![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cat de popular este Dart/Flutter(google language) in Romania ?
Last Updated: May 13 2022 12:33, Started by
Xionz
, Dec 27 2019 08:04
·
0

Posted 26 January 2020 - 14:12

Tocmai asta e, ca dart nu este nou (initial s-a numit dash). Iar google a tot impins in fata limbajul asta si nu are o rata prea mare de adoptie. Acum inainte sa-l omoare mai fac o incercare cu flutter. Nu cred ca flutter o sa prinda si inevitabil o sa moara o data cu dart.
Iti recomand sa inveti ceva deja established ca Javascript, PHP, C#, Java si dupa sa incerci chestii mai exotice gen dart. Principiile programarii le inveti in orice limbaj, dar o sa-ti fie greu sa gasesti ceva pe chestii exotice, chiar si in afara tarii. |
Posted 26 January 2020 - 16:53

Titlul topicul tau era ca daca vii in tara iti gasesti un job cu acest framework. Ti s-a spus ca NU. Pentru Romania daca vrei sa lucrezi ca job de programator trebuie sa dovedesti ca ai experienta bogata in alte limbaje si tehnologii care nu au nici o treaba cu ce stii tu. |
Posted 05 October 2021 - 09:56

Tocmai asta e, ca dart nu este nou (initial s-a numit dash). Iar google a tot impins in fata limbajul asta si nu are o rata prea mare de adoptie. Acum inainte sa-l omoare mai fac o incercare cu flutter. Nu cred ca flutter o sa prinda si inevitabil o sa moara o data cu dart. Iti recomand sa inveti ceva deja established ca Javascript, PHP, C#, Java si dupa sa incerci chestii mai exotice gen dart. Principiile programarii le inveti in orice limbaj, dar o sa-ti fie greu sa gasesti ceva pe chestii exotice, chiar si in afara tarii. Eu personal nu as pierde timp cu c# si java, vei fi platit mai slabut mult timp si va lua o groza sa ajungi medium-sernior (sa nu mai vb pentru remote sau porject-based) - cu cele 7 mil de tehnologii si acronime ale lor. JS/TS (Javascript/Typescript) este o alternative foarte buna (job garantat). Php este la fel de cautat, dar as merge pe JS/TS, in special TS. Daca inveti dart, ts o sa-ti fie usor de invatat. Revenind la Flutter daca iti place si te acomodezi, go for it. Este cea mai buna alternativa la nativ si nu va pleca nicaieri. Uitasem ai Firebase si mai nou si amplify aws pentru flutter (crede-ma ca aws nu ar fi pierdut vremea cu flutter daca nu vedeau ca este cerere). |
Posted 13 May 2022 - 12:33

Cu flutter suntem de acord, am zis amandoi acelasi lucru. Sincer nu cred ca o sa prinda traction prea repede (la nivel global, nu numai in ro) si cred ca eventually o sa moara si o sa ia si mizeria aia numita Dart cu el. Uite ca nu a murit și ca se caută foarte mult la nivel global 2 ani de la crearea acestui post. Părerea ta a învechit ca laptele însă ce ai spus tu inițial a fost adevărat, nu prea erau joburi de Flutter in 2020 in România dar acum câțiva ani mai târziu sunt foarte multe cu salarii anuale de 20k +|- în Ro și peste 120k in US. - E |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users