![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cum pot demonta o broasca veche (cu poze)
Last Updated: Nov 09 2017 20:13, Started by
PurpleTree
, Nov 09 2017 13:47
·
0

Posted 09 November 2017 - 14:42

Ti-au montat aia cu ce au avut la indemana in acel moment. Au pus si holzsuruburi crestate, cu locas cruciform, chiar si cuie. Asa se puneau inainte (ce aveai la indemana). Ele au un cap de surubenita normala sau cruce, numai ca acel cap e uzat si cu vopsea pe el. Fara scule mai solide, care sa se potriveasca cat mai ferm, nu le clintesti. Eu am niste capete de surubelnita (biti) zdravene si cu ele am reusit sa le dau afara, altfel fluieri in jurul usii. |
Posted 09 November 2017 - 14:47

-..........de cati forumisti e nevoie ca sa schimbi o broasca ...........
![]() -Raspuns: -de toti! ![]() |
Posted 09 November 2017 - 14:48

Sunt cuie cu siguranta, insa pt al doilea trebuie sa folosesc un cleste ca sa-l pot scoate. Nu m-am gandit sa repar arcul din interior, vreau doar sa inlocuiesc toata broasca.
|
Posted 09 November 2017 - 14:52

Sunt cuie cu siguranta, insa pt al doilea trebuie sa folosesc un cleste ca sa-l pot scoate. Nu m-am gandit sa repar arcul din interior, vreau doar sa inlocuiesc toata broasca. va complicati, broasca noua NU o sa se potriveasca pana nu ciopliti in usa, broasca noua este mai inalta. Apoi, nu se va mai potrivi la gauri. Reparati broasca veche si pastrati-o altfel in scurt timp cred ca veti veni aici cu o alta intrebare, " de unde iau o usa ieftin?" no offence pliiiiizzz |
Posted 09 November 2017 - 15:10

broaste tip vechi cred ca mai gasesti in targurile de vechituri...sau de vanzare pe olx/okazii...cred...
|
Posted 09 November 2017 - 15:16

Hmmm
Interesant, chiar așteptam întrebãri gen sensul de prindere al becului. Pune bilã în locul broaștei ieși mai eftin și ține veșnic Uuuups N-am timp sã explic ce și cum...e tezã de masterat. Edited by sarac.lipit, 09 November 2017 - 15:18. |
Posted 09 November 2017 - 15:19

Lasa broasca in pace. Daca te te deranjeaza doar ca nu se inchide usa, eu iti zic din poze ca broasca e buna iar schimbarea ei nu va rezolva problema.Din urmele de pe vopsea la poza 2 cred ca "limba" broastei merge putin prea sus.Scoate piesa aia din poza 2 si mut-o putin mai sus ca nu intra limba in gaura (nu va ganditi la prostii carcotasilor
![]() |
Posted 09 November 2017 - 15:26

Scoate piesa aia din poza 2 si mut-o putin mai sus ca nu intra limba in gaura (nu va ganditi la prostii carcotasilor ![]() -........aaa.............nu??????? dar de ce ca eu eram deja acolo.... ![]() omul nostru cred ca a ramas incuiat in camera si nu mai poate sa iasa la tastatura.............. ![]() Edited by invest20042001, 09 November 2017 - 15:26. |
Posted 09 November 2017 - 16:20

Omul nu a ramas incuiat in camera
![]()
Lasa broasca in pace. Daca te te deranjeaza doar ca nu se inchide usa, eu iti zic din poze ca broasca e buna iar schimbarea ei nu va rezolva problema.Din urmele de pe vopsea la poza 2 cred ca "limba" broastei merge putin prea sus.Scoate piesa aia din poza 2 si mut-o putin mai sus ca nu intra limba in gaura (nu va ganditi la prostii carcotasilor ![]() Ai dreptate! Am masurat distanta de la podea la partea mobila a broastei (limba) si apoi de la podea la gaura in care ar trebui sa intre si intr-adevar sunt decalate, deci problema ar trebui altfel rezolvata - adica ar trebui sa ridic "gaura" din poza 2 astfel incat sa fie la acelasi nivel cu "limba" broastei. |
Posted 09 November 2017 - 16:56

eu am impresia ca partea cu "gaura" a fost mutata mai jos, candva in trecut.
parca se vede ceva umplutura pe toc, deasupra partii metalice (in partea de sus), iar in partea de jos scobirea lemnului s-a facut mai grosolan asa. ca sa nu ramana urme inestetice pe toc si sa trebuiasca sa vopsesti, poti mari gaura piesei metalice prinse pe toc. cu o dalta si ciocan, sau folosesti o surubelnita cu cap plat pe post de dalta. |
Posted 09 November 2017 - 16:59

Mai mult ca sigur s-au slabit balamalele de nu se mai inchide.
PS. O rezolvare rapida fara chinuiala: o saiba la o balama, sau la ambele ![]() Edited by xxvirusxx, 09 November 2017 - 17:03. |
|
Posted 09 November 2017 - 17:13

Mai mult ca sigur s-au slabit balamalele de nu se mai inchide. PS. O rezolvare rapida fara chinuiala: o saiba la o balama, sau la ambele ![]() nu merge asa, ar insemna ca usa sa se ridice si mai mult fata de pozitia actuala, deci limba broastei se va ridica si mai sus fata de opritorul din toc, poate ca nu va mai intra deloc. in acest moment, limba broastei este mai SUS fata de gaura opritorului din toc. se vede si din poze, cum este luata vopseaua de pe opritor. |
Posted 09 November 2017 - 19:04

Eh atunci trebuie sa ridici "tabla" aia putin mai sus
|
Posted 09 November 2017 - 19:53

Posted 09 November 2017 - 20:08

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users