Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
De ce acceptam resemnati sa mancam si sa bem ce nu vrem?
Last Updated: Jul 22 2019 12:26, Started by
iri_rim
, Jul 20 2019 13:33
·
0
#1
Posted 20 July 2019 - 13:33
Am vazut ca, desi pe pachetele de tigari sunt avertismente cum ca tutunul dauneaza, oamenii ignora acest fapt si isi continua exploatarea viciului.
Dar cand ma uit la stiri si aud zilnic aceleasi lucruri cum ca alimentele sunt doar ceva hibride, nicidecum produsul in sine pe care credem ca am dat banii ci doar un fake mizerabil care reprezinta ceva ce ar trebui sa fie ma face sa ma gandesc cum de acceptam sa ni se bage pe gat orice mizerie artificiala? Cascavalul e de fapt 350% grasime, untul e cine stie ce untura de porc s.a.m.d. pana la bauturi. Cum de ne lasam pacaliti de astfel de chestii si le lasam asa cum sunt ele si trecem cu vederea? |
#3
Posted 20 July 2019 - 13:47
Toti fumatorii VOR sa fumeze, deci nu înțeleg exemplul..
La mâncare e greu, doar daca te faci fermier stii ce mananci. |
#4
Posted 20 July 2019 - 13:52
doar daca produci tu sti ce mananci. si daca-ti faci ferma ta proprie super bio crezi ca ai sa traiesti 200 ani?
|
#5
Posted 20 July 2019 - 13:52
#6
Posted 20 July 2019 - 13:52
Tigarile - dependenta fizica si psihologica - e alta treaba asta.
Mincarea - deocamdata, nu sint imbolaniviri in masa legate direct de anumite alimente. Da, sint cazuri particulare (persoane mai sensibile, dieta aproape exclusiv bazata pe anumite alimente, alimente alterate/contrafacute.... etc. etc.) dar alea sint destul de / foarte rare. |
#7
Posted 20 July 2019 - 13:55
s
trollerul_de_serviciu, on 20 iulie 2019 - 13:52, said:
Mincarea - deocamdata, nu sint imbolaniviri in masa legate direct de anumite alimente... apropos cunosti pe cineva care a murit inainte sa implineasca "varsta oficiala" ? care cred ca este de 72 de ani. asa-zisa alimentatie "moderna" omoara oameni "la greu" . Edited by benetusseryo, 20 July 2019 - 13:58. |
#8
Posted 20 July 2019 - 13:57
#9
Posted 20 July 2019 - 14:00
Cam asta e calitatea produselor...un iaurt pe care dadeam acum doi ani 2+ lei, ma costa acum 4 lei ...danone
am cumparat recent un cascaval de 20 de lei, l-am ras pe o coca de pizza, a iesit plastic ....am luat un salam la 30 de lei, ardelenesc, nu m-a incantat...Cred ca o sa incep sa mananc doar de la mine de la tara, sa incep sa cultiv cartofi,porumb (1,5 stiuletele, lol) de toate. Momentan avem doar o gradina mai micuta, unde facem ceapa,rosiile,castravetii etc.. Carne si oua de la animalele din curte. Totul a devenit destul de scump si nici macar nu e calitativ Pana mea, ma uit la aleea de la intrare de la mine de la tara, o vechime de 50 de ani...cimentul ala arata mai bine ca cel pus in urma cu 10 de ani. Absurd. Acum, daca vrei calitate, trebuie sa scoti banul si sa si cauti ) benetusseryo, on 20 iulie 2019 - 13:55, said:
s batranii care au 90 de ani, nu manca ce mancau cei care au murit inainte sa implineasca 50 ! apropos cunosti pe cineva care a murit inainte sa implineasca "varsta oficiala" ? care este cred ca este de 72 de ani. asa-zisa alimentatie "moderna" omoara oameni "la greu" . ce stil de viata aveau ei si ce stil de viata au cei care au acum 50 de ani....e o diferenta de la cer la pamant. Cei care au o varsta respectabila de 80+ ani, au dus o viata extrem de activa, sculat la ora 6, mers la munca, intors acasa, munca la curte...oameni imbracati la costum, cu ceas la mana, care stiu ce e respectul etc. Nu se compara cu cei care au acum 50 de ani |
#10
Posted 20 July 2019 - 14:02
|
#13
Posted 20 July 2019 - 14:13
#14
Posted 20 July 2019 - 14:28
da ! ... copii, pe vremea mea nu aveau cancer, diabet, aveau toate membrele, etc.
|
#15
Posted 20 July 2019 - 14:28
benetusseryo, on 20 iulie 2019 - 13:55, said: asa-zisa alimentatie "moderna" omoara oameni "la greu" . da jos tichia de staniol [ https://i.imgur.com/I2fsjye.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
|
#16
Posted 20 July 2019 - 14:32
batranii care au 90 de ani nu manca tampeniile pe care noi le numin alimente.
cunosti pe cineva care a murit inainte sa implineasca "speranta de viata in continua crestere" ? cunosti vreun medic, bolnav ? etc. Edited by benetusseryo, 20 July 2019 - 14:33. |
#17
Posted 20 July 2019 - 14:41
#18
Posted 20 July 2019 - 14:47
benetusseryo, on 20 iulie 2019 - 14:28, said:
da ! ... copii, pe vremea mea nu aveau cancer, diabet, aveau toate membrele, etc. Problema e ca nici macar nu stiu citi ani ai tu. Deci "pe vremea mea" poate sa fie acum 3 ani sau acum 89 de ani. Si, ami ales, nu stiu daca esti Doctor Docent Eminent specializta pe nutritie si boli cardiace sau doar un simplu bagator de seama. Ca da, de prost am cerut eu vreun articol / studiu. Exact, de fraier. Bafta si succesuri in continuare !! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users