Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Echipa ''How it's Made'' a vizitat fabrica Salbac - Agricola Bacău pentru a vedea cum se fabrică salamul de Sibiu
#1
Posted 16 October 2017 - 17:49
La sfârşitul lui septembrie echipa ''How it's Made'' de la Discovery Channel a făcut filmări în raza abatorului Salbac din Bacău, emisiunea a ajuns pe post în jurul datei de 9 octombrie.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/P1WKI6LQYVE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Asta după ce a fost realizată o altă emisiune cu fabrica de termopane Barrier Bacău, în luna martie. https://despreusi.ro...rier-din-bacau/ Localizare: https://www.google.r...88!4d26.8897998 Edited by Erwin_Rommel, 16 October 2017 - 18:04. |
#2
Posted 16 October 2017 - 17:58
Am incercat salamul de Sibiu de la toti producatorii din Romania [ nu sunt multi, vreo 5-6, sau pe acolo]. Cei de la Agricola fac cel mai bun salam de Sibiu ---cu toate ca reteta ar trebui, teoretic, sa fie aceeasi pentru toti ceilalti producatori, exista diferente mari de gust. Oricum, salamul de Sibiu este inferior celui unguresc care este facut printr-o metoda asemanatoare -- Pick ii zice.
|
#3
Posted 16 October 2017 - 18:01
Bibulus, on 16 octombrie 2017 - 17:58, said:
Am incercat salamul de Sibiu de la toti producatorii din Romania [ nu sunt multi, vreo 5-6, sau pe acolo]. Cei de la Agricola fac cel mai bun salam de Sibiu ---cu toate ca reteta ar trebui, teoretic, sa fie aceeasi pentru toti ceilalti producatori, exista diferente mari de gust. Oricum, salamul de Sibiu este inferior celui unguresc care este facut printr-o metoda asemanatoare -- Pick ii zice. Edited by Erwin_Rommel, 16 October 2017 - 18:02. |
#4
Posted 16 October 2017 - 18:06
Ce se gaseste acum in rafturile magazinelor, nu are nici o legatura cu adevaratul salam de Sibiu.
Produsele etichetate drept salam de Sibiu sunt pline de conservanti, acidifianti, arome sintetice, contin carne de poasta calitate, sunt. maturate pe FF, etc. |
#5
Posted 16 October 2017 - 18:09
pasilla, on 16 octombrie 2017 - 18:06, said:
Ce se gaseste acum in rafturile magazinelor, nu are nici o legatura cu adevaratul salam de Sibiu. Produsele etichetate drept salam de Sibiu sunt pline de conservanti, acidifianti, arome sintetice, contin carne de poasta calitate, sunt. maturate pe FF, etc. |
#6
Posted 16 October 2017 - 18:10
Am vazut reclama de cateva zile pe Discovery. Am crezut ca nu vad bine prima data.
|
#7
Posted 16 October 2017 - 18:15
Interesant clipul, e bine ca firmele romanesti incep sa investeasca in tehnologie moderna. Despre calitatea produsului insa, cum au spus si colegii, e jale. Aditivii care se aduga acum, carnea de slaba calitate, timpul de maturare insuficient, samd... fac Salamul de Sibiu o copie jalnica a ceea ce exista pe vremuri.
Edited by Manasu, 16 October 2017 - 18:16. |
#8
Posted 16 October 2017 - 18:22
Erwin_Rommel, on 16 octombrie 2017 - 18:09, said:
De calitatea carnii nu stiu ce sa zic dar restul sunt perfect normale pentru secolul asta... Manasu, on 16 octombrie 2017 - 18:15, said:
Interesant clipul, e bine ca firmele romanesti incep sa investeasca in tehnologie moderna. Despre calitatea produsului insa, cum au spus si colegii, e jale. Aditivii care se aduga acum, carnea de slaba calitate, timpul de maturare insuficient, samd... fac Salamul de Sibiu o copie jalnica a ceea ce exista pe vremuri. |
#9
Posted 16 October 2017 - 18:22
Diferente mari intre firmele ce produc salam de sibiu. Am incercat unu odata de la penny un fel de marca propie penny cred nu avea nici o legatura cu salamul de sibiu.
Asta de la agricola e ok dar parca tot nu e ca ala de pe vremuri. |
#10
Posted 16 October 2017 - 18:23
Postat pe Youtube acum 6 ani.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/v1G8tLMPJvs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by balauru69, 16 October 2017 - 18:24. |
|
#11
Posted 16 October 2017 - 18:30
#12
Posted 16 October 2017 - 18:30
Acum 6 ani a fost postat, dar o fi fost filmat mai demult --- fabrica aia arata ca pe vremea lui nea Nicu.
|
#13
Posted 16 October 2017 - 18:33
pasilla, on 16 octombrie 2017 - 18:22, said: Or fi normale, dar sa nu mai puna eticheta de salam de Sibiu. Poate fi numit "salam de Sabio", similar cu "Adidas"/"Abidas" De ce sa faci un produs de calitate ? Mai bine investesti in reclama mincinoasa si vinzi gunoaie la pret de marfa de lux. E profitabil in timpurile astea. Ai cumpara un produs de calitate facut ca pe timpuri dar la un pret de 3-4 ori mai mare decat cel de la asta care se vinde acum? Sunt sigur ca daca ar fi ceva cerere pentru asa ceva s-ar si face ca tot profit ar iesi din vanzarea lui. |
#14
Posted 16 October 2017 - 18:47
pasilla, on 16 octombrie 2017 - 18:06, said:
Ce se gaseste acum in rafturile magazinelor, nu are nici o legatura cu adevaratul salam de Sibiu. Produsele etichetate drept salam de Sibiu sunt pline de conservanti, acidifianti, arome sintetice, contin carne de poasta calitate, sunt. maturate pe FF, etc. ca să numai spunem că rețeta originală conținea carne de cal... |
#15
Posted 16 October 2017 - 18:49
pasilla, on 16 octombrie 2017 - 18:06, said:
Ce se gaseste acum in rafturile magazinelor, nu are nici o legatura cu adevaratul salam de Sibiu. Produsele etichetate drept salam de Sibiu sunt pline de conservanti, acidifianti, arome sintetice, contin carne de poasta calitate, sunt. maturate pe FF, etc. |
|
#16
Posted 16 October 2017 - 18:50
spinname, on 16 octombrie 2017 - 18:33, said:
Ai cumpara un produs de calitate facut ca pe timpuri dar la un pret de 3-4 ori mai mare decat cel de la asta care se vinde acum? Sunt sigur ca daca ar fi ceva cerere pentru asa ceva s-ar si face ca tot profit ar iesi din vanzarea lui. De ce as da 240 lei- 320 lei/ kg pentru un produs care nu ar trebui sa depaseasca pretul de 90 lei/kg ? Nici macar in dictatura socialista nu era o discrepanta asa mare intre veniturile medii si preturile alimentelor. |
#17
Posted 16 October 2017 - 18:53
#18
Posted 16 October 2017 - 18:55
DaculScoril0, on 16 octombrie 2017 - 18:47, said:
ca să numai spunem că rețeta originală conținea carne de cal... YOUR_GOD, on 16 octombrie 2017 - 18:49, said:
Ca si Carnatii de Plescoi, de altfel. Daca am chef, imi fac singur ce imi place, daca nu, imi pun pofta in cui. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users