canale POE 5MP / 8 canale IP 5MP Procesor Hi3536D Porturi USB 2 x USB2.0 Aplicatie dedicata XMEye Detectare miscare Da Detectare chip Da Iesire HDMI Retea Da, RJ45 LAN Port Modalitati de inregistrare Programata, la alarma, manuala Caracteristici camera Senzor imagine CMOS Color Rezolutie senzor 5MP Pixeli 2560 × 1920px Iesire video Digitala, prin RJ45 Iluminare minima 0 Lux (IR pornit) Grad de protectie IP66, carcasa metalica Distanta iluminare IR Pana la 30 m Dimensiuni 70 x 195 x 67 mm Numar LED-uri IR 18 Altele Microfon incorporat Alimentare POE Lentile 4 mm Interfata retea RJ45 10/100Mps Temperatura de functionare -26°C ~ +60°C Protocoale suportate ONVIF Aplicatie dedicata XMEye Pachetul contine DVR / NVR Camere supraveghere 4 camere interior/exterior Cabluri conectare camere 4 x 18.3 m Alimentator NVR / DVR 230V -> 52V CD Software Da Manual utilizare Da Mouse USB Da NVR Da Cablu Ethernet Da
Cablu HDMI

---------------------------------------------------------------------------------------
Pentru membrii forumului  ce au vechime pe Softpedia mai are de 1 an, activitate pe topicurile dedicate acestei game de produse si nu numai, si cu experienta in domeniu continuam oferta de achizitie cu 50% reducere pentru testare si postare review pe acest forum/topic, si cu posibilitatea returnarii produsului, si a contravalorii, daca nu sunt multumiti de produs.
Sunt convins ca sunt oameni care iubesc acest domeniu si sunt curiosi sa il testeze, si de ce nu daca le place sa il pastreze cu un real avantaj/discount de 50% fata de pretul de pe site-ul producatorului

Oferim pentru testare 10 produse cu discount de 50% pentru membrii forumului interesati de produs

Orice membru vechi sau nou de pe acest forum poate folosi codul de reducere PNI10 pe site-ul www.pni.ro si primeste automat 10% discount la orice comanda la orice produs.
Va astept cu cereri pe PM, dupa care sa construim impreuna un topic documentat care sa ajute atat vechii cat si noii utilizatori

Attached Files



#2
A10

A10

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,068
  • Înscris: 19.12.2012
Ma intereseaza sa testez si eu jucaria asta. Se poate ceva mai multe detalii despre camere si posibilitatea de accesare de la distanta de pe telefon sau tableta? in prezent am un dvr tot de la voi, luat prin dede.

#3
parteani

parteani

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 14.02.2008
Salutare. Am primit si eu acest sistem si pot sa spun ca functioneaza foarte bine. Usor de instalat cu cabluri lungisi mufe protejate la umiditate. Fiind POE, scapi de grija alimentarii separate a fiecarei camere. Imagine buna atat ziua cat si noaptea, culorile un pic prea accentuate pe setarile default, dar se pot ajusta independent pe fiecare canal. Detectia la miscare e foarte buna, apare marcata cu rosu pe inregistrare,fiind apoi usor de verificat. Are si  detectia chipului, salvand poze cu fetele persoanelor. Aplicatia pentru telefon e foarte practica si usor de folosit, merge si pe date mobile. Astfel nu mai e nevoie sa intri in meniul NVR-ului decat pentru setari mai complexe. Eu am inlocuit mouse-ul cu o tastatura wireless Logitech k400, e mai practica si merge perfect.
   Am echipat NVR-ul cu un hdd Seagate SkyHawk Surveillance 2TB, care ar trebui sa asigure o perioada de inregistrare rezonabila. Sistemul e conectat prin hdmi la un tv, neavand nevoie de un monitor dedicat, in cazul meu.
   Ca si concluzie, e un sistem de supraveghere decent, perfect pentru supravegherea locuintei. Sper sa fie si fiabil in timp. Le multumesc celor de la PNI pentru reducerea de pret si pentru rapiditatea livrarii.

Edited by parteani, 03 July 2020 - 10:49.


#4
ileg-Al

ileg-Al

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 312
  • Înscris: 24.12.2005
Salut,

Am achizitionat si eu un asemenea sistem, de data aceasta nu pentru locuinta, ci pentru o mica afacere unde parea a fi exact ce trebuie din caracteristicile tehnice. Concluzia...

Nu voi intra in detaliile tehnice, deoarece ele sunt mentionate si de PNI in post-ul de deschidere a topic-ului, voi face un review de unboxing si prime pareri.

Coletul a sosit repede, cred ca in 2 zile, in stare foarte buna. In interior am gasit ambalate cu grija pentru a nu se deteriora la transport: cutia cu IPMAX POE 5 si HDD-ul Seagate Skyhawk comandat.
Attached File  Cutie.jpg   253.21K   25 downloads
Pe cutie se regasesc caracteristicile tehnice plus continutul:
Attached File  Specificatii.jpg   266.87K   25 downloads
La deschiderea cutiei se pot observa in interior: manualul, 2 stickere, un cd, un cablu lan, cele 4 camere ambalate individual, nvr-ul si inca o cutie cu cablul de alimentare si mouse-ul:
Attached File  Interior.jpg   356.35K   26 downloads
Sub cutiile camerelor se regasesc impachetate si cele 4 cabluri lan in lungime de 18.3m fiecare Posted Image , asa ca la final toate elementele solutiei sunt cele de mai jos:
Attached File  20200619_224442.jpg   250.68K   28 downloads + Attached File  20200619_231817.jpg   400.18K   28 downloads + Attached File  20200619_231746.jpg   417.72K   34 downloads + 4 X Attached File  20200619_231925.jpg   357.9K   44 downloads

Ca si aspect si mod in care se simt la atingere, toate elementele sunt ok, dar in special camerele dau impresia de calitate si lucru bine facut. Cele 4 camere dispun de conectori ETHERNET cu protectie si vin cu cu suportii si suruburile necesare prinderii. Reglajul lor se poate realiza pe doua axe pentru a putea obtine pozitia de filmare dorita.

Cum am achizitionat separat si un HDD, pasul urmator a fost montarea lui in NVR. Pentru aceasta a fost necesara scoaterea celor 4 suruburi de pe laterala NVR-ului, care fixeaza capacul. In interior  se pot observa cele doua placi electronice in partea din spate si spatiul pentru HDD in partea din fata. Exista cei doi conectori pentru HDD: de power si s-ata.
Attached File  20200619_224721.jpg   393.97K   48 downloads
In acest moment recunosc ca am avut o mica surpiza neplacuta, deoarece mi-am dat seama ca pentru fixarea HDD-ului sunt necesare 4 suruburi, care nu se livreaza in pachet, chiar daca am achizitionat si un HDD... Ar fi un punct in plus pentru PNI daca in cazul comenzii impreuna cu un HDD ar adauga si cele 4 suruburi necesare prinderiiPosted Image  Din fericire am gasit prin casa 4 suruburi, asa ca montajul a decurs fara alte peripetii:
Attached File  20200619_230356.jpg   415.96K   55 downloads

Instalarea in locatie a fost foarte simpla, practic a fost necesar doar sa fixez camerele in pozitii, sa trag firele pentru LAN/POE, sa le conectez la NVR si sa il pornesc Posted Image
Attached File  20200705_130347.jpg   202.21K   67 downloadsAttached File  20200705_130357.jpg   171.77K   62 downloads

Prin conectarea la un monitor sau tv pe portul HDMI se poate accesa local software-ul. Interfata este ok, destul de intuitiva, dar cu foarte multe setari. Unele nu se pot utiliza pe acest tip de camere, fiind dedicate unor modele mai avansate si mai scumpe (PTZ, etc..) Dar cu cateva setari basic puteti avea functionala intreaga solutie.

Cum se spunea si in postul anterior, imagine buna atat ziua cat si noaptea, culorile pe default intr-adevar un pic prea accentuate, dar se pot regla pe fiecare camera in parte. Audio este ok. Inregistrarea si redarea pe HDD functioneaza fara probleme. Se pot seta alerte la detectie miscare, fata, etc, cu transmitere de mesaje si inregistrare eveniment.

Cu cateva setari pentru a deschide porturile pe router se poate avea acces si de pe internet la NVR cu aplicatia XMEye. In acest fel ne putem conecta de oriunde la sistemul de supraveghere pentru a vedea filmarea in timp real sau a accesa inregistrarile de pe HDD.

In concluzie, este un sistem ok pentru acest gen de activitate, usor de instalat (mai ales datorita transmiterii curentului catre camere prin cablurile de retea) si usor de configurat. Singura zona in care nu ma pot pronunta inca este fiabilitatea, dar sper sa fie competitiv si sa nu dezamageasca nici pe aceasta parte Posted Image

#5
Sigma4you

Sigma4you

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.07.2020
Salut,

Am comandat si eu sistemul respectiv,  nu are nici un review in alta parte decat ce este aici pe pagina.
M-am blocat la HDD..vroiam sa il comand si eu pana apare sistemul, dar am vazut pe site ca trebuie sistem cu format 2.5 inch ..gen pt laptop, dar sa fie dedicat pt sisteme de supraveghere nu prea gasesc. Ai luat unul normal cu formst 3.5 inch ?

Edited by Dany_Darke, 18 July 2020 - 14:00.


#6
parteani

parteani

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 14.02.2008

View PostSigma4you, on 18 iulie 2020 - 12:59, said:

Salut,

Am comandat si eu sistemul respectiv,  nu are nici un review in alta parte decat ce este aici pe pagina.
M-am blocat la HDD..vroiam sa il comand si eu pana apare sistemul, dar am vazut pe site ca trebuie sistem cu format 2.5 inch ..gen pt laptop, dar sa fie dedicat pt sisteme de supraveghere nu prea gasesc. Ai luat unul normal cu formst 3.5 inch ?
Salut, ai nevoie de hdd de 3.5. Bafta... Eu am luat: https://www.emag.ro/...8/pd/DN6QQ2BBM/

Edited by parteani, 20 July 2020 - 23:11.


#7
ileg-Al

ileg-Al

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 312
  • Înscris: 24.12.2005
Merge 3.5 fara probleme :-) Eu am luat un Seagate Skyhawk, se vede in poza :-)

#8
95puf

95puf

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 23.02.2009
Ce mãrime au înregistrãrile? Cate ore de înregistrare continua cu 4 camere încap intr-un HDD de 1T?
Ma intereseazã și pe mine kitul.

Edited by 95puf, 03 October 2020 - 11:57.


#9
aiptek

aiptek

    the big red

  • Grup: Moderators
  • Posts: 6,123
  • Înscris: 02.07.2006
se mai poate lua sistemul asta cu 50% reducere cum s-a specificat?

#10
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013

View Postaiptek, on 14 octombrie 2020 - 08:05, said:

se mai poate lua sistemul asta cu 50% reducere cum s-a specificat?

Da, trimite un mesaj in privat

#11
george_eu25

george_eu25

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,368
  • Înscris: 24.06.2008
Va salut…
Am cumparat si eu un kit din asta si vroiam sa va impartasesc experienta mea.
Deci,am luat camerele pentru casa de la tara,unde din toamna pana in primavera nu sta nimeni (parintii locuind in oras pe perioada iernii).Aveam nevoie de vreo 8 camere,pentru ca e suprafata mare,dar nu am gasit nimic cu POE care sa aibe 8 camere.Ca idee,e o suprafata de vreo 2500mp,cu o forma neregulata,cele mai indepartate camere fiind la vreo 60m distanta de NVR (2 bucati).
Initial am cumparat un kit de pe Emag (nu dau numele aici sa nu fac reclama) si surpriza ! La distanta de 60m camera nu mai functiona.Pe la 40m mergea,la vreo 50m se tot intrerupea si la 60m ,pa, nu mai mergea.Asa ca l-am reambalat frumos si l-am dat retur.
Apoi vazand ca PNI are spre vanzare kit cu POE (da’ tot nu am gasit cu 8 camere) am zis sa fac o incercare si sa vad ce poate.Zis si facut!Am dat comanda vineri si luni l-am avut!Am cumparat si un HDD de 1TB si am inceput sa fac probe cu el.Deocamdata nu l-am montat definitiv pentru ca inca nu am ajuns la tara,dar nu am mai avut rabdare si azi am facut probe cu 2 camere sa vad daca bat la distanta la care am eu nevoie.Am vorbit cu un prieten care se ocupa de retelistica si mi-a confectionat 2 cabluri de lungimea necesara.Faza haioasa e ca fiecare cablu are 70m in loc de 60m,deci cu vreo 10m peste ce imi trebuie mie.Chiar radeam ca daca nu au mers alea la 60m,mai mult ca sigur la 70m nu o sa mearga!
Am pus HDD-ul ,am legat un monitor mai vechi,am legat camerele si m-am dus cu ele la 60m fata de NVR.Ce credeti?Functioneaza perfect!Fara intreruperi si cu o imagine foarte clara!Asta cu toate ca,cablul are 70m!Deci eu unul sunt super multumit!!!Si setarile NVR-ului sunt destul de usor de folosit.
Ce nu am testat inca….Nu am testat camerele pe timp de noapte!Nu stiu cum se vede!Dar urmeaza si aia si o sa revin cu pareri.Si inca o chestie care ar fi fost utila e protectia aia de plastic de pe camera,cozorocul.Daca era un pic mai mare ar fi fost super pentru ca proteja mai bine lentila de ploaie si de razele soarelui.Dar asta e acum.Deocamdata l-am pus inapoi in cutie pana ajung sa il montez definitiv pe pozitie.
Per total eu sunt foarte multumit de kit si il recomand cu draga inima!Se vede bine si acopera o distanta mare (ce ma interesa pe mine)!
Cand am luat ceva prost de la PNI am spus-o fara jena,ca sa stie si altii,dar pachetul asta chiar e ok!
Asa ca multumesc PNI si spor la vanzari!

p.s: pozele au fost facute la deschiderea cutiei.

Attached Files



#12
VHM

VHM

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 13.11.2020
Buna ziua
si eu as dori sa achiziționez acest produs ptr uz rezidential, cu reducerea de 50%

#13
xuuu

xuuu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 01.10.2008
buna ziua ! mai este valabila reducerea ?

#14
VHM

VHM

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 13.11.2020
Salut
Am achiziționat de curând un kit de supraveghere video PNI IPMAX POE FIVE. Am o casa cu trei nivele pe o suprafața de 800 mp de teren. Sistemul e suficient pentru a acoperi exteriorul forma casei si terenului fiind regulate.
Azi am făcut un pic de unboxing si am tras câteva concluzii.
Ambalajul e ok , fiecare camera vine ambalata separat in cutia ei de carton fiind acoperita cu o folie groasa. Camerele au un suport rotativ cu ajutorul căruia pot fi fixate pe perete si reglate in orice poziție. Vin si cu un kit de dibluri car par destul de slăbuțe. Recomand înlocuirea lor cu dibluri mai profi. Atenție daca aveți izolație pe exterior. Va trebui sa luați dibluri si șuruburi lungi.
NVR-ul este o cutie neagra destul de compacta. Pe fata are 3 indicatoare LED iar pe spate sunt toate porturile necesare conectării camerelor si unui monitor ( sau doua), conexiune ethernet si doua intrări USB. Una ptr stick si alta ptr mouse (cei de la PNI au inclus unul in pachet)
Hard diskul nu este inclus deci va trebui sa cumpărați unul. Sunt bune cele de 3.5 deci nu trebuie sa luați de laptop. Va recomand cele dedicate surveillance de la WD sau Seagate. Eu am ales unul de 3TB pentru ca vreau sa mă bucur de setările de calitate maxime ale camerelor si sa am cca 20-25 zile de înregistrare. Desigur, daca se va seta rezoluția si calitatea imaginii mai jos, timpul de înregistrare poate creste semnificativ. In pachet mai sunt patru cabluri UTP de 18,3 m lungime daca nu ati cablat deja zonele in care vreți sa poziționați camerele. NVR-ul se alimentează cu un cablu si transformator furnizate. Sunt 2 stickere si un manual de instrucțiuni in engleza si romana.
So far so good! Toate arata bine si produsul pare de buna calitate.
Voi încerca sa-l instalez in aceasta săptămâna si va voi mai scrie despre experiența mea.

#15
95puf

95puf

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 23.02.2009
Va salut...
Am achizitionat si eu un kit de supraveghere video PNI IPMAX POE FIVE (multumesc pt sprijin colegului "suport_PNI") si vreau sa va impartasesc imprersiile in legatura cu acesta...
Il folosesc pt supravegherea unui garaj auto privat, cu 2 usi si o mica curte interioara.
Nu insist pe continutul pachetului pt ca a fost descris in detaliu de ceilalti colegi.
Montajul sistemului a fost simplu, chiar pt un novice ca mine, cu ajutorul unui monitor LCD ramas mic de la un calculator mai vechi. Intr'adevar, este plug-in-play. Am cumparat un HDD Seagate de 1TB care imi asigura 15 zile de inregistrare continua, cu camerele la rezolutie maxima. Mai mult decat speram eu. Datorita faptului ca locuinta este la cca 100m de garaj, posibilitate de conectare la internet prin cablu scadeau dramatic, desi imi doream si conectare prin aplicatia XMEye pt a accesa sistemul in timp real... Am rezolvat problema prin achizitionarea unui router cu SIM (TP link) si o cartela de date RDS. Dupa descarcarea aplicatiei si conectare  cu ajutorul codului QR, aplicatia functioneaza excelent.
Foarte folositoare sunt functiile de detectarea fetei si detectare evenimente din meniul DVR-ului, astfel incat la redarea evenimentelor din ultimele 24h sunt evidentiate persoanele care s-au apropiat agresiv de camere (chiar si cate o pisica rebela care intra in curte...).
Am incercat sa imbunatatesc imaginile pe timp de noapte cu ajutorul unui proiector cu senzor de miscare, insa nu recomand, deoarece LED-urile IR din dotarea camerelor isi fac treaba cu prisosinta, castigul in calitatea imaginilor fiind neglijabil. Mai mult, prezenta luminii puternice face sa schimbe camera din regim de noapte in regim de zi si invers, moment in care se pierde calitatea imaginii pt scurt tmp (trec din alb/negru in color). Voi face cateva imagini si in regim de noapte pt exemplificare in urmatorul post.
Ca si concluzie, DA, sunt foarte multumit de achizitie, deci recomand.

Attached Files


Edited by 95puf, 10 December 2020 - 12:35.


#16
pancone99

pancone99

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 264
  • Înscris: 03.07.2008
Buna ziua,
Am achizitionat si eu un sistem PNI House IPMAX POE de la PNI si asa cum am promis,ramassese sa spun si cateva cuvinte despre el.
Sistemul l-am achizitionat prin noiembrie (cred) dar abia acum l-am pus in functiune pentru ca a fost montat pe casa de la tara,unde am petrecut sarbatorile astea.
Pareri pro:
-foarte usor de montat.Doar prinzi camerele,intinzi firele,le-ai bagat in NVR si gata.
-calitate imagine foarte buna si clara,inclusiv pe timp de noapte.
-camerele mi s-au parut bine facute.Am mai vazut la cineva (un vecin ) un sistem din asta si camerele pareau dintr-un plastic ieftin.Astea mi s-au parut ok,la cat ma pricep eu.
-distanta ok pentru POE.Undeva la maxim 50m cea mai indepartata camera si nu am avut probleme de receptie.
Minusuri:
-cablul scurt la NVR.Daca era un pic mai lung era mai ok.Eu l-am taiat si l-am inadit pentru ca imi mai trebuiau vreo 50cm pana la priza si decat sa bag prelungitor am preferat asa.
-camerele ar fi putut avea o protectie mai buna in fata la lentila.Daca ploua si bate si vantul se uda imediat lentila (sper sa nu intre apa in camera),cu toate ca e destul de bine orientata in jos.
Pe partea de aplicatie nu am intrat pentru ca nu am internet acolo si nu ma ajuta cu nimic.Ca monitor am folosit televizorul.I-am invatat pe aia batrani cum sa vada camerele pe tv si nu au treaba.Plus ca sunt si pentru descurajarea unor eventuali hoti,fiind puse cumva la vedere.
Cam asta e ce pot eu sa va spun de sistem.Isi face toti banii mai ales ca sub 1000lei eu nu am vazut POE pe piata (exceptand chinezariile ordinare).
Si acum si o intrebare….Cum as putea sa mai adaug 1-2 camere daca am nevoie,tot POE?Si trebuie neaparat camera PNI sau merge si cu alte camera?Si daca merge si cu alte camere,dupa ce trebuie sa ma uit?Multumesc anticipat de raspus!
Multumesc suport_PNI pentru sprijin si informatii!
p.s: poze nu m-am gandit sa fac,da oricum la ce frig am tras cat le-am montat,nu cred ca mai stateam de pozat...

Edited by pancone99, 05 January 2021 - 14:13.


#17
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,825
  • Înscris: 21.01.2013
pancone99 - Multumim pentru parerile obiective. O sa va ajute acest sistem garantat..
    La acest sistem mai puteti adauga inca 4 camere POE cu ajutorul unui Switch cu POE:
- camera POE compatibila si testata cu acest sistem PNI este: https://s9.ro/1bh2
- switch-ul cu 4 porturi POE si 4 normale : https://s9.ro/1bhc
- NVR-ul se conecteaza la acest switch in unul din porturile normale. Camerele in plus se conecteaza in porturile POE. Ulterior se adauga conform procedurii din manual.

#18
Galika

Galika

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 20.01.2021
Buna ziua!

Am un sistem supraveghere video PNI House IPMAX POE ONE cam de 5 ani si as dori sa ii fac un update (DVR si camere). In manuale gsesc referiri doar la modul cum se efectueaza si anume folosind un anumit fisier de pe un stick USB sau de pe computer, insa nu gasesc niciunde mentionat de unde se poate obtine acest fisier (sau fisiere).

Daca ma puteti ajuta?

Multumesc.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate