Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
blender maioneza
Last Updated: Mar 14 2019 15:19, Started by
vdesigns
, Mar 12 2019 17:10
·
0
#1
Posted 12 March 2019 - 17:10
Nu stiti daca acest blender face maioneza ca
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/dC4C0JbMeHY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] https://www.dedeman....intiu/p/3030873 acesta nu face ca il am https://www.olx.ro/o...html#9b09d367d4 Edited by vdesigns, 12 March 2019 - 17:18. |
#2
Posted 12 March 2019 - 17:19
Maioneza cu blender ?
Dar pentru asta s-a inventat mixerul Edited by Naijax, 12 March 2019 - 17:19. |
#3
Posted 12 March 2019 - 17:22
orice blender ar trebui sa poata face maioneza rapida, poate nu ai respectat tu cantitatile din reteta, sau erau prea reci ingredientele, sau ai pus prea multa zeama de lamaie.
eu folosesc accesoriul de la mixer, are rolul unui blender. de fiecare data a iesit perfect maioneza rapida. da naijax, poti sa faci acea maioneza in nici 2 minute, fara mixer, fara amestecat intr-un singur sens, cu teama ca se taie, etc. nici eu nu credeam pana nu am incercat. partea proasta e ca se face cu ou crud, deci trebuie consumata rapid. |
#4
Posted 12 March 2019 - 17:23
vdesigns, on 12 martie 2019 - 17:10, said:
Nu stiti daca acest blender face maioneza ca https://www.dedeman....intiu/p/3030873 acesta nu face ca il am https://www.olx.ro/o...html#9b09d367d4 Exact si precis, cum ai facut si ce s-a intimplat. Eu fac asa si s-a taiat de 2 ori din zeci de dati cind a iesit perfect: - 1-2 oua crude - 1 lingurita (rasa/cu virf) de mustar - 2-3-4 lingurite zeama de lamiie sau helas - ulei cit cuprinde - un praf de sare Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei, scoti ouale/mustar/lamiie din frigider cel putin cu 30 d eminute inainte. Pui intr-un vas vertical (fundul sa fie putin mai larg decit blenderul) ouale intregi, sare, mustar, zeama lamiie. Bagi blenderul 10 secunde, amesteci bine tot. Apoi incepi sa torni ulei, incetisor, pina ajunge la consistenta si cantitatea dorita. La final reglezi din sare si lamiie. In 5 minute este gata !! Eu il am pe asta, folosesc viteza 1: https://www.emag.ro/...6/pd/EV4D7BBBM/ Naijax, on 12 martie 2019 - 17:19, said:
Maioneza cu blender ? Dar pentru asta s-a inventat mixerul Edited by buyonevideo, 12 March 2019 - 17:24. |
#5
Posted 12 March 2019 - 17:23
Toate blenderele funcționează pe același principiu, toate fac maioneza la fel, diferența e de calitate, fiabilitate.
Strict pe ce ai întrebat, da, face, de ăla am și eu. Dar e cam chinuială când vrei sa faci puțină. |
#6
Posted 12 March 2019 - 17:23
#7
Posted 12 March 2019 - 17:24
O fi una din minunile internetului
Eu stiu retete de maioneza din cartile Sandei Marin Toate sunt la mixer sau lingura de lemn |
#8
Posted 12 March 2019 - 17:26
@initiator, incearca de mai multe ori...nu cred ca blender-ul este problema. Pune doar ulei si galbenus de ou la inceput , dupa omogenizare cu blender-ul adaugi zeama de lamaie, sare , piper si amesteci cu lingura.
|
#9
Posted 12 March 2019 - 17:27
#10
Posted 12 March 2019 - 17:29
Naijax, on 12 martie 2019 - 17:24, said:
O fi una din minunile internetului Eu stiu retete de maioneza din cartile Sandei Marin Toate sunt la mixer sau lingura de lemn Dodo03, on 12 martie 2019 - 17:26, said:
@initiator, incearca de mai multe ori...nu cred ca blender-ul este problema. Pune doar ulei si galbenus de ou la inceput , dupa omogenizare cu blender-ul adaugi zeama de lamaie, sare , piper si amesteci cu lingura. Ba chiar am vazut una in care punea si TOT uleiul tot de la inceput, o sa incerc si eu. |
|
#11
Posted 12 March 2019 - 17:30
Vedeți că ați uitat un ingredient, gălbenușul de ou fiert. Sau voi faceți fără ??
|
#12
Posted 12 March 2019 - 17:32
Problema cand faci cu blenderul este faptul ca maioneza nu primeste destul aer incat sa devina "pufoasa". Faci cu telul sau cu mixerul ca sa iti iasa perfect.
|
#13
Posted 12 March 2019 - 17:32
Dodo03, on 12 martie 2019 - 17:26, said:
@initiator, incearca de mai multe ori...nu cred ca blender-ul este problema. Pune doar ulei si galbenus de ou la inceput , dupa omogenizare cu blender-ul adaugi zeama de lamaie, sare , piper si amesteci cu lingura. |
#14
Posted 12 March 2019 - 17:32
corinadaniela, on 12 martie 2019 - 17:27, said:
:-))) ia sa incerci si maioneza rapida, n-o sa mai vrei sa te intorci la maioneza preparata in stil clasic. Nu ma omor dupa maioneza dar, probabil voi incerca buyonevideo, on 12 martie 2019 - 17:29, said:
Eh...... da, dar de acum 80 de ani... a mai evoluat lumea. In materie de gatit ? Nu prea cred ... |
#15
Posted 12 March 2019 - 17:33
buyonevideo, on 12 martie 2019 - 17:29, said: Eh...... da, dar de acum 80 de ani... a mai evoluat lumea. Cu ou intreg si cu toate ingredientele de la inceput e mai simplu. Ba chiar am vazut una in care punea si TOT uleiul tot de la inceput, o sa incerc si eu. Eu am spus cum fac eu nu cum fac altii ...sau tu. Ingredientele puse pe rand au un rol bine determinat atunci cand gatesti...tu cand faci ciorba pui totul in oala , fierbi 1 ora si gata? Edited by Dodo03, 12 March 2019 - 17:34. |
|
#16
Posted 12 March 2019 - 17:33
#17
Posted 12 March 2019 - 17:36
eu procedez asa : ingredientele sa fie la temperatura camerei. daca te grabesti sau ai uitat sa scoti oul/ouale din timp din frigider, le poti tine intr-un vas cu apa calda, cateva minute.
pun oul (albus+galbenus) in vas, o lingurita de mustar. adaug cei 250 ml de ulei. introduc blenderul, vertical, pana ajung la fundul vasului si abia apoi ii dau drumul, ridicandu-l incet, tot pe verticala, pe masura ce se formeaza maioneza si se inglobeaza uleiul. nu inclin si nu misc inutil blenderul in vas. sarea si zeama de lamaie le adaug spre final, putin cate putin, ca sa pot drege gustul. |
#18
Posted 12 March 2019 - 17:37
Amaryl, on 12 martie 2019 - 17:23, said:
Toate blenderele funcționează pe același principiu, toate fac maioneza la fel, diferența e de calitate, fiabilitate. Strict pe ce ai întrebat, da, face, de ăla am și eu. Dar e cam chinuială când vrei sa faci puțină. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users