Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...
 Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...
 Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3
 

Epic Drama HD.

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
173 replies to this topic

#163
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,233
  • Înscris: 22.02.2017
Nasol inseamna ca vin reclamele.

#164
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,072
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii mai,la Epic Drama:
☆Murdoch în Sezonul Celebrităților-serial nou, zilnic, din 8 mai, ora 21:15;
☆Detectivul Murdoch- sezon nou(16),marțea, din 30 mai, ora 22:00.

#165
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Noutatile lunii septembrie

Das Haus der Traume (serial nou)-din 10 septembrie,un episod,duminica la 22:00
Des (serial nou)-din 15 septembrie,un episod,vinerea la 22:00

#166
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Noutatile lunii octombrie
  • Șarpele (serial nou) - din 6 octombrie, un episod, vinerea de la 22:00
  • Babylon Berlin - sezon nou (4) - din 14 octombrie, un episod, sambata de la 22:00
  • Grantchester - sezon nou (5) - din 19 octombrie, un episod, joia de la 22:00


#167
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Noutatile lunii noiembrie

Tom Jones (mini-serie noua)-din 1 noiembrie,un episod nou,miercurea la 22:00
All Creatures Great and Small (sezonul 4)-din 14 noiembrie,un episod nou,martea la 22:00
The Canterville Ghost (mini-serie noua)-din 29 noiembrie,un episod nou,miercurea la 22:00

#168
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,072
  • Înscris: 15.11.2021
Sigla Epic Drama de Crăciun:

Attached Files



#169
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Sezonul 3 al serialului "Sisi", în premieră la Epic Drama din 27 decembrie


Epic Drama invită telespectatorii să descopere continuarea captivantă a poveștii Împărătesei Sisi, cu premiera celui de-al treilea sezon al miniseriei "Sisi", anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Acest nou sezon, care debutează pe 27 decembrie și este programat în fiecare miercuri de la ora 22:00, prezintă o nouă fațetă a Împărătesei Sisi, aceea de mamă. Această perioadă, situată între anii 1870-1873, este una de schimbare majoră pentru Europa, în pragul modernității și sub influența evenimentelor istorice semnificative, cum ar fi victoria lui Otto von Bismarck împotriva lui Napoleon al III-lea și transformarea Franței în republică.

Seria urmărește dilemele și provocările cu care se confruntă familia imperială austriacă, punând accent pe luptele interne ale Împărătesei Sisi și ale soțului ei, Franz. Decizia lui Franz de a trimite pe fiul lor, Rudolf, la pregătirea militară, stârnește un conflict profund, Sisi temându-se că fiul ei sensibil nu va rezista rigurozității militare.

Conflictul se intensifică când Sisi decide să-și ia fiul și să fugă la Viena, lăsându-l pe Franz să lupte pentru a-și salva căsnicia și monarhia într-o Vienă agitată de protestele muncitorilor. În Franța, Sisi se confruntă cu o alegere dificilă între datoria politică și rolul ei de mamă.

Miniseria "Sisi", regizată de Sven Bohse, care a mai lucrat la producții precum "Tatort" și "Dark Woods", a fost lansată inițial la Cannes în 2021. Dominique Devenport, o actriță elvețiană, interpretează cu măiestrie rolul complex al Împărătesei Sisi, alături de actorul german Jannik Schümann în rolul lui Franz Josef.

Sursa: https://www.hdsateli...ui-sisi-in.html

#170
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

EPIC DRAMA IANUARIE 2024 RECOMANDĂRI DIN PROGRAM: FABRICA DE PĂPUȘI


Epic Drama începe anul cu seria "Fabrica de păpuși", în premieră de luni, 8 ianuarie, de la ora 22:00, după ce la 1 ianuarie s-a terminat sezonul al treilea din serialul "Sisi".

Sezonul 1 din "Fabrica de păpuși" are șase episoade de o oră, titlul original este "The Doll Factory" și a fost produs în 2023. Seria este o poveste despre ce se întâmplă când o femeie îndrăznește să ia ceea ce își dorește, într-o lume care ar prefera să o ucidă decât s-o lase să obțină ce și-a dorit.

Iris pictează păpuși ca să își câștige existența, dar visează să devină un artist adevărat. Silas este taxidermist (împăiază animale), dar speră să găsească ceva absolut unic, care să-l facă celebru. Iar Louis e un pictor prolific, care își caută următoarea muză.

Când soarta îi face să se întâlnească, Iris are ocazia să înceapă o nouă viață, doar că apare o obsesie întunecată...

Sezonul al treilea din "Sisi", care s-a terminat luni, 1 ianuarie, dar este în continuare difuzat în reluări prezintă anii 1870-1873 care descriu o perioadă decisivă, Europa în pragul modernității. Otto von Bismarck câștigă războiul contra lui Napoleon al III-lea, așa încât raporturile de forță din Europa se schimbă din nou. Franța proclamă Republica, iar poporul austriac cere și el democrație.

Familia imperială este supusă unor presiuni uriașe, în special Franz și Sisi, căci e în joc însăși ideea de monarhie. Franz se simte obligat să-l trimită pe Rudolf, fiul lui de 9 ani și prințul moștenitor al Coroanei, să-și înceapă pregătirea militară mai devreme decât stabilise inițial cu soția lui.

Îngrozită, Sisi e convinsă că fiul ei, care e atât de sensibil, va ceda psihic în fața instrucției militare dure. După ce ea ajunge la concluzia că unica soluție este să-și scoată fiul din cazarmă și să fugă cu el la Viena, Franz trebuie să lupte pentru a-și aduce înapoi soția, pe fundalul unei Viene în care au loc tot mai multe mișcări de protest ale muncitorilor.

Ajunsă în Franța, care e deja cuprinsă de criză, Sisi trebuie să decidă dacă se va întoarce acasă, ca să-și asume responsabilitățile politice pe care le are, sau dacă își va păstra poziția actuală, ca mamă.

Epic Drama a mai anunțat pentru ianuarie 2024 un bloc tematic Agatha Christie

în fiecare sâmbătă, începând din 6 ianuarie, de la ora 22:00.

Energica Miss Marple și misteriosul fost detectiv Hjerson apar în câteva episoade "Christie" absolut spectaculoase, completate de trei drame de lung metraj cu actrițele Lyndsey Marshal și Helen Baxendale, care joacă rolul celebrei scriitoare.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=21078

#171
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,072
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii februarie, la Epic Drama:
☆Domina-serial nou, din 19 februarie, lunea, de la 22:00.

#172
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Roma, anul 44 î.Hr: "Domina", un nou serial istoric la Epic Drama

"DOMINA" este o producție dramatică istorică, care își va face debutul luni, 19 februarie, pe canalul Epic Drama, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania.

Această saga epică este ancorată în perioada de aur a Romei antice, sub domnia lui Gaius Caesar Augustus, primul împărat al Romei. Povestea unică a seriei este oferită prin prisma Liviei Drusilla, remarcabila sa a treia soție, care nu este doar un personaj central în dinastia imperială romană, fiind bunică pentru Claudius, străbunică pentru Caligula și stră-străbunică pentru Nero, dar și una dintre cele mai puternice și discutate personalități feminine din istoria antică. Livia, prima împărăteasă a Romei, a fost o pionieră în arta politică, schimbând regulile de guvernare și influențând profund cursul istoriei romane, domnind efectiv pentru aproape jumătate din cei 86 de ani ai săi de viață.

Filmările seriei a avut loc în decorul autentic al Romei, și "Domina" urmărește traiectoria vieții Liviei, începând cu prima sa căsătorie, perioada de exil și până la revenirea triumfală în Roma, unde este hotărâtă să își recupereze tot ce a pierdut. Prin inteligență și determinare, Livia nu doar că reușește să își recâștige poziția și proprietățile, ci se căsătorește și cu cel din cauza căruia fusese nevoită să părăsească Roma. Această călătorie impresionantă până la vârsta de treizeci de ani marchează nu doar recuperarea statutului și a bogăției sale, ci și acumularea unei influențe considerabile. Cu un tată care a murit luptând pentru republică împotriva viitorului ei soț, Livia înțelege rapid că nu este suficient să câștigi puterea; cheia este să o menții în fața celor care aspiră la ea.

Ambiția supremă a Liviei este de a vedea unul dintre fiii săi, Tiberius sau Drusus, preluând puterea după decesul lui Augustus, cu scopul final de a restaura Republica și de a reda puterea Senatului - o promisiune sacră făcută tatălui său. Acest parcurs nu este doar periculos și plin de obstacole politice, ci este și o călătorie plină de provocări personale și emoționale pentru Livia, pe măsură ce își urmărește visul nobil, navigând printr-un peisaj politic și social plin de pericole și compromisuri.

În rolul maturei Livia Drusilla joacă actrița de origine poloneză și italiană Kasia Smutniak, cunoscută din filme precum "Perfetti Sconosciuti", "Loro" și "Devils". Smutniak este în fruntea unei distribuții internaționale remarcabile, care îl include pe Matthew McNulty, cunoscut din "Misfits", în rolul lui Gaius, cunoscut mai târziu ca Împăratul Augustus; Claire Forlani, care a jucat în "Meet Joe Black", își asumă rolul Octaviei, sora lui Gaius; Christine Bottomley interpretează personajul Scribonia, cea de-a doua soție a lui Gaius și inamica declarată a Liviei; și Ben Batt, din "Captain America: The First Avenger", îl portretizează pe Agrippa, prietenul din copilărie al lui Gaius și generalul său. Serialul este creat de Simon Burke, cunoscut pentru "Fortitude" și "Strike Back", și regizat de David Evans, al cărui portofoliu include "Jamestown" și "Django".

La lansare, "Domina" a fost întâmpinată cu numeroase recenzii pozitive. Publicația "I" menționează că, deși "Domina" pare să vizeze audiența "Game of Thrones" prin construirea încrezătoare a lumii sale, spre deosebire de GoT, serialul nu pare să fie creat special pentru publicul masculin. De asemenea, Wall Street Journal descrie serialul ca fiind provocator".

"Domina" va avea premiera luni, 19 februarie, la ora 22:00. Primul sezon cuprinde 8 episoade, fiecare cu o durată de 60 de minute, și a fost lansat în anul 2020.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/bMF7fzvejho?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sursa:https://www.hdsateli...nou-serial.html

#173
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
De scurt timp,vad ca Epic Drama are acum avertismente care sunt pe toata durata programului

Attached Files



#174
Nexxus2

Nexxus2

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,596
  • Înscris: 16.08.2008
Au schimbat țară în care sunt înregistrați?

Edited by Nexxus2, 10 March 2024 - 21:49.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate