Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
O smecherie pe care nu o inteleg

Balcon parter fara acte

unde gasesc un speed bag in bucur...

Programe TV cu altfel de sporturi
 Laptop "bun la toate" max...

ctfmon.exe - System Error (in Saf...

Ați prins vremurile cand 120 Volț...

Whatsapp nu afișeaza numele ...
 Medii admitere Politehnica Bucure...

Se extinde Baza de la Kogalniceanu

Politist mutilat de caine in curt...

Trotineta- cat rezista?
 Windows 11 si inregistrare de pe ...

Cont Facebook spart

Accesare Plex prin webstation

Reziliere contract Digi Mobil?
 

De ce acceptam resemnati sa mancam si sa bem ce nu vrem?

* * * * - 4 votes
  • Please log in to reply
63 replies to this topic

#1
iri_rim

iri_rim

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 873
  • Înscris: 01.04.2018
Am vazut ca, desi pe pachetele de tigari sunt avertismente cum ca tutunul dauneaza, oamenii ignora acest fapt si isi continua exploatarea viciului.
Dar cand ma uit la stiri si aud zilnic aceleasi lucruri cum ca alimentele sunt doar ceva hibride, nicidecum produsul in sine pe care credem ca am dat banii ci doar un fake mizerabil care reprezinta ceva ce ar trebui sa fie ma face sa ma gandesc cum de acceptam sa ni se bage pe gat orice mizerie artificiala?
Cascavalul e de fapt 350% grasime, untul e cine stie ce untura de porc s.a.m.d. pana la bauturi.
Cum de ne lasam pacaliti de astfel de chestii si le lasam asa cum sunt ele si trecem cu vederea?

#2
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Nu te mai uita la stiri !

#3
sirgoofy

sirgoofy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,933
  • Înscris: 06.09.2008
Toti fumatorii VOR sa fumeze, deci nu înțeleg exemplul..

La mâncare e greu, doar daca te faci fermier stii ce mananci.

#4
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,060
  • Înscris: 05.06.2002
doar daca produci tu sti ce mananci. si daca-ti faci ferma ta proprie super bio crezi ca ai sa traiesti 200 ani?

#5
benetusseryo

benetusseryo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 768
  • Înscris: 07.06.2019

View Postiri_rim, on 20 iulie 2019 - 13:33, said:

...Cascavalul e de fapt 350% grasime...
cum vine asta ? Posted Image

#6
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Tigarile - dependenta fizica si psihologica - e alta treaba asta.
Mincarea - deocamdata, nu sint imbolaniviri in masa legate direct de anumite alimente.
Da, sint cazuri particulare (persoane mai sensibile, dieta aproape exclusiv bazata pe anumite alimente, alimente alterate/contrafacute.... etc. etc.) dar alea sint destul de / foarte rare.

#7
benetusseryo

benetusseryo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 768
  • Înscris: 07.06.2019
s

View Posttrollerul_de_serviciu, on 20 iulie 2019 - 13:52, said:

Mincarea - deocamdata, nu sint imbolaniviri in masa legate direct de anumite alimente...
batranii care au 90 de ani, nu manca ce mancau cei care au murit inainte sa implineasca 50 !
apropos cunosti pe cineva care a murit inainte sa implineasca "varsta oficiala" ?
care cred ca este de 72 de ani.
asa-zisa alimentatie "moderna" omoara oameni "la greu" .

Edited by benetusseryo, 20 July 2019 - 13:58.


#8
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005

View Postiri_rim, on 20 iulie 2019 - 13:33, said:

Cum de ne lasam pacaliti de astfel de chestii si le lasam asa cum sunt ele si trecem cu vederea?
Nu ne lasam pacaliti, stim ca sint porcarii, dar ce alternativa amem ? Mai ales pentru oraseni.

#9
jimi91

jimi91

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,929
  • Înscris: 08.01.2018
Cam asta e calitatea produselor...un iaurt pe care dadeam acum doi ani 2+ lei, ma costa acum 4 lei :)...danone :)

am cumparat recent un cascaval de 20 de lei, l-am ras pe o coca de pizza, a iesit plastic :|....am luat un salam la 30 de lei, ardelenesc, nu m-a incantat...Cred ca o sa incep sa mananc doar de la mine de la tara, sa incep sa cultiv cartofi,porumb (1,5 stiuletele, lol) de toate. Momentan avem doar o gradina mai micuta, unde facem ceapa,rosiile,castravetii etc.. Carne si oua de la animalele din curte.

Totul a devenit destul de scump si nici macar nu e calitativ :|

Pana mea, ma uit la aleea de la intrare de la mine de la tara, o vechime de 50 de ani...cimentul ala arata mai bine ca cel pus in urma cu 10 de ani. Absurd.

Acum, daca vrei calitate, trebuie sa scoti banul :) si sa si cauti :))

View Postbenetusseryo, on 20 iulie 2019 - 13:55, said:

s
batranii care au 90 de ani, nu manca ce mancau cei care au murit inainte sa implineasca 50 !
apropos cunosti pe cineva care a murit inainte sa implineasca "varsta oficiala" ?
care este cred ca este de 72 de ani.
asa-zisa alimentatie "moderna" omoara oameni "la greu" .

ce stil de viata aveau ei si ce stil de viata au cei care au acum 50 de ani....e o diferenta de la cer la pamant. Cei care au o varsta respectabila de 80+ ani, au dus o viata extrem de activa, sculat la ora 6, mers la munca, intors acasa, munca la curte...oameni imbracati la costum, cu ceas la mana, care stiu ce e respectul etc. Nu se compara cu cei care au acum 50 de ani ;)

#10
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,060
  • Înscris: 05.06.2002

View Postbenetusseryo, on 20 iulie 2019 - 13:52, said:

View Postiri_rim, on 20 iulie 2019 - 13:33, said:

....Cascavalul e de fapt 350% grasime.....
cum vine asta ? Posted Image
cam ca si apa de la retea care contine 66% hidrogen.

#11
benetusseryo

benetusseryo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 768
  • Înscris: 07.06.2019
66% nu este acelasi lucru cu 660%, man !

#12
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,060
  • Înscris: 05.06.2002
de fapt 66,(6)%

#13
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018

View Postbenetusseryo, on 20 iulie 2019 - 13:55, said:

batranii care au 90 de ani, nu manca ce mancau cei care au murit inainte sa implineasca 50 !
Ai vreun articol / studiu care arata o legatura directa si nemijlocita intre alimentatie si deces pe scara larga ?!

#14
benetusseryo

benetusseryo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 768
  • Înscris: 07.06.2019
da ! ... copii, pe vremea mea nu aveau cancer, diabet, aveau toate membrele, etc.

#15
Jammalan-the-Prophet

Jammalan-the-Prophet

    Legendary

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,140
  • Înscris: 17.05.2016

View Postbenetusseryo, on 20 iulie 2019 - 13:55, said:


asa-zisa alimentatie "moderna" omoara oameni "la greu" .

da jos tichia de staniol
[ https://i.imgur.com/I2fsjye.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#16
benetusseryo

benetusseryo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 768
  • Înscris: 07.06.2019
batranii care au 90 de ani nu manca tampeniile pe care noi le numin alimente.
cunosti pe cineva care a murit inainte sa implineasca "speranta de viata in continua crestere" ?
cunosti vreun medic, bolnav ?
etc.

Edited by benetusseryo, 20 July 2019 - 14:33.


#17
Jammalan-the-Prophet

Jammalan-the-Prophet

    Legendary

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,140
  • Înscris: 17.05.2016

View Postbenetusseryo, on 20 iulie 2019 - 14:32, said:

cunosti pe cineva care a murit inainte sa implineasca "speranta de viata in continua crestere" ?
cunosti vreun medic, bolnav ?

Ce cunoastem eu sau tu e irelevant...
Cate persoane cunosti? 1000, 10 000?  2 milioane?

#18
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018

View Postbenetusseryo, on 20 iulie 2019 - 14:28, said:

da ! ... copii, pe vremea mea nu aveau cancer, diabet, aveau toate membrele, etc.
OK, buna si ideea asta.
Problema e ca nici macar nu stiu citi ani ai tu.
Deci "pe vremea mea" poate sa fie acum 3 ani sau acum 89 de ani.
Si, ami ales, nu stiu daca esti Doctor Docent Eminent specializta pe nutritie si boli cardiace sau doar un simplu bagator de seama.
Ca da, de prost am cerut eu vreun articol / studiu.
Exact, de fraier.
Bafta si succesuri in continuare !!

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate