Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cea mai buna bere
Last Updated: Jun 24 2023 22:03, Started by
giovani_x7
, Feb 25 2019 17:32
·
11
#163
Posted 05 February 2023 - 09:17
Berea stejar la doza e buna ? Adica safe ? (fara malai si alte rahaturi sa te doara capul dupa ) ?
|
#164
Posted 05 February 2023 - 15:20
Unde ai găsit bere Stejar???
P.S. Ai și o poză cumva? |
#166
Posted 07 February 2023 - 09:13
#167
Posted 07 February 2023 - 11:28
Am baut multa bere romaneasca, inclusiv Birra Moretii, care mi-a placut la inceput, dar dupa vreo cateva luni s-a schimbat. Am baut si bere moldoveneasca si e rezonabila, chiar si ucraineana gama Baltika (destul de buna) si chiar bere bulgareasca Kamenita (destul de buna si ea). Mi-a placut foarte mult berea nefiltrata austriaca Otakringer. Am baut si Bitburger si a fost foarte ok. Dar nu mai beau bere romaneasca de vreo 2 ani, ci beau bere din Lidl: Perlenbacher. Pe ea scrie: Brewed according to German Purity Law. Dupa cum stiti multi, in Romania nu exista o lege a berii si producatorii din Romania profita la maxim si adauga in procesul de productie diverse ingrediente care nu sunt trecute pe eticheta, pentru ca in industria alimentara sunt incadrati ca adjuvanti tehnologici, adica ajuta procesul de productie, dar nu se regasesc ca atare in produsul finit. In mod normal procesul de fermentare a unui lot de bere dureaza intre 2 si 6 saptamani. Prin utilizarea adjuvantilor tehnologici timpul de productie se scurteaza pana la mai putin de o saptamana sau chiar o zi in sezonul de vara.
Acum o sa zica multi, ca fur curent, ca n-am nicio dovada, ca sunt povesti de folclor, etc. Cititi articolul acesta si trageti concluziile: https://www.riseproj...erii-romanesti/ |
#168
Posted 09 February 2023 - 12:49
Gambrinus.Vintage.Pacat ca nu se mai gaseste pe piata...
|
#169
Posted 12 February 2023 - 13:09
drgroza, on 09 februarie 2023 - 12:49, said:
Gambrinus.Vintage.Pacat ca nu se mai gaseste pe piata... Nu cred ca se mai face. Ultima data, am baut gambrinus la Braila, facuta de fabrica de bere de la Galati. Nu a fost cea mai buna bere fabricata de vechile fabrici din Romania, dar a mers. Problema era apa ,apa provenita din Dunare si filtrata. Asta se intampla prin 2000 sau 2001, ceva de genul. Am vazut ca inca mai exista brandul prin Cehia, inca se mai gaseste. Edited by cuculea, 12 February 2023 - 13:10. |
#170
Posted 17 February 2023 - 10:46
https://www.mega-ima...re-0-4L/p/28581
de vreo 2 ani nu se mai gaseste...! https://www.facebook...s/?locale=ro_RO cred ca e ceva pe aici,din pacate nu stau in Bucuresti. PS.am vazut ca au dat-o pe Kozel.E buna si asta. Edited by drgroza, 17 February 2023 - 10:57. |
#171
Posted 17 February 2023 - 20:19
drgroza, on 17 februarie 2023 - 10:46, said: cred ca e ceva pe aici,din pacate nu stau in Bucuresti. drgroza, on 17 februarie 2023 - 10:46, said: PS.am vazut ca au dat-o pe Kozel.E buna si asta. |
#172
Posted 20 February 2023 - 18:38
cea mai buna bere light... e cea din lidl... se numeste camaro si e la sticla de sticla.
e peste corona , sol , etc... cat despre bere normala... 1664 e o bere buna... de duzina insa e peste toate tuborgurile si ursusurile , etc... |
|
#173
Posted 20 February 2023 - 19:22
La bere am descoperit cat de mult conteaza sa fie proaspata. Mi-am montat dozator de bere acasa si nu mi-a venit sa cred cat de buna poate sa fie pana si Timisoreana atunci cand e proaspata. Am baut un butoi de 30 de litri de bere in 4 oameni in doua zile de vara. Gust fantastic, zero mahmureala, se apropia de calitate de berile la halba baute in München.
De atunci, mereu cand cumpar bere la doza din magazin, nu ma mai orientez neaparat spre marca, cat ma uit sa o iau pe cea care are data expirarii cat mai departe de prezent. Eu prefer berile de tip lager (helles fiind in topul clasamentului, mai ales Hofbräu München si Augustiner), asa ca doar de astea pot sa vorbesc. Pentru beri de ocazie, as alege oricand un IPA de la Hop Hooligans, tot proaspata, la halba, dar nu simt ca imi satisface pofta pe care o simt cand ma gandesc la o bere rece. |
#174
Posted 24 June 2023 - 17:45
Mi se pare mie sau in ultimul timp berea la doza, indiferent de marca are cam acelasi gust?
Voi cum preferati in zilele astea la doza sau sticla? Am vazut de exemplu diferenta la berea peroni, la sticla e mai buna decat ce la doza. Am incercat stela, heineken, birra moretti, carlsberg - toate la doza si nu difera foarte mult la gust. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users