Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle
 Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...
 Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?
 A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?

Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...
 

Criminala ciuma rosie

* * * - - 10 votes
  • This topic is locked This topic is locked
600 replies to this topic

#595
bolovan

bolovan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,154
  • Înscris: 13.02.2004
s-au auzit cauzri in care un mare scolit al KGB-ului a chemat niste mineri si au omorat ceva oameni. Sua si mai recent, un mare infractor, pui de securitst ceausits...din pix a facut un referendum in loc sa faca doua spitale pentru copii bolnavi de cancer

#596
moftware

moftware

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,402
  • Înscris: 08.05.2008

View PostLauCalin, on 17 ianuarie 2019 - 13:35, said:

[...] Romania primește amenzi serioase datorită condițiilor inumane din penitenciare. Și dacă nu se iau măsuri în acest sens, amenzile vor fi din ce in ce mai mari. Din ce bani sa se plătească? Ai fi de acord sa se mărească taxele , ca sa plătim aceste amenzi? Eu bineînțeles că nu aș fi de acord. Așa cum nu sunt de acord nici cu ieșirea mai devreme a infractorilor din pușcării. Deci ce ar fi de făcut, ca sa fie bine? [...]
Se aplica simultan urmatoarele:
- marirea tuturor pedepselor si mai mult in cazul recidivistilor, pentru care se poate ajunge pana la triplare, la care se adauga toate zilele de care au fost scutiti anterior
- se acorda reduceri de pedeapsa doar pentru munca in regim lejer de executare a pedepsei, adica numai celor care pot fi detinuti in foste unitati militare, spitale, scoli etc.
- ceilalti raman sa ocupe spatii proportional mai mari in penitenciarele propriu-zise, care pot fi si renovate pe bani europeni, astfel incat sa nu mai fie nevoie de liberare pe motiv de "conditii necorespunzatoare"
- renovarea si intretinerea penitenciarelor propriu-zise vor fi realizate de cei aflati in regimul lejer de executare a pedepsei, cazati in afara acelui penitenciar

Cele patru masuri de mai sus participa si la re-educare, inclusiv in moduri mai greu de sesizat la prima vedere.

P.S. coruptii vor putea beneficia de regimul lejer de executare a pedepsei si reducerea pedepsei prin munca, insa lor li se va interzice orice contact cu exteriorul, astfel incat vor putea sa presteze doar anumite munci
P.P.S. ca sa nu fiu acuzat ca ma obsedeaza coruptii, acelasi regim va fi aplicat tuturor celor condamnati pentru infractiuni al caror mijloc de infaptuire se bazeaza pe informatie, cum ar fi escrocii si falsificatorii

#597
flovio

flovio

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,386
  • Înscris: 07.07.2010

View Postbolovan, on 23 ianuarie 2019 - 16:28, said:

s-au auzit cauzri in care un mare scolit al KGB-ului a chemat niste mineri si au omorat ceva oameni. Sua si mai recent, un mare infractor, pui de securitst ceausits...din pix a facut un referendum in loc sa faca doua spitale pentru copii bolnavi de cancer
Care-s aia omorati de mineri?

#598
bolovan

bolovan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,154
  • Înscris: 13.02.2004
https://ro.wikipedia..._din_iunie_1990

#599
timisoso

timisoso

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,447
  • Înscris: 12.06.2007
PSD ca grupare anarhistă
de Cătălin Avramescu

Atac asupra Băncii Naționale. Atac asupra Președintelui. Atac asupra băncilor. Atac asupra Justiției. Atac asupra pensiilor private. Atac asupra gramaticii limbii române.
Să facem lista, cu creionul în mână. Rețeaua diplomatică este, practic, destructurată. Legislația europeană și tratatul de aderare la UE, sfidate. Taxele, arbitrare și punitive. Monumentele culturale au fost lăsate în paragină. Investițiile străine, demonizate. Criminalii, hoții și violatorii lăsați liberi pe străzi.
Ce fel de partid este acela care „guvernează” în România?
Lista de mai sus - incompletă - nu lasă loc decât pentru o singură interpretare. PSD este, de fapt, o grupare anarhistă controlată de un grup provenit din țărănimea parvenită din județul Teleorman.
Observați modul de operare. Principalele instituții ale statului sunt distruse sau incapacitate. Legi fundamentale sunt abrogate sau pervertite complet. Proprietatea privată, nesocotită. Ordinea publică, dinamitată. Educația, disprețuită. Acesta este programul unui partid anarhist.
Doar o singură dată până acum un asemenea partid a făcut parte dintr-o coaliție de guvernare în Europa. S-a petrecut în Barcelona, în 1936, când  Confederación Nacional del Trabajo-Federación Anarquista Ibérica (CNT-FAI) a avut trei miniștri în „guvernul” care controla Catalonia. Rezultatul? Un dezastru. Juan García Oliver , ministrul Justiției… a distrus toate dosarele penale pe care le-a găsit atunci când s-a instalat în funcție. (Nu, nu este o glumă).
Însă niciodată nu s-a întâmplat ca un partid anarhist să ajungă să domine guvernarea în timp de pace. România este, cu adevărat, o curiozitate. Cum s-a ajuns aici?
Tradițional, partidele politice au o relație profundă cu Statul. Spre exemplu cele naționaliste, în perioada în care au apărut actualele state naționale, aveau ca idee centrală înteleierea unor instituții care să apere și să promoveze o anumită identitate colectivă. Cele liberale, instituții și reguli legale și constituționale, care să garanteze exercițiul unor drepturi. Chiar și partidele comuniste, care credeau că la orizontul tranziției de la capitalism, Statul va fi abolit, credeau că trec printr-o perioadă în care, din rațiuni tactice, Statul trebuie consolidat.
PSD a apărut, după 1989, ca un continuator al PCR. Inițial, linia sa ideologică a fost aceea a Stângii etatiste, colectiviste. Însă de câțiva ani, partidul acesta a încăput pe mâna unui individ care în anii ’90 vindea alcool la un birt improvizat (numit „Bachus”) din satul Giuvărăști, din Teleorman. (Nu, nici asta nu este o glumă). În scurtă vreme, Liviu Dragnea s-a înconjurat de persoane provenite din același mediu. Cu care a colonizat apoi instituțiile Statului. Toți cei care l-au contestat, inclusiv foști președinți ai Partidului, au fost sumar dați afară.
Oficial, PSD este încă un partid socialist pentru că în măsura în care mai are nevoie - ocazional - de o ideologie politică, aceasta este suficient de elastică și de iliberală pentru a mai avea o oarecare utilitate.
Esențial însă este altceva. Grupul Teleorman a început destructurarea instituțiilor din România pentru că interesele sale sunt pur private. Iar cultura sa asociativă este specifică grupărilor interlope, care trăiesc într-o stare declarată de război cu Legea. Doar în România poți să scrii legi și să prezidezi ședințe de Guvern cu o condamnare de opt ani de închisoare în primă instanță.
Doar în România poți ajunge din pușcăriaș direct consilier al Primului-Ministru.
Se spune că PSD este un partid autoritar, cu evidente nostalgii totalitare. Pe undeva, așa este. Însă asta nu explică haosul total, dezlănțuit de PSD de doi ani încoace. Prim-miniștri din propriul partid doborâți prin moțiune de cenzură. Manuale tipărite și apoi date la topit. O agendă externă lăsată de izbeliște. Ș.a.m.d.
Ceea urmărește actualul PSD nu este atât controlul total, cât spinalizarea instituțiilor Statului și neutralizarea normelor sociale. Priviți, din nou, la modul de operare al lui Liviu Dragnea. Oficial, el este șeful Camerei Deputaților. În realitate, el nu a fost practic deloc pe acolo. În 2018, din totalul de 103 ședințe, L.N. a condus doar 6 (șase). În rest, omul a fost plecat cu treburile lui…
Iată de ce singura redută electorală a PSD a rămas, în prezent, lumea profundă a satului de câmpie și a mahalalelor orașelor industriale. Oameni care trăiesc cu ce mai culeg de prin curte, neintegrați în economia modernă și lipsiți de informație. Este vorba de alegători pentru care oficialii Statului sunt, de regulă, dușmani.
Iată și motivul pentru care PSD nu mai este preocupat, ca altă dată, să construiască sau să mențină o majoritate politică. Dimpotrivă, are ca scop doar demolarea sau dezbinarea Opoziției și eliminarea oricăror pârghii administrative de control.
Ultima găselniță: Banca Națională este somată să își cheltuiască rezervele de valută pentru a menține cursul tras în jos de politicile unui guvern care s-a dispensat până și de Buget.
În „Jalba hoților din închisori”, o poezie din 1875, I.L. Caragiale scrie:
„Daţi-ne drumul din puşcărie,
Daţi-ne posturi,
Cu bune rosturi…
E anarhie!”.
Cam așa. Nu, nu este o glumă.
https://newsweek.ro/...upare-anarhista

#600
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,568
  • Înscris: 13.06.2004
De Ceauşescu am scăpat,
Pe puiţi i-am tolerat.

"Mulţumim din inimă" prostimii.
Ptiu, trebuie să-mi fac silă seara.   :disgust:

#601
burkina

burkina

    Shemhamphorash

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,799
  • Înscris: 07.10.2017
Florin Cîţu

January 25 at 7:00 PM ·

BOMBA! A INCEPUT!

Agentiile de rating incep sa arate efectele negative ale OUG 114.
Risc de interventie in sistemul bancar ( NATIONALIZARE) in cazul in care statul intra in incapacitate de plata. Bineinteles asta face ca bancile sa fie in imposibilitatea de a-si mai plati obligatiile catre clienti.


" This in turn reflects the potentially greater risk of government intervention in the Romanian banking sector, in case of a sovereign default, that would negatively affect the banks' ability to service their obligations. This possible change in Fitch's view is driven by a series of recently proposed or adopted legislative measures, which could have a significant negative impact on banks, the most acute being a special tax on bank assets. “(Fitch despre bancile din Romania).

"Fitch Ratings-Moscow-25 January 2019: Fitch Ratings has revised the Outlook on Banca Comerciala Romana S.A. (BCR) and BRD-Groupe Societe Generale S.A. (BRD) at 'BBB+', to Negative from Stable,.."

#RomaniaFaraPSDsiALDE

Edited by burkina, 27 January 2019 - 09:17.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate