Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu
 Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...
 Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare
 

blender maioneza

- - - - -
  • Please log in to reply
63 replies to this topic

#55
Loewe35

Loewe35

    supergirl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,515
  • Înscris: 28.04.2016

 business11, on 12 martie 2019 - 18:14, said:


Uleiul de masline este mai sanatos dar are un gust mult mai intens, mie unu imi place cu ulei de masline.

Eu îl prefer, probabil m-am obișnuit. Iar maioneza din gălbenușuri  fierte  îmi  ieșea și cu ulei de măsline.
Pe cea cu gălbenușuri crude am făcut-o mereu cu ulei de floare,  că era specificat în rețetă și nu știu... cred că n-am avut niciodată timp de experimente  :)

Edited by Loewe35, 12 March 2019 - 19:23.


#56
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012

 corinadaniela, on 12 martie 2019 - 19:16, said:

si in functie de schimbarea culorii egg-timerului, stii cand e gata fiert oul la consistenta dorita - moale, mediu sau tare.
Nu rezolva problema atunci cand intri in discutii despre maioneza pe SP si uiti de ouale puse la fiert :)

#57
I2O

I2O

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,782
  • Înscris: 01.02.2014

 buyonevideo, on 12 martie 2019 - 17:23, said:


Pun pariu ca nu e de la blender.
Exact si precis, cum ai facut si ce s-a intimplat.
Eu fac asa si s-a taiat de 2 ori din zeci de dati cind a iesit perfect:
- 1-2 oua crude
- 1 lingurita (rasa/cu virf) de mustar
- 2-3-4 lingurite zeama de lamiie sau helas
- ulei cit cuprinde
- un praf de sare
Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei, scoti ouale/mustar/lamiie din frigider cel putin cu 30 d eminute inainte.
Pui intr-un vas vertical (fundul sa fie putin mai larg decit blenderul) ouale intregi, sare, mustar, zeama lamiie.
Bagi blenderul 10 secunde, amesteci bine tot.
Apoi incepi sa torni ulei, incetisor, pina ajunge la consistenta si cantitatea dorita.
La final reglezi din sare si lamiie.
In 5 minute este gata !!
Eu il am pe asta, folosesc viteza 1: https://www.emag.ro/...6/pd/EV4D7BBBM/


Ai gresit buzunaru baiatu meu, iese o maioneza cu blenderul de moare lumea  !!
5 minute cu blenderul? In 5 minute o fac cu mana ....
PS:ba băieți maioneza se face și cu gălbenuș crud și cu gălbenuș fiert,cei care folosesc gălbenuș din ou fiert o fac sa nu se taie maioneza

Edited by I2O, 12 March 2019 - 23:23.


#58
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016

 I2O, on 12 martie 2019 - 23:14, said:

5 minute cu blenderul? In 5 minute o fac cu mana ....
Eh, nah acum, io stiu ce mina ai tu ?!
Attached File  4635138F00000578-5070551-image-a-40_1510328527936.jpg   49.97K   4 downloads

#59
I2O

I2O

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,782
  • Înscris: 01.02.2014
=)))),ce "glumet" esti.....

#60
Amaryl

Amaryl

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,705
  • Înscris: 14.02.2019
Pt că promisesem ieri, am testat rețeta doar cu ouă crude.  Am eliminat totuși mai mult de jumătate din albuș.
In primul atașament sunt materiile prime și ustensilele folosite.
Precum poate vedea inițiatorul e exact blenderul de care întreabă.
In al doilea  și al treilea atașament e rezultatul.

Concluzii.
Se poate face.
Iese bine.
E mai bună ca cea din comerț.
E mai bună însă cea la care se folosește și gălbenuș fiert tare.
Părerile mele sunt subiective.

Attached Files



#61
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Cite tigari si cit gaz ai pus ?! ;)
O sa incerc si eu cu ou fiert data viitoare.

#62
vdesigns

vdesigns

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,141
  • Înscris: 14.04.2018
merci pt on topic totusi ma ingrijoreaza review-urile de pe emag: Am cumpărat produsul în luna decembrie, iar din luna aprilie a început sa se miște tija care are în capăt lama de taiere. Trebuia mereu sa opresc și sa o împing la loc pentru a mixa în continuare. Prea repede a cedat. Puterea era ok, mixa bine.

#63
Amaryl

Amaryl

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,705
  • Înscris: 14.02.2019

 buyonevideo, on 13 martie 2019 - 19:31, said:

Cite tigari si cit gaz ai pus ?! ;)
O sa incerc si eu cu ou fiert data viitoare.

O țigară și o aprindere până s au încălzit ouăle :D

@vdesigns

De atâți bani... :(

Edited by Amaryl, 14 March 2019 - 11:39.


#64
vdesigns

vdesigns

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,141
  • Înscris: 14.04.2018

 Amaryl, on 14 martie 2019 - 11:38, said:

O țigară și o aprindere până s au încălzit ouăle Posted Image

@vdesigns

De atâți bani... Posted Image


cu ce viteza ai facut?

maioneza

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate