![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Google messages (RCS) Digi Mobil
Last Updated: Dec 29 2020 00:24, Started by
cosmineala
, Mar 24 2019 05:13
·
0

Posted 07 September 2020 - 23:24

Sigur, de ce? Ca trece prin Google si nu prin carrier?
![]() E fix un sistem de chat, poti trimite si continut media. Problema e ca, pe telefoanele dualsim, nu functioneaza perfect. Merge chat doar pe simul cu datele active, si daca schimbi datele între simuri mai ramane agatat, daca iti trimite cineva un mesaj si sistemul google te vede uneori ca "available" in chat desi nu mai esti pentru ca ai swapat simurile, mesajul ramane agatat pana revii cu datele pe simul respectiv, in loc sa se trimita ca sms... Cel putin asa era acum cateva luni, poate l-au mai imbunatatit. Eu am oprit chat pe ambele sim-uri (VDF, ORO), sms-uri nelimitate am si oricum nu scrie nimeni pe aplicatia aia, e useless. Edited by w21, 07 September 2020 - 23:25. |
Posted 08 September 2020 - 11:06

Deci e un iMessage mai intarziat si mai prost implementat.
|
Posted 20 September 2020 - 18:13

Am încercat să dau un SMS Cuiva ce are RCS de la Telekom și nu a mers. A rămas cu trimisul până a dat eroare
|
Posted 10 October 2020 - 03:49

Functional si pe iHunt Titan P8000 Pro, cu Android 10.
|
Posted 29 December 2020 - 00:24

Si la mine merge pe Xiaomi Redmi Note 8 Pro ( MIUI 12.0.3, Android 10 )
I-am trimis mesaje si poze unei persoane de pe Vodaphone prin RCS. Poti sa identifici cum se va trimite mesajul cu ajutorul butonului de trimitere. Daca mesajul se trimite prin internet vei vedea doar sageata de trimitere. Daca se trimite ca si SMS va srie SMS sub sageata. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users