Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?
 Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...
 Tablou sigurante Dacia Sandero 2012

Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina
 Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei
 

Bla bla car încurajează teparii

* - - - - 3 votes
  • Please log in to reply
161 replies to this topic

#145
tytysor

tytysor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,517
  • Înscris: 02.09.2006

 geobut, on 23 noiembrie 2018 - 16:20, said:

Pur si simplu, pe incredere.
Au venit, mi-au lasat marfa, au plecat, imediat a venit seful lor si am stabilit o intalnire cand sa ii dau banii. Eu am vrut sa ii dau atunci, dar mi-a spus ca nu putea sa imi emita dovada platii atunci din motive logistice, asa ca am stabilit plata alta data cand poate... totul la sugestia lui. Mai exista si comercianti cinstiti, altii imediat iti bagau mana in buzunar si nu mai vedeai o dovada a platii in veci si nici nu ii declara ca incasati vreodata.

Si pentru necunoscatori, sa stiti ca astfel de tranzactii se intampla des in tara intre oameni seriosi. Nu toata lumea e cu gandul la teapa. Mai sunt si oameni seriosi.


Ce destept esti... mult succes sa executi tu pe cineva cu o factura emisa pe numele cuiva atata timp ca nu e semnata.
Dupa mintea ta daca maine iti printez facturi pe numele tuturor neamurilor poimaine deja ma fac proprietar pe casa ta... doar asa, pe baza unei hartii printate cu numele tau in dreptul Client.
Eu zic sa te apuci de business, ai indentificat o nisa, iei o imprimanta din aia de 100 lei si printezi facturi pe toate numele pe care le stii si le poti gasi... apoi o sa te umpli de bani cand o sa le vinzi casa, masina sau le pui poprire pe salariu.
Eu sint in business draguat! iar cel care imi trimite marfa si vactura in colet de la 500 de km , nu va semna factura in fals in locul meu! Ai si tu rabdare sa terminui scoala, sa ai servici si poate vei intra in conctact cu chestiile astea, nu te mai da cocos pe aici doar pentru a te face de ris!

#146
geobut

geobut

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 297
  • Înscris: 20.11.2018
Hai sa ne dam cocosi batrani, din comportament imi dai impresia ca sunt chiar mai batran decat tine.
Nu stiu ce iti pare asa incredibil ca unii lucreaza pe incredere si lucreaza si legal.

Facturile alea pe care spui tu ca sunt trimise la tine nu cumva sunt ca urmare a unui contract electronic, a unei comenzi electronice? Sau si aia trimit pe incredere bazat pe... vorbe? Atunci de ce iti vine greu sa crezi ca mai sunt si altii care livreaza pe incredere door2door?

Edited by geobut, 27 November 2018 - 00:51.


#147
terratec

terratec

    Troll hunter

  • Grup: Moderators
  • Posts: 12,056
  • Înscris: 02.03.2003

 slai, on 22 noiembrie 2018 - 14:51, said:

Și la ocazie dacă iei, se plătește la destinație...
De unde naiba ideea asta sa iei banii înainte, ce, ești curva?

Romanii au vorbe foarte interesante cand trebuie sa plateasca un produs sau un serviciu. Ei vor sa il primeasca fara a oferi nimic in schimb si sa plateasca doar daca le place.
Un cumparator de buna credinta nu ar fi deranjat sa plateasca o parte din costuri in avans.
Este interesant ca in comertul on-line platesc totul in avans fara a fi ofensati. Ofensarea lor apare doar cand se simt apropiati ca nivel de comerciant sau furnizor de servicii.
In fata celor mari devin umili si accepta orice fel de politici.

#148
jobist

jobist

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,746
  • Înscris: 23.04.2010

 geobut, on 23 noiembrie 2018 - 16:20, said:

Pur si simplu, pe incredere.
... sa stiti ca astfel de tranzactii se intampla des in tara intre oameni seriosi. ...
Și becali a zis: „Am vorbit chiar zilele trecute cu mai mulți parteneri de afaceri. Oameni serioși, din lumea interlopă.”

#149
unbrutus

unbrutus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,299
  • Înscris: 23.02.2017

View Postterratec, on 27 noiembrie 2018 - 22:02, said:

Este interesant ca in comertul on-line platesc totul in avans fara a fi ofensati.
in comertul online nici nu s-ar fi facut probabil plati daca nu exista legea care iti da dreptul la retur fara explicatii timp de 14 zile (!!) pt orice produs cumparat online fara a il fivazut pipait fizic undeva intr-un magazin

Pe langa asta, discutam de plati online cu sisteme gen paypal, carti de credit etc care ofera protectie maxima in caz de probleme.

#150
Fuserisk

Fuserisk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,874
  • Înscris: 26.02.2018
Am intrat și eu pe Bla, Bla.... Foarte puține curse.... Sunt dispus sa plătesc 1 leu/km cu o parte din bani inainte; cash sau prin Revolut. Practic acopăr 2xX costul carburantului dacă este benzina/motorină fără să mă intereseze dacă mai sunt inca alți 2 sau chiar 3 pasageri.
LE
Șofer peste 28 ani, exclus bmw, fumat, muzica buricoasa.
LE
Oare de ce sunt așa puține curse?! Frică de necunoscuți, de politie, de rutieriști și alți taximetriști?!

Edited by Fuserisk, 31 January 2019 - 15:23.


#151
marianculturistul

marianculturistul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 09.09.2005
Nu se mai găsesc gigei plătiți cu semințe,  si eu prefer sa merg singur in auto, nu merita prețul.

#152
Fuserisk

Fuserisk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,874
  • Înscris: 26.02.2018

 marianculturistul, on 07 februarie 2019 - 22:33, said:

Nu se mai găsesc gigei plătiți cu semințe,  si eu prefer sa merg singur in auto, nu merita prețul.
Eu macar familia extinsa si prietenii apropiati ii sondez inainte de a pleca undeva! Gratis, normal.  Mi se pare o risipa totala sa mergem cu masina goala.  Cand vine vorba de necunoscuti...da... pot accepta anumite rezerve.

#153
calabrezu

calabrezu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 427
  • Înscris: 03.12.2018
Am dat abia acum peste topicul asta. BAi frate, m-am crucit cit de idioti pot fi unii. Nu dau nume ca s-ar putea supara vreunul pe care sigur il pot omite.
Dar, ca sa revin la blablacar
-in primul rind numele sugereaza ca se poarta o discutie in masina. Adica o atmosfera placuta,pasagerii poarta o conversatie intre ei si cu soferul.Nu te urci ca in taxi, autobuz si nu scoti o vorba tot drumul;
      Am facut citeva rideshare-uri cu masina personala doar pe distante lungi, Suceava-Oradea, Suceava-Timisoara,Suceava-Bratislava si am intilnit fel de fel de persoane.Unii chiar foarte ok, cu care am discutat tot drumul, altii care nu au scos un cuvint tot drumul sau au dormit si altii care m-au facut sa renunt la ridesharing.Totul tine de educatia persoanei respective.Nu au fost curse ca sa fac profit,au fost calatorii pe care oricum trebuia sa le fac deci nu a contat citi pasageri am. Am mers si cu masina goala si cu 3pasageri(o singura cursa doar dus si nu pe toata distanta).In general daca ai 1-2pasageri civilizati pe toata distanta poti sa zici ca ar merita.
Sa va spun impresiile pe care mi le-a lasat aceasta experienta:

-calatoria cu blablacar nu este avantajoasa decit pentru pasageri.Tarifele impuse de catre sait sunt mult mai mici decit pretul unui bilet de tren, autocar,etc. pentru aceeasi distanta;
-pentru sofer nu este avantajos, tarifele maxime pe care le poti obtine nu iti acopera nici macar costul carburantului pentru distanta parcursa.Asta insa este si ideea carsharingului, sa nu faci profit.Ai putea sa acoperi costul carburantului doar daca ai avea 3-4pasageri in masina pe toata distanta, dar asta e prea putin probabil sa se intimple.Depinde si de ruta.Daca calatoresti singur si ai doar un loc disponibil in masina(ai bagaje sau nu vrei pe nimeni in spatele tau), blablacar nu socoteste partea pasagerului ca fiind 50% din costul carburantului ci mult mai putin.Costul carburantului reprezinta insa doar 50% din costul total pe care il presupune deplasarea cu masina personala.Deci nici o sansa sa faci profit;
-in plus mai trebuie sa suporti fel de fel de oameni la tine in masina si sa mai si faci curat dupa ei, pentru ca romanul are impresia ca se urca in taxi sau autobuz nu in masina ta personala. De fiecare data a trebuit sa string eu dupa pasageri sticlele de apa/suc, hirtii si sa atrag atentia sa nu manince in masina ca opresc daca e nevoie. Unei pasagere a trebuit eu sa ii bat obrazul sa nu imi stea cu genunchii in scaunul din fata si sa imi murdareasca husa si portiera cu bocancii, ca ea avea impresia ca e in maxi-taxi.Am masina aproape noua, 50000km, luata de noua. Nu stiu ce au unii in cap, dar eu nu as putea sa fac asta in masina altuia;
-unii au impresia ca daca au rezervat o cursa tu esti angajatul lor si trebuie sa conduci nonstop sa ii duci pe ei la ora fixata de blabla la destinatie.Eu nu sunt soferul nimanui(mai ales pentru suma ridicola stabilita de sait) si nu conduc nonstop ca sa ajunga x sau y cind vrea el la destinatie.Blablacar nu estimeaza corect timpii necesari parcurgerii distantelor in Romania.Intotdeauna am depasit cu 1-2h estimarile lor.Asta pentru o cursa de Timisoara de exemplu care dureaza 12-13h fara absolut nici o pauza.Eu nu sunt angajatul nimanui si nu conduc fara oprire 12h. Chiar si soferii de autobuz mai opresc in autogari si merg la toaleta, iar dupa 4h30min conduse obligatoriu fac 45min pauza si merg sa manince si ei ceva.
La noi se circula greu, viteza medie este mica.La o cursa de Oradea-Suceava am avut 1h30min intirziere din cauza ambuteiajelor(30min la iesire din Oradea pt. 3-4km si 1h pt. 20km pe la Negreni ca era tirgul anual).Blabla-ul nu are de unde sa stie de ambuteiaje, lucrari, poate te mai opreste politia si te suna pasagerii ca *hai domne, nu mai vii?*Desi i-am anuntat inainte de plecare(cind au facut rezervarea) ca voi intirzia pe anumite tronsoane si ca nu pot sta nemincat toata ziua.Unii au inteles, altii au comentat sau au anulat rezervarea;
-Referitor la rezervare, este foarte rau ca la noi nu se poate plati cu cardul si sa fie blocata suma convenita. Am avut nenumarate cazuri in care desi am stabilit telefonic, cu o seara inainte ora si locul plecarii persoanele s-au razgindit si au anulat rezervarea.Altii nici nu s-au deranjat sa ma anunte.I-am sunat la ora convenita pentru intilnire si mi-au raspuns pe un ton deranjat ca nu mai vin.Dupa cum spuneam, tine si de educatie.Din cauza unor ametiti ca astia am pierdut alte rezervari pe care nu le-am putut accepta pentru ca am stiut ca am toate locurile ocupate(1-2-3).Sau, m-am trezit in singura cursa in care am mers doar in ideea de ridesharing(adica nu era musai sa plec intr-o anume zi si am zis ca plec doar daca gasesc pasageri ca a fost 450RON doar carburantul) ca in dimineata plecarii doi pasageri Suceava-Cluj au renuntat fara sa ma anunte.Iar al treilea pasager, tot pentru Cluj, avea avion dupa-amiaza. Va dati seama in ce situatie m-au pus cei doi cind eu nu imi permiteam sa platesc 450lei pentru acea deplasare;
-nu am cerut niciodata banii la plecare, mi-am asumat riscul unei tepe.In general majoritatea au platit din proprie initiativa la plecare sau pe parcurs.Am avut si cazuri in care am primit banii la destinatie. Consider insa ca normal ar fi sa ii primesc la inceput, cind te urci in masina mea.Ca nu am nici o obligatie fata de nimeni.Daca ai acceptat pretul convenit inseamna ca trebuie sa ai banii la tine. Asa scrie si pe sait.
          In concluzie, consider ca ridesharingul in Romania merita doar pentru pasageri. Pentru posesorul de masina merita daca ai de facut obligatoriu acel drum si nu conteaza cit sau daca recuperezi ceva din cheltuieli.Daca mergi insa in idea de a imparti costurile atunci fii sigur ca nu va renta acea calatorie.Romanii sunt foarte neseriosi si anuleaza rezervarile chiar fara sa te anunte.S-ar putea sa ai surpriza ca desi ai toate locurile rezervate sa te trezesti ca nu mai vine nimeni, sau singurul pasager pe care il vei avea nu acopera decit 10-20% din valoarea carburantului pe distanta pe care o ai tu de parcurs.Iar romanul e scotian.Daca pe distanta pe care el are de mers ar avea de platit 80RON la autobuz sau tren, iar blabla-ul a stabilit max.50-60RON partea lui si nu are alt mijloc de transport la ora dorita de el, nu iti da mai mult de atit.
In general, nu merita deranjul de a lua pasageri in masina personala daca tii la ea.Prea putini sunt atit de civilizati incit sa iti respecte bunul propriu.

#154
sirgoofy

sirgoofy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,032
  • Înscris: 06.09.2008
Corect, ideea de ride- sharing e de a lua pasageri pe o rută pe care oricum o faci, ceea ce diferă total de taximetrie/ uber.
Diferența se vede imediat din prețul practicat, e foarte simplu să vezi că blabla e pe sharing și uber e taximetrie fără plata taxelor !
Cine vrea să vadă bineînțeles..

De aceea ca șofer din ride-sharing te poți aștepta să-ti recuperezi o parte, uneori 100% din prețul benzinei cu 3 pasageri.

Soluția pt a diminua mult cu pasagerii problemă e să te uiți la comentariile primite înainte să îi accepți.
Uneori mai iei și fără comentarii dar te poți uita la poza lor de pe site sau îi poți suna să-ti faci o idee.

Totuși depinde de la caz la caz, cineva care merge ocazional poate face asta, dar unui curier care face zilnic dus-intors pe distante mari nu-i este practic sa stea sa verifice pe fiecare, și le da accept automat..

Și privind timpul călătoriei, adaugă de la început 1 ora sau cat crezi tu pt evitarea discuțiilor pe subiect.

Edited by sirgoofy, 04 April 2019 - 07:45.


#155
calabrezu

calabrezu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 427
  • Înscris: 03.12.2018
Intotdeauna am informat inca de la rezervare ca nu se pot respecta orele indicate de catre blabla, dar au fost si nemultumiti care au anulat rezervarea pe motiv ca ajung prea tirziu.De exemplu la cursele de Suceava-Timisoara intotdeauna au fost anulari pe acest motiv in partea a doua a traseului.Pai daca eu am de parcurs 650km pe drum national (fara autostrada, si cu nenumarate localitati ca in Romania nu sunt centuri ocolitoare) pentru care am nevoie de 13h, ce vreti, sa ma pornesc eu cu noaptea in cap ca sa ajungeti voi pina la 17-18 in Timisoara? In felul asta nu as avea pasageri pe prima parte a calatoriei(pina la Cluj de ex.).
Unii sunt chiar idioti.Desi le-am spus clar la ce ora voi fi la locul de intilnire, m-au sunat cu vreo 1h inainte sa ma intrebe pe unde sunt si de ce n-am ajuns.Cea mai mare surpriza am avut-o cind in loc de o persoana a trebuit sa iau doua colete.Bine, pentru mine a fost avantajos.M-a sunat o persoana ca sa rezerve un loc pentru alta persoana si mi-a zis de unde sa o iau si ca ma va suna a doua persoana maine.A doua zi cind ajung sa iau persoana imi zice ca de fapt e vorba de doua colete.Am acceptat abia dupa ce le-am verificat continutul.
Multi nu au poza la profil asa ca nu stii cu cine vei calatori pina nu apare la locul stabilit.
De multe ori am preferat sa merg singur decit sa ma incurc cu alte persoane sau sa fac curat dupa ei.Opresc cind vreau, unde vreau si cit vreau.Maninc,beau o cafea, ma mai dezmortesc.
    Eu vad ideea de ridesharing si din alt unghi.Sa zicem ca as avea de facut o calatorie undeva fara a trebui sa o fac intr-o anume zi.MA duc undeva cu o problema care nu e urgenta, ma duc sa vizitez ceva sau pe cineva.Ce fac, ma duc cu masina personala cu care m-ar costa xxx lei sau cu trenul/autobuzul cu care as iesi mai ieftin dar poate nu am curse la ore convenabile sau nu sunt curse directe.
Bun, intru pe blabla si daca gasesc destui pasageri ca sa imi acopere o parte din cheltuieli cit sa fie cit de cit convenabil sa folosesc masina atunci normal ca ma voi duce cu masina.In acest caz, de ce nu am imparti nemteste cheltuielile?
Si ce te faci cind, dupa ce ai contactat toti pasagerii si ati stabilit locurile si orele de intilnire, unii renunta si nici nu te anunta acest lucru? Tu pleci la drum bazindu-te pe acei pasageri care au facut rezervare si chiar ai vorbit cu ei.  Mai merita in acest caz sa mergi cu masina ta? Nu, pentru ca daca nu iti recuperezi macar 50% din carburant(nu din cheltuieli) nu merita.Mai bine mergi tu ca pasager.

#156
Al3xandrus

Al3xandrus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,308
  • Înscris: 10.09.2007
Am mai luat si eu cateodata, si intr-adevar mi s-a intamplat sa-mi anuleze cu 1h inainte sau chiar nici sa nu mai raspunda efectiv. Astia sunt romanii. In schimb in alte tari din UE se foloseste la greu Blablacar, eu nu inteleg la noi in RO din ce traiesc ei ca si profit, probabil din cauza asta si aplicatia lor este de toata jena si plina de buguri.
Din cate ma mai uitasem ar lua un comision de 12%, insa ma gandesc ca doar la partea cand s-ar lua banii de pe card. Ori la noi nu poate fi vorba...


Am folosit cu succes si sunt zeci de curse in Polonia de exemplu si lume super ok si de treaba (plata tot cash!). Dar ca sa vedeti ca oamenii si pe acolo sunt cum sunt, chiar recent mi s-a intamplat o patanie "negativa", caci trebuia sa ajung din Varsovia de la aeroport intr-o localitate destul de indepartata (vreo 200km) si am zis sa nu mai schimb busuri (nu stiu limba, deh, am zis sa risc si sa aleg the easy way si mai confortabil - iar banii tot pe acolo); asa ca am vorbit cu un tip care parea super ok si cu comentarii decente, mi-a zis ca e departe sa vina el sa ma ia de la aeroport (desi i-am scris clar ca ii platesc dublul cursei) si mi-a dat o adresa. Am comandat un uber catre adresa respectiva de la aeroport, am prins mare trafic (si surge la costuri) iar ala ca el nu mai poate astepta (si era vorba de 15 minute), asa am mai platit si vreo 40 lei la uber degeaba (ma rog am gasit alta cursa pe langa, caci, repet sunt foarte multe curse cu blablacar in polonia), ca ala sa plece si ca nu mai poate astepta. Deci sunt fel si fel de situatii (bineinteles ca i-am dat report atunci, ca m-a super deranjat faza, nu stiam limba, nu stiam traseele, nu stiu la ce se astepta respectivul), iar oamenii sunt imprevizibili, ca peste tot in lume. Insa, sunt de acord, ca in alte parti, pot fi muuult mai civilizati oamenii decat la noi in tara. Caci astia suntem ca natie pana la urma...

#157
echoshoworacle

echoshoworacle

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,009
  • Înscris: 21.02.2022
Sistemul cu taximetriști pirat din anii 90 și 2000 era cel mai bun! Astăzi ar fi fost și sigur din punct de vedere al securității pentru că poți comunica ușor celor apropiați unde te-ai urcat și unde te duci. Anii 90-2000+ din punct de vedere al transportului public erau LUX! SciFi! față de ce avem acum! Acum trenurile au dispărut în marea lor majoritate(pe unele rute definitiv!), autocarele au fost înlocuite de microbuze, pirații au dispărut, iar la ocazie nu te mai ia NIMENI! Astăzi a trebuit ca după ce n-am găsit loc în două microbuze consecutive să călătoresc interurban cu taxi, taxi galben! Și nu-mi pare rău de bani (călătoresc rar) cat îmi pare rău că mașina aia a mers goală, doar pentru mine și s-a întors tot goală cel mai probabil. Transportul public interurban este in comă! Probabil cu excepția celor ce au norocul de a locui și călători între orașe mari, noduri feroviare etc. Restul suntem condamnați sa ne cumpărăm "tigai"! Ăștia care cârcotesc că s-au înmulțit rablele pe drumuri trebuie sa stie că pentru mulți rabla aia este indispensabilă, este bun de strictă necesitate! Fără ea nu te poți duce la muncă, la medic, etc. Dacă aș avea bagheta magică i-aș pedepsi pe politicieni să circule numai cu microbuzul, să-și îngrijească sănătatea lor și a celor dragi doar in spitale județene iar pentru nevoile fiziologice sa folosească doar toaletele publice altele decât cele construite de lanțurile de benzinării sau hipermarketuri. Să le folosească pe alea construite de ei....Nici copaci după care să te dai.. nu mai găsești pe marginea drumului!

#158
helen76

helen76

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,410
  • Înscris: 17.10.2018
Vi se pare ok pe blabacar pt cine foloseste, sa ceara detaliile cardului pt comison (pt rezervare) ?

#159
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,200
  • Înscris: 08.12.2006

View Posthelen76, on 21 decembrie 2022 - 20:12, said:

Vi se pare ok pe blabacar pt cine foloseste, sa ceara detaliile cardului pt comison (pt rezervare) ?
Da…
Si aceasta aplicatie ca multe alte aplicatii…e o afacere, trebuie sa produca cat de cat bani. Plus ca e mult mai safe asa, sa platesti soferul direct din contul tau in contul lui, stii de la inceput cat te costa….altfel, daca nu agreezi ideea, isi la ia-ma nene si platesti din mna cash -ul. Ca in anii 90.

#160
helen76

helen76

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,410
  • Înscris: 17.10.2018

View Postcuculea, on 22 decembrie 2022 - 09:47, said:

Da…
Si aceasta aplicatie ca multe alte aplicatii…e o afacere, trebuie sa produca cat de cat bani. Plus ca e mult mai safe asa, sa platesti soferul direct din contul tau in contul lui, stii de la inceput cat te costa….altfel, daca nu agreezi ideea, isi la ia-ma nene si platesti din mna cash -ul. Ca in anii 90.

Bine ca aplicatia spune de la inceput locul intalnirii si cat costa cash...da daca dispare aplicatia si ai pus detaliile cardului e mai nasol ,ca nu ai pe cine sa tragi la rostPosted Image

#161
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,200
  • Înscris: 08.12.2006

View Posthelen76, on 22 decembrie 2022 - 17:38, said:



Bine ca aplicatia spune de la inceput locul intalnirii si cat costa cash...da daca dispare aplicatia si ai pus detaliile cardului e mai nasol ,ca nu ai pe cine sa tragi la rostPosted Image
Pai…bine…si in Uber, Bolt, si alte zeci de aplicatii, TREBUIE sa ai cardul bancar introdus ca altfel nu prea poti…..putem extinde conceptul tau si la restul aplicatiilor, deci, hai sa nu ne mai folosim de aceste aplicatii deoarece ne obliga sa introducem cardurile.

Personal, eu nu am auzit la nimeni ca o astfel de aplicatie sa iti traga bani, neautorizat. Sau…pana la urma, care iti este temerea?

Edited by cuculea, 23 December 2022 - 09:34.


#162
helen76

helen76

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,410
  • Înscris: 17.10.2018
N am asa mare incredere in blabacar.... si bun daca rezerv si ala a nu mai merg , s- anulat nu stiu daca ti se livreaza imediat banii ,ca nu mi convine sa mi vad banii peste 1 sapt sau poate never.
la uber daca anulezi da ti se retin niste bani ca s-a consumat benzina ,daca nu poate soferul anuleaza el si aia e

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate