Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Produse Romanesti
Last Updated: May 22 2023 14:56, Started by
unpuisor
, Apr 15 2020 13:00
·
23
#200
Posted 15 December 2022 - 13:46
#201
Posted 15 December 2022 - 14:02
În curând vom putea cumpăra zahăr 100% românesc. Făcut la Bod, din sfeclă românească.
https://m.mediafax.r...omania-21286191 |
#202
Posted 30 December 2022 - 07:26
Ma duc în Carrefour să-mi iau și eu un borcan de ardei capia, toate cele 5 mărci sunt fabricate în Turcia inclusiv raureni, cum bine asta :Fabricat în Turcia pentru fabrica de conserve raureni, penibil
|
#203
Posted 30 December 2022 - 09:51
Anonymous1986, on 30 decembrie 2022 - 07:26, said:
Ma duc în Carrefour să-mi iau și eu un borcan de ardei capia, toate cele 5 mărci sunt fabricate în Turcia inclusiv raureni, cum bine asta :Fabricat în Turcia pentru fabrica de conserve raureni, penibil |
#204
Posted 16 February 2023 - 10:48
Recomand covigeii (de tărîţe) cu ulei de masline de la Lidas, o firma romaneasca mare din judetul Tulcea. Covrigeii sunt buni si ietini, i-am luat din Mega Image.
Edited by Costel2014, 16 February 2023 - 10:48. |
#206
Posted 14 March 2023 - 11:47
Ce părere aveți despre:
1) uleiul rafinat 100 % de rapiță "HELIOS" 2) mierea de rapiță? |
#207
Posted 14 March 2023 - 11:58
kosinus, on 14 martie 2023 - 11:47, said:
Ce părere aveți despre: 1) uleiul rafinat 100 % de rapiță "HELIOS" 2) mierea de rapiță? Am consumat si miere de rapita, e ok, dar personal, am alte sortimente de miere preferate. Edited by Costel2014, 14 March 2023 - 11:58. |
#208
Posted 14 March 2023 - 12:30
e ok ala de rapita, pt prajit la fel si cel de porumb.
Cel de masline pt salate am luat din grecia de la planttie direct 5 litri si imi ajung... vreo 2 ani. Miere rapita nu am incercat. |
|
#209
Posted 14 March 2023 - 12:44
unpuisor, on 14 martie 2023 - 12:30, said:
e ok ala de rapita, pt prajit la fel si cel de porumb. Cel de masline pt salate am luat din grecia de la planttie direct 5 litri si imi ajung... vreo 2 ani. Miere rapita nu am incercat. Edited by Costel2014, 14 March 2023 - 12:44. |
#210
Posted 14 March 2023 - 13:29
Costel2014, on 14 martie 2023 - 11:58, said:
E bun, eu consum doar ulei de rapita (in locul celui de floarea soarelui) si de masline. Cand sunt in Romania iau Helios de la Penny. E mai ieftin si cam la fel de bun ca uleiul de rapita de la Lidl, sensibil mai scump (14 lei, in loc de 11 lei cat e Helios, pe care l-am prins si la promotie cu 9 lei). Am consumat si miere de rapita, e ok, dar personal, am alte sortimente de miere preferate. |
#211
Posted 14 March 2023 - 14:06
kosinus, on 14 martie 2023 - 13:29, said:
Cam ce cantitate de ulei "Helios" mănânci zilnic?Eu mănânc miere poliflora zaharisită. Si eu mananc aproape zilnic miere, diverse sortimente. Edited by Costel2014, 14 March 2023 - 14:07. |
#212
Posted 14 March 2023 - 14:21
cea mai buna e capaceala dar nu prea gasesti pe toate drumurile
|
#213
Posted 14 March 2023 - 14:54
Costel2014, on 14 martie 2023 - 14:06, said:
Eu nu consum ulei de rapita zilnic. O data s-au de doua ori pe saptamana e suficient. Il folosesc pentru prajit, pentru salate am ulei de masline. Si eu mananc aproape zilnic miere, diverse sortimente. În trecut, uleiul de rapiţă a fost folosit pentru scopuri industriale. Era ieftin de produs, însă oamenii nu îl puteau consuma deoarece conţinea nişte substanţe dăunătoare: • Acid erucic: un acid gras ce dăunează inimii în unele studii efectuate pe şobolani (1). • Glucozinolaţi: compuşi amari care fac uleiul să aibă un gust rău (2). Câţiva oameni de ştiinţă canadieni au vrut să transforme uleiul de rapiţă într-un ulei comestibil, astfel încât au utilizat tehnici de creştere selective pentru a „crea” seminţe care conţin mai puţine substanţe dăunătoare, amare. Aşa s-a născut rapiţa (trad. „canola”), însă „canola” este un termen de marketing. El vine de la „Canadian Oil” (unii cred că provine de la „Canada Oil, Low Acid”). De fapt, rapiţa nu este o plantă unică. Este doar un nume pentru rapiţa care a fost crescută pentru a conţine puţini compuşi indezirabili. Începând din anul 1995, uriaşul biotech Monsanto a produs rapiţă modificată genetic pentru a putea fi rezistentă la erbicidul Round Up. Astăzi, aproximativ 90% din recolta de rapiţă din lume este modificată genetic. Concluzie: uleiul de rapiţă este extras din rapiţă care a fost crescută pentru a conţine mai puţine substanţe dăunătoare. Majoritatea recoltei de rapiţă din lume este modificată genetic. Edited by althea, 17 March 2023 - 18:00. |
|
#214
Posted 14 March 2023 - 15:37
Pai nu te obliga nimeni sa consumi ulei de rapita.
Edited by Costel2014, 14 March 2023 - 15:37. |
#215
Posted 14 March 2023 - 16:58
#216
Posted 14 March 2023 - 16:59
Păi nu mai prezentați porcăria asta ca fiind OK. Dacă vreți ceva natural, consumați ulei de măsline, obținut prin presarea la rece.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users