Accident rutier - masina dauna totala, asigurare CARPATICA
Last Updated: Dec 09 2019 19:27, Started by
alexcristian97
, Jun 27 2017 13:25
·
0

Posted 27 June 2017 - 13:25

Buna ziua,
Sunt pus intr-o ipostaza nasoala. Astazi am fost implicat intr-un accident rutier, unde vinovat a fost celalalt sofer, cu un camion. Masina mea , un Audi A4 B8 este catalogata la prima vedere sub dauna totala. Problema este ca asigurarea este facuta la Carpatica. Ce este de facut in astfel de cazuri? Cum se procedeaza cu despagubirile? |
Posted 27 June 2017 - 13:31

Tu ai RCA la Carpatica din ce inteleg.
Dauna va fi achitata de asiguratorul camionului daca el RAMANE vinovat. Aia iti vor evalua masina, iti vor da banii pe ea si e ceva cu epava din ce tin minte ca poti sa o iei tu si ti se scade ceva din bani. Intreaba si tu la o firma de asigurari. |
Posted 27 June 2017 - 13:34

Nu, el are la Carpatica. Eu am la Generalli, dar nu cred ca e important asta. El a fost declarat de politie vinovat.
|
Posted 27 June 2017 - 13:38

Care e problema ca e facuta la Carpatica?
Asiguratorul soferului de camion te despagubeste pe tine. Se evalueaza epava, contra cost o poti pastra. Depinde si cat de mare este "dauna totala". Am intalnit masini lovite, care puteau fi linistit reparate, fara structura afectate, dar declarate daune totale. Trimite-o la unu deasta, face minuni. Doctorul Tabla https://www.youtube....VtWKhCiTPZVOoyA Edited by Claudiu998, 27 June 2017 - 13:43. |
Posted 27 June 2017 - 13:38

Si cu evaluarea cum se procedeaza? De la ce pret pleaca? Daca eu am cumparat masina in Septembrie 2016 cu 10k de euro, conteaza asta? Sau conteaza pretul de plecare al masinii la data fabricatiei?
|
Posted 27 June 2017 - 13:39

Ai casco la ea? Daca da, de ce nu o faci pe regres si termini cu balamucul mult mai reprede!
|
Posted 27 June 2017 - 13:39

Posted 27 June 2017 - 13:42

Care e problema ca e facuta la Carpatica? Asigurarea soferului de camion te despagubeste pe tine. Se evalueaza epava, contra cost o poti pastra. Depinde si cat de mare este "dauna totala". Am intalnit masini lovite, care puteau fi linistit reparate, fara structura afectate, dar declarate daune totale. Trimite-o la unu deasta, face minuni. Doctorul Tabla https://www.youtube....VtWKhCiTPZVOoyA Edited by pustiu_22, 27 June 2017 - 13:44. |
Posted 27 June 2017 - 13:43

Am intalnit masini lovite, care puteau fi linistit reparate, fara structura afectate, dar declarate daune totale. |
Posted 27 June 2017 - 13:47

|
Posted 27 June 2017 - 13:48

La pretul de vanzare initial, luat din cataloage, Ex: http://www.schwacke.de/, se scade vechimea si rezula pretul actual. Nu conteaza cat ai dat tu pe ea. Ei o pot evalua la mai mult sau mai putin, in functie de valoarea de nou si vechime.
|
Posted 27 June 2017 - 13:58

Vezi daca poti sa amani dosarul pana saptamana viitoare cand intra in vigoare decondarea intre asiguratori si astfel vei putea sa mergi la asiguratorul tau, Generalli. Intre asiguratori se va aplica si la RCA ceea ce se aplica acum la Casco. Adica tu repari pe RCA-ul tau si ei isi recupereaza banii de la vinovat.
|
Posted 27 June 2017 - 14:06

Aveam un cric pentru pereti. Nu stiu cum ii spune exact. Ideea este ca l-am folosit pentru a ridica ceva mai greu decat tinea el si l-am indoit. Cand am vazut ca cedeaza, am eliberat presiunea. Era stramb, deci ineficient, asa ca l-am dus la indreptat si sudat. Nu mai tinea 700 kilograme. A pocnit sudura la 450. E dat la "fer" de cand veneau rromii prin sate si am luat altele. Ideea este ca una e sa fie turnat, alta sudat. Acelea nu mai sunt masini. In caz de accident, trece prin tine.
|
Posted 27 June 2017 - 14:12

INTRA PE FGAROMANIA.RO, si vezi procedurta de despagubire. ei se vor ocupa de dosarul tau. ai 3 luni de zile in care ai dreptul sa deschizi dosar.
calculul se face in principiu dupa valoarea de piata a masinii, nu dupa cataloage. |
Posted 27 June 2017 - 14:12

La noi merge facuta. La englezi masina cu dauna totala nu mai ai voie sa o repari sa o pui in circulatie. Ai dreptate ca devine suicide car. Orice impact va fi fatal pentru ocupanti.
|
|
Posted 27 June 2017 - 14:16

O multime de masini ajung as ala noi. Am vazut odata, un test de rezonanta in service. Trei masini aveu probleme structurale. Au verificat vreo 20.
|
Posted 27 June 2017 - 14:21

dupa reparare merge bine in vitan, ca masina matusii cu care se ducea pana la piata....
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users