Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
☕ Cafeneaua cafelei la ibric
Last Updated: Mar 17 2024 06:28, Started by
crisstonne
, Aug 19 2018 14:07
·
34
#473
Posted 26 January 2019 - 17:47
Nu ma pricep chiar așa in amănunt, însă cred ca e o chestiune care tine mai degrabă de gustul fiecăruia și de tipul de cafea in discuție, decât de modul de preparare.
|
#476
Posted 31 January 2019 - 20:01
Nu am inca poze, dar urmeaza. Inainte de cafeaua la filtru care imi place mult, ca e tare si fina de parca bei matase, beam la ibric facuta dupa o reteta turceasca, lipsea doar nisipul. Avea un gust tare bun, putin caramelizat. Mai fac si acum cand mi se face dor, dar parca nu mai reusesc sa imit acel gust caramelizat. Nu stiu ce e diferit..cafeaua, zaharul ori ibricul.
|
#477
Posted 01 February 2019 - 17:24
Un ibric proaspăt făcut din Carabelian Divin, o cafea proaspăt cumpărată de la Maesrrul Florescu și făcută după regulile lui.
Divina. Cu adevărat divina. Crema era de doua ori mai groasa, dar fotografia am făcut-o după ce am luat vreo doua guri. Attached Files |
#478
Posted 05 February 2019 - 11:21
|
#479
Posted 05 February 2019 - 13:35
#480
Posted 05 February 2019 - 16:04
#481
Posted 05 February 2019 - 18:11
O noua provizie de cofeina. 70% Arabica 30% Robusta. Ce ma intereseaza data prajirii 06.11.2018 deci numai doua luni vechime.
Attached Files |
#483
Posted 07 February 2019 - 14:35
Cate.grame consumati pe zi?,nu zic cesti,cesti e un termen complet confuz
|
|
#484
Posted 07 February 2019 - 15:26
De cafea, sau de lichid?
Cafea (produs brut solid), utilizez in principiu 20-25g/zi. Produs finit, cam 100ml |
#485
Posted 07 February 2019 - 18:22
Nu cunosc cantitatile in grame, nu imi bat capul si cu asta, doar masurate in lingurițe de cafea pulbere
De la minim 4 lingurițe, pina la... fara numar In fine, intre 4 si 12 lingurițe de pulbere zilnic, dupa chef. Iar 3 sau 4 lingurițe compun o ceașcă de cafea, ceașcă medie, nici degetar, nici cană, apare pe aici, prin poze, aia cu flori rosii si negre. |
#486
Posted 08 February 2019 - 07:10
Vorbeam cu fiica mea despre cafea si-mi spunea ca ea are o masura foarte exacta, nu mai tin minte ce cantitate si inca 5 boabe de cafea macina pentru 1 cana de cafea si are masurica si pentru apa cu care-l opareste si este foarte perfect. O intreb data viitoare cand vorbim de reteta ei calculat de ea, n-am idee ce alte chestii a luat in considerare ca numara boabele.
Parca 12 a spus ca este pe masura de 1 Cup american cantitatea de apa. Doar odata pe zi bea o cafea, dimineata, mi-a spus. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users