Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Folie display laptop in Bucuresti?

Pagina Wikipedia

Masina veche sau indatorat in ban...

Incalzire cu Boiler cu PDC + IPAT...
 Salariu de șofer Uber 8000 l...

Problema token semnatura electron...

Incarcator diy China

Unde au disparut tancurile federa...
 RMN Decontat

Jgheab clasic forma "U"- ...

Reparatie plafoniera LED

Problema PC - se blocheaza sau re...
 Notebook HP 840G2 - Upgrade RAM, ...

Defect ciudat Videorecorder Panas...

lege de reglementare a shrinkflat...

Care este cota parte la succesiun...
 

Vi se pare normal să-ți fie frică să vorbești împotriva LGBT?!

* * - - - 12 votes
  • This topic is locked This topic is locked
773 replies to this topic

#739
Flat

Flat

    Bugetar Esențial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,875
  • Înscris: 23.06.2006

View Postvrajitoruldinoz, on 09 octombrie 2019 - 23:45, said:


Vad ca ai simpatii de genul, sint sigur ca te primesc aia la ISIS, ISIL sau cum ii mai zice, iti fac rost si de femeie. Occidentul e  nasol, femeile nu te vrea ca le tii in casa si vrei sa bagi 10 copii. Ce mai stai?

Eu cred că frustrările vărsate aici și împotriva lgbt au sens pentru că nici o femeie nu vrea un om cu astfel de idei tradiționaliste lângă ea, sa o pună la banda rulanta de turnat plozi de la 17 ani și nici bani pentru a-și aduce o filipineză supusă nu au.

Astfel, toate neîmplinirile lor au ca motiv societatea occidentală progresistă care le-a împuiat femeilor capul cu prostii gen carieră și viața proprie. Bineînțeles că pentru inadaptarea lor la vremurile actuale alții sunt de vină, progresiștii, liberalii, evreii, oricine numai ei nu

Iată un exemplu de astfel de individ, tipul ăla neonazi care a încercat să intre într-o sinagoga in germania, priviti cat de prost e când încearcă să spargă o ușă cu niste proiectile și nu reușește
http://m.ilgiornale....li-1766078.html

Holocaustul nu a existat, evreii sunt de vină pentru tot. Norocul nostru este că ăștia de pe-aici sunt prea papa lapte și prea sărăntoci să își achiziționeze arme și muniție, ei se rezuma la omorât evrei și liberali in counterstrike, și urlat pe forumuri

#740
necro111

necro111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,697
  • Înscris: 16.02.2009

View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 02:17, said:


Primul articol nu prea are nici o data.. Sau mi-a scapat mie? ce insemna older mothers? 28? 35? 44? 65?
In primul articol iti sarea in ochi link-ul spre studiul in sine. Pe la jumate este un grafic care arata ca riscul copiilor creste aproximativ liniar cu varsta mamei:
https://www.pnas.org...=600&carousel=1

View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 02:17, said:

Al doilea article spune asa:
Compared with mothers aged 25 to 29, women aged 35 to 39 were 20 percent more likely to have severe complications, and the odds were more than quintupled for women 50 and older, researchers report in PLoS Medicine.

20% more likely nu insemna mare lucru, dat fii ca procentul e mic oricum.
Alea de 50+ e la mintea cocosului, nu?
Observ insa cum manipulezi discutia... de la sa nu faci copii la 15 ani la sa nu-i faci la peste 50 de ani Posted Image
Da, amindoua sint la mintea cocosului pentru oamenii normali. Exista o fereastra optima de facut copii, dar ea cu siguranta nu incepe mai devreme de 20 de ani (majoritatea ar spune ca e in intervalul 25-35, 30-35 chiar mai bine).
Pina acum tot ce am desprins de la tine e ca in evul mediu oamenii aveau copii la 16 ani deci educatia sexuala nu e buna. Si ca daca nu faci copii la 16 ani urmatoarea sansa e la 50 de ani.

Cred ca mai degraba tu manipulezi cand te prefaci ca nu ai citit si partea cu "Mothers 40 and older were almost 16 times more likely to have kidney failure". Eh de 16x este tot un fleac la fel ca 20%, nu-i asa ? Si mai citeste pe acolo ca sunt mai multe riscuri in afara de astea doua. Intervalul 25-35 este acceptabil, dar fereastra de 35-45 este departe de optima, si numarul de mame occidentale care fac copii in aceasta fereastra este mult mai mare de numarul de adolescente. Totusi nimeni nu pune accentul sa le atraga atentia femeilor ca fertilitatea lor este limitata si la 40 de ani au un risc cam de 15 ori mai mare sa aiba un copil cu Down, asta daca reusesc sa ramana insarcinate, ca si sansa asta scade drastic. Accentul se pune pe pericolul sarcinii la adolescente, desi pericolul este mult mai mic si din punct de vedere al complicatiilor si numarului. Hai, valea cu propaganda. Oricine stie ca poti sa minti si prin omisiune sau accentuand doar unele parti.


View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 02:17, said:

Absolut nimic ciudat daca stii ce e aia dreapta. Dar nu imi fac vise.
"Although the right-wing originated with traditional conservatives, monarchists, and reactionaries, the term extreme right-wing has also been applied to movements including fascism, Nazism, and racial supremacy"
Dupa cum spuneam, in California cred ca definitia e putin diferita.

View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 02:17, said:

Aaaa... vrajeala?
1. Evreii au multi ghei
2. Evreii au multi atei
3. Evreii au mult moderati
4. Evreii sint de stinga!

De fapt numai 10% din evrei sint extremistii aia de care spui tu (ortodocsi).
Nu inteleg insa legatura.
Am vrut sa spun evreii care sunt credinciosi, aia atei sunt grupati cu grupul ateilor. Adica cei care cred in Iudaism luati cu intregul au in medie cea mai multa educatie, urmat de grupul crestinilor si apoi al necredinciosilor, dupa cum vezi in studiul ala.
Majoritatea covarsitoare a evreilor sunt heterosexuali, credinciosi, si destul de radicali. Doar cu partea de stanga ai dreptate.

#741
xyz_forever

xyz_forever

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 859
  • Înscris: 30.06.2018
https://www.wnd.com/...walks-bar-hire/
coruptie masiva - inclusiv dpdv sexual - intre judecatori din cauza infiltrarilor de stanga - in sua

https://www.breitbar...ill-not-submit/
unele feministe sunt ceva mai normale si-s contra transexualilor, realizeaza ca infiltrarea barbatilor cu jartiera intre ele le distruge ca un cal troian (pun intended)

https://www.dailymai...ilets-boys.html
unele fete is speriate sa imparta toaleta cu handralai dezaxati care isi zic femei

Edited by xyz_forever, 10 October 2019 - 10:35.


#742
Fluk3

Fluk3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,630
  • Înscris: 22.03.2019

View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 02:17, said:


Absolut nimic ciudat daca stii ce e aia dreapta. Dar nu imi fac vise.



Nu stiu care e calitatea scolilor de stat autraliene asa ca nu pot sa ma bag in asemena discutii, ca nu-s propagandist. Putem discuta de tari ca Romania si SUA unde am si am avut contact cu scoala.
Tu aduci Australia in discutie ca o contributie fata de ce... ghei, Romania, lgbt? ca sa stiu si eu.



Din tot articolul alea erau erau cam singurele cuvinte despre ce bine invata copiii homeschooled! Niste cifre de propaganda.
Stii unde se mai interzicea avortul? In comunism! Activist mic.




Aaaa... vrajeala?
1. Evreii au multi ghei
2. Evreii au multi atei
3. Evreii au mult moderati
4. Evreii sint de stinga!

De fapt numai 10% din evrei sint extremistii aia de care spui tu (ortodocsi).
Nu inteleg insa legatura.
Domnu...stai lin ca toti de pe aici intelegem ce inseamna deapta, nu ai inventat-o matalutza acu pe forum sau ceva. Dreapta sau conservatorii nu sustin avortul si nu sustin dreptruile lgbt, chiar in asa hal ai ajuns sa te contrazici ? Dupa ideie pe care le "aperi" clar esti un fel de liberal...probabil nu atat de extrem ca si aia din suedia care promoveaza consensu intre vii si morti.

Pai daca nu esti propagandist de ce tii isonu unor propagandisti ?
Vorbeam de home schooling nu? Ce legatura are hoe schoolingu cu ghey, Romania, lgbt samd.? Probabil pt tine are pt ca stii sa gasesti cuvinte aiurea si sa asociezi sensuri de interes dar care in final nu au nici o traba cu ideea generala.
Deci pana la urma tot te-ai uitat la articolul ala care arata clar care sunt avantajele home schooling-ului. Daca intr-o tara perfect liberala functioneaza o sa functioneze si in restul tarilor..a de ex..Romania...mai ales ca aici e plin de parinti extremisti religiosi.

Yep in comunism bei stii unde se manaca comunism pe paine ? In universitatile din California unde toti profii aia evrei marxisti fugiti din Germania dupa ww2 stau bine merci pe salarii groase si va spun voua despre cat de bine e sa fii SJW. Ti-as da si exemple dar ca de obicei nu sunt de folos pt ca mintea da nu proceseaza decat ceea ce-i spun sefii oranduirii.  Imi povestesti mie de propagandda...e de rasu curcilor sa stii. Poate ca prinde la pretenii mericani din nou...

Io zic ca daca nu te ofticai atata a fii dat si niste raspunsuri pertinente la unele intrebari pe care ti le-am pus dar dovada ca esti doar un mitica oftica e foarte clara.

SI restu de 90% evrei ce sunt ? zionisti ?
Normal ca evreii sunt de stanga, dovada si toate scrierile lor religioase, cam toate bulshiturile comuniste pe care le-au pornit de-a lungul istoriei, tot marxismul care se propaga in universitatile voastre la ora actuala. Ca sa vezi fatzarnicie, in Germania e interzis prin lege sa vorbesti de nazy si victimele acestora "holocaust denial" (nu ca nu s-ar fii intamplat si nu ar fii fost suferinta cat incape) dar de cealalta parte despre comunisti bine merci (nu ca nu ar fii omorat peste 100 mil)...poa sa-i laude toata lumea pt ca au idei marete in continuare... Ambele sunt o atrocitate dar sa negi una si sa o afirmi pe alta e chiar extrem si fatzarnic.

#743
necro111

necro111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,697
  • Înscris: 16.02.2009

View PostFlat, on 10 octombrie 2019 - 07:27, said:

Eu cred că frustrările vărsate aici și împotriva lgbt au sens pentru că nici o femeie nu vrea un om cu astfel de idei tradiționaliste lângă ea, sa o pună la banda rulanta de turnat plozi de la 17 ani.
Situatia e foarte simpla tovarase, femeile cu idei traditionaliste (si alea exista, dar probabil nu prin cercurile pe unde te invartesti tu) vor barbati traditionali, si cele progresiste barbati progresisti (doar trebuia sa incerce strap-on-ul pe cineva).
Si daca te uiti mai atent la cum arata femeile progresiste vs alea traditionaliste cred ca o sa intelegi de ce oricarui barbat ii este greu sa faca multi copii cu o progresista, chiar daca ar vrea amandoi.
Ce pot sa spun decat ca faptul ca progresistii au fertilitate sub inlocuire spre deosebire de traditionalisti ma bucura nespus, slava domnului pentru contraceptia moderna.

View PostFlat, on 10 octombrie 2019 - 07:27, said:

Astfel, toate neîmplinirile lor au ca motiv societatea occidentală progresistă care le-a împuiat femeilor capul cu prostii gen carieră și viața proprie. Bineînțeles că pentru inadaptarea lor la vremurile actuale alții sunt de vină, progresiștii, liberalii, evreii, oricine numai ei nu
Tipul asta de discurs mergea in occident, nu si aici in Romania unde in vremurile actuale societatea este predominant traditionalista. Asa ca tu esti ala inadaptat la ea. Dar nu ma mir de la unul care preia argumente prefabricate in occident cu copy/paste. Si ca o simpla observatie, nici peste tot in occident nu merge, de exemplu in pretioasa SUEDIA procentul femeilor care vor sa fie casnice este cam 50%. Vorbeste si tu cu Soros sa le bata obrazul, tinta era 0%.

View PostFlat, on 10 octombrie 2019 - 07:27, said:

Iată un exemplu de astfel de individ, tipul ăla neonazi care a încercat să intre într-o sinagoga in germania, priviti cat de prost e când încearcă să spargă o ușă cu niste proiectile și nu reușește
Holocaustul nu a existat, evreii sunt de vină pentru tot.
Da, da, am inteles oricine nu este de acord cu tine este literally Hitler. Desi eu afirm pe threadul asta ca evreii sunt cei mai bogati si educati in timp ce tu ai opinii totalitar-fasciste gen confiscarea copiilor de catre stat sau "fraierii aia in halate din Qatar", opinii de care Hitler ar fi mandru. Parca spuneai si ca cea mai rea tara este ori India ori Israel ? Hmmm....

Edited by necro111, 10 October 2019 - 10:41.


#744
Fluk3

Fluk3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,630
  • Înscris: 22.03.2019

View PostFlat, on 10 octombrie 2019 - 07:27, said:

Eu cred că frustrările vărsate aici și împotriva lgbt au sens pentru că nici o femeie nu vrea un om cu astfel de idei tradiționaliste lângă ea, sa o pună la banda rulanta de turnat plozi de la 17 ani și nici bani pentru a-și aduce o filipineză supusă nu au.

Astfel, toate neîmplinirile lor au ca motiv societatea occidentală progresistă care le-a împuiat femeilor capul cu prostii gen carieră și viața proprie. Bineînțeles că pentru inadaptarea lor la vremurile actuale alții sunt de vină, progresiștii, liberalii, evreii, oricine numai ei nu

Iată un exemplu de astfel de individ, tipul ăla neonazi care a încercat să intre într-o sinagoga in germania, priviti cat de prost e când încearcă să spargă o ușă cu niste proiectile și nu reușește
http://m.ilgiornale....li-1766078.html

Holocaustul nu a existat, evreii sunt de vină pentru tot. Norocul nostru este că ăștia de pe-aici sunt prea papa lapte și prea sărăntoci să își achiziționeze arme și muniție, ei se rezuma la omorât evrei și liberali in counterstrike, și urlat pe forumuri
Nu domnu.... femeile din ziua de azi vor sa stea la banda la multinationala 17 ore si sa fie roabele Managerului nu a barbatului cu care sunt asatorite. Daca se poate sa aiba si ceva relatii extra cu ala sau cu ceva colegi pt ca se poare..de e nu..pe urma dupa ce face totusi in vitro sau mai stiu eu cum un copil cu amaratu ... sa-l divorteze pt ca in fond si la urma urmei nu e un sot de treaba pt ca ea nu asa a vazut in filmele de la Hollywood.

Femeile sunt destul de adaptate la viata actuala... prin urmare toate bullshiturile cu care sunt adaptate..

Iara vine cu neonazy... pai cine dracu face propaganda pe aici ? Hai ca o sa-ti tot bag si io in ochi convingerile alea canibaliste extrem liberale pe care le au unii dintre voi ...

Holocaustul a existat ! Evreii sunt de vina in mare parte si pt acel tragic eveniment. Pe de alta parte a existat si Comunismul care a ucis peste 100 mil de oameni fatza de umflata cifra de 6 mil de evrei.
holocaustu si tot ce au facut "unii" evrei dupa e o ipocrizie si o ridiculizare adusa intregii rase punand-o fortzat in lumina falsa a victimizarii. Btw, de ce nu se fac in fiecare an filme despre Cambogia si atrocitatile ocmunistilor de acolo, sau despre Russia si Stalin sau chiar despre Venezuela...

View Postnecro111, on 10 octombrie 2019 - 10:39, said:


Tipul asta de discurs mergea in occident, nu si aici in Romania unde in vremurile actuale societatea este predominant traditionalista. Asa ca tu esti ala inadaptat la ea. Dar nu ma mir de la unul care preia argumente prefabricate in occident cu copy/paste. Si ca o simpla observatie, nici peste tot in occident nu merge, de exemplu in pretioasa SUEDIA procentul femeilor care vor sa fie casnice este cam 50%. Vorbeste si tu cu Soros sa le bata obrazul, tinta era 0%.

Nu le mai zice mai de Soros ca o s-o scoata iar pe aia cu conspirationismul :))) Soros e doar un bunic simpatic adorat de multi copii imigranti... stai nici mcar bunic nu e, e un evreu tampit, un fel de iuda care si-a vandut familia pe timpul nazistior.

#745
Flat

Flat

    Bugetar Esențial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,875
  • Înscris: 23.06.2006

View Postnecro111, on 10 octombrie 2019 - 10:39, said:

Situatia e foarte simpla tovarase, femeile cu idei traditionaliste (si alea exista, dar probabil nu prin cercurile pe unde te invartesti tu)

Da, exista
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Bw9qW36xors?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#746
necro111

necro111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,697
  • Înscris: 16.02.2009

View PostFlat, on 10 octombrie 2019 - 10:52, said:

Da, exista
Pai asta e traditionalista ? Nu vezi machiajul ? Si de ce nu este in bucatarie, ce face pe strada singura ? :)
Care o sa fie urmatorul tau pas, o sa imi arati chiar o traditionalista autentica dar urata ? O sa dovedesti iar faimosul simt stiintific progresist " uite un exemplu de filipinez inalt, asta dovedeste ca filipinezii nu sunt in medie mai pitici decat olandezii" ?

Femeile traditionaliste sunt in medie mai frumoase decat alea progresiste, lucru stiut de toti barbatii heterosexuali.

Si daca tot te amuza asa mult lucrurile cringe, uite aici mult mai multe exemple de cringe printre LGBT
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/6lNnEaJxdcg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#747
Fluk3

Fluk3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,630
  • Înscris: 22.03.2019

View Postnecro111, on 10 octombrie 2019 - 11:27, said:


Si daca tot te amuza asa mult lucrurile cringe, uite aici mult mai multe exemple de cringe printre LGBT
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/6lNnEaJxdcg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
:)))... iti dai seama ca s-a dus pe pla alba ca zapada si cei 7 pitici ?

#748
necro111

necro111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,697
  • Înscris: 16.02.2009

View PostFluk3, on 10 octombrie 2019 - 11:59, said:

alba ca zapada si cei 7 pitici ?
Alba ca zapada si cei 7 pitici este un text periculos care promoveaza rolurile traditionale de gen, discriminarea fata de oamenii cu dizabilitati legate de intaltime, superioritatea culorii albe, heteronormativitatea si asuprirea patriarhala si prin urmare ar trebui interzis iar cei care detin copiii trimisi la un centru de reeducare Posted Image. Sa radem cat inca este gluma.

Edited by necro111, 10 October 2019 - 12:45.


#749
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,872
  • Înscris: 21.06.2016

View Postnecro111, on 10 octombrie 2019 - 10:20, said:

In primul articol iti sarea in ochi link-ul spre studiul in sine. Pe la jumate este un grafic care arata ca riscul copiilor creste aproximativ liniar cu varsta mamei:
https://www.pnas.org...=600&carousel=1


Lasa graficele, eu te intrebam cum se traduce asta in viata de zi cu zi.


Quote

Cred ca mai degraba tu manipulezi cand te prefaci ca nu ai citit si partea cu "Mothers 40 and older were almost 16 times more likely to have kidney failure". Eh de 16x este tot un fleac la fel ca 20%, nu-i asa ?

Ba am citit-o. Hai sa-ti explic cum functioneaza inmultirea: ai doi termeni. 16X ce? 16x ceva mic e tot ceva mic si e irelevant.
Oricum ca de obicei duci discutia in irelevanta, cine a spus aici ca ar fi bine sa faci copii la 40+?


Quote

Si mai citeste pe acolo ca sunt mai multe riscuri in afara de astea doua. Intervalul 25-35 este acceptabil,

Intervalul 25-35 nu eacceptabil, e cam singurul acceptabil pentru cine nu pleaca de la banii familiei.
Copiii cu mama prea tinera o sa plece cu un handicap in viata imposibil de recuperat pentru majoritatea. Genul asta de copii nu au doi parinti, sau daca au sint in casatorii nefericite. S traiesc in saracie.
Copiii cu parinti prea batrini au riscuri de sanatate.
Cu toate astea intre a face copil la 40 de ani si a-l face la 20 de ani si sub, varianta a doua e de departe cistigatoare. Dupa 40 e mai greu de cuantificat.




Quote

dar fereastra de 35-45 este departe de optima, si numarul de mame occidentale care fac copii in aceasta fereastra este mult mai mare de numarul de adolescente. Totusi nimeni nu pune accentul sa le atraga atentia femeilor ca fertilitatea lor este limitata si la 40 de ani au un risc cam de 15 ori mai mare sa aiba un copil cu Down,

Serios? Posted Image
Se vede ca n ai cunoscut o femeie (sau un doctor?) in viata ta.
Toata lumea stie foarte bine limitele. Problema este ca o femeie de 35 de ani stie mult mai clar ce trebuie sa faca si ce vrea decit una de 16 ani.



Quote

"Although the right-wing originated with traditional conservatives, monarchists, and reactionaries, the term extreme right-wing has also been applied to movements including fascism, Nazism, and racial supremacy"
Dupa cum spuneam, in California cred ca definitia e putin diferita.

Tu ca si cu Fluk 1,2, si 3 sinteti confuzi. Nu ca ar fi vina voastra, ca multi le amesteca.
Partidul ala fascist nazist etc se chema socialist, era cu poporul si muncitorii, remember?
Extrema dreapta e data de libertarieni, obiectivisti sau de liberalii clasici, nu de nazisti. Nazistii sint extrema "conservatoare" daca vrei neaparat. Ideologul dreptei e  mai degraba Ayn Rand decit Hitler.
Daca consideri dreapta ca fiind lipsa de legiferare (libertate sa-i zicem) si stinga ca fiind controlul statului, in economie dreapta sint mai putine legi si stinga mai multe legi, in social e similar.
Conservatorii nu pot fi de dreapta din pdv social pentru ca ei vor reguli si amestecul statului in viata persoanala. Evident nici nazistii nu pot fi de dreapta social.
Amestecul de autoritarism social cu libertarte economica nu iese bine pentru ca omul de rind e sub o alianta dintre stat si corporatii.


Quote

Am vrut sa spun evreii care sunt credinciosi, aia atei sunt grupati cu grupul ateilor. Adica cei care cred in Iudaism luati cu intregul au in medie cea mai multa educatie, urmat de grupul crestinilor si apoi al necredinciosilor, dupa cum vezi in studiul ala.
Majoritatea covarsitoare a evreilor sunt heterosexuali, credinciosi, si destul de radicali. Doar cu partea de stanga ai dreptate.

Ai vrut sa spui ca nu ai vazut un evreu de aproape in viata ta. Nu mai sint asa convins ca minti tot timpul, acu cred ca TE minti ca sa ti se para problemele tale mai justificate.

https://www.pewforum...-and-practices/

A slim majority of U.S. Jews say religion is very important (26%) or somewhat important (29%) in their lives. On this measure, Jews exhibit lower levels of religious commitment than the U.S. general public, among whom 56% say religion is very important in their lives and an additional 23% say it is somewhat important.


Sint mai multi atei intre evrei decit in alte populatii (de exemplu 30% din evrei nu cred in dumnezeu sub nici o forma fata de numai 10% din americani in general).
Si nu, evreii nu sint toti de stinga, numai unii. Dar exista un grup mare de evrei care sint atei si de stinga. Evident exista si un grup mare de evrei de dreapta. In SUA sint minoritari, diviziunea fiind cam 70-30.
Or fi evreii heterosexuali dar unul din cele mai ghei orase pe planeta asta e Tel Aviv, impreuna cu San Francisco si Barcelona, ceea ce e cel putin surprinzator pentru un oras in Orientul Apropiat.

Edited by vrajitoruldinoz, 10 October 2019 - 20:09.


#750
necro111

necro111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,697
  • Înscris: 16.02.2009

View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 19:56, said:

Lasa graficele, eu te intrebam cum se traduce asta in viata de zi cu zi.
Prin faptul ca orice an in plus creste sansa sa ai un copil cu boli genetice

View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 19:56, said:

Ba am citit-o. Hai sa-ti explic cum functioneaza inmultirea: ai doi termeni. 16X ce? 16x ceva mic e tot ceva mic si e irelevant.
Oricum ca de obicei duci discutia in irelevanta, cine a spus aici ca ar fi bine sa faci copii la 40+?
Indiferent cat de mic este al doilea termen nimeni nu accepta cu bucurie cresterea de 16x a sansei sa se intample ceva negativ. De exemplu ceva mic este si sansa sa te trazneasca, cata lume si-ar cumpara un smartphone care iti creste sansa de a fi traznit de 16x  ?
Oricum vad ca ai acceptat ca nu este bine sa faci copii dupa 40 de ani. Bravo. Acum tot ce mai trebuie sa faci este sa explici de ce in educatia aia nu se explica si lucrul acesta, ca sa descurajam femeile sa faca copii dupa 40 de ani, lucru cel putin la fel de periculos ca a face copii la 18 ani. Ah da stiu, pentru ca de fapt pe aia cu educatia sexuala nu ii intereseaza ca femeile sa faca copii in fereastra optima, ci sa faca cat mai putini.

View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 19:56, said:

Copiii cu mama prea tinera o sa plece cu un handicap in viata imposibil de recuperat pentru majoritatea. Genul asta de copii nu au doi parinti, sau daca au sint in casatorii nefericite. S traiesc in saracie.
Studii care sa dovedeasca asta.

View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 19:56, said:

Cu toate astea intre a face copil la 40 de ani si a-l face la 20 de ani si sub, varianta a doua e de departe cistigatoare. Dupa 40 e mai greu de cuantificat.
Graficele cu frecventa bolilor si compicatiilor in functie de varsta materna te contrazic.

View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 19:56, said:

Partidul ala fascist nazist etc se chema socialist, era cu poporul si muncitorii, remember?
Extrema dreapta e data de libertarieni, obiectivisti sau de liberalii clasici, nu de nazisti. Nazistii sint extrema "conservatoare" daca vrei neaparat. Ideologul dreptei e  mai degraba Ayn Rand decit Hitler.
Aolo altu care crede ca Hitler era socialist. Spune-le astea la stangistii aia de la tine din California, sa vedem cum reactioneaza. Cred ca o  sa iti explice ei cum sta treaba. Si Hitler si Ayn Rand erau de dreapta.

View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 19:56, said:

Daca consideri dreapta ca fiind lipsa de legiferare (libertate sa-i zicem) si stinga ca fiind controlul statului, in economie dreapta sint mai putine legi si stinga mai multe legi, in social e similar.
Conservatorii nu pot fi de dreapta din pdv social pentru ca ei vor reguli si amestecul statului in viata persoanala. Evident nici nazistii nu pot fi de dreapta social.
Amestecul de autoritarism social cu libertarte economica nu iese bine pentru ca omul de rind e sub o alianta dintre stat si corporatii.
Se pare ca inca ai ramas cu gandirea unidimensionala, nici macar nu ai descoperit graficul ala de baza care imparte spectrul politic in stanga autoriana, stanga libertariana, dreapta autoriana si dreapta libertariana (cam unde ai fi tu)
https://upload.wikim...ibRight.svg.png

View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 19:56, said:

Ai vrut sa spui ca nu ai vazut un evreu de aproape in viata ta.
La cate idei preconcepute ai despre ei as spune ca tu esti ala care nu a vazut evrei...

View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 19:56, said:

A slim majority of U.S. Jews say religion is very important (26%) or somewhat important (29%) in their lives. On this measure, Jews exhibit lower levels of religious commitment than the U.S. general public, among whom 56% say religion is very important in their lives and an additional 23% say it is somewhat important.

Sint mai multi atei intre evrei decit in alte populatii (de exemplu 30% din evrei nu cred in dumnezeu sub nici o forma fata de numai 10% din americani in general).
Si nu, evreii nu sint toti de stinga, numai unii. Dar exista un grup mare de evrei care sint atei si de stinga. Evident exista si un grup mare de evrei de dreapta. In SUA sint minoritari, diviziunea fiind cam 70-30.
Or fi evreii heterosexuali dar unul din cele mai ghei orase pe planeta asta e Tel Aviv, impreuna cu San Francisco si Barcelona, ceea ce e cel putin surprinzator pentru un oras in Orientul Apropiat.
Ce o sa iti spun s-ar putea sa fie o surpriza pentru tine, dar exista evrei si in Israel.
Acum daca este sa ii luam doar pe astia din US, este adevarat ca sunt mai putini religiosi decat restul populatiei. Dar lucrul care iti scapa este ca o majoritate 26+29, adica 55% cred ca religia este foarte sau oarecum importanta in viata lor. Adica tot ar vrea religie in scoli, nu i-ar iubi pe homosexuali, etc.
Sunt mai multi atei evrei decat in alte populatii dar majoritatea evreilor nu sunt atei.
Nu am spus ca toti evreii sunt de stanga, ti-am dat dreptate ca majoritatea lor sunt.
Daca Tel Aviv este un oras bun pentru homosexuali foarte bine, dar au tot statutul de tolerati. Nu pot nici macar sa se casatoareasca.

Edited by necro111, 10 October 2019 - 20:30.


#751
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,872
  • Înscris: 21.06.2016

Quote

Prin faptul ca orice an in plus creste sansa sa ai un copil cu boli genetice

Creste de la cit la cit? de la 1% la 5% sau de la 1 la un miliard la 5 la un miliard? Care e corelatia intre ce scriu ei si bolile respective? Ce fel de boli, mai usoare, mai grele?
Nu prea ai obiceiul sa-ti pui intrebari, asa-i? :D

Quote

Indiferent cat de mic este al doilea termen nimeni nu accepta cu bucurie cresterea de 16x a sansei sa se intample ceva negativ.

Indiferent cit de mic, serios?
Daca eu iti spun ca iti creste de 16 ori sansa de a muri omorit de un vapor esuat la mamaia fata de berceni, nu te mai duci la mamaia?
Daca iti spun ca iti creste de 16 ori riscul de a te electocuta cind scrii pe forum fata de atunci cind sati departe de echipamente electrice, nu mai scrii pe forum?

Quote

Studii care sa dovedeasca asta.

Studii la evidenta? :D Ia uite:

https://www.scaany.o...nancy_dec08.pdf


Sint sigur ca sint mii si mii.
Vrei sa-ti pun studiul cu corelatia intre avort si criminalitate?
Iaca:

https://en.wikipedia...nd_crime_effect

Treci peste partea cu controversial, nu e din motive matematice ci de la pro liferi :D


Quote

La cate idei preconcepute ai despre ei as spune ca tu esti ala care nu a vazut evrei...

Ti-am dat un link de la Pew Research si tu bingui de idei preconcepute?
Nu prea stii sa te joci frumos, dai cu piciorul la piesele de sah si te caci pe tabla cind nu-ti convine.

Quote

Se pare ca inca ai ramas cu gandirea unidimensionala, nici macar nu ai descoperit graficul ala de baza care imparte spectrul politic in stanga autoriana, stanga libertariana, dreapta autoriana si dreapta libertariana (cam unde ai fi tu)
h

A, aha, deci acum imi spui ca-s de dreapta - inca extremist nu asa! Pina acum spuneai ca-s de stinga :D
Esti un caraghios ca si Fluk. N-aveti nici o demnitate in a va sustine punctul de vedere, il schimbati permanent si va faceti ca asta ati spus de la inceput. Va afundati in rahat propunind oridinea sociala din evul mediu, va incurcati in diferenta intre copil si fiinta, si di cind in cind negati evidentele.

#752
necro111

necro111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,697
  • Înscris: 16.02.2009

View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 20:38, said:

Creste de la cit la cit? de la 1% la 5% sau de la 1 la un miliard la 5 la un miliard? Care e corelatia intre ce scriu ei si bolile respective? Ce fel de boli, mai usoare, mai grele?
Nu prea ai obiceiul sa-ti pui intrebari, asa-i? Posted Image
Indiferent cit de mic, serios?
Daca eu iti spun ca iti creste de 16 ori sansa de a muri omorit de un vapor esuat la mamaia fata de berceni, nu te mai duci la mamaia?
Daca iti spun ca iti creste de 16 ori riscul de a te electocuta cind scrii pe forum fata de atunci cind sati departe de echipamente electrice, nu mai scrii pe forum?

M-am grabit cand am spus indiferent cat de mic, nu m-am gandit la sansele care pot fi aproximate cu succes la zero, cum ar fi sansa sa dea un vapor esuat peste tine la Mamaia, lucru care nu s-a intamplat niciodata in istoria lumii pana acum.
Se pare ca nu intelegi cum functioneaza lucrurile in medicina, daca o substanta creste sansa unei anumite malformatii de la 1 la milion la 5 la milion, tot este considerata periculoasa. Daca un medicament creste supravieturirea pacientului si cu o luna fata de altul, tot este considerat superior.
In studiu era vorba despre boli genetice care au o frecventa destul de mare. Daca tu nu consideri ingrijoratoare cresterea sansei de copii cu anomalii cromozomiale de la 1/500 la 20 de ani la 1/60 la 40 este problema ta.

View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 20:38, said:

Studii la evidenta? Posted Image Ia uite:
https://www.scaany.o...nancy_dec08.pdf

Sint sigur ca sint mii si mii.
Vrei sa-ti pun studiul cu corelatia intre avort si criminalitate?
Iaca:

https://en.wikipedia...nd_crime_effect

Treci peste partea cu controversial, nu e din motive matematice ci de la pro liferi Posted Image

Am vazut studiul, definesc teen pregnancy ca sarcina sub 20 de ani. Sa inteleg ca daca o femeie face 5 copii intre 20 si 25 de ani ti se pare excelent, no ?
Cea mai mare problema pe care si ei o recunosc este ca majoritatea adolescentelor unde apare teen pregnancy sunt sarace. Asa ca nu faptul ca au copil la 18 ani cauzeaza majoritatea efectelor adverse, ci saracia. Cand au verificat femei cu acelasi statut socio-economic care au teen pregnancy singurul efect negativ pe care au putut sa-l mai deceleze a fost o sansa mai crescuta sa aiba nevoie de ajutor social.

Despre legalized abortion crime effect am citit si se pare ca este controversat nu din pricina la pro-liferi, ci pentru ca scaderea avortului nu poate justifica in totalitate scaderea criminalitatii si alte ipoteze sunt mai probabile, de la alte schimbari demografice, culturale, scaderea utilizarii drogurilor, chiar si scaderea cantitatii de plumb Posted Image
Oricum si daca ai avea dreptate ca legalizare avortului reduce moderat criminalitatea, este ca si cum ai promova lingurita pentru umplerea unei cazi de baie cu apa. Este o metoda ineficienta, sunt alte modalitati care pot reduce criminalitatea mult mai drastic (desi tie ca fan al drogurilor s-ar putea sa nu iti prea placa)

View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 20:38, said:

Ti-am dat un link de la Pew Research si tu bingui de idei preconcepute?
Nu prea stii sa te joci frumos, dai cu piciorul la piesele de sah si te caci pe tabla cind nu-ti convine.
Hai ca iar esti amuzant, eu ti-am dat prima data un link de la Pew Research care arata ca cei care apartin religiei iudaice sunt cei mai educati, apoi cei crestini si abia pe locul 3 ateii (indiferent daca sunt evrei sau congolezi) . Si tu ai dat-o in diversiuni ca printre evrei sunt mai multi atei. Da, dar au fost grupati cu restul necredinciosilor de pe glob. Ce e asa greu de inteles ? In medie grupul religiosilor iudaici este cel mai educat, urmat de crestini iar necredinciosii abia pe trei.

View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 20:38, said:

A, aha, deci acum imi spui ca-s de dreapta - inca extremist nu asa! Pina acum spuneai ca-s de stinga Posted Image
Esti un caraghios ca si Fluk. N-aveti nici o demnitate in a va sustine punctul de vedere, il schimbati permanent si va faceti ca asta ati spus de la inceput. Va afundati in rahat propunind oridinea sociala din evul mediu, va incurcati in diferenta intre copil si fiinta, si di cind in cind negati evidentele.
Am vrut sa spun acolo unde spui tu ca esti. Ca esti de stanga sau de dreapta cred ca este deja clar ca este discutabil, se pare ca ai luat ce este mai rau de la dreapta si ce este mai rau de la stanga si le-ai combinat. Bravo.

Edited by necro111, 10 October 2019 - 21:51.


#753
Fluk3

Fluk3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,630
  • Înscris: 22.03.2019

View Postvrajitoruldinoz, on 10 octombrie 2019 - 20:38, said:

A, aha, deci acum imi spui ca-s de dreapta - inca extremist nu asa! Pina acum spuneai ca-s de stinga Posted Image
Esti un caraghios ca si Fluk. N-aveti nici o demnitate in a va sustine punctul de vedere, il schimbati permanent si va faceti ca asta ati spus de la inceput. Va afundati in rahat propunind oridinea sociala din evul mediu, va incurcati in diferenta intre copil si fiinta, si di cind in cind negati evidentele.
Dupa ce te faci ca nu intelegi ce ti se explica faci pe altii caraghiosi.... pai aia e extrema stanga progresista toata ziua. Esti un fel de wannabe sjw. Tot nu mi-ai explicat diferenta intre copil si fiinta cand vine vorba de a le omora^ in burta mamei ...asta daca vrei sa nu mai fii atata de caraghios.

#754
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,872
  • Înscris: 21.06.2016
Hai sa-mi fac vina de tine, ca poate o sa-mi multumesti vreodata:
1. Porcul de taiat e fiinta
2. Copilul e un pui de om

Quote

pai aia e extrema stanga progresista toata ziua. Esti un fel de wannabe sjw.

Nu, propagandila. Pe harta aia pusa de toasu tau de suferinte, pe dimensiunea sociala exista autoriarian/libertarian. Eu sint libertarian, voi sinteti autoritarieni. Adica voi sinteti ori ca stalin ori ca hitler.
Nu s-a discutat nicaieri partea economica, ca sa vorbim de stinga dreapta, dar daca exstindem definitia din economie (adica dreapta = mai putina interventie, stinga = mai multa interventie a guvernului) voi sinteti de stinga din pdv social si eu sint de dreapta.
Intelegi acum?
Aia de care bingui tu, sjw, sint tot autoritarieni ca si voi, numai ca vor alte reguli: ei vor tot felul de interziceri si protectii speciale pentru ei. Deci tot stinga.

Daca mai ai nelaumuriri te mai astept azi. Nu ma astept prea multe de la unul care din toata arta, cit e ea de mare si superba, a ramas numai cu niste cacati Posted Image

Edited by vrajitoruldinoz, 13 October 2019 - 02:01.


#755
necro111

necro111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,697
  • Înscris: 16.02.2009

View Postvrajitoruldinoz, on 13 octombrie 2019 - 01:59, said:

voi sinteti de stinga din pdv social si eu sint de dreapta.
Ce sa mai vorbesti cu unul care crede ca social de stanga inseamna sa fii anti avort si anti casatorie gay, si sa fii de dreapta social inseamna sa fii pro avort si pro casatorie gay... Cand lucrurile sunt exact invers.
Urmeaza sa ne spuna ca de stanga economic inseamna taxa unica si de dreapta economic taxa progresiva...

#756
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,872
  • Înscris: 21.06.2016
Bau da destepti mai sinteti. Dati in gropi  Posted Image. Nu exista o legatura chiar evidenta intre sistemul de taxare si stinga dreapta (imi inchipui ca un libertarian adevarat ar spune ca impozitul e suma fixa, ca doar consumam simla de la stat). Dar un sistem progresiv in care maxim e la 20% e sigur mai de dreapta ca un sistem cu taxa unica de 50%.
Ce spui tu ci stinga dreata e o aiureala impotriva evidentei: cum explici ca exteram dreapta adica libertarienii si liberalii clasici au aceleasi opinii ca si mine (adica eu cu ei, ma rog), in timp ce comunisti au interzis si gheii si avortul?
Posted Image

Voi, dragii mei, sinteti de  fapt mai aproape de comunisti decit de libertarieni!

Exemplele tale favorite cu Estul mijlociu si Singapore sint exemple de tari autoritariene, nu "de dreapta".

Edited by vrajitoruldinoz, 13 October 2019 - 09:32.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate