Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K
 Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...
 Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade
 Probleme accesare nr test telefon

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 

Epic Drama HD.

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
173 replies to this topic

#145
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 897
  • Înscris: 07.09.2018
Serialul polițist “Misterele Vienei” revine cu al doilea sezon la [ https://i.imgur.com/xCoYwS3.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] de luni, 22 noiembrie, ora 22:00

Attached File  19657.R.jpg   88.65K   0 downloads

Serialul „Misterele Vienei”, cu doctorului Max Liebermann și inspectorul de poliție Oskar Rheinhardt, face o călătorie înapoi în timp, în Viena anilor 1900 - un punct fierbinte de harta Europei de atunci, unde filozofia, știința și arta sunt în plină dezvoltare, și unde diferite culturi și idei se ciocnesc în marile cafenele și teatrele de operă ale orașului.

Sezonul produs în anul 2019 în 3 episoade de câte 90 de minute este un thriller psihologic de epocă bazat pe volumele Liebermann Papers ale lui Frank Tallis, a căror acțiune se desfășoară între 1902 și 1014 – zilele amețitoare ale filosofilor și intelectualilor, inclusiv Sigmund Freud.

În centrul poveștii se află dr. Max Liebermann, un student al lui Freud însuși. El se trezește în echipă cu un bărbat mai orientat spre acțiune, inspectorul Oskar Rheinhardt, pentru a rezolva o crimă... și apoi încă una, și încă una. Max este un tânăr cu puteri superioare de percepție, o înțelegere surprinzătoare a comportamentului uman și o înțelegere a domeniului emergent al criminalisticii. Cât despre Rheinhardt, ei bine, el este... cam nebun.

Al doilea sezon oferă mai multe intrigi, mister și tehnici de investigație neobișnuite, pe măsură ce ne întoarcem de unde am rămas în episodul final al sezonului 1, în anul 1907.

De data aceasta, Max însuși este vizat de o anchetă, căci victima celui din urmă său caz a fost unul dintre propriii săi pacienti. Astfel, în timp ce investighează cauza morții acestuia, Max și Oskar trebuie să încerce să salveze reputația lui Max.

În cel de-al doilea episod, un cadavru sever mutilat îi șochează pe anchetatori. Direktor Strasser îl avertizează pe Oskar că victima a fost un agent al Serviciului Secret, ceea ce aduce noi complicații anchetei. Oskar urmărește urmele unui șir de mesaje anonime pentru a vedea dacă ajută la rezolvarea crimei.

Iar pentru ultima parte a acestui sezon, Max se deghizează în călugăr pentru a descoperi cine l-a ucis pe fratele Stanislav. Isaak Korngold, un evreu religios, este principalul suspect, după ce l-a mustrat pe călugăr că a răspândit retorică antisemită.

În distribuție îi regăsim pe Matthew Beard în rolul lui Max Liebermann, pe Juergen Maurer în rolul lui Oskar Rheinhardt, iar în rolurile secundare pe Charlene McKenna, Conleth Hill și Amelia Bullmore. În acest sezon, actrița Lucy Griffiths preia rolul Ameliei Lydgate, interpretată în sezonul întâi de Jessica De Gouw. Lucy este cunoscută publicului din serialele TV True Blood și Preacher și pentru filmele A New York Winter's Tale și The Numbers Station.

Scenaristul Steve Thompson s-a alăturat din nou echipei pentru a aduce încă trei povești ale lui Tallis pe ecran. Producător: Steve Thompson.

Epic Drama (www.epicdrama.ro) este o televiziune lineară aparține grupului Viasat World, alături de Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature și se distribuie pe principalele rețele de cablu, satelit și IPTV din România.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19657

#146
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018

Detectivului Murdoch continuă și în ianuarie la Epic Drama


Detectivului Murdoch continuă și în ianuarie la Epic Drama. La începutul celui de-al 14-lea sezon al serialului, detectivul Murdoch își continuă munca ingenioasă. Dr Julia Ogden, soția lui foarte talentată, îl susține fără ezitare chiar și după ce o investigație îl conduce spre un membru al familiei despre care nu știa nimic.

Căsnicia inspectorului Brackenreid este pusă încă o dată la încercare, iar relația chestorului Crabtree cu Effie e amenințată de un interlop nestatornic. Relațiile de familie se complicășipentru chestorul Higgins de când Ruth a rămas însărcinată. Aventura secretă a detectivului Watts e supusă unei verificări periculoase, iar legătura lui Violet Hart cu un playboy bogat devine publică și stârnește indignare. Îl urmărim pe Murdoch cum se lansează în noi investigații complicate, forțând limitele științei și ajungând să se întâlnească la un moment dat chiar cu Charlie Chaplin și Stan Laurel.

Serialul se vede în premieră în fiecare seară, de luni până vineri, începând de luni 17 ianuarie, de la 21:15, numai la Epic Drama.

Sursa: https://www.liderdea...-la-epic-drama/

#147
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,845
  • Înscris: 07.07.2009
Primele 2 sezoane cred că au fost și pe Epic Drama.
Das Boot e primul serial nemțesc produs în 8K. E vorba de sezonul 3 https://www.digitalf...tv-plus-586251/

#148
r_murphy

r_murphy

    ANTENIST SPALAT PE CREIER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,112
  • Înscris: 30.04.2007

View PostIceCoolExtreme, on 03 ianuarie 2022 - 13:18, said:

Relațiile de familie se complică și pentru chestorul Higgins


agentul ... pina la chestor mai are muuuult e constable, nu chestor :D :D

#149
SynOfficial

SynOfficial

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 699
  • Înscris: 10.11.2020

View Postr_murphy, on 06 ianuarie 2022 - 15:58, said:

agentul ... pina la chestor mai are muuuult e constable, nu chestor Posted Image Posted Image
in descrierea serialului apare chestor, am scris chestor, nu urmaresc epic drama

#150
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018

EPIC DRAMA ADUCE ÎN PREMIERĂ ULTIMELE TREI SEZOANE DIN „MISS MARPLE”. CE ACTOR CELEBRU ARE O APARIȚIE SPECIALĂ


Epic Drama va difuza, de sâmbătă, 5 februarie, până duminică, 20 februarie 2022, ultimele trei sezoane ale serialului cu simpatica Julia McKenzie în rolul principal. Coproducția britanico-americană „Miss Marple”, în original „Agatha Christie's Marple” (2004), s-a terminat odată cu sezonul al șaselea.

Sezoanele patru, cinci și șase ale serialului „Miss Marple” pot fi văzute în premieră în România la Epic Drama. Din 2007, rolul titular i-a revenit actriței Julia McKenzie (care va împlini 81 de ani pe 17 februarie), după ce regretata Geraldine McEwan, care-o interpretase pe Miss Marple până atunci, s-a pensionat.
McKenzie a simțit încă de la început dificultatea partiturii: „Sunt foarte emoționată, dar și oarecum îngrijorată de enorma responsabilitate care vine odată cu acest rol. Toată lumea o știe pe Miss Marple și știe cum ar trebui să fie, deci și eu știu exact ce greutate îmi apasă pe umeri”, a declarat aceasta pentru Digital Spy.

Dar s-a descurcat onorabil ducând rolul cu eleganță până la finalul serialului. „Miss Marple” s-a terminat odată cu sezonul al șaselea nu din cauză că nu ar mai fi fost apreciat de public, ci pur și simplu pentru că între timp BBC-ul a achiziționat drepturile de ecranizare pentru adaptările după Agatha Christie, iar producătorii de la ITV nu au mai putut continua, după cum a dezvăluit mirror.co.uk.

Încă o serie de cazuri misterioase și o apariție surpriză

În al patrulea sezon al serialului, Miss Jane Marple (Julia McKenzie) are de investigat moartea unui om de afaceri și a soției lui, trebuie să identifice un ucigaș la Castelul Savage și rămâne aproape fără soluții în fața morții misterioase a unei doamne în vârstă. Dar îi sare imediat în ajutor unui vechi prieten.

Pe celebrul actor Benedict Cumberbatch (care nu era încă un star hollywoodian, marile succese „Sherlock Holmes” și „Doctor Strange” venind după) îl vom vedea alături de Julia McKenzie în episodul al doilea, intitulat „E ușor să ucizi”, din sezonul patru, din 2009.

Urmează încă patru cazuri și în sezonul al cincilea: două morți fără nicio explicație la două petreceri, uciderea reverendului Gorman și un ciudat tapet cu mușcate care pare să fie principalul suspect într-un caz de crimă.

Al șaselea și ultimul sezon al serialului se deschide cu un episod a cărui acțiune este plasată pe insula tropicală St. Honore. Asta nu înseamnă că Miss Marple e în vacanță, pentru că o crimă are loc chiar în hotelul în care s-a cazat. Ultimele două episoade ale serialului vor descâlci ițele unui adevărat hățiș de morți și crime în Greenshaw’s Folly și vor clarifica misteriosul caz al unui cuplul care pare urmărit de blesteme.

Sursa: https://www.tvmania....s-marple-334107

#151
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii martie

Dalgliesh (serial nou)-din 14 martie,un episod nou,luni la 22:00

#152
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii aprilie

Agatha Christie's Hjerson (serial nou)-din 4 aprilie,2 episoade noi,lunea la 22:00

#153
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii mai

Inspector George Gently (serial nou-primele 2 sezoane)-din 7 mai,cate 2 episoade noi,sambata la 20:30

#154
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii septembrie

Ms. Fisher's Modern Murder Mysteries (serial nou)-din 5 septembrie,un episod,luni-vineri la 20:30
Paris Police 1900 (serial nou)-din 5 septembrie,un episod,lunea la 22:00
Das Boot (sezonul 3)-din 29 septembrie,2 episoade,joia la 22:00

#155
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Serialul dramatic "Submarinul" va reveni la Epic Drama cu sezonul 3, având premiera pe 29 septembrie, la ora 22:00.  https://www.hdsateli...ne-la-epic.html

#156
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii noiembrie

All Creatures Great and Small (sezonul 3)-din 7 noiembrie,un episod nou,luni la 22:00
Miss Scarlet and the Duke (sezonul 2)-din 15 noiembrie,un episod nou,marti la 22:00
Grantchester (sezonul 3)-din 16 noiembrie,2 episoade noi,miercuri la 22:00

#157
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Premierele lunii ianuarie

Vienna Blood (sezonul 3)-din 9 ianuarie,un episod nou,lunea la 22:00
George Gently (sezonul 5)-din 13 ianuarie,un episod nou,vinerea la 22:00

#158
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018

Serialul polițist "Miss Scarlet și Ducele" revine cu sezonul al treilea la Epic Drama



Epic Drama începe difuzarea noului sezon al serialului polițist "Miss Scarlet și Ducele", care va fi un deliciu pentru telespectatori, urmărind din nou relația dintre Eliza și Duke. Cei doi detectivi vor colabora pentru a dezvălui o serie de noi infracțiuni, plasate în cele mai întunecate adâncimi ale Londrei victoriene din anii 1880. Sezonul este difuzat în fiecare marți din februarie, la orele 22:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Serialul se concentrează pe prima femeie detectiv din Londra victoriană, iar noile episoade vor impresiona cu siguranță. În sezonul doi, spectatorii au fost uimiți când detectivul Nash a fost împușcat exact când Eliza a acceptat să lucreze cu el, dar au fost și mai nedumeriți când au aflat că ținta era chiar Eliza.


Printre surprizele sezonului trei se numără apariția unui magician celebru, care realizează un act suprem de dispariție, lăsând întreaga Londra discutând despre asta. Eliza se întâlnește din nou cu Arabella Herbert, care este acum bună și populară, dar este suspectată de Eliza. Pe măsură ce sezonul continuă, Eliza ajunge singură în Franța, pe urmele unui escroc notoriu, iar când descoperă moștenitorul unei averi nerevendicate, își dă seama că obținerea banilor este o cursă contra cronometru.


Noul sezon culminează cu Eliza primind un pachet periculos cu poșta, iar pentru a descoperi cine l-a trimis și de ce, face echipă cu Duke, Moses și vechiul ei inamic, Patrick Nash.


Sezonul trei al "Miss Scarlet și Ducele" este plin de mistere și va fi difuzat în fiecare marți, la orele 22:00, exclusiv la Epic Drama. Acest serial este o recomandare excelentă pentru toți fanii de dramă polițistă.


În plus, dacă vă place acest serial, veți fi încântați și de Inspectorul George Gently, o dramă populară ce se desfășoară în Anglia anilor 1960, care va avea premiera sezonului al șaptelea la Epic Drama în 10 martie, la ora 22:00.

Sursa: https://www.hdsateli...scarlet-si.html

#159
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,071
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii martie,  la Epic Drama:

☆În weekend pe Epic: Toată ziua, sâmbăta și duminica se difuzează seturi de episoade din serialele voastre preferate, începând din 4 martie

☆Set de episoade din „Endeavour”: De luni până vineri episoade duble, din 13 martie, de la ora15:50

☆„Inspectorul George Gently” S7: Vinerea, din 10 martie, de la ora 22:00

☆„Miss Fisher și Giuvaerul Blestemat”: Joi, 30 martie, de la ora 22:00

#160
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Postul Epic Drama difuzează în premieră, joi, 30 martie, de la ora 22.00, „Miss Fisher și giuvaerul blestemat”, filmul tv care continuă aventurile detectivei Miss Phryne Fisher (Essie Davis) din îndrăgitul serial. https://www.tvmania....lestemat-408452

#161
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,071
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii aprilie, la Epic Drama:
☆Endeavour- sezon nou (ultimul, s9),lunea, din 3 aprilie, ora 22:00
☆Inspectorul George Gently- sezon nou (ultimul, s8) vinerea, din 7 aprilie, ora 22:00

#162
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Se fac teste cu subtitrarea arsa, in acest moment apare si subtitrarea arsa si subtitrare DVB.
Attached File  Screenshot (4572).png   697.24K   45 downloads

Edited by IceCoolExtreme, 09 April 2023 - 21:52.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate