Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Revoluțiile anilor '50-'6...

Provocarea saptamanii – Out...

Recomandari salon

Lipsa sunet din tv LG catre recei...
 Boxe 5.1 pentru PC.

Intreruperi placa grafica

Unde depun plangere?

Problema player Exodus
 upgrade placa video

Software liber

Programe pentru calcule electrote...

Servicii de live video broadcasting
 Schimbare key RCS

Ilan Laufer se leaga de ambasador...

S7 vs A5

Comptatiblitate CPU placa de baza...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Rami defecti?

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1
on64

on64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 754
  • Înscris: 17.03.2012
  • ID membru: 750,576
  • Locație: Baia Mare
daca primesc mesajul asta dupa ce am dat sa verific starea memorilor ram "The Windows Memory Diagnostic tested the computer's memory and detected hardware errors. To identify and repair these problems, contact the computer manufacturer" inseamna ca sunt defecti sau nu neaparat, si ar putea fi o problema legata de drivere?

Edited by on64, 06 December 2017 - 14:38.


#2
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,717
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Pai, cam da ;) :(
Incearca si cu MemTest, cel mai nou de pe site, stick USB bootabil, cel putin 30 de minute.

#3
Naijax

Naijax

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,004
  • Înscris: 13.03.2017
  • ID membru: 982,477
Poti sa-i dai un run memtest
Daca vezi rosu pe acolo asta e - trebuie sa inlocuiesti placutele

#4
Rubin1977

Rubin1977

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 15.07.2017
  • ID membru: 992,733
  • Locație: Prejmer
Probează-le pe rând.

#5
on64

on64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 754
  • Înscris: 17.03.2012
  • ID membru: 750,576
  • Locație: Baia Mare
vad cu rosu, sunt stricati?

Attached Files



#6
Hider141

Hider141

    URASC iarna si temperaturile scazute!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,974
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: Fizic in Romania, dar cu gandul in Maldive.
Daca ai mai multe module de memorie atunci urmeaza sfatul de mai sus al colegului: scoate-le si testeaza pe rand cate o placuta. Cand dai de una cu erori testeaz-o si in alt slot, sa vezi daca apar din nou erori.
Sau daca ai doar o placuta atunci testeaz-o in alt slot.
Daca in oricare din cazuri apar din nou erori atunci placuta are probleme si trebuie schimbata.

#7
Naijax

Naijax

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,004
  • Înscris: 13.03.2017
  • ID membru: 982,477
Cam da
Acum asteptam urmatorul topic;
Ce memorii recomandati pentru computerul meu

#8
on64

on64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 754
  • Înscris: 17.03.2012
  • ID membru: 750,576
  • Locație: Baia Mare
noi, astea le-am luat sh de pe olx, am luat teapa. nu-I bai ca le vand si eu mai departe si dau teapa mai depate, daca romanii is gunoaie intru si eu in hora, asta e..

#9
Hider141

Hider141

    URASC iarna si temperaturile scazute!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,974
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: Fizic in Romania, dar cu gandul in Maldive.
Daca vrei recomandare pentru memorie ram noua (e noua, nu noi si ram nu rami) trebuie sa spui ce model de placa de baza si procesor ai.
Si ar fi recomandat sa postezi in sectiunea de "Sfaturi privind achizitiile".

#10
Arader

Arader

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 185
  • Înscris: 16.01.2011
  • ID membru: 655,881
  • Locație: Arad

View Poston64, on 06 decembrie 2017 - 15:28, said:

noi, astea le-am luat sh de pe olx, am luat teapa. nu-I bai ca le vand si eu mai departe si dau teapa mai depate, daca romanii is gunoaie intru si eu in hora, asta e..

Bravo bai, fii roman pana la capat! Nu ai merita niciun sfat pentru atitudinea asta.
Cine e de vina pentru faptul ca nu vrei sa platesti pretul corect si cauti chilipiruri pe OLX? Altadata ia-ti RAMi noi de la vanzatori autorizati unde ti se ofera garantie.

#11
on64

on64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 754
  • Înscris: 17.03.2012
  • ID membru: 750,576
  • Locație: Baia Mare
oricum cred ca daca cumparatorul o sa ii foloseasca la orice altceva in afara sa se joace pubg nu o sa aiba nicio problema
ce e drept au avut un pret suspicios de ieftin

Edited by on64, 06 December 2017 - 16:55.


#12
pexCom

pexCom

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 15.01.2014
  • ID membru: 844,053
Pai vinde-le mai scump, nu o sa fii suspicios si scoti si un profit.

Chiar, poti sa-ti faci o afacere din asta. Daca tot treci pe dark side, fii antreprenor adevarat!

#13
exceswater

exceswater

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,192
  • Înscris: 22.02.2017
  • ID membru: 980,501
  • Locație: Craiova
Sunt Memorii RAM nu RAMI. Bravo pentru corectitudine. Ai incercat să vorbești cu românul de la care le-ai luat ?

#14
on64

on64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 754
  • Înscris: 17.03.2012
  • ID membru: 750,576
  • Locație: Baia Mare
nu am incercat, si probabil ca el habar nu avea ca ramii aia dau erori in memotest
eu primesc bsod intr-un joc care e in stadiu alpha, in rest in activitati desktop, multitasking sau alte jocuri nu am avut niciun fel de probelme

#15
on64

on64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 754
  • Înscris: 17.03.2012
  • ID membru: 750,576
  • Locație: Baia Mare
Nu ar exista posibilitatea ca memorile RAM sa fie bune iar un slot, sau chiar ambele sloturi ale placii de baza sa fie defectuoase?

#16
Naijax

Naijax

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,004
  • Înscris: 13.03.2017
  • ID membru: 982,477
Cam greu de crezut in cazul de fata dar nu imposibil
Exista RAM Memory Slot Tester care indica posibilele erori cauzate de placa de baza
Pentru linistea ta, poti testa placa la un service dar, repet, nu cred ca este cazul din moment ce memtest-ul a functionat

#17
on64

on64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 754
  • Înscris: 17.03.2012
  • ID membru: 750,576
  • Locație: Baia Mare
am facut pe rand cu cate o placuta dar mi-a fost lene sa fac cu cate o placuta in fiecare slot.
din ce am facut a iesit asa:
prima placuta 30 de erori in vreo 5 minute
a doua placuta 0 erori dupa 30 de minute de memtest si facut test si cu windows memory diagnostic, nu a mai zis "faulty hardware detected"

#18
Hider141

Hider141

    URASC iarna si temperaturile scazute!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,974
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: Fizic in Romania, dar cu gandul in Maldive.
Eventual ai putea incerca placuta ce a dat erori si in alt slot. Dar e cam sigur ca placuta e cu probleme, daca cealalata placuta nu a dat erori.

Edited by Hider141, 08 December 2017 - 15:38.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users