Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Felicitari Republica Moldova pent...

Decizie dificila intre doua model...

Orange nu onoreaza premiile din P...

Ungere mecanism usa metalica de a...
 Probleme baterie monde 3

Tipuri de acces Gura Portitei, di...

Crearea unei formule Excel cu div...

Filme ce urmeaza in 2024 - horror
 Tarot (2024)

Prescriere datorii parinti decedati

Utilizare credit cartela Vodafone

La multi ani @Cousteau !
 Inlocuire hdd cu ssd la NVR

Multe fisiere apar ca protejate c...

Serie noua - Profetii biblice cu....

Probleme functionare motocoasa Ma...
 

Sagemcom 5655 AC RF

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
586 replies to this topic

#19
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,264
  • Înscris: 22.02.2017
Chiar daca sunt de la UPC si am Connect-Box-ul care arata superb, ONT-ul asta le intrece pe toate.....

#20
flaviuscr7

flaviuscr7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 05.05.2011
E ok cu racirea. Nu se supraincalzeste. Sunt temperaturi, consider eu, normale si constante.

O problema ce am observat-o si m-a facut sa dezactivez AC-ul este ca pe telefoane compatibile Samsung S4, S5, isi pierdea des conexiunea si revenea dupa cateva momente. Probabil din cauza functiei Band Steering care face tranzitia de la o banda la alta in functie de semnal sau nu stiu.. dar si in aceeasi camera cu router-ul se deconecta.
Acum am dezactivat AC-ul, am lasat N-ul si este stabil. Si in afara de acea problema mi s-a mai intamplat sa se restarteze de vreo 2-3 ori, ba chiar odata erau toate led-urile active si pana sa-i dau reset din buton sa nu mearga internetul.

#21
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012

View Postflaviuscr7, on 20 august 2017 - 14:20, said:

E ok cu racirea. Nu se supraincalzeste. Sunt temperaturi, consider eu, normale si constante.

O problema ce am observat-o si m-a facut sa dezactivez AC-ul este ca pe telefoane compatibile Samsung S4, S5, isi pierdea des conexiunea si revenea dupa cateva momente. Probabil din cauza functiei Band Steering care face tranzitia de la o banda la alta in functie de semnal sau nu stiu.. dar si in aceeasi camera cu router-ul se deconecta.
Acum am dezactivat AC-ul, am lasat N-ul si este stabil. Si in afara de acea problema mi s-a mai intamplat sa se restarteze de vreo 2-3 ori, ba chiar odata erau toate led-urile active si pana sa-i dau reset din buton sa nu mearga internetul.
În sfârșit. Mulțumesc mult pentru răspuns.

#22
soundventure

soundventure

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 352
  • Înscris: 20.01.2009
de faptul ca sunt lente la restart nu spune nimeni nimic. la instalare dureaza cel putin 15 minute sa se sincronizeze pe cand huaweiurile se sincronizau in 3 minute

#23
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012

View Postsoundventure, on 24 august 2017 - 07:25, said:

de faptul ca sunt lente la restart nu spune nimeni nimic. la instalare dureaza cel putin 15 minute sa se sincronizeze pe cand huaweiurile se sincronizau in 3 minute
Hmmm, asta nu bine. Eu, unul, cel puțin, nu sufăr pornirile lente. Trăim timpuri în care fiecare secundă pierdută contează. Și Huawei HG658 tot atât de moșcăit e la "trezire", de altfel ca și bunicul lui HG 655b. Le-am avut pe ambele și știu că își pornesc greu "motoarele".

#24
flaviuscr7

flaviuscr7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 05.05.2011
Instalarea se face odata si gata.
Dureaza 2 minute, sa zic, sa se reinitializeze dupa un restart. Nu e grav.. nu asta e o problema pentru mine.. Mai important e ce face dupa.

#25
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012
De acord cu tine, important e ce face după. Oricum, HG 658-UL meu nu își ia restarturi decât în rarele momente în care Electrica SA Muntenia Nord întrerupe curentul datorită defecțiunilor unor echipamente ori calamități naturale. În rest routerul funcționează brici. Marea mea speranță e ca satul meu să fie pus pe lista FTTH și să mă "joc" și eu și familia mea în viitorul cât mai apropiat cu un Sagemcom.

#26
jeolis

jeolis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,283
  • Înscris: 27.08.2007
Cum pot face sa beneficiez de acest ont?managerul meu de cont mi-a spus ca nu pit beneficia deoarece am ftth 500mbps...e nasol sa stai pe wifi cu 150mbps si aceia nu sunt dusi la maxim.

#27
decebal22

decebal22

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 958
  • Înscris: 27.01.2016

View Postjeolis, on 04 septembrie 2017 - 12:37, said:

Cum pot face sa beneficiez de acest ont?managerul meu de cont mi-a spus ca nu pit beneficia deoarece am ftth 500mbps...e nasol sa stai pe wifi cu 150mbps si aceia nu sunt dusi la maxim.
Cred ca te-a aburit ,cum sa nu mearga pe ftth500 mbps?

#28
pepesuteu

pepesuteu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.07.2016
Salut. Știe cineva care e id-ul și parola de conectat in interfață? Prin cablu merge bine, dar prin wireless e dezastru. Se deconectează des, iar viteza e slabă, chiar daca in testele de viteza iese contrariul...

#29
flaviuscr7

flaviuscr7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 05.05.2011
Id si pass sunt pe spate. Dezactiveaza banda de 5.0 ghz pentru ca el face tranzitia de la 2.4 la 5.0 si se deconecteaza in acel moment. Eventual daca dezactivezi band steering-ul posibil sa nu se mai deconecteze atat de des din moment ce alegi exclusiv una din benzi.


Viteza pe banda de 2.4 ghz e slaba. Undeva pe la 43 Mbps D/U.

Mie mi se intampla ocazional sa se restarteze router-ul si dupa aceea sa nu mai mearga wi-fi.

#30
jeolis

jeolis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,283
  • Înscris: 27.08.2007
Pana la urma am reusit. Nu s-a sincronizat HG8247H la noua licatie si mi-au instalat Sagemcomu.impecabil.

#31
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
Nu dezactiva banda de 5Ghz daca vrei viteza buna. Pe AC trebuie sa ajungi undeva la aprox 500Mbps daca ai device-uri cu 2x2MIMO. In schimb cauta sa vezi daca poti sa setezi SSID-uri diferite pentru 5Ghz, a.i. sa fi sigur pe ce banda esti conectat.

La fel poti face sa fortezi si un canal anume si sa nu il lasi pe auto. De la asta s-ar putea ocazional sa vezi deconectari pentru ca ap-ul tot alege canalul care crede ca este mai liber.

#32
jeolis

jeolis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,283
  • Înscris: 27.08.2007
Check out my @Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest...lt/a/3180339640

Iata viteza pe 5ghz.impecabil la abonament de 500

#33
pepesuteu

pepesuteu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.07.2016
Multumesc pt ideea cu band-steering. Măcar acum nu se mai deconectează. Există ceva setări suplimentare de făcut ca să meargă mai bine? Ținând cont ca tocmai am trecut pe fibra optica, nu vad nici o îmbunătățire, nici măcar la încărcarea video-urilor de pe YouTube, ba dimpotrivă.

#34
sgs2pls

sgs2pls

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 21.11.2014
Salut băieți, ma poate ajuta cineva cu acest router în sensul sa ii pot marii raza wifi? Sau cum as putea sa îl împerechez cu un tenda?(am încercat de n ori și nu am reușit.)  Probabil ca nu permite aceasta funcție ca am reușit sa conectez acel tenda la un un semnal de router ce-l prind de la un vecin făcând aceleași chestii pe care le făceam și când încercăm sa ma conectez la sagemcom ..mi-am băgat azi tv și net de la o firmă.. și am acest router. Din ce am citit și acesta al meu se restartează des. Menționez ca nu am habar în acest domeniu..am dat tot din mine cu s ar zice :)).

#35
Stefffx

Stefffx

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 10.09.2017
Salut membri! Am dat peste forum incercand sa gasesc o solutie la ptoblema mea. M-am  abonat la Telekom de curand si mi-au instalat un Sagemcom 5655 AC. Am 2 IPTV-Uri, unul la parter si unul la etaj. Porturile routerului sunt configurate  pt iptv(3 si 4), 1 si 2 fiind pt internet. Problema mea este ca la etaj am nevoie de o conexiune la met si una pt iptv, insa am doar un cablu care urca. Are cineva idee cum as putea configura astfel incat sa pot avea si net si iptv pe o iesire unica din Sagemcom?... pot instala eventual un alt router sus, insa fara setari nu rezolv nimic...sper ca mi-am expus problema pe intelesul celor care m-ar putea ajuta...multumesc!

#36
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
Ai incercat cu un switch in portul 3 sau 4 si sa vezi daca iti scoate si net si IPTV? Eventual fa niste capturi de la optiunile din ONT.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate