![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Vacanta in Tirol
Last Updated: Jul 14 2019 11:25, Started by
andi_d_cluj
, Jun 10 2018 12:40
·
0

Posted 09 July 2019 - 09:30

Noi am stat de doua ori in zona, dar in partea austriaca, in Lermoos si Ehrwald, cu peisaje mult mai spectaculoase decat cele nemtesti, dupa gusturile mele. Anu' trecut, telecabina austriaca era vreo 45 de euro la intreg insa noi aveam cardul primit la cazare cu care am mai capatat ceva reducere de cativa euro, nu mai tin minte exact.
Poza e facuta de pe traseul de urcare pe Grubigstein. Attached Files |
Posted 09 July 2019 - 10:31

Am urcat sambata Zugspitze. Dar eu l-am urcat la pas, am sa dau raportul pe alt topic, cel cu Klettersteig. Sus in varf e un adevarat balci. Am urcat de jos de la Obermoos, partea austriaca si am coborat cu telecabina respectiva Tiroler Zugspitzbahn.
Ajuns in varf imi cumpar bilet de coborare: 30 euro. WAS?!?!?!?!?!?!?!?! Am crezut ca nu aud bine. 30 euro!?!? Atunci am inteles de ce multa lume cobora pe picioare, pe unde au urcat. |
Posted 09 July 2019 - 15:22

Noi am stat de doua ori in zona, dar in partea austriaca, in Lermoos si Ehrwald, cu peisaje mult mai spectaculoase decat cele nemtesti, dupa gusturile mele. Si eu tot in Lermoos am stat, doar ca am urcat/coborat cu telecabina din Garmish. E interesant cum la varf cele doua telecabine, din DE si AT, se unesc in aceeasi cladire Edited by bogwol, 09 July 2019 - 15:23. |
Posted 13 July 2019 - 12:38

https://www.zugspitz...esuch/Â Â astea sunt preturile din partea austriaca. acum 2 ani nu existau diferente , se pare ca au revenit!
in DE vad o crestere seminficatva a preturilor/bilete, comparativ cu 2017, cand planuisem o vacanta in zona |
Posted 13 July 2019 - 22:21

o nelamurire pentru Salzburg Land, sa nu mai deschid tema separata
![]() nu stiu daca merita sa iau carduri turistice Salzburgland!? pentru 3 persoane ma costa peste 200 euro cat am avut eu rabdare sa caut am gasit reduceri de genul - 15 euro (13 euro cu card) sau cam pe acolo daca nu folosesc transportul in comun (unde am inteles ca sunt avantaje mai substantiale) ar trebui sa vizitez zeci de obiective ca sa-mi scot banii ... deci merita, imi scapa ceva? |
Posted 14 July 2019 - 11:25

exista topic separat pt salzburg, nu trebuie deschis unul nou!
https://issuu.com/sa...787662/67226944 eu zic sa mai studiezi cu atentie inca o data cardul salzburgerland. pe langa transport gratuit si la alegere o zi de salzburgcard versus o intrare pe grossglocknerstrasse, ai telecabine, chei, stranduri, muzee si alte atractii cu acces gratuit. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users