Brum sonor UPC TV
Last Updated: Dec 16 2019 17:29, Started by
dulgherunicu
, Dec 15 2019 19:23
·
0

Posted 15 December 2019 - 19:23

Va salut,am cablu digital de la upc si TV smart hitachi,televizorul este trecut prin sistem audio,am brum in difuzoare dar daca scot cablul de la tv si raman pe wifi cu youtube brumul dispare ,mentionez ca am solicitat montarea unui filtru galvanic de la upc dar fara rezultat.Cum as putea scapa de acel brum?
|
Posted 15 December 2019 - 19:39

Va salut,am cablu digital de la upc si TV smart hitachi,televizorul este trecut prin sistem audio,am brum in difuzoare dar daca scot cablul de la tv si raman pe wifi cu youtube brumul dispare ,mentionez ca am solicitat montarea unui filtru galvanic de la upc dar fara rezultat.Cum as putea scapa de acel brum? |
Posted 15 December 2019 - 19:42

Cablul care face legatura dintre TV si sistem audio este ok? Ai incercat si cu alt cablu?
Scoți audio prin ieșirea optica. |
Posted 15 December 2019 - 19:44

Explica clar cum ai legaturile facute....
1. Cablul UPC unde intra? 2. Legatura intre TV si sistem audio cum este facut. Ce cabluri folosesti? |
Posted 15 December 2019 - 19:47

Posted 15 December 2019 - 19:52

Eu una intreb si tu altceva imi raspunzi.....
Succes la rezolvarea problemei. |
Posted 15 December 2019 - 19:54

Posted 15 December 2019 - 19:58

Sunt client UPC. Daca sta modemul ala in care bagi cablul UPC aproape de boxe, face zgomot. Solutia este sa pui acel modem sau router la distanta de boxe.
|
Posted 15 December 2019 - 20:00

unde poate intra cablul upc decat in mufa de antena a televizorului?problema este pe cablu upC,fara el conectat brumul nu exista. Sau in televizor...o masa falsa...sau chiar o problema la cablul care face legatura intre TV si sistem audio.....
Sunt client UPC. Daca sta modemul ala in care bagi cablul UPC aproape de boxe, face zgomot. Solutia este sa pui acel modem sau router la distanta de boxe. Edited by feribalint, 15 December 2019 - 20:00. |
|
Posted 15 December 2019 - 20:05

Posted 15 December 2019 - 20:08

Posted 15 December 2019 - 20:13

Posted 15 December 2019 - 22:10

upc ul are o retea de tot rahatul , sursele lor in comutatie care alimenteaza echipamentele sunt cele mai ieftine posibile si baga "zgomot" infernal. motiv pt care m am mutat de la ei
tv destul de scump , imi aparea dunga alba care se "plimba" de sus in jos pe tv plus un huruit in difuzoare(daca deconectam impamatarea locuintei , revenea la normal , dar nu imi pun eu viata mea si a familiei in pericol pt tv). chem baietii verifica si imi zic ca asa fac lg urile si samsungurlie , ma mut digi si totul e perfect |
Posted 16 December 2019 - 00:21

Sincer, încă nu am auzit pe nimeni să se plângă de cea ce zici tu....
Poate rețeaua la tine este mai slabă... Am TV conectat la sistem audio și nu am probleme de zgomot ![]() Referitor la echipamente, știu că UPC folosește echipamente bune, mufe sertizate...etc. PS. Am ambele mărci de televizoare, deci știu despre ce vorbesc. |
|
Posted 16 December 2019 - 12:02

Scoate complet din televizor cablul TV UPC.
Pune un film de pe stick, youtube.... Daca face zgomot - e de la boxe sau cablurile lor Daca nu mai face zgomot - e de la cablul UPC, suni la relatii clienti sau te muti la alta firma. |
Posted 16 December 2019 - 14:31

Posted 16 December 2019 - 17:29

Sincer, încă nu am auzit pe nimeni să se plângă de cea ce zici tu.... Poate rețeaua la tine este mai slabă... Am TV conectat la sistem audio și nu am probleme de zgomot ![]() Referitor la echipamente, știu că UPC folosește echipamente bune, mufe sertizate...etc. PS. Am ambele mărci de televizoare, deci știu despre ce vorbesc. p.s si eu stiu despre ce vorbesc , sunt electronist de cativa zeci de ani , si tin pasul cu ce apare |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users