Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Afacere la țară.
Last Updated: Dec 20 2019 06:15, Started by
hagidelarovinari
, Dec 18 2019 14:01
·
0
#37
Posted 18 December 2019 - 22:40
#38
Posted 18 December 2019 - 22:43
Kean, on 18 decembrie 2019 - 14:35, said:
Branza facuta in pesteri la altitudine mare.Am ajuns la 63 de ani si inca n-am auzit de el.Ba baiete 80% din oamenii din Romania abia supravietuiesc si tu vrei sa aduci in sat branza de mare altitudine?In loc sa imparti magazinul ala in 2 mai bine ai cumpara produse de la tarani si le-ai livra la comanda in oras.Pentru asta iti trebe un website beton de promovare.Si pe terasa aia care functioneaza numai vara poti face gratare din carne de porc crescut la tara fara ingrasaminte nutritive cum fac taranii in ziua de astazi.Asa ti-ar merge vestea de bio eco si ai avea clientela non stop la magazinul online.Sau altii care-s trag suflarea pana fac cumparaturile la tine mai infuleca un gratar intre timp.Branza de mare altitudine ,mancati-as. |
#39
Posted 18 December 2019 - 23:18
Misto scenariul...suna a Babettes gæstebud (Babette's Feast). Dar bani nu cred ca o sa prea poti face cu asemenea biznis plan.
|
#40
Posted 19 December 2019 - 10:17
initiator, trebuie sa fii constient de faptul ca, daca vei avea clienti "de la oras", acestia vor veni mai mult in week-end, nu in timpul saptamanii, ca multi n-au timp sa mai faca si altceva dupa ce vin de la serviciu. posibil sa iti mai vina vara niscaiva turisti rataciti, cazati in zona, sau aflati in tranzit in excursie. n-ar fi rau sa incerci sa abordezi agentii de turism care organizeaza circuite turistice prin zona, sa iti includa afacerea in traseul excursiilor.
asa ca nu te poti aproviziona cu cantitati prea mari de carne proaspata, pentru ca ii va expira termenul de pastrare, se va invechi/altera, iar de congelat ca s-o refolosesti - nu (cred ca) ai voie. iarasi, trebuie sa asiguri / amenajezi cateva locuri de parcare, macar un grup sanitar, sa ai pe cineva care sa faca curat la toalete, in magazin, etc. nu mai zic de avize, autorizatii, imi imaginez ca se cer destule, plus analize medicale periodice pentru cei care prepara / manevreaza alimentele. |
#41
Posted 19 December 2019 - 10:27
Da fratica, am mancat si eu branza de pestera facuta in Romania.
E misto ca cine vine pentru delicatese poate sa-si faca selfie cu niste tapinari exotici care circula pe usa de alaturi. Mai era un topic cu cineva care vrea sa-si deschida o afacere pe un teren, l-am trimis la cursuri de antreprenoriat si s-a simtit jignit. Sunteti rude ? |
#42
Posted 19 December 2019 - 15:22
#44
Posted 20 December 2019 - 00:40
Eram student la Teologie in 2014, voiam sa imi fac magazin de pompe funebre.
M-a pus el demonio sa zic despre asta unui coleg, in cateva zile si-a facut el, mergea bine, bine.... Intrun an de zile a deschis altul de la el din sat magazin la fel, peste drum, fara angajat, doar cu nr de telefon, l-a facut pe asta praf si a dat faliment in scurt timp L.E.: mult prea fantezista ideea pt ceva la tara . Mai bn ceva natural, de-al locului, fitzele costa... costa falimentul Edited by djpadrecito, 20 December 2019 - 00:43. |
#45
Posted 20 December 2019 - 06:15
Nu exista mediu de afaceri in Ro,pentru ca nu exista moralitate.Cit timp altii deschid peste drum sau linga tine la fel ce ai deschis tu,din prostie sau invidie,nu exista viitor in comert sau servicii.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users