Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
blender maioneza
Last Updated: Mar 14 2019 15:19, Started by
vdesigns
, Mar 12 2019 17:10
·
0
#55
Posted 12 March 2019 - 19:18
business11, on 12 martie 2019 - 18:14, said: Uleiul de masline este mai sanatos dar are un gust mult mai intens, mie unu imi place cu ulei de masline. Eu îl prefer, probabil m-am obișnuit. Iar maioneza din gălbenușuri fierte îmi ieșea și cu ulei de măsline. Pe cea cu gălbenușuri crude am făcut-o mereu cu ulei de floare, că era specificat în rețetă și nu știu... cred că n-am avut niciodată timp de experimente Edited by Loewe35, 12 March 2019 - 19:23. |
#56
Posted 12 March 2019 - 20:35
#57
Posted 12 March 2019 - 23:14
buyonevideo, on 12 martie 2019 - 17:23, said: Pun pariu ca nu e de la blender. Exact si precis, cum ai facut si ce s-a intimplat. Eu fac asa si s-a taiat de 2 ori din zeci de dati cind a iesit perfect: - 1-2 oua crude - 1 lingurita (rasa/cu virf) de mustar - 2-3-4 lingurite zeama de lamiie sau helas - ulei cit cuprinde - un praf de sare Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei, scoti ouale/mustar/lamiie din frigider cel putin cu 30 d eminute inainte. Pui intr-un vas vertical (fundul sa fie putin mai larg decit blenderul) ouale intregi, sare, mustar, zeama lamiie. Bagi blenderul 10 secunde, amesteci bine tot. Apoi incepi sa torni ulei, incetisor, pina ajunge la consistenta si cantitatea dorita. La final reglezi din sare si lamiie. In 5 minute este gata !! Eu il am pe asta, folosesc viteza 1: https://www.emag.ro/...6/pd/EV4D7BBBM/ Ai gresit buzunaru baiatu meu, iese o maioneza cu blenderul de moare lumea !! PS:ba băieți maioneza se face și cu gălbenuș crud și cu gălbenuș fiert,cei care folosesc gălbenuș din ou fiert o fac sa nu se taie maioneza Edited by I2O, 12 March 2019 - 23:23. |
#58
Posted 13 March 2019 - 12:23
I2O, on 12 martie 2019 - 23:14, said:
5 minute cu blenderul? In 5 minute o fac cu mana .... 4635138F00000578-5070551-image-a-40_1510328527936.jpg 49.97K 4 downloads |
#60
Posted 13 March 2019 - 19:16
Pt că promisesem ieri, am testat rețeta doar cu ouă crude. Am eliminat totuși mai mult de jumătate din albuș.
In primul atașament sunt materiile prime și ustensilele folosite. Precum poate vedea inițiatorul e exact blenderul de care întreabă. In al doilea și al treilea atașament e rezultatul. Concluzii. Se poate face. Iese bine. E mai bună ca cea din comerț. E mai bună însă cea la care se folosește și gălbenuș fiert tare. Părerile mele sunt subiective. Attached Files |
#61
Posted 13 March 2019 - 19:31
Cite tigari si cit gaz ai pus ?!
O sa incerc si eu cu ou fiert data viitoare. |
#62
Posted 14 March 2019 - 09:10
merci pt on topic totusi ma ingrijoreaza review-urile de pe emag: Am cumpărat produsul în luna decembrie, iar din luna aprilie a început sa se miște tija care are în capăt lama de taiere. Trebuia mereu sa opresc și sa o împing la loc pentru a mixa în continuare. Prea repede a cedat. Puterea era ok, mixa bine.
|
#63
Posted 14 March 2019 - 11:38
#64
Posted 14 March 2019 - 15:19
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users