Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Nivel de trai

Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...
 Este reconditionat acest laptop?

Prelungire fire electrice

Amintiri despre satelit si retran...

Care este cel mai bun mod de a pr...
 Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea

Telefon de budget pentru filme 10...

Recomandare serviciu / firma recu...
 La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...

La mulți ani @Ion_Bumbu!
 

Florin Călinescu își face partid politic

* * * - - 5 votes
  • This topic is locked This topic is locked
81 replies to this topic

#73
vio69c

vio69c

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,088
  • Înscris: 17.08.2022
Florin Calinescu nu e totusi facut pe puncte.
Stie sa vorbeasca si stie si ce vorbeste.
Dar, daca candida la un colegiu, cum a fost in 2008, ziceam.....bravo si succes....!!
Dar el vrea la prezidentiale....!!
Molipsit de pare de Mircea Diaconu, Paleologu, Cumpanasu, Catarama,
si alte baloane de sapun aruncate la misto in arena.
Pacat -nu va reusi, dar va ramane cu ceva in CV, pe langa restaurantul si firmele ce le are.
Vorba aia: -daca e bal....bal sa fie.....!!!
Daca a putut Johanis, poate oricine care primeste sapca de unde trebuie....

Edited by vio69c, 27 February 2024 - 20:43.


#74
Turnatoriu_de_orza

Turnatoriu_de_orza

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,875
  • Înscris: 14.10.2010

View Postzzhunt, on 30 decembrie 2018 - 20:53, said:

Ce să-i lipsească
Este TOTAL  lipsit de realitate!!!
Un actoras complexat si un palavragiu cu ifose de umorist!
In rest...NUMAI ...calitati...Posted Image

De mai bine de 6 luni a vorbit in mai multe podcasturi despre anularea TUTUROR taxelor si impozitelor?!?!?!?!
Pozeaza in omul de rand si promoveaza populismul de cea mai joasa speta.
Se pare ca si-a anuntat candidatura la presedintie.

#75
radumiki

radumiki

    funny content creator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 23,762
  • Înscris: 13.10.2003
A vorbit si aseara despre eliminarea impozitului pe profit si inlocuirea acestuia cu unul pe cifra de afaceri de 2%.
Banuiesc ca un economist poate sa demonteze ideea cu usurinta in plus orice reforma fiscala radicala trebuie analizata atent atat dpdv al impactului asupra bugetului de stat cat si al mediului de afaceri.
Daca chiar candideaza si doreste sa aiba sanse plus ptr a evita sa se faca de ras ar trebui sa-si ia consilieri specialisti pentru cele mai importante teme pe care se vor purta discutii, de la economie la aparare, sanatate, educatie, coruptie, etc.

Edited by radumiki, 28 February 2024 - 00:10.


#76
Alexis

Alexis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,263
  • Înscris: 22.01.2004
Din intamplare l-am cunoscut pe Florin Calinescu pe vremea cand facea Chestiunea zilei la protv. Un mare actor, atunci cand avea replicile scrise si un regizor bun in spate. Un mare realizator de emisiuni, atunci cand avea producatorul in casca. Si incet, incet, un om care se rupea de realitate pe zi ce trece, crezand intr-o valoare a sa mult mai mare decat era de fapt.

Lucru care s-a vazut cand a plecat de la protv si s-a dus director general la tele7abc. A anuntat un mare show zilnic, mult mai bun decat ce vazusem pana atunci la protv, mult mai interesant, care va captiva toata Romania si va creste audientele tele7abc poate chiar mai sus decat protv-ul. Stateam cu sufletul la gura, abia asteptam sa vad emisiunea pe care o va realiza. Ma gandeam ca o sa fie un fel de Chestiunea zilei show, dar mult mai dezvoltat, ca erau diverse directii pe care ar fi putut sa se extinda. Pe de alta parte aveam si nostalgia postului tele7abc si mi-as fi dorit sa il vad cum se ridica din propria cenusa.

Si a fost prima zi de emisie. Ma asezasem in fata televizorului si asteptam cu nerabdare sa vad ceva gen lansarea unui al doilea protv. Incepe emisiunea si am un soc. O scena imensa, cu un decor facut doar din schele de scena, intuneric, doar cateva lumini si un Florin Calinescu singur si stingher acolo pe scena. Un show care nu spunea nimic, fara invitati, fara alti actori, doar cu niste tombole la telefon si atat. Nu mai avea prompter si nici text pregatit, si se poticnea la fiecare cuvant. Nu mai avea echipa de productie din protv care sa lucreze in spatele show-ului iar emisiunea abia se taraia, cu hopuri si pauze cringe.

Mi-a fost sincer mila de el in momentul ala. Speram sa nu aiba momentul de revenire la realitate in timpul emisiunii, ca ar fi fost al naibii de dureros. Dar cred ca nu l-a avut nici pana azi. Si nici pana azi nu s-a mai ridicat la nivelul la care era la protv, fiindca niciodata nu a mai avut in spate o echipa care sa lucreze pentru el, sa ii pregateasca emisiunile si subiectele.

Jurat la Romanii au talent, inca un moment in care s-a crezut zeu, si iar a plecat crezand ca poate face mult mai bine tot ce faceau cei care lucrau pentru el. Am vazut niste video-uri pe care le postase pe fb incercand sa isi relanseze brand-ul, incercand sa isi faca o echipa. Om de cultura, inteligent, cum intri live sa prezinti o idee si sa pui primul pas dintr-un drum extraordinar, filmand intr-un hol langa un wc, cu un sul de hartie igienica ce se vede in partea stanga a imaginii? pe facebook, v=300594821821146 Cum apari tu, om de televiziune si de scena, intr-un live in care iti prezinti emsiiunea de la primatv, cu un tricou jegos pe tine? tot pe facebook, v=579564946792966

Prima a fost un nou fail, care speram sa il trezeasca la realitate intr-un final. Nu a fost asa, a continuat sa abereze pe youtube din nu stiu ce carciuma, pe cele mai populiste teme pentru un target care ar cuprinde toti asistatii social din Romania. Am fost convins ca participa la un concurs de cringe, ca nu puteam sa imi inchipui ca el chiar crede ceea ce spune. Era mult prea trist ca sa fie adevarat.

Iar acum se arunca la presedintie. Lucru care ar fi bun daca ar avea in spate o echipa profesionista in tot ce inseamna diplomatie, politica, relatii internationale, economie, management, comunicare, o echipa interesata real de bunastarea tarii si a romanilor, si pe care mai ales SA O ASCULTE. Dar din ceea ce vad, este din nou momentul in care e convins ca el stie tot, poate face munca tuturor si detine adevarut absolut.

Nu vreau sa spun ca este un om rau, ba din contra. Are un suflet bun si ar ajuta sincer in orice situatie daca ar putea, si sincer nu vreau sa stiu vreodata toata suferinta prin care a trecut. Dar parerea mea este ca nu are nici o legatura nici cu politica, nici cu candidatura la presedintie. Este mult prea boem, prea visator, vrea sa faca prea multe fara sa isi dea seama ca nu ai cum, un singur om sa le faci pe toate. Inca nu a inteles chestia asta. Imi pare rau ca nu se concentreaza mai mult pe ceea ce stie sa faca, sa fie un actor, sa isi stranga o echipa buna in spate si sa faca un show next level, interactiv pe toate planurile si pe toate retelele de socializare. Dar fara sa recicleze toate tezele dezbatute si intoarse pe toate partile de televiziuni de care lumea s-a saturat deja pana in gat. Ar putea face o poveste care sa atraga toate categoriile de target, dar asta inseamna mai mult decat sa stai intr-o carciuma si sa lansezi opinii.

Edited by Alexis, 28 February 2024 - 00:07.


#77
radumiki

radumiki

    funny content creator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 23,762
  • Înscris: 13.10.2003
Exceptional post @Alexis!
Si da, ptr a putea sa reusesti intr-un domeniu atat de complex nu poti fara sa ai consilieri pe langa tine. Si chiar daca printr-o minune reusesti sa castigi postul nu poti face nimic fara acestia mai departe.
Principiul calauzitor sa-i zic asa al politicii facute de politicianul F Calinescu este ca politicile publice sa fie directionate strict pe nevoile cetatenilor.
Minunat!
Mai departe trebuie vazut cum poti face aceste politici sa fie functionale, ptr ca toata treaba este foarte foarte complexa, sunt enorm de multi factori care pot perturba ca acestea sa fie functionale.

Edited by radumiki, 28 February 2024 - 00:22.


#78
Alexis

Alexis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,263
  • Înscris: 22.01.2004

View Postradumiki, on 28 februarie 2024 - 00:22, said:

Principiul calauzitor sa-i zic asa al politicii facute de politicianul F Calinescu este ca politicile publice sa fie directionate strict pe nevoile cetatenilor.

Da, fiindca desi a invartit multi bani pana acum, si desi este o vedeta, nu s-a transformat intr-o jigodie. Este sufletist si nu se uita in alta parte cand vede ca cineva are o problema. Daca toti ar fi ca el am trai intr-o lume mai buna. Dar singur, fara o echipa puternica in spate care sa fie capabila sa transforme in realitate dorintele lui de mai bine si pe care sa o asculte, nu s-ar descurca, ca n-ai cum sa le stii pe toate si sa fii perfect in toate domeniile. E mult prea sufletist ca sa poata sa negocieze anumite chestii la sange cu niste parteneri sacali. Si nu ar avea forta sa taie in carne vie daca va fi nevoie. De-asta are nevoie de o echipa puternica in spate. Si inca ceva, daca ar fi sa se intample chestia asta, sa nu cumva sa mai ajunga la momentul in care sa creada ca le stie pe toate si le poate face pe toate, ca atunci ar strica tot ce a realizat.

Edited by Alexis, 28 February 2024 - 00:47.


#79
lupini

lupini

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,389
  • Înscris: 29.12.2006

View PostAlexis, on 28 februarie 2024 - 00:04, said:

Dar parerea mea este ca nu are nici o legatura nici cu politica, nici cu candidatura la presedintie. Este mult prea boem, prea visator, vrea sa faca prea multe fara sa isi dea seama ca nu ai cum, un singur om sa le faci pe toate. Inca nu a inteles chestia asta.

View Postradumiki, on 28 februarie 2024 - 00:22, said:

Mai departe trebuie vazut cum poti face aceste politici sa fie functionale, ptr ca toata treaba este foarte foarte complexa, sunt enorm de multi factori care pot perturba ca acestea sa fie functionale.

Exact acestea au fost gândurile mele alaltăieri seară, urmărindu-l pe Florin Călinescu la Antena 3: deocamdată, și poate că așa va și rămâne, politica e pentru el doar o poveste...nu mai mult. E un ideal pe care îl avem majoritatea.

Ceea ce spune Florin Călinescu reprezintă idealul în politică. Însă aceasta, politica, nu se fundamentează pe lucruri ideale, ci pe...vorba ta Radu, treburi complexe și factori perturbatori, care pot merge până la perturbări majore. În astfel de ipostaze, idealismul capotează. Și, poate că și idealistul odată cu ideile lui.

Edited by lupini, 28 February 2024 - 01:31.


#80
vio69c

vio69c

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,088
  • Înscris: 17.08.2022
L-am vazut recent la Realitatea TV.
Bine, si Anca Alexandrescu este destepta si nu l-a bagat in corzi, nu a cautat lucruri senzationale
pentru galeria spectatorilor.
A fost un interviu de o ora, decent. Chiar placut.
La urma urmei Calinescu nu ne-a cerut bani, nu a cerut donatii, nu munca voluntara la alegeri.....
Sper totusi, sa vada audienta pe youtube, urmaritorii pe facebook si sa inteleaga singur ca
alegerile se castiga cu numar de votanti nu cu rating tv....

Edited by vio69c, 28 February 2024 - 15:48.


#81
Alexis

Alexis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,263
  • Înscris: 22.01.2004
Se pare ca Florin Calinescu nu candideaza la europarlamentare asa cum ar fi vrut.

Biroul Electoral Central a respins, marti, lista candidaturilor propuse de Partidul Diaspora Unita (PDU) la alegerile pentru membrii din Romania in Parlamentul European din anul 2024. Primul pe lista PDU era actorul Florin Calinescu.

Trebuia sa aiba 200.000 de semnaturi si a strans doar 190.000.

S-a cam subtiat diaspora, am vazut ca nici la Soso si nici la Semy nu prea mai pun botul.

Csf, ncsf

#82
KiloW

KiloW

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,365
  • Înscris: 08.01.2021
"Diaspora unita" e contradicție in termeni.
Bine și "Unirea Romanilor" la fel.

Mai ușor schimbi direcția de rotație a soarelui în jurul pământului decât să faci romanii să le pese și de binele colectiv nu doar de ala individual.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate