![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Google messages (RCS) Digi Mobil
Last Updated: Dec 29 2020 00:24, Started by
cosmineala
, Mar 24 2019 05:13
·
0

Posted 24 April 2019 - 22:15

Posted 24 April 2019 - 22:19

Ideea e ca s-a renuntat si acum Vodafone, Orange si Telekom au RCS activ si partea cea mai buna e ca sunt interconectati intre ei, deci clientii acestor retele pot comunica nelimitat si gratuit, cat timp au acces la o conexiune de net.
Ca sa implementeze asta, Digi tre' sa mai scoata niste bani, ceea ce nu par dispusi sa faca acuma. |
Posted 24 April 2019 - 22:28

Digi să bage SMs național nelimitat, apoi altele
RCS fără SMS național e periculos. |
Posted 24 April 2019 - 22:46

Nu te contrazic, se mai intampla din varii motive ca chat-ul sa ''devina'' SMS clasic. Sau, daca are atasament, MMS.
![]() |
Posted 24 April 2019 - 23:00

Digi nici așa ceva nu are.
![]() Nici măcar server de MMS nu are. Dacă trimite cineva către Digi un MMS îi dă eroare |
Posted 27 October 2019 - 22:58

Hai că astăzi mi-a venit pe chelie sa instalez RCS pe RDS . In special pentru că mă enervează faptul că pe Volte nu îmi pleacă SMS . Sau pleacă însă numai cand vrea el. Așa că m-am gândit că RCS ar mai rezolva problema pt că pe Samsung e implicit . Cum multa lume are Samsung am rezolvat problema in 50 % din cazuri . Asta ca sa nu zic că ies cu 20 centi pe luna mai ieftin
![]() https://www.xda-deve...ny-carrier/amp/ Ce sa vezi ...merge . Pe Xiaomi și pe RDS . Adică s-a mers pe ieftin. |
Posted 27 October 2019 - 23:04

Dacă RDS a rămas blocat în istorie, ce să-i faci?
La mine e aplicația preinstalată și nu prea aș vrea să o modific. Poate, poate Digi va evolua. |
Posted 01 November 2019 - 23:23

Hai că astăzi mi-a venit pe chelie sa instalez RCS pe RDS . In special pentru că mă enervează faptul că pe Volte nu îmi pleacă SMS . Sau pleacă însă numai cand vrea el. Așa că m-am gândit că RCS ar mai rezolva problema pt că pe Samsung e implicit . Cum multa lume are Samsung am rezolvat problema in 50 % din cazuri . Asta ca sa nu zic că ies cu 20 centi pe luna mai ieftin ![]() https://www.xda-deve...ny-carrier/amp/ Ce sa vezi ...merge . Pe Xiaomi și pe RDS . Adică s-a mers pe ieftin. |
|
Posted 02 November 2019 - 10:21

Am dat, și deși îmi arata connected in meniul de chat features, orice sms as da rămâne pe Sending si dupa un timp da mesaj failed. Folosești cumva un server de RCS al digi? Eu l-am setat pe cel de la google.
|
Posted 02 November 2019 - 14:57

Am reusit pana la urma pe 2 telefoane: Mix 2S si Zuk Z2. Intre ele am si read, sent, received si se trimit instant mesajele. Acum pacat ca nu mai pot trimite mesaje persoanelor fara RCS google, dar pot primi. Mi-ar trebui adresa de RCS de la Digi, dar ei nici nu cred ca au server de RCS.
|
Posted 02 November 2019 - 21:51

Eu folosesc serverul google și merg foarte bine . Daca celălalt are RCS ( cam toți cei cu Samsung și Voda/ Orange ) îmi merge prin RCS ( și scrie enter chat ) daca respectivul nu are RCS îmi scrie enter text. Deci appul știe direct .
Eu am făcut asta pt că așa cum se știe pe Xiaomi și Volte SMS pleacă când vrea el. Acum văd că merge bine . Probabil știe appul cum să îl trimită habar nu am . Eu am rezolvat problema de fapt legata de Volte și SMS . Nu știu tu de ce nu primești . Eu primesc , merge sa trimit inclusiv poze ... |
Posted 11 November 2019 - 22:02

Pot confirma ca merge mesageria RCS pe Moto G7 Power. Singura problema e ca o sa trebuiasca sa o activezi si pe telefoanele altora mai mult ca sigur, din moment ce sunt pasii respectivi de urmat care o sa descurajeze 99% dintre utilizatori. Nici nu prea are sens sa activezi serviciul, din moment ce exista Telegram/Whatsapp etc., cu encryption. E mai mult o chestie de test si de curiozitate ca sa vezi cum merge.
[ https://i.imgur.com/K2OiVpD.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users