Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani
 Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...
 Dade, dade

Probleme accesare nr test telefon

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...
 Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...
 

Pretul odei lui Bitman: 11.000 euro ca prezentator plus 11.000 pentru trupa Holograf

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
60 replies to this topic

#1
florinho12

florinho12

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,364
  • Înscris: 19.08.2010
  • Directoarea Centrului Cultural al Sectorului 5 și încă doi angajați publici s-au opus, au anunțat că nu vor plăti ce nu se prestase și au fost concediați de primarul Daniel Florea chiar cu o zi înainte de eveniment!
  • ”Un om al firmei Libro Events a dictat, practic, caietul de sarcini, dar chiar și așa ilegalitățile sunt evidente”, susține o sursă din interior, care cunoaște derularea faptelor.
  • ”Primarul Daniel Florea nu a avut nicio implicare în organizarea evenimentului ”Zilele Sectorului 5, pentru că Centrul Cultural este subordonat Consiliului Local”, susține Primăria în răspunsul pentru ziarul Libertatea.
  • La 9 ani distanță, cazul ”Zilele Sectorului 5” e șocant de asemănător cu cel din investigația jurnalistică ”Zilele Tineretului 2 Mai – Monica Iacob Ridzi”:
  • În 2009, suma cheltuită de MTS a fost de 630.000 de euro, acum este de de 700.000 de euro.
  • ”Zilele Tineretului” și ”Zilele Sectorului 5” au fost evenimente de masă, derulate la costuri supraevaluate și din care au câștigat ca imagine oameni politici: în 2009, Monica Ridzi (ministru PD-L), iar în 2018 Daniel Florea (primar PSD).
  • Firmele au primit contractele fără licitație și, în ambele cazuri, ele nu aveau experiență în domeniul prestat!
  • Dan Bittman a fost prezent alături de Monica Ridzi și alături de Daniel Florea.
  • Însăși patroana care a organizat evenimentul pentru primarul Florea, ce are o firmă de ”curățenie”, și nu de evenimente culturale, Mihaela Neagu, a fost adusă de ministrul Ridzi, în 2009, în MTS ca director la Hotel Sport!
  • După ce ziarul a dezvăluit documentele, atât Monica Ridzi, cât și Daniel Florea au spus că nu au avut nici o implicare și că organizarea aparține subordonaților!
Domnule primar, văd că merge bine treaba aici, în Sectorul 5!”, spune Dan Bittman către primarul Daniel Florea.
În costum sobru, omul politic arată fericit și sclipește ca scos din cutie.
3,25 milioane de lei, fără TVA, este suma cheltuită la ”Zilele Sectorului 5”
Sectorul 5 sărbătorește 50 de ani de existență. Sunt ”Zilele Sectorului 5” și e petrecere de vineri până duminică.
Totul în jur costă enorm, dar oamenii strânși aici nu știu asta.
Pentru Dan Bittman, cetățenii plătesc 11.000 de euro plus TVA ca prezentator și încă 11.000 de euro plus TVA către toți membrii trupei Holograf, împreună.
Doar animatorii pentru un show de copii, de patru ore, încasează 30.000 de lei.
Animatori, nu artiști!
Primarul de 46 de ani

[ http://www.tolo.ro/wp-content/uploads/2018/09/26167149_1981713115436151_1316983802029522158_n.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Primarul Sectorului 5, Daniel Florea // Foto: Facebook
Cheltuielile fără număr continuă.
Ansamblul de la Clejani, ”care pe piața normală ia cam 5.500 de euro pentru un concert”, după cum spune unul dintre oamenii din interiorul evenimentului, e plătit acum cu 20.000 de euro pentru 45 de minute.
Ce se întâmplă aici?
Vorba lui Dan Bittman, ”merge treaba în Sectorul 5”, cel mai nevoiaș al Capitalei, dreptunghi uman în care 240.000 de suflete l-au crezut pe bărbatul de 46 de ani, pe primarul lor, pe Daniel Florea.
Așa cum se vede din mulțime, iar reportajul celor de la Recorder.ro e emblematic, ei pe el îl sărbătoresc.
Prețul? 700.000 de euro.
Le luăm pe rând, va fi în Libertatea un serial de documente, nume implicate, mărturii și sume.
O firmă de curățenie e acceptată ca având experiență în evenimente culturale!

”Achiziția a fost una cu dedicație!”, explică, cu acte, unul dintre oamenii Centrului Cultural al Sectorului 5, centru care a organizat evenimentul.
”Firma Libro Events, care face curățenie, nu avea dreptul să câștige pentru că se prevedea în caietul de sarcini experiență în evenimente culturale”, spune angajatul Centrului.
Ramona Manole, directoarea Centrului Cultural, se opune aranjamentului.
Sunt câteva săptămâni grele pentru că, chiar în lunea de dinainte de eveniment, Mihaela Neagu, patroana firmei care câștigase, ”a apărut agresivă în Centru, ca să ceară banii. Nu avansul, banii!”.
”Nu vreau să merg la închisoare, eu nu sunt genul care să execut ordinele”, spune directoarea Manole colegilor.
Cu câteva zile înainte, ea trimisese o ”solicitare de explicații” către Comisia de Evaluare, care făcuse ca firma Libro Events să ia potul celor 700.000 de euro.
Răspunsul Comisiei este antologic.
[ http://www.tolo.ro/wp-content/uploads/2018/09/Mihaela-Neagu.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Mihaela Neagu, pe când era directoare la Clubul Olimpia // Foto: GSP
”Similar nu înseamnă identic”

Comisia de evaluare a ofertelor, de fapt a ofertei, căci doar Libro Events participă la achiziție!, îi spune directoarei Centrului că ”ofertantul trebuie să demonstreze o experiență similară și nu una identică”.
Adică ”similar” nu înseamnă ”identic”.
Cu alte cuvinte, cinci oameni semnează că o firmă de curățenie prestează ceva similar când organizează evenimente culturale!
O propunere pentru SEAP: mătura e similară, chiar dacă nu identică, cu arta.
Libro Events, firma persoanei pe care Gazeta Sporturilor o investiga de acum 8 ani că sifonează bani de la clubul Olimpia, primește verde pentru evenimentul de 700.000 de euro!
95,7 puncte din 100 a obținut Libro Events când a câștigat procedura la care a participat de una singură
Cinci oameni semnează asta.
Numele lor: Alexandra Maria Mihăilă – președinte, Mariana Stoica, Alina Andronache, Valentin Eugen Bădălan și Mirela Soare.
Vestea rea pentru acești oameni, ca și pentru cei care au făcut recepția evenimentului, vine de la Primărie!
Întrebată de Libertatea dacă primarul știe costurile evenimentului, Primăria Sectorului 5 a răspuns în numele lui Daniel Florea că ”Primarul nu a avut nici o implicare în organizarea evenimentului. El a fost realizat de Centrul Cultural”.
Responsabilitatea se mută pe cei mici. La fel au făcut, în evenimente asemănătoare, Monica Ridzi sau Elena Udrea.
[ http://www.tolo.ro/wp-content/uploads/2018/09/ps5-01-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Documentul incredibil prin care o firmă de curățenie a primit undă verde pentru a se ocupa de un eveniment cultural-artistic
Concluzia lor este: ”Comisia de evaluare a concluzionat că sunt îndeplinite condițiile de calificare tehnică a ofertantului SC Libro Events SRL”.
De aici începe totul.
Continuarea în ziarul Libertatea de mâine!
Dan Bittman: „E o sumă infinit mai mică decât cei 250.000 euro pe care Primăria București îi dă lui Rod Stewart”

[ http://www.tolo.ro/wp-content/uploads/2018/09/bittman_treaba_buna.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Unul dintre momentele în care Dan Bittman l-a lăudat, pe scenă, pe primarul Florea // Foto: captură video Recorder.ro
INTERVIU. Dan Bittmann, solist al trupei Holograf și cel care a prezentat evenimentul din Sectorul 5, spune că nu a văzut încă niciun ban. Nu confirmă, însă nici nu neagă suma
– Domnule Bittman, e adevărat că ați primit 11.000 euro pentru a prezenta evenimentul din weekend, Zilele Sectorului 5?
– Nu pot să vă spun suma, este vorba de un contract confidențial, așa cum nici dumneavoastră nu îmi spuneți care e salariul dumneavoastră la Gazeta Sporturilor, sau Libertatea, însă dacă dumneavoastră ați făcut rost de un contract confidențial, vă felicit.
– Mai mult, înțeleg că și trupa Holograf, alături de care ați cântat în prima zi, a primit aceeași sumă.
– Repet, nu pot spune sumele.
– Vi se par mari? Mari față de cei câștigați la un eveniment de acest gen?
– Mi se par niște sume mult mai mici decât, de exemplu, cei 250.000 euro pe care îi primește Rod Stewart de la Primăria Municipiului București, atenție, tot bani publici!, într-un concert în care nimeni nu plătește vreun ban, toată lumea are acces gratuit. Practic, noi primim niște sume care nu sunt nici 1%, 2% sau 5% din ceea ce primesc unii artiști care vin să presteze, atenție, tot din bani publici.
– Banii i-ați primit de la firma Libro Events, cea organizatoare, da?
– Nu mă ocup eu de asta. Vă pot spune că încă nu am văzut niciun ban, nu au intrat în cont. Însă nu mă ocup eu de această parte financiară, nu eu fac contractele. Eu mă duc, prestez, dau bună ziua și la revedere și atât.
  • Solistul trupei Holograf se referă la concertul susținut de starul Rod Stewart duminică, 23 septembrie, la București.
  • Acesta va cânta în ultima zi a Zilelor Bucureștiului, evenimente prin care Primăria dorește să marcheze 559 de ani de la întâia atestare documentară a Capitalei şi, în plus, Centenarul Marii Uniri. Accesul la concertul cântărețului de origine scoțiană, 73 ani, va fi gratuit.
Primăria: ”Primarul nu a avut nici o implicare în organizarea evenimentului!”

Contactată de Libertatea, Primăria Sectorului 5 a spus că ”Primarul Daniel Florea nu a avut nicio implicare în organizarea evenimentului ”Zilele Sectorului 5”. Evenimentul a fost organizat de Centrul Cultural și de Tineret ”Ștefan Iordache” în urma aprobării în ședință de Consiliul Local. Centrul Cultural este o instituție de interes public cu buget propriu și aflat în subordinea Consiliului Local. Primarul nu propune și nu decide ce și când sunt organizate evenimente”.
Primăria a negat și că directorul Centrului Cultural a fost destituit pentru că nu s-a raliat evenimentului.
”Ramona Manole a fost angajată la cabinetul Primarului în funcția de consilier și detașată ca director general al Centrul Cultural. În urma reorganizarii aparatului administrativ al Primăriei, pentru ocuparea funcției de consilier e necesar ca persoana care ocupă acest post să dețină studii juridice. Ramona Manole nu deține aceste studii, ca urmare nu a mai putut fi consilier și automat a încetat și detașarea acesteia la Centrul Cultural”, susține Primăria condusă de Daniel Florea.
”Primarul nu a cunoscut costurile, cât sunt plătiți actorii sau faptul că directoarea a trimis un document prin care arată că firma nu îndeplinește condițiile, deoarece Centrul Cultural nu este subordonat Primăriei, ci Consiliului Local, cel care a propus și decis organizarea evenimentului”, a încheiat Primăria.

Citește și:
Firma care a luat 700.000 de euro de la Sectorul 5, din care l-a plătit pe Dan Bittman, este aceeași firmă care sifona bani publici de la clubul sportiv Olimpia!

#2
Velaxa

Velaxa

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,998
  • Înscris: 02.12.2012

Quote

  • Libertatea începe să publice de azi documente și mărturii care arată cum s-a trucat cheltuirea a 700.000 de euro, banii cetățenilor în ”Zilele Sectorului 5”.
  • Directoarea Centrului Cultural al Sectorului 5 și încă doi angajați publici s-au opus, au anunțat că nu vor plăti ce nu se prestase și au fost concediați de primarul Daniel Florea chiar cu o zi înainte de eveniment!
  • ”Un om al firmei Libro Events a dictat, practic, caietul de sarcini, dar chiar și așa ilegalitățile sunt evidente”, susține o sursă din interior, care cunoaște derularea faptelor.
  • ”Primarul Daniel Florea nu a avut nicio implicare în organizarea evenimentului ”Zilele Sectorului 5, pentru că Centrul Cultural este subordonat Consiliului Local”, susține Primăria în răspunsul pentru ziarul Libertatea.
  • La 9 ani distanță, cazul ”Zilele Sectorului 5” e șocant de asemănător cu cel din investigația jurnalistică ”Zilele Tineretului 2 Mai – Monica Iacob Ridzi”:
  • În 2009, suma cheltuită de MTS a fost de 630.000 de euro, acum este de de 700.000 de euro.
  • ”Zilele Tineretului” și ”Zilele Sectorului 5” au fost evenimente de masă, derulate la costuri supraevaluate și din care au câștigat ca imagine oameni politici: în 2009, Monica Ridzi (ministru PD-L), iar în 2018 Daniel Florea (primar PSD).
  • Firmele au primit contractele fără licitație și, în ambele cazuri, ele nu aveau experiență în domeniul prestat!
  • Dan Bittman a fost prezent alături de Monica Ridzi și alături de Daniel Florea.
  • Însăși patroana care a organizat evenimentul pentru primarul Florea, ce are o firmă de ”curățenie”, și nu de evenimente culturale, Mihaela Neagu, a fost adusă de ministrul Ridzi, în 2009, în MTS ca director la Hotel Sport!
  • După ce ziarul a dezvăluit documentele, atât Monica Ridzi, cât și Daniel Florea au spus că nu au avut nici o implicare și că organizarea aparține subordonaților!
http://www.tolo.ro/2...-florea-cu-o-z/


Este de neiertat că asemenea tunuri se dau pe față în 2018 în capitala României. Trebuie dezbătut cât mai mutl acest subiect de societatea civilă astfel ca procurorii să înceapă să înceapă să vadă și ei ce s-o întâmplat aici. Voi ce zicețI?

Edited by Velaxa, 19 September 2018 - 09:27.


#3
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 24,137
  • Înscris: 22.05.2003
Ce sa zicem, tu de ce crezi ca e lupta asta pe justitie?
Pai nu mai poti sa furi si tu in tihna, cum au facut atatia inaintasi de-ai tai, ca te f*te peste 5 ani DNA-ul, iar tu ai cheltuit banii la partid ca taxa de protectie!

#4
Daco_Get

Daco_Get

    Green Members

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,543
  • Înscris: 30.01.2008
Vezi ,de aia nu pot primarii sa faca lucruri pentru oamenii din parohie !

Se trezesc desteptii astia sa ii ancheteze !!


Huoooooo!!

#5
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,574
  • Înscris: 15.06.2004
Pai cine i-a mototolit ?
Ca asta inseamna " șifonați"...

Daca era vorba de  "sifonați" atunci mai intelegeam ceva...

#6
maccip

maccip

    46 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,263
  • Înscris: 06.01.2007
Eu zic ca n-am auzit de primarul asta.
Zici ca-i de la 5?

Dar poate ca vrea si el sa se faca auzit.
Să fie Căcâna in toată țara, sectorul 5 n-ar mânca și el un mic?

#7
Velaxa

Velaxa

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,998
  • Înscris: 02.12.2012
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ZQ3BHqSwIvM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Superbul eveniment

View Posteiffel, on 19 septembrie 2018 - 09:32, said:

Pai cine i-a mototolit ?
Ca asta inseamna " șifonați"...

Daca era vorba de  "sifonați" atunci mai intelegeam ceva...

Să schimbe cineva titlul, vă rog

Edited by Velaxa, 19 September 2018 - 09:41.


#8
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,149
  • Înscris: 19.09.2005
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/I4k72-kggdo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

trist dar adevarat.

Edited by arg, 19 September 2018 - 09:41.


#9
MikeSpike

MikeSpike

    Cinic real

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,682
  • Înscris: 22.01.2015
Florinho,cat de mult tii sa te imbolnavesti de inima rea?  Cum ziceam :pe astia  de azi efectiv nu pot sa-i  cred Romani,da nimeni in ultimii 30 ani nu a demonstrat contrariul!  Hai ca mai astept ceva comentarii ca sa dau un ex. concret de alaltaieri!   Din partea Bacauanilor de pe Calea Barladului- M.U.E PSD/NECULA!

#10
danb1961

danb1961

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,531
  • Înscris: 09.03.2002
"Banii sunt ca balegarul. Daca îi împrastii, fac numai bine, daca îi aduni la un loc, miros ca dracu'." ..unii au simțul olfactiv mai putin sensibil=Banii vorbeste

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/TZVxxLajNuI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by danb1961, 19 September 2018 - 09:54.


#11
morenno

morenno

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,361
  • Înscris: 11.09.2007
700.000 de mii sifonati, nu shifonati. dar e ok, cei mai multi se impacienteaza cand aud de sume mari, nu esti primul.

Edited by morenno, 19 September 2018 - 09:59.


#12
greenlife

greenlife

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,972
  • Înscris: 29.07.2017
Cam asa-i la stat cu functionarii publici. Cine nu semneaza ce i se pune in fata este inlaturat. De aia sunt si adusi in sistem oameni slabi/prosti. Ca aia fac ce li se spune fara sa puna intrebari.

#13
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,443
  • Înscris: 10.08.2005
nu e acelasi topic ?
https://forum.softpe...trupa-holograf/

#14
Velaxa

Velaxa

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,998
  • Înscris: 02.12.2012
Cam da. văd că le-am făcut cam în același timp.

#15
avenirv

avenirv

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,554
  • Înscris: 01.05.2009
Eu cred ca este o minciuna. Numai pesede fura nu si celelalte partide.
De aceea este o minciuna, pe aici s-a demonstrat ca PDL si PNL, etc Sunt curati ca lacrima, s-a clarificat ca numai pesede fura.

Edited by avenirv, 19 September 2018 - 10:25.


#16
DANANDREI2001

DANANDREI2001

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,615
  • Înscris: 10.08.2009

View Postavenirv, on 19 septembrie 2018 - 10:21, said:

Eu cred ca este o minciuna. Numai pesede fura nu si celelalte partide.
De aceea este o minciuna, people aici s-a demonstrat ca PDL si PNL, etc Sunt curati ca lacrima, s-a clarificat ca numai pesede fura.

Asta e strategia de comunicare ?
Slabut bai baieti, slabut rau....Posted Image

#17
Velaxa

Velaxa

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,998
  • Înscris: 02.12.2012

View Postavenirv, on 19 septembrie 2018 - 10:21, said:

Eu cred ca este o minciuna. Numai pesede fura nu si celelalte partide.
De aceea este o minciuna, people aici s-a demonstrat ca PDL si PNL, etc Sunt curati ca lacrima, s-a clarificat ca numai pesede fura.

Ai avut măcar chef să citești? Deci voi ăștia care nu citiți main post-ul dar vă dați cu părerea sunteți cei mai mari nesimțiți. Scrie clar Tolontan și de cum a furat Ridzi (PDL) prin aceeași firmă.

#18
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 24,137
  • Înscris: 22.05.2003
Pai ma, PSD e in fruntea bucatelor acum si sunt singuri! Mananca cu 3 guri.
Nu cred ca e cineva nebun sa sustina ca ceilalti nu au furat.

Mai fura omul, dar mai se si opreste...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate