Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Opel Astra K

Probleme sistem audio mașina

Radio care se incinge

problema -amplificator cu tranzis...
 Retragere bani din cont inainte d...

Plata cu cardul si bacsisul

Primire bani din Danemarca prin N...

Alerta securitate Fedora Linux 40...
 Problemuțe sistem audio ma&#...

Renovare balcon

installation has failed there was...

Montura polara.....
 Sfat inchiriere locuinta unei per...

Sursa stereo -> amplif mono

Dan Blondu vs. Marian Piciu

Side - Antalya
 

Sagemcom 5655 AC RF

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
586 replies to this topic

#37
Stefffx

Stefffx

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 10.09.2017
Am incercat...switch pe 3 dau 4 imi da doar iptv, conexiunea la net limitata...cu switch pe 1 sau 2 imi merge netul, semnal in iptv absent(criptat).multumesc pt reply!

#38
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Da, inseamna ca iti da doar IPTV portul, fara acces la internet. Ai putea monta un switch pe portul 1 sau 2 si de acolo sa scoti inca un cablu.

#39
Stefffx

Stefffx

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 10.09.2017
Am incercat si pe 1 sau 2. In cazul asta imi da doar net, iptv-ul neprimind semnal

#40
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Da, nu prea vad ce solutie eleganta sa ai decat sa mai tragi un cablu de retea pentru net din porturile 1 sau 2 si sa lasi IPTV-ul asa cum e acuma.

#41
Stefffx

Stefffx

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 10.09.2017
Asta as can evita-o drept solutie...mai bine merg pe eifi si cu desktopul. Totusi, poate gasesc o solutie salvatoare cu cei de la telekom...desi nu cred ca vor fi ata de disponibili. Multumesc frumos si mai astept pareri. In caz ca identific o solutie in afara forumului, revin cu posturi...poate vor mai avea si altii nevoie

#42
shesheincognito

shesheincognito

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.12.2007
De data asta chiar au venit cu ceva bun. Astazi am instalat si eu serviciul si mi-au pus aces Sagemcom.
Testul pe AC pe un chromebook arata cam asa:
[ http://beta.speedtest.net/result/6615816752.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Pentru cei care folosesc real-debrid, am reusit sa ma uit la remux de 50GB pe un box WiFi cu android via Kodi fara nici o intrerupere.
Mentionez ca am incercat si pe Huawei in alta locatie aceeasi viteza fara succes. Ce sarea de 15GB avea nevoie de buffer, si lua pauza din cand in cand.
Interfata foarte usoara de folosit(sincer nu am vazut in viata mea ceva asa simplu si intuitiv la un router), cel mai bine separati numele SSID pe 2.4 si 5, ca sa nu faca roaming intre retele, pe 2.4 nu mi-a sarit de 50Mbps, o sa o folosesc pentru trafic lejer si pentru smart things.
Pe cablu nu am testat pentru ca nu am retea pe chromebook.

#43
shesheincognito

shesheincognito

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.12.2007
Salut!
Daca stie cineva cum se ajunge la expert mode pe acest router sa imi spuneti si mie, as vrea sa schimb DNS si nu pot.
Am vazut ca multe versiuni de Sagecom au un mod expert care nu e activ pe routerul asta, pleaca by default in modul "Basic"
Multumesc.

#44
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
S-ar putea sa nu ai acces. Si eu am incercat pe huawei si nu se poate (apar campurile gri in gui si nu se pot edita). Am incercat inclusiv sa fac ticket la tehnic (nu helpdesk, ca acolo am sunat degraba) si nu au stiut sa ma ajute.

Incearca sa le trimiti un mail in care explici ce vrei sa faci si poate o sa reusesti. Nu le zice ca vrei acces de admin pentru ca sigur nu iti vor da, doar spune-le ca nu vrei sa folosești dns-urile lor.

#45
AlexDiZeo

AlexDiZeo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 26.09.2011
salut!
am o mare rugaminte, are cineva pe modemul asta IPTV de la telekom?
in caz afirmativ poate pune o poza cu setarile portului respectiv/ port forwarding.
Va multumesc frumos !

#46
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,200
  • Înscris: 18.04.2008
Pentru IPTV faci o nouă conexiune și faci VPI:0 și VCI: 36

#47
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Doar Adsl-ul are circuite virtuale, ftth-ul foloseste vlan-uri.

#48
brutus2477

brutus2477

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 03.10.2017

View Postandroholic, on 06 iulie 2017 - 07:10, said:


Pagina produsului: http://www.sagemcom....eways/fst-5655/

Topic destinat pentru setari , teste, comparatii, intrebari legate de acest nou echipament disponibil clientilor Telekom.

Attachment F@st_5350EAC_Gateway.jpg
Buna ziua.Ma poate ajuta cineva cu o configurare pe acest router pt un decret?.Am avut înainte un ahuawei care mergea brici insa mi l-au schimbat cu Sagecom și nu reușesc să mai văd dvr-ul de pe internet.Multumesc

Buna ziua.Ma poate ajuta cineva cu o configurare router Sagecom de la Telekom pt un dvd.Cit am avut Huawei a mers brici insa cu asta nu merge.Am făcut port fowarding insa nu merge.Mai trebuie ceva setări suplimentare?Mulțumesc mult

#49
wantsome

wantsome

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,846
  • Înscris: 15.05.2017
Nu e clar ce ai scris tu acolo dar plecand de la premiza ca vrei sa accesezi un dvr din afara retelei, ca inainte mergea iar acum nu mai merge.... first, verifica sa ai ip public (Telekom mai umbla si cu prostii), second vezi sa ai port corect forwardat sau upnp activ. Cand accesezi din afara, introduci si portul la adresa,
dar presupun ca stii. Dvr-ul daca are ip fix setat manual, vezi sa fie din aceeasi clasa cu cea alocata de router (adica sa n-ai setat pe dvr sa fie 192.168.1.xx iar routerul sa dea de la 192.168.100.1 in sus). Alte povesti n-ar trebui sa fie.

#50
brutus2477

brutus2477

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 03.10.2017
Am îl fix.Am făcut aceleași setări in router că la cel Huawei numai că la Sagecom trece 5 min că să apară o imagine de la evrei și în 5 sec se blochează și nu mai vad nimic.La Huawei totul mergea brici.Nu înțeleg unde greșesc.O fi grind alte porturi sau ce??Sagecom asta e nou la ei și nu mă lămurit nimeni nici de la Telekom ce sa fac că să meargă.Multumesc mult

Scuze dar a intrat autocorectul.Am ip fix.Si l-am scris corect inclusiv clasa de ip.Scuze

Scuze dar a intrat autocorectul.Am ip fix.Si l-am scris corect inclusiv clasa de ip.Scuze

#51
IMPERIAL70

IMPERIAL70

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 10.08.2009
Salut. detin abanamentul cu fibra optica  Internent S si routerul de la sagem. Toate bune si frumoasa, dar nu reusesc sa scot mai multde 50 mbps pe banda de 2,4 ghz. .Pe cea de 5ghz scot doar 110 mbps. Am incercat toate trucurile cunoscute de mine. Dezactivare banda 5 ghz,, emiterea pe un canal liber, fara interferenta cu alte aparate,, dar nimc. Exista ceva setari la care eu nu am ajuns?. Ms antiicipat.

Ps. pe cablu scoate 350mbps.

#52
flaviuscr7

flaviuscr7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 05.05.2011
Pe 2.4 Ghz cam atat scoate. Mai ajung pe la ~65Mbps cateodata pe 2.4 Ghz. In cele mai multe situatii ajunge la valori de 40Mbps, poate si mai putin. Pe banda de 5.0 Ghz pe speedtest cu S4 si S5 stiu ca ajungeam pe la 200 cam cat scot si pe cablu (nu mi-am luat ab de 1Gbps).

Mai incearca pe banda de 5.0 Ghz cu alt device.

#53
IMPERIAL70

IMPERIAL70

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 10.08.2009
Ok multumesc. aveti dreptate. .

#54
jeolis

jeolis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,276
  • Înscris: 27.08.2007
O ciudatenie la acest ont : ledul ONT/RF este pe culoarea Rosu/Portocal...dar serviciile functioneaza...ce vrea sa insemne acea culoare?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate