Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Croaziera in Mediterana de Vest 1...

Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam
 Mini server - VMware

betano.ro

Poveste fara sfarșit

I-auziti voi! - nu vor romani...
 Colon iritabil

Perioada de gratie inexistenta

Cel mai ieftin TV LED mic

Reverse proxy si htaccess pe Raps...
 Statie de epurare sau fosa septic...

"enerlux p" afisaj interm...

Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!
 

Este vremea ca Israel să renască în toată măreția sa!

* - - - - 2 votes
  • This topic is locked This topic is locked
77 replies to this topic

#1
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016
17 Iar dacă unele* din ramuri au fost tăiate și dacă tu**, care erai dintr-un măslin sălbatic, ai fost altoit în locul lor și ai fost făcut părtaș rădăcinii și grăsimii măslinului,
18 nu* te făli față de ramuri. Dacă te fălești, să știi că nu tu ții rădăcina, ci rădăcina te ține pe tine.
19 Dar vei zice: „Ramurile au fost tăiate, ca să fiu altoit eu.”
20 Adevărat: au fost tăiate din pricina necredinței lor, și tu stai în picioare prin credință: Nu* te îngâmfa dar, ci teme-te**!
21 Căci dacă n-a cruțat Dumnezeu ramurile firești, nu te va cruța nici pe tine.
22 Uită-te dar la bunătatea și asprimea lui Dumnezeu: asprime față de cei ce au căzut și bunătate față de tine, dacă* nu încetezi să rămâi în bunătatea aceasta; altminteri, vei fi tăiat și** tu.
23 Și chiar ei, dacă* nu stăruie în necredință, vor fi altoiți, căci Dumnezeu poate să-i altoiască iarăși.

24 Fiindcă, dacă tu, care ai fost tăiat dintr-un măslin care din fire era sălbatic, ai fost altoit, împotriva firii tale, într-un măslin bun, cu cât mai mult vor fi altoiți ei, care sunt ramuri firești în măslinul lor?
25 Fraților, pentru ca să nu vă socotiți singuri înțelepți*, nu vreau să nu știți taina aceasta: o parte din Israel a căzut într-o împietrire** care va ținea pânㆠva intra numărul deplin al neamurilor.
26 Și atunci tot Israelul va fi mântuit, după cum este scris: „Izbăvitorul va veni* din Sion și va îndepărta toate nelegiuirile de la Iacov.
27 Acesta* va fi legământul pe care-l voi face cu ei, când le voi șterge păcatele.”

(Romani, 11)

După cum vedeți, versetele de mai sus vorbesc despre un timp când ”neamurile”, care au fost altoite în credința lui Avraam, vor fi tăiate din această altoire și, în locul lor, vor fi altoite la loc triburile lui Israel. Vor fi altoite și vor fi iarăși părtașe ”rădăcinii” și ”grăsimii” măslinului. Când se va întâmpla aceasta? Atunci când ”ramurile sălbatice”, care au fost altoite în locul celor tăiate, vor începe să se mândrească că ele țin ”rădăcina” și când ramurile care au fost tăiate vor reveni la credința. Și iată că prima parte s-a împlinit deja. Pentru că cine este ”rădăcina”? Este Dumnezeu. Cine sunt ”ramurile sălbatice altoite”? Bisericile creștine. Iar acum se întâmplă că o parte din aceste biserici creștine au căzut în îngâmfarea că pot să se desprindă singure de ”tulpină” și să funcționeze de sine stătător. Și urmează ca, în locul lor, să fie altoite la loc ramurile care au fost tăiate ca să fie ele altoite.
Dar ce înseamnă aceasta în mod concret? Înseamnă că, în timp ce o parte din bisericile creștine nu vor mai fi considerate ale lui Dumnezeu, Israel va fi iarăși considerat poporul lui Dumnezeu și va începe iarăși să trăiască din ”grăsimea măslinului”, adică din ceea ce oamenii îi aduc lui Dumnezeu ca ofrandă. Acum recunosc că încă nu știu dacă acest lucru se va întâmpla prin reconstruirea Templului, dar aș tinde să zic că mai degrabă nu. Pentru că, despre aceeași perioadă și același eveniment este scris:

1 Apoi, o Odraslă va* ieși din tulpina lui Isai** și un† Vlăstar va da din rădăcinile lui.
2 Duhul* Domnului Se va odihni peste El, duh de înțelepciune și de pricepere, duh de sfat și de tărie, duh de cunoștință și de frică de Domnul.
3 Plăcerea Lui va fi frica de Domnul; nu va judeca după înfățișare, nici nu va hotărî după cele auzite,
4 ci* va judeca pe cei săraci cu dreptate și va hotărî cu nepărtinire asupra nenorociților țării; va lovi** pământul cu toiagul cuvântului Lui și cu suflarea buzelor Lui va omorî pe cel rău.
5 Neprihănirea* va fi brâul coapselor Sale și credincioșia, brâul mijlocului Său.
6 Atunci, lupul va* locui împreună cu mielul și pardosul se va culca împreună cu iedul; vițelul, puiul de leu și vitele îngrășate vor fi împreună și le va mâna un copilaș;
7 vaca și ursoaica vor paște la un loc și puii lor se vor culca împreună. Leul va mânca paie ca boul,
8 pruncul de țâță se va juca la gura bortei năpârcii și copilul înțărcat va băga mâna în vizuina basilicului.
9 Nu* se va face niciun rău și nicio pagubă pe tot muntele Meu cel sfânt, căci pământul va fi plin** de cunoștința Domnului, ca fundul mării de apele care-l acopăr.
10 În* ziua aceea, Vlăstarul** lui Isai va fi ca un steag pentru popoare†; neamurile se vor întoarce la El și slava va fi locuința†† Lui. (Isaia, 11)


Ori, ceea ce a ieșit din ”tulpina lui Iesei”, nu poate fi decât ”Odrasla”. Dar, după cum arată Isaia, nu ”Odrasla” va fi un steag pentru popoare, ci ”Vlăstarul” care va ieși din rădăcinile lui Isai. Iar pentru cine nu a stat pe la țară și nu pricepe care-i diferența dintre ”odraslă”, ieșită din tulpină și ”lăstar”, ieșit din rădăcină, explic eu:
Un copac poate renaște în două moduri: fie că din tulpina lui, care a fost tăiată sau s-a uscat, iese o nouă ramură care se ridică și crește, fie că din rădăcinile lui, care se întind departe pe sub pământ, una dintre ele iese la suprafață și dă naștere unui copac cu totul nou, dar care rămâne legat, prin rădăcini, de vechiul trunchi. Ceea ce înseamnă că noi trebuie să căutăm ”Vlăstarul” nu pe locul vechiului Ierusalim, ci departe de el, într-un loc unde evreii care au fugit din Ierusalim, înaintea distrugerii lui de către romani, au format un popor nou. Un popor a cărui înălțare va coincide cu formarea și înălțarea noului Israel. Iar când acest popor se va înălța ca un steag pentru neamuri, atunci în el vor fi altoite și vechile triburi ale lui Israel și în el va fi noul Templu, la care vor veni să se închine toate neamurile.
Cât privește actualul Israel, despre el este scris:

13 Pizma* lui Efraim va înceta și vrăjmașii lui Iuda vor fi nimiciți; Efraim nu va mai fi gelos pe Iuda, și Iuda nu va mai fi vrăjmaș lui Efraim, (Isaia, 11)

Și actualul Israel este ”Efraim”, cel a cărui pizmă pe ”Iuda” va înceta. Adică îl va lăsa pe noul ”Iuda”, copacul ieșit din rădăcina lui Isai, ”Vlăstarul” care va fi un steag pentru neamuri, să domnească peste toată lumea, iar el se va mulțumi să fie doar o parte a acestui nou Iuda, un trib al lui.

În concluzie: Scriptura spune că, în momentul când din Biserica creștină se vor rupe biserici întregi, care vor funcționa de sine stătător și fără nici o legătură cu Biserica Mamă, în acel moment va începe renașterea noului Israel și întoarcerea la credință a vechilor evrei. Iar acest lucru s-a întâmplat deja, începând cu Luther și protestantismul moșit de el. Amin

Edited by Dorel666, 24 June 2018 - 23:05.


#2
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    Taur de Balaur

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,173
  • Înscris: 28.06.2005
E nevoie să-l altoiesc io?
Spre Renaștere.

#3
jimi91

jimi91

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,929
  • Înscris: 08.01.2018
op. n-ai zis intr-un post ca esti nebun? ai si acte?

#4
TruculMagic

TruculMagic

    Egalitatea nu există decât în matematică

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,671
  • Înscris: 24.11.2015
Nu te-am vazut demult...

#5
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
Oooooooo...fauna si flora noua. Veche, dar noua.

Vezi ca in lipsa ta ti-a mai aparut un "frate". Va
veti intelege de minune. In rest, toate la locul lor?

Edited by dygey, 25 June 2018 - 01:08.


#6
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,165
  • Înscris: 19.01.2008
@ initiator: Tot ce ai scris e doar o interpretare. Cred ca trebuie sa cautam mai in profunzime. Trebuie sa ne detasam pentru a intelege scripturile.

Edited by vladutgm, 25 June 2018 - 04:45.


#7
Dude_2nd

Dude_2nd

    Tehnocrat nihilist cronofag feral mogofan irecuperabil mem

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 37,715
  • Înscris: 04.01.2011

View PostDorel666, on 24 iunie 2018 - 23:03, said:

În concluzie: Scriptura spune că, în momentul când din Biserica creștină se vor rupe biserici întregi, care vor funcționa de sine stătător și fără nici o legătură cu Biserica Mamă, în acel moment va începe renașterea noului Israel și întoarcerea la credință a vechilor evrei. Iar acest lucru s-a întâmplat deja, începând cu Luther și protestantismul moșit de el. Amin
toate bisericile despre care vorbesti - inclusiv aia pe care o numesti "Biserica Mama" - sunt fiicele Curvei celei Mari.

"Pe frunte purta scris un nume, o taina: "Babilonul cel mare, mama curvelor si spurcaciunilor pamantului." (Apoc.17:5)"

"Cum este mama asa, si fata!" (Ezec.16:44)


dupa cum vedem, Israelul a devenit una dintre tintele turistice preferate, daca nu cea mai preferata, a comunitatii LGBT poposexuale. Deci, cu mandrie, se observa o intoarcere a evreilor la credinta autentica, in YHWH...Posted Image ...care spunea:
"Sa nu te culci cu un barbat cum se culca cineva cu o femeie. Este o uraciune. (Lev.18:22)"Posted Image

thank you very much!
pot construi 1000 de Temple, cat timp ei au preluat valorile democratice care sunt in directa opozitie cu valorile lui YHWH, NU se poate vorbi despre nici o intoarcere la credinta.

Dar, in ciuda acestora, da, va deveni mare. Cel mai mare. Dupa cum este scris...

Edited by Dude_2nd, 25 June 2018 - 06:44.


#8
Onan_Barbaru

Onan_Barbaru

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,169
  • Înscris: 21.08.2017

View PostTruculMagic, on 24 iunie 2018 - 23:37, said:

Nu te-am vazut demult...
Eu credeam ca a murit. Sunt dezamagit...

#9
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

View PostDude_2nd, on 25 iunie 2018 - 06:41, said:

toate bisericile despre care vorbesti - inclusiv aia pe care o numesti "Biserica Mama" - sunt fiicele Curvei celei Mari.

"Pe frunte purta scris un nume, o taina: "Babilonul cel mare, mama curvelor si spurcaciunilor pamantului." (Apoc.17:5)"

"Cum este mama asa, si fata!" (Ezec.16:44)


dupa cum vedem, Israelul a devenit una dintre tintele turistice preferate, daca nu cea mai preferata, a comunitatii LGBT poposexuale. Deci, cu mandrie, se observa o intoarcere a evreilor la credinta autentica, in YHWH...Posted Image ...care spunea:
"Sa nu te culci cu un barbat cum se culca cineva cu o femeie. Este o uraciune. (Lev.18:22)"Posted Image

thank you very much!
pot construi 1000 de Temple, cat timp ei au preluat valorile democratice care sunt in directa opozitie cu valorile lui YHWH, NU se poate vorbi despre nici o intoarcere la credinta.

Dar, in ciuda acestora, da, va deveni mare. Cel mai mare. Dupa cum este scris...

Când ai să pricepi cine este ”balaurul”, vei pricepe și cine sunt Balaurul, Șarpele și Fiara, precum și Prostituata care o călărește. Până atunci însă... rătăcești cu grație, necunoscând Scripturile...

View Postvladutgm, on 25 iunie 2018 - 04:44, said:

@ initiator: Tot ce ai scris e doar o interpretare. Cred ca trebuie sa cautam mai in profunzime. Trebuie sa ne detasam pentru a intelege scripturile.

Sănătos și civilizat și logic este să se discute pe argumente și contraargumente, nu pe păreri. Eu am prezentat argumentele mele, dumneata nu ai prezentat contraargumentele dumitale, ti-ai prezentat doar părerea.

#10
arsmundis

arsmundis

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,448
  • Înscris: 14.02.2018

View PostDorel666, on 25 iunie 2018 - 10:10, said:


Când ai să pricepi cine este ”balaurul”, vei pricepe și cine sunt Balaurul, Șarpele și Fiara, precum și Prostituata care o călărește. Până atunci însă... rătăcești cu grație, necunoscând Scripturile...



Sănătos și civilizat și logic este să se discute pe argumente și contraargumente, nu pe păreri. Eu am prezentat argumentele mele, dumneata nu ai prezentat contraargumentele dumitale, ti-ai prezentat doar părerea.
Pai Dude_2nd ti-a prezentat contraargumente si ai spus ca nu a priceput nimic.

#11
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

View Postarsmundis, on 25 iunie 2018 - 10:28, said:

Pai Dude_2nd ti-a prezentat contraargumente si ai spus ca nu a priceput nimic.

Dude a prezentat un singur contraargument, anume de ce crede el că Ierusalimul nu va deveni un far pentru lume. Și n-a priceput nimic, într-adevăr, pentru că eu am afirmat același lucru: nu actualul Israel și nu Ierusalimul vor fi farul lumii, ci altă țară. Nu în actualul Israel și nu în actualul Ierusalim se va produce revenirea la Dumnezeu a evreilor, ci în altă țară. Care este aceasta nu concluzionez acum, pentru că nu am destule informații și încă mai fac săpături. Dar nici nu țin secret și îi pot dezvălui numele doar ca ipoteză de discuții. Și este vorba, într-adevăr, de România, după cum cred că s-a mai auzit și se aude deja tot mai des că România va fi noul centru spiritual al lumii. Ce s-a auzit mai puțin, adică deloc, este faptul că aceasta se va face cu ajutorul evreilor, care își vor găsi în România noua țară și ”pământul în care curge lapte și miere”, făgăduit lor de Dumnezeu. Pământ care n-a fost niciodată pustiul Iudeei!

Edited by Dorel666, 25 June 2018 - 11:10.


#12
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013
Israel a renacut.....
A renascut la 14 mai 1948 si de atunci cu fiecare zi se dezvolta, se apara si traieste

A renascut ca un stat laic, modern, dezvoltat tehnologic, cu inalt nivel de trai.

A renascut si datorita pastrarii intacte pana la ultima litera si semn a scrierilor, obiceiurilor, traditiilor si mai ales a dorului de reintoarcere.

A renascut ca si camin al poporului evreu, deschis evreilor de pretutindeni.
Care parte au venit in tara parte o sustin din afara

A renascut cu o multitudine de activitati, de ramuri dezvoltate, de viata sociala bogata, care da raspuns fiecarei categorii sociale, poate fi religios ortodox, ateu, gay, pacifist, conservator, sau traditional

A renascut, puternic si modern, spin in ochi multora, os in gat altora.

Edited by vio69a, 25 June 2018 - 11:54.


#13
Dorel666

Dorel666

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,912
  • Înscris: 17.04.2016

View Postvio69a, on 25 iunie 2018 - 11:51, said:

Israel a renacut.....
A renascut la 14 mai 1948 si de atunci cu fiecare zi se dezvolta, se apara si traieste

A renascut ca un stat laic, modern, dezvoltat tehnologic, cu inalt nivel de trai.

A renascut si datorita pastrarii intacte pana la ultima litera si semn a scrierilor, obiceiurilor, traditiilor si mai ales a dorului de reintoarcere.

A renascut ca si camin al poporului evreu, deschis evreilor de pretutindeni.
Care parte au venit in tara parte o sustin din afara

A renascut cu o multitudine de activitati, de ramuri dezvoltate, de viata sociala bogata, care da raspuns fiecarei categorii sociale, poate fi religios ortodox, ateu, gay, pacifist, conservator, sau traditional

A renascut, puternic si modern, spin in ochi multora, os in gat altora.

Să dea Dumnezeu să renască și mai mult! Dar nu mă pot opri să mă întreb: cei care au revenit în Israel, începând cu 1948, sunt fiii lui Iuda, sau fiii lui Efraim?

1 Cronici 9:3 La Ierusalim locuiau fii de ai lui Iuda, fii de ai lui Beniamin şi fii de ai lui Efraim şi Manase.

Întrebare retorică, pentru că este scris:

Geneza 49:10 Toiagul de domnie nu se va depărta din Iuda, Nici toiagul de cârmuire dintre picioarele lui, Până va veni Şilo, Şi de El vor asculta popoarele.

Și cum actualii evrei, până la înființarea noului stat Israel, au stat o perioadă lungă de timp fără toiag de domnie, deduc că toți cei care sunt azi cetățeni ai statului Israel sunt din tribul lui Efraim, nicidecum din cel al lui Iuda. Și, după cum am arătat mai sus:

Isaia 11:1 Apoi, o Odraslă va ieşi din tulpina lui Isai şi un Vlăstar va da din rădăcinile lui.

Isaia 11:10 În ziua aceea, Vlăstarul lui Isai va fi ca un steag pentru popoare; neamurile se vor întoarce la El şi slava va fi locuinţa Lui.

Isaia 11:13 Pizma lui Efraim va înceta şi vrăjmaşii lui Iuda vor fi nimiciţi; Efraim nu va mai fi gelos pe Iuda, şi Iuda nu va mai fi vrăjmaş lui Efraim,

Adică, după cum vezi, Isaia vorbește de renașterea vechiului Ierusalim, dar numai prin seminția lui Efraim, nu prin seminția lui Iuda, cel căruia îi este sortit sceptrul de domnie al lumii. De aceea, acest Ierusalim, ”Odrasla din tulpina lui Isai”, oricât s-ar înălța, nu va mai fi ce a fost cândva, ci va da supremația fratelui său, Iuda. Dar care își va avea sediul și se va înălța din altă țară!

Edited by Dorel666, 25 June 2018 - 12:18.


#14
legit10

legit10

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,480
  • Înscris: 02.11.2015
Ferice va fi de voi cand, din pricina Mea, oamenii va vor ocari, va vor prigoni si vor spune tot felul de lucruri rele si neadevarate impotriva voastra! (Mat.5:11)


daca as vrea sa o tin in mistouri probabil as reusi...prefer sa fiu serios, pentru ca vreau sa traiesc in imparatia lui Dumnezeu, fac orice este necesar pentru asta

#15
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013

View PostDorel666, on 25 iunie 2018 - 12:05, said:

Adică, după cum vezi, Isaia vorbește de renașterea vechiului Ierusalim,

Nu prea am avut ocazi sa cunosc pe respectivul Isaia, dar din vizitele mele la Ierusalim pot pune ca din an renaste.
Demografic, cultural, religios, turistic, social, politic.....

La Ierusalim locuiesc fel de fii si tati, arabi, evrei, ceva crestini pe ici pe colo, copti, ethipieni, rusi, romani, cativa, polonezi, dar si multi altii
care cu trenul sau autobuzul sau cu masina particulara merg la servici, apoi se distreaza fac cumparaturi, vad filme stau la cafenele, odata pe an au parada gay, alta data spectacol de sunet si lumina, sau targul mestesugurilor, sau fel de fel de procesiuni religioase......dar ce nu e la Ierusalim.....

View Postlegit10, on 25 iunie 2018 - 18:39, said:

daca as vrea sa o tin in mistouri probabil as reusi...prefer sa fiu serios, pentru ca vreau sa traiesc in imparatia lui Dumnezeu, fac orice este necesar pentru asta

vino sa traiesti la Ierusalim....e mai simpatic si mai .....real

View PostDorel666, on 25 iunie 2018 - 12:05, said:

Să dea Dumnezeu să renască și mai mult! Dar nu mă pot opri să mă întreb: cei care au revenit în Israel, începând cu 1948, sunt fiii lui Iuda, sau fiii lui Efraim?



si tu acum.....crezi ca stiu fiecare al cui fiu este....???
Unul din prietenii mei e fiul lui Asher din Husi, altul e fiul lui Smilovici din Iasi iar unul a lui Grienberg din Dorohoi....
Efraim este vecinul meu de 20 de ani......

Edited by vio69a, 26 June 2018 - 00:00.


#16
legit10

legit10

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,480
  • Înscris: 02.11.2015
prefer sa scap de rahat si basini forever

#17
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,165
  • Înscris: 19.01.2008

View PostDorel666, on 25 iunie 2018 - 10:10, said:


...

Sănătos și civilizat și logic este să se discute pe argumente și contraargumente, nu pe păreri. Eu am prezentat argumentele mele, dumneata nu ai prezentat contraargumentele dumitale, ti-ai prezentat doar părerea.

Multumesc pentru "mingea ridicata la fileu". Argumentele mintii sunt valabile doar pentru minte. Daca dumneata stii asta e minunat.

P.S. Daca ne raportam la mintea noastra devenim orgoliosi, plini de sine si de vanitate. Daca ne raportam la mintea unui duhovnic sau putem deveni clone mentale.
PS2: Oricum toti avem de invatat sa trecem dincolo de minte. Nu as vrea ca cineva sa interpreteze ca dincolo de minte inseamna prost. Daca facem sau am facut rugaciunea inimii ... e un mare pas inainte.

#18
arsmundis

arsmundis

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,448
  • Înscris: 14.02.2018

View PostDorel666, on 25 iunie 2018 - 11:09, said:

Dude a prezentat un singur contraargument, anume de ce crede el că Ierusalimul nu va deveni un far pentru lume. Și n-a priceput nimic, într-adevăr, pentru că eu am afirmat același lucru: nu actualul Israel și nu Ierusalimul vor fi farul lumii, ci altă țară. Nu în actualul Israel și nu în actualul Ierusalim se va produce revenirea la Dumnezeu a evreilor, ci în altă țară. Care este aceasta nu concluzionez acum, pentru că nu am destule informații și încă mai fac săpături. Dar nici nu țin secret și îi pot dezvălui numele doar ca ipoteză de discuții. Și este vorba, într-adevăr, de România, după cum cred că s-a mai auzit și se aude deja tot mai des că România va fi noul centru spiritual al lumii. Ce s-a auzit mai puțin, adică deloc, este faptul că aceasta se va face cu ajutorul evreilor, care își vor găsi în România noua țară și ”pământul în care curge lapte și miere”, făgăduit lor de Dumnezeu. Pământ care n-a fost niciodată pustiul Iudeei!
Nu se va face nici cu evrei nici cu ajutorul evreilor. Daca Dumnezeu intr-adevar are ”planuri” cu România nu cred ca are nevoie de evreii astia care daca ne uitam mai atent de fapt sint  khazarii  convertiti la iudaism si nu evreii originali (sefarzii). Ce se va face se va face prin români care pana atunci ar cam trebui sa se schimbe pentru ca deocamdata nu se ridica la inaltimea asteptarilor.
Si in plus din cate am citit eu evreii au avut sansa dar au ratat-o pentru ca nu numai ca nu l-au recunoscut pe Iisus ci l-au si crucificat. Ce pamant ar mai trebui sa le dea Dumnezeu? Ce zici?

Edited by arsmundis, 26 June 2018 - 12:22.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate