Cum va plac ardeii iuti?
Last Updated: Mar 26 2019 12:09, Started by
petit_christian
, Aug 20 2018 21:16
·
0
#74
Posted 25 August 2018 - 20:30
Ai antrenament nu gluma....
Nu te ustura matele sau iesirea? |
#75
Posted 25 August 2018 - 20:41
Ieșirea câteodatã, da’ cred ca am o oarece doza de masochism
Nu mãnânc des așa de iute totuși. In alta ordine de idei, am cumpãrat chestia asta Din aia verzi și mai lunguieti, am mâncat 3 o data. Însã habanero ãla de lângã caserola...e tãtic. Nu am reușit mai mult de jumãtate, și asta langa o farfurie cu bulz. Iar cel galben, Carolina reaper, este explozie in cerul gurii Attached Files |
#77
Posted 25 August 2018 - 22:27
#79
Posted 26 August 2018 - 02:27
argentum, on 25 august 2018 - 22:27, said:
De regula nu ar yrebui sa fie probleme daca ardeii sunt proaspeti La aia uscati, da poate fi o problema Puferiu_, on 25 august 2018 - 22:59, said:
La ciorba de burta merg cei in otet. Am zis. Edited by I2O, 26 August 2018 - 02:27. |
#80
Posted 26 August 2018 - 06:14
Nu stiu. Poate ca uscati concentratia e mai mare sau se pastreaza ma bine? Habar nu am, speculez. Dar e din.... Experienta proprie.
|
#81
Posted 26 August 2018 - 06:43
Eu ma gandeam ca poate cum e uscat zgarie putin si are efect mai puternic capsaicina unde-i tesutu putin vatamat
|
#83
Posted 07 September 2018 - 14:04
La noi in casa se consuma mult ardei iute, proaspat sau murat/conservat. De departe cel mai consumat este Jalapeno. In rest ceva ardei iute "normal" (adica ala pe care il cunoastem toti si se gaseste la orice piata si Supermarkt) si thai-Chili (bird-eye). Cu toate ca imi place iute, ardeii de gen habanero, bhut jolokia etc, mi se par mult prea iuti, vreau sa mai simt gustul la ce mananc.
Dupa ce am incercat multe feluri de jalapenos (ma refer la conserve si murati), am ramas la produsele La Costena, ptr mine sunt cei mai buni. Attached Files |
#85
Posted 10 September 2018 - 09:17
#86
Posted 10 September 2018 - 14:25
Ardeiul meu e aproape gata cu a doua productie de ardei pe anu asta...numai ca acum sunt toti mov,probabil ca nu au mai umblat albine pe flori sa aduca si alti pigmenti
Edited by I2O, 10 September 2018 - 14:25. |
#87
Posted 16 September 2018 - 21:37
Astazi am incercat ardeii iuti marca Prima. Borcanul l-am primit in dar, de la un prieten drag.
Ardeii sunt semiiuti, cu un strop de otet, cum imi plac mie. Crescuti in Turcia, normal. |
|
#88
Posted 28 November 2018 - 16:01
Cei din poze sunt aproape la fel de iuti ca cei turcesti, dar cu aceeasi aroma usoara de otet. In schimb nu mi-a placut ca trebuia sa ii rup fiecaruia codita.
Aaa, si unt ceva mai scumpi. Nu doar fata de cei turcesti, cin in general (vreo 8-9 borcanul, nu mai stiu sigur). 20181122_193318.jpg 138.82K 22 downloads 20181122_193346.jpg 240.38K 24 downloads 20181122_193309.jpg 239.64K 22 downloads |
#89
Posted 28 November 2018 - 18:18
pentru salata de rosii(si uneori alte mancaruri precum burgeri facuti acasa): jalapenos in otet
pentru ciorba: preferabil unii foarte iuti, sunt o varianta care arata ca sticksurile de vreo 8-10cm, dar merg si aia de iutime medie in otet de mancat goi : ceva de la lidl, camara noastra, niste ardeiuti rosii destul de grasuti pt. cei iuti (merg si la ciorba si altele) cruzi nu prea mananc, dar daca mananc, la ciorba nu-mi plac aia de iutime scazuta, deschisi la culoare |
#90
Posted 15 December 2018 - 06:33
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/cozHUec4sPc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users