Refuz viza US
Last Updated: Dec 18 2022 21:40, Started by
Eloisa18
, Dec 15 2017 16:25
·
4

Posted 17 December 2022 - 15:58

E mai simplu cu ETSA. Aplici online si-ti vine raspunsul pe mail intr-o zi parca.
|
Posted 18 December 2022 - 15:29

ESTA pe langa ca nu e valabila pentru RO, are si alte limitari:
Cetatenii HU nascuti in afara HU (aka naturalizati, din Transilvania, etc) NU mai pot folosi ESTA. ESTA nu poate fi folosita daca ai vizitat anumite state ESTA are o valabilitate de 3 luni in US, MX, CA: AKA, nu poti merge o saptamana in US si dupa 3 luni prin Mexic, desi in Mexic daca intri direct primesti 6 luni. Daca nu pleci din MX/ CA inainte de alea 3 luni e considerat overstay si bye bye ESTA for life. Romania nu o sa prinda ESTA prea curant. Rata de refuz la 17%. Saptamana asta ma uitam pe gofundme la niste chestii si ce gasesc, familii de romani "azilanti politic". Plus ca e plin de analfabeti care nu inteleg scopul vizei B, inclusiv topicul asta a fost deschis pe emigrari in loc de turism... |
Posted 18 December 2022 - 16:40

Romania nu o sa prinda ESTA prea curant. Rata de refuz la 17%. Saptamana asta ma uitam pe gofundme la niste chestii si ce gasesc, familii de romani "azilanti politic". Plus ca e plin de analfabeti care nu inteleg scopul vizei B, inclusiv topicul asta a fost deschis pe emigrari in loc de turism... Creșterea nivelului de trai și prezența unor oportunități de emigrare mult mai ușoară în UE ar fi trebuit să reducă semnificativ procentul "turiștilor" care se duc ca să muncească la negru și să rămână eventual ilegal pe acolo, însă mă gândesc că nu mai e vorba de acești "turiști" în ce privește îngroșarea ratei de refuz, ci de familiile celor care au comis-o în ultimii 20-30 de ani. Probabil că doar după ce toți cei implicați vor ieși la pensie, procentul de care discutăm aici se va reduce semnificativ. |
Posted 18 December 2022 - 16:45

Sunt foarte multi care stau peste B2 sau J1.
Eu unul cunosc cel putin 15 oameni, printre care si neamuri mai indepartate. Si zilele astea citizem de o gramada de familii de romani care au cerut azil ca sunt persecutati politic in Romania... wtf. Bine, asta s-a intamplat si in Canada cand au ridicat vizele, s-au dus satrele imediat la canadieni. O alta chestie e corectitudinea completarii DS160. Ca daca gresesti ceva, te refuza. Si cum jumatate de tara nu poate intelege un text scris, tare mi-e ca si asta o fi un motiv. LE: Romania are overstay rate de 1.4% in FY 2020 la B1/B2, tarile din VWP au in general sub 1%. 1.07 FY 2019 1.08 FY 2018 1.84 FY 2017 La F/J/M (sudenti) e peste 4% Croatia, care va fi inclusa in VWP, are overstay sub 1%, atat pentru B cat si FJM Edited by Lex404, 18 December 2022 - 17:05. |
Posted 18 December 2022 - 17:39

ESTA are o valabilitate de 3 luni in US, MX, CA: AKA, nu poti merge o saptamana in US si dupa 3 luni prin Mexic, desi in Mexic daca intri direct primesti 6 luni. Daca nu pleci din MX/ CA inainte de alea 3 luni e considerat overstay si bye bye ESTA for life. |
Posted 18 December 2022 - 18:01

Presupun că valabilitatea de 3 luni e doar pentru cetățenii maghiari. Nu de alta, dar eu am primit pentru 2 ani. 2 ani valabilitate pentru toata lumea, 3 luni maxim de stat in US/ MX/ CA (daca prima intrare e US). B2 nu pune nicio conditie cu statele de pe langa, si poate da dreptul la sedere in US pana la 6 luni, cu posibilitatea de extindere. Edited by Lex404, 18 December 2022 - 18:03. |
Posted 18 December 2022 - 21:40

|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users