![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Conectare casti la S10
Last Updated: Dec 03 2019 13:49, Started by
JSonlanda2190
, Dec 03 2019 08:28
·
0

Posted 03 December 2019 - 08:28

Așa că am cumpărat aceste căști / protecție auditivă pentru călărie cu motociclete de la Big Ear. Problema este că nu funcționează cu Samsung Galaxy S10, dar funcționează cu cel al soțului meu. Este destul de frustrant pentru că am încercat să conectez fiecare cască pe telefonul meu și fiecare dintre ele funcționează. Am încercat să sun și Big Ear și mi-au spus că produsele lor funcționează atât pe dispozitive iOS, cât și pe dispozitive Android. Ar putea fi vorba de un bug?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/74-CvPzyW48?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 03 December 2019 - 09:20

initiator - topic despre casti ce le conectezi la android, cu titlu despre motociclete, pe subaria de dezbatere de mac, pe aria de software. nu-ti suna nimic ciudat?
ti-am corectat Edited by Dany_Darke, 03 December 2019 - 09:50. |
Posted 03 December 2019 - 13:49

Eu am Huawei P20 pro si am un set de casti Bluetooth format din 2 piese independente care se conecteza la telefon doar dupa ce din "developer options" maresc la 3 deviceuri conectarea simultana prin bluetooth. Nu stiu cum este la S10 dar presupun ca este ceva asemanator. Cand am conectat si ceasul Huawei GT, atunci se complica purin treaba cu calitatea si distanta, dar se conecteaza fara probleme.
https://android.gadg...xy-s10-0194524/ |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users