Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...
 Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...
 switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa
 cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS
 

Ce sa fac?

- - - - -
  • Please log in to reply
33 replies to this topic

#19
marin1973

marin1973

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,587
  • Înscris: 19.11.2019
Mai mult decât face acum NU o să facă și o să explic - el se angajează ca ucenic într-un service auto, el va lucra acolo și va TRANSPIRA pentru maxim dublu salariului pe care îl ia acum.

Acum nu transpiră unde muncește și are și timp ca și liber la pază și sigur doarme și noaptea pe unde păzește, deci cam asta este.

Poate după 30 de ani și după ce se mai maturizează să-l angajeze cineva ca om SERIOS, acum nici nu-l bagă în seamă patronii.

Până la 30 de ani are timp să își ia bacalaureatul, facultate nu are rost să facă deoarece tot același lucru va face și cu facultatea aia la 30 de ani dacă îl angajează un patron.

#20
Bebeluka

Bebeluka

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 983
  • Înscris: 28.07.2015
Eu as incerca varianta practicarii la nivel intensiv al unui sport.Arte martiale,judo etc Un sport care te disciplineaza. Posibil sa gasesti destule cluburi de sport unde sa coste putin sau deloc. Doar sa te tii. Dupa 5 ani de practicare intensiva,vei sti in ce directie sa mergi. Si cred ca este la indemana. BAC-ul il iei in calcul dupa acesti 5 ani....Daca-l poti promova examenul la 22 de ani,il poti promova si la 27 ,mai ales dupa aceasta perioada unde ,daca practici intr-un club care se respecta,odata cu experienta dobandesti si diciplina. Eu asta as face.
Spor!
De tine depinde.

Edited by Bebeluka, 04 December 2019 - 18:51.


#21
Joker0123

Joker0123

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 62
  • Înscris: 23.06.2018

View Posttrollerul_de_serviciu, on 04 decembrie 2019 - 17:01, said:

Nu se zice / traduce asa aia din engleza.
Ce alta slujba ti-ar placea tie ?
Dar cum se zice barosane din engleza?

Oricum multumesc ca ati citit si ati ascultat dar din orasul ala infect din care ma aflu eu nici cursuri de calificare nu pot face.Singura oportunitate era sa ma mut in Bucuresti dar nu cunosc mijlocul de transport din capitala.Si contrar a ce spun unii chiar daca n-am bacul nu sunt chiar asa prost pe cum cred unii.Doar ca am avut sa spun asa o situatie dificila si nu tragem toti lozul norocos.Am avut probleme mari la matematica dar in rest ma descurcam binisor la scoala contrar aparentelor.

#22
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,991
  • Înscris: 18.12.2007

View Postmarin1973, on 04 decembrie 2019 - 17:13, said:

Inițiator, mai competent decât ești acum numai necalificat pe șantier găsești, într-o fabrică nu te-ar mai angaja cineva că pari omul care face cele mai multe rebuturi și cred că de asta te-au dat afară.

Vezi că șeful de echipă e pe ȘANTIER, în fabrici sunt șefii de producție sau secție, sigur ai fost într-o fabrică ?

Ti-am mai zis sa nu mai scrii cu majuscule.
Termina cu datul cu parerea despre colegii de forum. Avand in vedere ce istoric ai eu as fi foarte atenta in locul tau la exprimari.
Ti-am sters postul, nu il repeta si nu repeta ideea sub alta forma ca trecem la urmatorul nivel.

#23
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,534
  • Înscris: 30.08.2017
Recomand job in constructii...e criza mare de muncitori, accepta astia orice si platesc bine, la gri (adica minim pe cartea de munca)

Daca esti baiat destept, inveti meserie si poate la un moment dat vei fi pe cont propriu. Sau la munca in Germania.

View PostInTech, on 04 decembrie 2019 - 17:30, said:

Inca esti tanar ( FOARTE TANAR, eu am aproape 32 ). Inca e Decembrie, adica ai timp lejer pana in Iulie sa inveti pentru BAC daca te mobilizezi.
O diploma de BAC poate ajuta, nu se stie niciodata, plus ca oferta ocazia sa te inscrii la o facultate, care iarasi poate ajuta.

Dupa 3 ani nu stiu cat mai poti sa recuperezi...e greu, o cam ia de la zero, nu cred ca a ramas cu ceva din scoala. Si sa inveti toata materia aia...iti trebuie o determinare pe care el nu pare sa o aiba. Mai bine face ceva ce nu cere scoala sau baga niste cursuri pentru calificarea intr-o meserie. E criza mare de specialisti, toti fac acum o facultate, baga constructii sau pleaca afara.

#24
EMPP

EMPP

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,783
  • Înscris: 12.01.2018

View PostBursul, on 04 decembrie 2019 - 16:47, said:

Pentru toti astia fara scoala le recomand sa devina electricieni sau sa stie sa puna faianta. Un meserias din asta nu mai ajunge sa aiba timp liber.
nu trebuie scoala dar trebuie mana,pricepere

#25
Ellaenn

Ellaenn

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,245
  • Înscris: 01.11.2019
esti tinar,la anii tai nu ai prea multa minte,cum nu am avut nici unul,nu ai obligatii,nu ai comoditati.Eu as pleca aiurea,fara prea multe ganduri.Initial vor profita de forta ta de munca si nepriceperea ta,dar ceva se va lega..Studiile nu mai servesc la nimic,iarasi parerea mea....Daca cauza depresiei e faptul ca te simti inutil si nerealizat,atunci cu atit mai mult pleaca....Unde,nu conteaza...Sau daca nu ai chef de plecat,invata sa faci ceva BINE DE TOT.

#26
Piscopescu

Piscopescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,507
  • Înscris: 24.03.2018

View PostInTech, on 04 decembrie 2019 - 17:30, said:

O diploma de BAC poate ajuta, nu se stie niciodata

In primul rand, te va ajuta psihologic. Vei inchide un capitol din viata ta si te vei putea elibera pt. urmatoarea etapa a vietii. Chiar daca n-o sa faci nimic cu respectiva hartie, reusita de a depasi un obstacol pe care probabil il vezi ca fiind enorm, iti va da o senzatie de reusita si te vei putea propulsa inainte.

#27
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,880
  • Înscris: 28.11.2006
Ia-ti permis B-C-E si angajeaza-te sofer de TIR pe comunitate. Munca grea, dar si banutu' vine. Si mai ajungi si acasa o data la 2 luni.

#28
stefstefstef

stefstefstef

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 28.10.2019
da, ma gandeam si eu la ce a zis colegul de mai sus, ia ti permisul ca ajuta foarte mult, daca ai toate 3 materiile la bac de luat apuca te macar de 1 acum, inca una in vara, si ultima las o pe anul viitor daca simti ca nu poti, altfel ia le pe toate 3 acum in iulie. permisul poti sa l iei intre timp..

#29
baducu

baducu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,196
  • Înscris: 21.08.2008
Acum nu mai exista licee in care inveti si o meserie (industriale)? Posted Image
La final de clasa a 12-a dadeai ceva test si primeai un atestat.
Eu asa am apucat si nu mi-a prins rau.

#30
error2006

error2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 248
  • Înscris: 24.11.2006

View PostJoker0123, on 04 decembrie 2019 - 16:35, said:

Salut.Nu stiu unde sa incep,nu prea imi place jobul meu dar nici nu pot renunta la el sunt paznic lucrez de vreo 2 luni.Am 22 de ani toti ma compatimesc si imi spun ca este un job nasol.Eu n-am terminat decat liceul dar n-am luat bacul din varii motive nu intru in detalii.Ce mi-ati sugera mai sunt sanse sa fac altceva la anii mei sau stau cu slujba asta chiar nu stiu ce sa fac.Mai am o sora dar ea imi sugereaza sa pun mana sa invat sa-mi iau bacul dar eu nu prea sunt motivat de situatie,plus de asta ca nu stiu ce plus mi-ar aduce acea diploma de bac Acasa cand vin de la job,nu prea am parte de intelegere mentionez ca stau de mic la bunica din partea mamei fiind divortati ai mei.Imi spun tot timpul ca eu nu sunt in stare de mai mult,eu necrezand asta.Trebuia sa dau bacul in 2016,dar cum am spus mai sus,din varii motive,n-am putut sa-l iau am avut o depresie groaznica la 18 ani,am luat tratament dar cu timpul parca n-am reusit sa trec de starea asta veneam la liceu tot timpul sedat de pastile fiindu-mi jena sa zic cuiva.Nu prea am facut prea multe pana la 22 de ani,am terminat liceul pe la 20 de ani si dupa aia pe la 21 am incercat primul job intr-o fabrica vreo 4 luni am stat si acolo dar nu din cauza ca m-au afara ci din cauza ca n-am avut contract permanent ci din 2 in 2 luni pana s-a bagat un sef de echipa care nu ma suporta si m-a dat fara ce sa-i faci.Am facut dupa aceea un curs de paza,si am mai labarito timp de un an nestiind ce sa fac dar din lipsa de prieteni am intrat mai rau intr-o stare mai rea de depresie.Sunt intr-o sintuatie jalnica,chiar nu vreau sa ies la pensie din slujba asta,plus de asta ca am niste colegi de tot rahatul scuzati expresia care nu stiu decat sa-si bata joc vazandu-ma mai mic.Pe partea cu iubitele,iar nasol pana la varsta asta n-am cunoscut nicio fata eu fiind si o persoana mai introvertita de felul meu probabil de asta.Pot spune ca am trecut doar printr-un fel de situatie numita in engleza de barosanii astia mai mari love unrequested adica dragoste neimpartasita.Ma rog,stiu ca forumul nu tine locul unui psiholog dar chiar si asa e bine sa mai ceri parerea si altora.Hai mersi daca ai citit.


Esti atat de tanar, incat nu realizezi.

1. Renunta la "Introvertit"
2. Fa-ti o iubita, te va ajuta enorm de mult, probabil e cel mai bun lucru din viata ta, sa ai pe cineva langa sufletul tau. O sa-ti dai seama peste ani.
3. Daca vrei sa fii acceptat de "societate", incearca sa iei bacul. Altfel demonstreaza ce altii doar viseaza. Vei intalni oameni care nu apreciaza un bac, o facultate, vor aprecia persoana ta, ce sti sa faci.
4. IT e un domeniu care are nevoie de OAMENI, nu de diplome sau facultati. Telecom e un inceput bun. Sau o alta tara, in care poti trai decent, incat sa nu te faca sa o iei razna.
5. Mediteaza un pic, la tine. Tu ce ti-ai dori sa faci ? dar nu ne spune noua, ci doar tie raspunde-ti.
6. Fa-ti o iubita
7. Fa-ti o iubita.
8.
9.
10.
=====================

#31
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,604
  • Înscris: 30.07.2003

View Postbaducu, on 05 decembrie 2019 - 09:34, said:

Acum nu mai exista licee in care inveti si o meserie (industriale)? Posted Image
Exista. Insa de cele mai multe ori nu iesi meserias, doar ai o diploma.

#32
black_dizzy

black_dizzy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,270
  • Înscris: 26.07.2007
Du-te la psiholog, ia-ti bacul si pune-ti viata in ordine. Daca de-acum esti asa de nefericit cu posibilitatile pe care le ai, ce crezi ca o sa se intample mai incolo?

#33
Zyx

Zyx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,542
  • Înscris: 14.02.2005

 Joker0123, on 04 decembrie 2019 - 19:34, said:

Singura oportunitate era sa ma mut in Bucuresti dar nu cunosc mijlocul de transport din capitala.Si contrar a ce spun unii chiar daca n-am bacul nu sunt chiar asa prost pe cum cred unii.Doar ca am avut sa spun asa o situatie dificila si nu tragem toti lozul norocos.Am avut probleme mari la matematica dar in rest ma descurcam binisor la scoala contrar aparentelor.

Iti trebuie ceva curaj, sa mergi de cateva ori si ai sa vezi ca te descurci si in Bucuresti; acum cu gps-ul in mana si acces la toate informatiile, te plangi ca nu stii traseele in capitala? Posted Image

Da nebunii aia inainte de '89 care treceau granita fara nici un smartphone; sau aia de dupa 90 care plecau pe jos din tara ce mai spuneau oare? Posted Image
S-au te plangi de un bac la  3 materii amarate, de baza; da de cei care dadea bacu la 5 materii acum 15 ani, ce zici?

Problema ta e ca nu esti validat, nu are sau a avut nimeni incredere in tine sau sa te fi incurajat astfel incat sa iti acorde puterea ca poti realiza lucruri, desi se vede ca poti, da nu esti motivat si nu ai increderea ca poti, e cam derizoriu orice ai face pt ca ai impresia ca nu e apreciat.


Pune si ia bacu, acu cat esti tanar si poti, mai tarziu va fi cu atat mai greu sa inveti ca nu mai poti, ca nici la Fan Curier nu te angajeaza fara bac; apoi mai vezi pe ce meserie prinzi.

O munca relativ usoara e de ospatar; fac unii pe vara in orasele mari si 3000E la restaurante si evenimente bune pe langa salar.
Vara se cauta la greu la mare, aduc chiar si de liceu la restaurante, faci un ban, intalnesti o fata si  stai la mare cat apuci; poti merge si in Grecia ca ospatar pe sezon;  asumati riscuri ca altfel nu castigi nimic din viata, astfel te si maturizezi si inveti lucruri noi; nu ai alte responsabilitati, esti liber ca pasarea cerului sa faci orice, unii la varsta asta au calatorit in toata lumea, fara bani, cu autostopul -  Timotei Rad.

Edited by Zyx, 13 February 2020 - 22:41.


#34
scrisit

scrisit

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,236
  • Înscris: 01.12.2007
Trece... e criza varstei

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate