Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 

"Ratatul Social"-boala secolului XXI?

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
123 replies to this topic

#109
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,561
  • Înscris: 15.06.2007
Chestia era ca daca stiam ca se va descarca automat ceva pe telefon nu mai dadeam "click".  Mi-s satul de atasamente pe telefon.

#110
tRUtHH

tRUtHH

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 05.08.2017
Da, trebuie ajutati. Insa, cei care merita se dau cu capul de toti peretii si nu ii vede nimeni pentru ca ei nu cer efectiv ajutorul. As vrea sa stiu, totusi cum se considera initiatorul topicului si care este reteta lui.

#111
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010
Contul lui 'green76' este inchis, poate raspunde eventual daca si-a facut cont nou.

#112
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,296
  • Înscris: 13.01.2011
Ei, cacamaca, se întîmpla de cînd lumea și Pamintul.
Au fost prinți & alte somitati ratați/-tate, după criteriile unora, apoi au rămas în istorie.
Probabil că unii au trăit fericiți, alții nu, subiectiv, subiectiv, subiectiv.

#113
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View Postgreen76, on 09 martie 2017 - 11:16, said:

Cum definesti un "ratat social" in zilele noastre conform standardelor majoritatii: sunt usor de fraierit  si le permit foarte usor altora sa faca profit de pe urma lor
In alte cuvinte sunt profitabili pentru altii.

Usor de fraierit = usor de manipulat.


"- Omul uşor de manipulat este leneş

Îi este mult mai comod să caute scurtături, nu-i place să citească toate detaliile, nu are timp pentru că e tot timpul ocupat cu diverse sau nu vrea să îşi facă timp, nu ştie că are alternative.

- Omul uşor de manipulat este sărac

Are (întotdeauna) mai puţin decât îşi doreşte.

Nu e neapărat o problemă de bani, ci mai degrabă de dorinţe (ne)îndeplinite.

Poţi să ai 1000 de euro/lună salariu şi tot să nu fie suficient, pentru că tu crezi că meriţi sau ai nevoie de mai mult ca să îţi acoperi dorinţele şi capriciile.

- Omul uşor de manipulat este needucat şi nu se informează

Un om ca să fie păcălit, nu trebuie să fie naiv tot timpul, trebuie să fie naiv la un moment dat.

În general naivitatea o consider echivalentă cu lipsa informării sau lenea de a se informa şi din acest motiv spun needucat.

- Omul uşor de manipulat este disperat

Un om disperat este un om care a ajuns la capătul răbdării şi la capătul raţiunii.

Acest om va căuta orice soluţie ca să îşi încheie suferinţă pricinuită de o problemă care are o însemnătate ridicată pentru el.

Această problemă poate să fie orice, de la un obiect material pe care şi-l doreşte foarte mult, la un obiect nematerial, ceva după care tânjeşte foarte mult (prieteni, dragoste, statut, respect etc).

- Omul uşor de manipulat este bolnav

Cel care suferă fizic sau psihic este de obicei şi cel mai expus ţepelor, marketingul mincinos este cel mai eficient când tu eşti bolnav, pentru că ai face orice să scapi de problemă.


Acestea sunt atributele generale ale omului uşor de păcălit şi reprezintă practic momentele (perioadele) în care suntem şi cel mai vulnerabili.

Oricine poate fi în situaţia aceasta, asta ne include pe amândoi (eu şi cu tine), din acest motiv trebuie să ne creăm nişte strategii prin care să ne ferim de manipulare."

Profilul omului care este uşor de manipulat



" Cum îți dai seama că cel din fața ta încearcă să te manipuleze?

-  Vorbește cu tine despre tine. De cele mai multe ori aceste persoane vor încerca să îți inoculeze o imagine despre tine așa cum își dorește el. Va spune atât lucruri pozitive (ești frumoasă, ești inteligent, etc) dar mai ales lucruri negative (ești o persoană slabă, nu ești bun de nimic, ești prost, ești urâtă) menite să te facă să îți pierzi încrederea în tine și să îți scadă stima de sine. Prin aceste lucruri se asigură că tu vei deveni o persoană dependentă iar miza este chiar dependența de el – în această situație se dezvoltă o relație victimă – agresor, în care este lesne de înțeles cine și ce rol are fiecare.
-  Vorbește despre ceea ce simți tu în loc să vorbească despre ceea ce simte el. În mod just, niciun om nu ar trebui să își ia dreptul de a vorbi despre ceea ce simți tu pentru că tu și numai tu ai acces direct la acele sentimente și ești în măsură să le exprimi. În acest caz, însă, manipulatorul îți va spune convins fiind: „Esti îndrăgostită de mine.”, „ Mă iubești dar îți este frică să continui”,  „Daca mă vei părăsi vei fi un nimeni pentru că doar lângă mine valorezi ceva.”, etc.
-  Alege exact acele situații menite să îți demonstreze că are dreptate întotdeauna. Afirmațiile despre tine și despre sentimentele tale le va demonstra creând exact acele situații în care să te simți așa cum spune el: urât, fără valoare, dependent de el, etc. Astfel face ceea ce se numește în limbaj popular „spălare de creier”. Tu ajungi să crezi ce spune el și devii din ce în ce mai mult un om care nu are încredere în sine deloc iar cei care nu au încredere în ei sunt ușor de manevrat în direcția dorită de alții.
-   Crează situații propice în care să îți demonstreze cât de genial este el și cât de neputincios ești tu.
-   Te face să crezi că el este singura persoană care te-ar putea accepta așa urât, prost și în stare de nimic așa cum afirmă tot el că ești. Face tot ce îi stă în putință să îți arate că de fapt îți face o mare favoare că stă langă tine.
-  Te îndepărtează de toți prietenii și de cei pe care îi iubești. Încearcă din răsputeri să rămână singurul om din viața ta, astfel putând să își asigure omnipotența și să decidă doar el ce se va întâmpla cu tine.
-   Te face răspunzător de suferințele și de ceea ce simte el. Te poate acuza că din cauza ta suferă, că ceea ce faci tu în viața ta (de exemplu ieși cu prietenii, alegi să ai un job stabil, te îmbraci într-un anumit fel, sau orice decizie iei legată de tine) îl afectează pe el.

Iată ce poți face:

1.  Refuză să crezi despre tine că ești o persoană care nu este în stare de nimic. Fii conștient de valoarea ta și de ceea ce poți face și poți deveni. Nicio persoană de pe lumea asta (cu excepția cazurilor clinice) nu s-a născut bună de nimic. Fiecare dintre noi avem aptitudini și calități pe care dacă le exersăm în diverse ipostaze (serviciu, carieră, relații) le putem amplifica. Se poate ca uneori să nu fim conștienți de ele dar asta nu înseamnă că nu le avem. Învață să te simți bine în pielea ta.
2.  Cultivă-ți din nou acele relații în care te simți adecvat, valorizat și respectat. Dacă nu ai avut astfel de relații încearcă să stai în preajma oamenilor valoroși care au încredere în ei înșiși și de la care ai ce învăța. Oamenii de calitate nu îi fac pe alții să se simtă inferiori ci îi încurajează să crească.
3.  Nu permite nimănui să vorbească despre tine și despre ceea ce simți tu. Această este datoria ta și este bine să nu lași pe altcineva să te definească.
4.  Exprimă-ți sentimentele și emoțiile așa cum sunt. Adică, fii autentic.
5.  Nu te lăsa copleșit de eșecuri. Dacă se întâmplă să nu reușești mereu asta nu înseamnă decât că ai folosit niște strategii nepotrivite. Dar mai ai încă 1768 variante pe care să le încerci și care te pot duce spre succes.
6.  Nu îți asuma ceea ce simt alții. Foarte mulți oameni pot să fie genul care nu își asumă suferința proprie și preferă să acuze pe alții de aceasta. În realitate nimeni nu este responsabil de suferința lor decât ei înșiși, chiar dacă pot afirma că datorită acțiunii tale (că alegi să pleci din relație, că alegi să îți petreci timpul cu altcineva decât el, etc) ei au de suferit. Aici intervine importanța granițelor. Adică până unde sunt eu, ce îmi aparține mie și ce este al celuilalt. Dar pentru asta trebuie să te cunoști foarte bine, să te accepți în întregime (și cu părțile care nu îți plac) și să te iubești așa cum ești."


6 strategii care te ajută să nu te lași manipulat de alții

#114
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View PostKarlAsgar, on 03 mai 2017 - 15:28, said:

Da, dar problema e ca eu chiar nu ma simt bine in pielea mea daca nu ma combin si nu ard gagici siliconate.....asta dupa ce in ultimii ani,  am fost educat de  parinti, scoala, mass-media, televiziune, cinematografie, muzica, jocuri etc. sa am o partenera frumoasa cu aspect fizic cat mai senzual.


Pitzipoanca ca pitzipoanca, dar ce fac intr-o relatie cu vreo tocilara intelectuala, dar care-i timida si analfabeta functional........sau cu vreo casnica din aia grasa  care face treaba in sictir si care e mai tot timpul pusa pe barfe, certuri si frustrari?

Tu nu cunosti oameni reali, doar tipologii?
Acum pitzipoanca siliconata si aspect cat mai senzual nu se pupa automat, cel putin nu pentru toti.

View Postmorenno, on 03 mai 2017 - 16:30, said:

@karlasgar
vorba lui bob, marley that is, toti te vor face sa suferi, trebuie doar sa-i gasesti pe cei care merita sa suferi pentru ei. exista un lucru pe care nu-l poti ascunde, ca esti fracturat pe dinauntru si din ce scrii tu acolo incep sa te compatimesc de la distanta. well, not really(hehe romgleza)
se pare ca esti un ¨fin¨ cunoscator al tristetii, al nuantelor care o coloreaza. tu ai nevoie de putina compasiune, altfel nu ai spune asa cuvinte. o femeie e un un companion, te poate ajuta cu frica, frica care provoaca suferinta. dar si de asta iti este frica si asta e cea mai urata frica, sa astepti e dureros, sa uiti e dureros, dar sa nu stii ce sa faci e cea mai dureroasa experienta. din cauza nestiintei tu faci o mare greseala, te porti cu oamenii asa cum sunt ei, iar ei vor ramane asa cum sunt, sau ai putea sa te porti cu ei cum ar trebui sa fie si cine stie...poate ajung asa. sau si mai bine, nu mai astepta nimic si orice se intampla...e bonus.

Sigur, sigur asta a zis Bob Marley?
Cu suferitul cred ca e mai degraba asa: face parte din viata. Stiu, flesh news. Exemplu simplu: vrei sa fii in forma fizic? Suferi putin pentru asta: iesi la un alergat, faci ceva fitness, sala etc.
Nu te face nimeni sa suferi, ca ai putea foarte bine sa te doara la 14 m in spate si sa fii multumit doar cu tine insuti si cu ce mai gasesti pe langa. Suferi din cauza unor nevoi neimplinite, pentru ca viata inseamna si suferinta, pentru ca inveti, pentru ca pierzi. Exista variante la suferita totusi.

#115
tRUtHH

tRUtHH

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 05.08.2017

View Postmorenno, on 03 mai 2017 - 16:30, said:

@karlasgar
vorba lui bob, marley that is, toti te vor face sa suferi, trebuie doar sa-i gasesti pe cei care merita sa suferi pentru ei. exista un lucru pe care nu-l poti ascunde, ca esti fracturat pe dinauntru si din ce scrii tu acolo incep sa te compatimesc de la distanta. well, not really(hehe romgleza)
se pare ca esti un ¨fin¨ cunoscator al tristetii, al nuantelor care o coloreaza. tu ai nevoie de putina compasiune, altfel nu ai spune asa cuvinte. o femeie e un un companion, te poate ajuta cu frica, frica care provoaca suferinta. dar si de asta iti este frica si asta e cea mai urata frica, sa astepti e dureros, sa uiti e dureros, dar sa nu stii ce sa faci e cea mai dureroasa experienta. din cauza nestiintei tu faci o mare greseala, te porti cu oamenii asa cum sunt ei, iar ei vor ramane asa cum sunt, sau ai putea sa te porti cu ei cum ar trebui sa fie si cine stie...poate ajung asa. sau si mai bine, nu mai astepta nimic si orice se intampla...e bonus.
"sa astepti e dureros, sa uti e dureros, dar sa nu stii ce sa faci e cea mai dureroasa experienta". Nici ca se putea spune mai bine!

#116
versacic

versacic

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 197
  • Înscris: 28.10.2017
Cei ce ajung asa au o problema genetica si nu pot sa faca ceva, altfel faceau de la sine ca toti ceilalti, trebuie intelesi, nu condamnati, fie ca ii putem ajuta sau nu.

#117
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View Postgreen76, on 09 martie 2017 - 11:16, said:

Cum definesti un "ratat social" in zilele noastre conform standardelor majoritatii: e mereu depresiv, se gandeste mereu la evenimentele triste si  greselile comise in trecut, fara sa se gandeasca la viitor sau sa-si faca planuri
In cazul depresiei se considera ca: "Pacientul este cel mai important, in acest caz, si el controleaza, practic, procesul de vindecare."

Quote

Tratarea depresiei fără medicamente. Cinci sfaturi esenţiale


Fie că ne place sau nu, depresia a devenit una dintre cele mai frecvente afecţiuni ale societătii actuale.

Cu toţii avem momente în care ne simţim mai trişti sau mai pesimişti decât în mod obişnuit, însă atunci cand emoţiile negative încep să ne copleşească, este clar că ne confruntăm cu simptomele depresiei.

Tratarea depresiei fără medicamente

„Fii fericit!” - acest îndemn poate părea de neînţeles pentru o persoană suferindă de depresie, însă tocmai această redirecţionare a atenţiei către sentimentele pozitive are capacitatea de a vindeca o persoană de depresie. Tratarea depresiei fără medicamente, ci prin autosugestie poate avea efecte surprinzătoare atât la nivel psihic, cât şi fizic.

De mulţi ani este cunoscut faptul că gândurile pot influenţa fluxul de sânge din creier, precum şi nivelul serotoninei (un neurotransmiţător responsabil de interacţiunea dintre neuroni). Un nivel scăzut de serotonină este asociat cu tristeţea, iar opusul cu o stare de fericire. Astfel, chiar dacă pare greu de crezut, gândurile pozitive ne pot ajuta să depăşim momentele mai puţin bune din viaţa noastră.

Plimbările dese

Un alt mijloc de tratare a depresiei fără medicamente constă în expunerea corpului la lumina zilei, în natură, în efectuarea de exerciţii fizice moderate şi de plimbări dese.

Astfel de activităţi au efecte pozitive asupra sănătăţii mentale. Mai mult decât atât, simpla expunere la soare şi la lumină ne ajută să ne îmbunătăţim tonusul psihic şi emoţional.

Tratarea depresiei fără medicamente: Dieta

Încă un mijloc de tratare a depresiei fără medicamente este consumul de alimente care conţin triptofan, un aminoacid esenţial în biosinteza enzimelor şi capabil să mărească nivelul de serotonină din creier.

Cu ajutorul acestui aminoacid putem trata insomnia, anxietatea, precum şi depresia.

Foarte important de precizat este că alimentele care conţin triptofan, precum laptele, brânza, peştele, alunele sau bananele, nu pot creşte singure nivelul de serotonină din creier, fiind necesar ca persoana în cauză să consume după masă şi produse bogate în glucide. Doar astfel, aminoacidul triptofan creşte nivelul de serotonina din creier.

Tratarea depresiei fără medicamente: Stabileşte-ţi obiective

Când te afli într-o stare de depresie, nimeni şi nimic nu ţi se mai pare interesant sau demn de atenţie. Acest lucru te împinge într-un cerc vicios şi te face să te simţi neputincios sau nefolositor. Stabilirea câtorva obiective mici, precum gătitul unui fel de mâncare într-o zi, te pot ajuta să îţi revii, iar treptat vei putea, de unul singur, să-ţi tratezi depresia fără medicamente.

Tratarea depresiei fără medicamente: Odihneşte-te suficient

Lipsa somnului poate agrava stările de depresie, de aceea este important să ne stabilim ore fixe la care să ne culcăm şi trezim. Chiar dacă nu vom putea adormi prea uşor, îndepărtarea tuturor surselor de zgomot şi de lumină din dormitor este absolut necesară dacă vrem să avem un somn odihnitor care să contribuie, la rândul său, la tratarea depresiei fără medicamente.

Quote

În total, oamenii de ştiinţă au reuşit să combine informaţii din 35 de studii care au inclus 711 oameni ce au fost repartizaţi aleatoriu la un program de exerciţii fizice şi alţi 642 indivizi aleşi pentru un grup de control.

Deoarece studiile au folosit mai multe metode de evaluare a gradului de depresie, oamenii de ştiinţă le-au convertit într-un singur sistem de măsurare pentru a putea compara oamenii care făceau exerciţii fizice cu cei care nu făceau asta. Folosind acest sistem de măsurare, diferenţele dintre grupuri de 0,2 reprezentau un efect minor, cele de 0,5 reprezentau un efect moderat, iar cele de 0,8 indicau un efect major.

Astfel, echipa coordonată de Mead a scos la iveală că între cele două grupuri exista o diferenţă de 0,62 de puncte în ceea ce priveşte reducerea simptomelor specifice depresiei.
De exemplu, în unul dintre studiile din 2007, oamenii de ştiinţă au descoperit că 45% dintre indivizii care au luat parte la tratamentul prin exerciţii fizice, după patru luni nu mai împlineau criteriile specifice pentru diagnosticarea lor drept suferinzi de depresie, comparativ cu doar 31% dintre cei care primiseră o pastilă placebo.

Într-un alt studiu din 2002. 555 dintre participanţi au experimentat un declin semnificativ al simptomelor specifice depresiei după 10 săptămâni de exerciţii fizice, comparativ cu doar 33% dintre subiecţii care au recurs la tratarea prin discuţii informale.

Totuşi, diferenţa dintre grupuri au fost diminuate cu mult atunci când cercetătorii au analizat numai informaţii provenite din şase studii clinice considerate ca fiind de înaltă calitate.
Cu toate acestea, exerciţiile fizice par să reducă simptomele depresiei la fel de mult ca psihoterapia sau medicamentele antidepresive. Însă Mead a ţinut să sublinieze că aceste descoperiri sunt bazate doar pe date obţinute dintr-un număr mic de studii clinice.

„Există multe idei legate de potenţialele mecanisme care ar putea diminua depresia dar nu cred că există suficiente dovezi în literatură care să indice că un mecanism este mai bun ca altul”, a adăugat Mead.

De asemenea, oamenii de ştiinţă nu au putut spune care tip de exerciţii fizice este cel mai potrivi, dar Mead a explicat că studii anterioare au recomandat ca oamenii să adopte un stilul de mişcare pe care îl pot realiza timp îndelungat.
Cum scăpăm de depresie fără medicamente? Oamenii de ştiinţă ne indică cea mai simplă metodă



#118
solarstorm

solarstorm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 109
  • Înscris: 17.12.2017

View Postversacic, on 14 decembrie 2017 - 08:59, said:

Cei ce ajung asa au o problema genetica si nu pot sa faca ceva, altfel faceau de la sine ca toti ceilalti, trebuie intelesi, nu condamnati, fie ca ii putem ajuta sau nu.
Corect.
Unii oameni se nasc in asa fel incat nu pot sa fie compatibili chimic cu cineva.  Daca pana la 7 ani nu si-a facut un PRIETEN, un amic  si la gradinita a stat mai mereu izolat sau a fost tratat ca un "pacala" sau "clovnul clasei" asta e,  inseamna ca nici la 20, nici la 40 , nici la 60 de ani nu o sa aiba prieteni si societatea isi va bate joc in continuare.

Si daca ramane virgin pana la 30 de ani, crezi ca-i societatea vinovata?  

Ce diete, ce sport, ce consultatii psihiatrice, ce atatatea discursuri motivationale ???  

Trebuie lasati in pace, singuri in lumea lor si aia e, atata tot.  Intervenind peste ei si fortandu-i sa se integreze in societate mai mult le faci RAU! Ei nu se vor simti mai bine in largul lor daca au o gramada de prieteni falsi si mistocari   si o iubita care nu da doi bani pe el si care il va lasa mai tarziu.  Degeaba stii  sa-ti faci prieteni sau iubita daca nu stii sa mentii relatiile pe termen lung.
Ori pentru ca nu le place sa primeasca si sa ramana datori, sa aiba obligatii si responsabilitati fata de altii.  Adica, sunt genul de oameni care nu suporta aspectele negative ale fiecarui om normal, nu le tolereaza.  


Cum spuneam: trebuie lasati in pace, singuri, neajutati.  Sa se orienteze in viata cum vor.   Oricum nimeni nu le va duce lipsa, pana la urma asta e SELECTIA NATURALA. De ce sa-i lasam sa se reproduca? Sa scoata mai multi ca "ei", sa incurce societatea?

Ori sa socializeze cu cei de teapa lor, sa-si puna de o comunitate enclava: Comunitatea Ratatilor!  
Gen cartierele de negri sau cartierele asiatice.  
Acelasi lucru le-as recomanda si homosexualilor si travestitilor si transexualilor - sa-si creeze un cartier propriu unde sa nu paseasca oamenii normali, sa stea toti acolo la ei, sa faca ce vor.





Si zau fiindca si eu m-as baga fiindca de felul meu sunt mai introvertit si nici nu vreau sa am de-a face cu toate jegurile, sa ascult prostia din cap ale unor gagici idioate si pe partenerii lor cum rosesc de rusine cand ies prin oras la o masa.

Cred ca nu e mai rau decat sa ai niste prieteni prosti si falsi si o nevasta profitoare si niste copii nerecunoscatori. Singuratatea e mama sanatatii.  
Nu-i vad pe cei singuri ridati, cu parul albit, deloc stresati, bolnavi de ceva, ba chiar traiesc MULT.......cred ca duc o viata de minune fara griji si obligatii la altii si fara prieteni falsi.  


Mai depresiv esti cand esti inconjurat de scursuri decat cand esti singur.

Edited by solarstorm, 22 December 2017 - 15:46.


#119
owl1960

owl1960

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,822
  • Înscris: 26.04.2017

View Postdjl, on 09 martie 2017 - 12:00, said:

Oamenii ăștia sunt o problemă atunci cĂąnd: 1) Trăiesc pe banii tăi; 2) Îți fac ție (direct sau indirect rău). Însă dacă viața lor nu te afectează pe tine, e treaba lor ce fac.
Te-ai simțit vizat în mod direct și ai dat răspunsul cel mai confortabil pentru tine.
Știi ceva dintre toate defectele rataților sociali sunt câteva care ne fac nouă celorlați un bine infinit.
Spre exemplu ratații sociali nu fac copii deci genele lor de ratați dispar.
Ratații sociali mor singuri la bătrânețe uitați de toată lumea și primăria le face o înmormântare de cacat.
Și ei ratații sociali sunt un bun exemplu pentru ceilalți oamenii normali de cum să nu ajungem ca ei.


#120
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,561
  • Înscris: 15.06.2007


View Postgreen76, on 09 martie 2017 - 11:16, said:

Cum definesti un "ratat social" in zilele noastre conform standardelor majoritatii :[list]
...

Bla bla bla




Cum ar putea fi combatut acest fenomen?
Dar si mai important:  merita  sa-i ajuti pe cei care manifesta unele dintre caracteristicile enumerate mai sus?

Î :Cum definesti "bla bla bla"..
R: ce rost are discutia asta?  

Fenomenul asta este inchipuirea ta.  Un fel de futere de grija altuia.

Din punctul de vedere al occidentului, populatia DPRK este "ratata social" fiind indoctrinata incepand cu gradinita.  Sunt deja trei generatii de indoctrinati, care nu mai au nimic in comun cu valorile societatii majoritare contemporane.  Oamenii aia sunt incompatibili cu mentalitatea occidentala,  daca printr-un miracol de pe o zi pe alta s-ar schimba regimul.

Sau ai deschis subiectul pentru a demonstra ceva? Vrei sa te autoverifici, cat de tare te incadrezi in categoria descrisa?


#121
owl1960

owl1960

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,822
  • Înscris: 26.04.2017

View Posttfmercedez, on 30 decembrie 2017 - 13:30, said:

Fenomenul asta este inchipuirea ta.  Un fel de futere de grija altuia.
Fenomenul este unul cât se poate de real.
Aici doar discutam despre ratați și în afară de discuții nu îi tratăm decât cu indiferență.
Desigur că mai e câte un ratat care își pune singur mâna în cap ca chelu dar cine să-l bage în seamă.

#122
postpost

postpost

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 08.12.2018
Cred ca am vazut deja vreo cinci topice deschise in ultima saptamana de catre useri deprimati care considera ca si-au ratat viata.

Pun clipurile astea aici. In mod normal ar trebui puse Pinned.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/x-5OFALpzas?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/nmCuMX-wqJg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/THrYAdh2e-I?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/hjyAKvp8I2U?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/t1zMeOuIeec?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by postpost, 10 December 2018 - 01:36.


#123
geostorm

geostorm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,115
  • Înscris: 03.12.2017
Chiar nu inteleg de ceconsidera unii popularitatea ca un must in ziua de azi.
De ce trebuie sa comunici cu toti idiotii si sa asculti idioteniile lor?

Mai ratati mi se par cei care se baga in sufletul tau, cautand cu disperare atentie.

In occident oamenii traiesc mai degraba solitari, si de multe ori nu isi fac familie nici la 40 ani, ii face asta pe ei ratati ?
Romanii simt mai mult nevoia de socializare.

Legat de ajutor, ajut mult mai repede o persoana timida, cu bun simt, decat un nesimtit ce dat afara pe usa intra pe geam

Edited by geostorm, 10 December 2018 - 08:34.


#124
geostorm

geostorm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,115
  • Înscris: 03.12.2017
Hai sa nu luam sociopatul ca standard pentru societatea de astazi.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate