![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Buna , un sfat va rog
Last Updated: Apr 03 2018 21:40, Started by
ovidiu9696
, Mar 21 2018 00:07
·
0

Posted 21 March 2018 - 00:07

am achizitionat urmatorul produs de la pronutrition http://www.pronutrition.ro/wpi-natur/
si am mai vazut ca mai exista un produs asemanator la ei pe pagina http://www.pronutrit...pro-whey-natur/ Imi poate spune cineva cu cunostinte in domeniu care este diferenta intre cele doua produse , sunt amandoua natur edition dar au preturi destul de diferite si daca merita ca si calitate pret sa continui cu WPI natur sau sa-mi cumpar cele mai ieftine Pro Whey Natur ( nu aruncati cu pietre in mine ) |
Posted 21 March 2018 - 00:23

pentru ca acest gen de produse (suplimente nutritive), sunt OTRAVA pentru organism.
|
Posted 21 March 2018 - 00:29

frate ti-am cerut sa-ti sustii afirmatiile , nu povesti auzite in vecini
|
Posted 21 March 2018 - 00:31

Anul trecut am avut fratele operat de apendicita (adica ceva banal) la Universitar, iar analizele de sange i-au iesit aiurea (ceva in neregula la ficat). Doctorul l-a intrebat daca are alte probleme de sanatate, si singura explicatie a fost ca lua ceva suplimente nutritive (sala + suplimente). A intrerupt cura si de atunci analizele au revenit in parametri OK pentru varsta lui.
Nu-ti scriu din auzite, ci din traite. M-am uitat pe balcon si mai sunt acolo 2 recipiente, acum folosite la tinut muraturi - unul de Pro Complex, altul de After Max. Noroc cu apendicita (ceva fara legatura cu respectiva cura), ca a intrerupt la timp, iar modificarile din organism au fost reversibile. Altfel, este corpul tau, faci ce vrei cu el. Edited by claudiu1, 21 March 2018 - 00:59. |
Posted 21 March 2018 - 00:56

ovidiu9696, on 21 martie 2018 - 00:07, said:
am achizitionat urmatorul produs de la pronutrition http://www.pronutrition.ro/wpi-natur/ si am mai vazut ca mai exista un produs asemanator la ei pe pagina http://www.pronutrit...pro-whey-natur/ Imi poate spune cineva cu cunostinte in domeniu care este diferenta intre cele doua produse , sunt amandoua natur edition dar au preturi destul de diferite si daca merita ca si calitate pret sa continui cu WPI natur sau sa-mi cumpar cele mai ieftine Pro Whey Natur ( nu aruncati cu pietre in mine ) Diferenta de pret vine in special pe baza procesului de obtinere a produsului finit, izolarea fiind mai costisitoare. PS: Cu tot respectul, cei care (inca) mai credeti in mituri de genul, citez: ”pentru ca acest gen de produse (suplimente nutritive), sunt OTRAVA pentru organism.”, treziti-va la realitatea anului 2018! Pace! |
Posted 21 March 2018 - 01:02

SFD93, on 21 martie 2018 - 00:56, said:
Salut! Personal consider ca diferenta dintre cele doua produse consta in faptul ca primul este un IZOLAT proteic care are rolul de a ajuta la recuperarea de dupa antrenament si la refacerea rezervelor de glicogen din organism, in timp ce al doilea este un CONCENTRAT proteic care are rolul de a ajuta la scaderea apetitului, de unde rezulta ca alegerea trebuie facuta in functie de ce doresti sa obtii: vrei sa scazi in greutate (sa mananci mai putin) dar sa pastrezi masa musculara, iei concentratul, vrei ajutor pt refacere mai rapida dupa antrenament, iei izolatul. Diferenta de pret vine in special pe baza procesului de obtinere a produsului finit, izolarea fiind mai costisitoare. PS: Cu tot respectul, cei care (inca) mai credeti in mituri de genul, citez: ”pentru ca acest gen de produse (suplimente nutritive), sunt OTRAVA pentru organism.”, treziti-va la realitatea anului 2018! Pace! Poate in proteinele alea o fi ceva natural dar in vitaminele din farmacii nimic nu e, sunt compusi sintetici care au efectul vitaminei respective(vezi vitaminele alive cu care se lauda americanii ca au vitamine din fructe si legume in ele). Ca sa intelegi tu maestre cum sta treaba, noi suntem energie, mancarea este energie, energia este purtator de informatie, fiecare celula din organismul nostru sau din mancare are un cod genetic unic pe care in mod normal organismul nostru il recunoaste. Conflictul apare cand modificam mancarea, o sintetizam, o facem in prafuri, pastile, draci, laci, nemaifiind in starea sa naturala codul genetic i se schima si organismul nu o mai recunoaste, el incercand tot timpul sa o elimine apar anumite disfunctii si boli. Edited by BalisticWords, 21 March 2018 - 01:09. |
Posted 21 March 2018 - 01:10

BalisticWords, on 21 martie 2018 - 01:02, said:
Boss, stiai ca administrarea de vitamine pe un timp indelungat afecteaza ficatul? si orice supliment afecteaza, e acelasi lucru. Ele nu sunt 100% naturale si asta e motivul, la fel cum si mancarea ne imbolnaveste pentru ca nu mai e 100% naturala. ![]() Pe baza caror studii (sau poate din propria ta experienta?!) sustii acest lucru? Ai dreptate, orice EXCES dauneaza, insa comparatia cu mancarea este fortata, dupa cum spui tu, ar trebui ori sa facem toti foamea de teama bolilor de ficat, ori sa ne apucam toti de agricultura, deci... Edited by SFD93, 21 March 2018 - 01:10. |
|
Posted 21 March 2018 - 01:14

SFD93, on 21 martie 2018 - 01:10, said: ![]() Pe baza caror studii (sau poate din propria ta experienta?!) sustii acest lucru? Ai dreptate, orice EXCES dauneaza, insa comparatia cu mancarea este fortata, dupa cum spui tu, ar trebui ori sa facem toti foamea de teama bolilor de ficat, ori sa ne apucam toti de agricultura, deci... |
Posted 21 March 2018 - 01:56

Posted 21 March 2018 - 02:21

SFD93, on 21 martie 2018 - 01:56, said:
Nu aveam cum sa citesc tot ce ai scris din moment ce ai editat textul dupa ce ti-am raspuns eu! Fugi la somn ca faci prostii! PS: Scuze anticipate initiator si moderator pt offtopic, am incheiat aici! SI inca ceva, iar am uitat sa scriu, a ma iobservat cineva ca ovidiu a zis buna, mestere cred ca iti trebuie o doza de testosteron nu o doza de proteine. Edited by BalisticWords, 21 March 2018 - 02:23. |
Posted 21 March 2018 - 08:46

ovidiu9696, on 21 martie 2018 - 00:29, said:
frate ti-am cerut sa-ti sustii afirmatiile , nu povesti auzite in vecini Ce nu e clar? Bagi substante obtinute artificial pe gura sau pe vena. Substante care contin un procent mare din diferiti compusi si astfel omori ficatul. E sanatatea ta, ia cu incredere. |
Posted 21 March 2018 - 09:07

Produsele sunt excelente, se vede si din reviewurile publicate pe siteul respectiv. Numai "note" bune, sunt convins ca administratorii nu filtreaza nimic. Cele mai bune pareri, desi nu neaparat corecte, le vei gasi pe forumurile de "culturisti", acolo se servesc prafuri.
|
Posted 21 March 2018 - 10:08

io sunt crescut wc in curte si toate cele pe langa casa
cand se face referire la zer,e cel care ramane in urma branzei,sau despre ce este vb daca e asa de ce sa nu bei direct zer intrebare.ce se intampla cu organismul unui individ dupa ce a bagat in el o perioada de timp prafurile astea si brusc nu mai consuma? |
|
Posted 21 March 2018 - 10:08

Daca n-au viermi inseamna ca nu-s naturale si o sa mori de la ele.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users