Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Growatt vs MPP Solar

Stare centuri București

Poprire banca...
 Ora "gresita" Nokia 2220s

Sfat achizitie UPS / Inlocuitor p...

Recomandare achizitionare anvelop...

nedumeriri legate de iphone12 ...
 Persoanele care sufera de grandom...

WLAN

Medic bun Neurologie Pediatrica

Nikon Z30
 Lunar Gateway

Multimedia player auto PNI V6280 ...

Insulte cu un polițist in sf...

La mulți ani de Sfantul Petr...
 

Oua ochiuri fara sa se sparga galbenusul?

- - - - -
  • Please log in to reply
45 replies to this topic

#1
_NeXUS-

_NeXUS-

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 693
  • Înscris: 05.02.2017
M-am apucat sa caut pe google cum se fac ouale ochiuri fara sa se sparga galbenusul, am dat peste videoclipuri de youtube care facea ochiurile nasol
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/gieZLnjOiPg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Si am dat de tutoriale care nu stiu cat de ok sunt... sa lasi ouale 10 minute pe aragaz
http://foodstory.sti...uie-sa-tii-cont

Ce doresc? Pai vreau sa imi prajesc si eu 2 oua ochiuri fara sa sparg galbenusul.

#2
Viorelsolar

Viorelsolar

    ”Dă sfaturi numai celor ce știu sa le primească”

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,237
  • Înscris: 03.03.2010
Cel mai simplu le spargi unul câte unul într-o farfurie și apoi le lași să alunece ușor în tigaia încinsă,niciodată să nu pui ulei mult,decât câteva linguri dacă le vrei cu pojghiță crocantă ! Posted Image

#3
TDI-beez

TDI-beez

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,567
  • Înscris: 03.12.2007
Folosesti capac sau pui ulei încins peste ochiuri cu lingura in mod repetat.

#4
lik_lights

lik_lights

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,151
  • Înscris: 31.08.2009
Apa stii sa incalzesti? Daca ma inveti sa fac ce stii tu sa faci te invat cum sa faci doo oo ochiuri! Si iti arat si cum se presara sarea!

#5
_NeXUS-

_NeXUS-

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 693
  • Înscris: 05.02.2017
Si de unde imi dau seama cand sunt gata? Ca pe internet sunt aruncate minutele de parca suntem la superbingo.

#6
Kroghy

Kroghy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,829
  • Înscris: 06.01.2006
Prajeste-le in unt, Sunt de 1000 de ori mai gustoase.
Le scoti cand vrei tu, important e ca albusui sa fie prajit ca ala e scarbos cand e crud.
Dai cu lingura ulei sau unt fierbinte peste ele ca sa se faca si in partea de sus iar taria galbenusului tine de experienta si arta.
[ https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/yXlp640Tn-VxbxP-vaiI2NKZjxA/fit-in/1024x1024/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2017/01/09/880/n/1922507/17b90c6d5873edb1231823.18767920_edit_img_image_18019874_1483991626/i/What-Salt-Bae-Meme.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Kroghy, 05 March 2017 - 21:50.


#7
roxanaRabinowitz

roxanaRabinowitz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,414
  • Înscris: 21.02.2016
Really ?
Eu nu am spart niciodata galbenusul si nu am folosit nici o tehnica speciala.
Ulei incins, spart direct in tigaie si aia e.
Oricite tutoriale urmaresti si oricite tehnici aplici - punctul comun va fi practică practică practică !!
Sint gata cind se ingheaga albusul si/sau galbenusul asa cum iti place tie.
La mine sint gata cind se carbonizeaza marginea, imi plac arse bine.
Fiecare cu gustul lui.

Edited by roxanaRabinowitz, 05 March 2017 - 21:49.


#8
lik_lights

lik_lights

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,151
  • Înscris: 31.08.2009
Bai ejti nebun? Ma sparg de ras,nu pot sa cred asa ceva!Cum bai frate sa nu ai habar  sa faci un ou...ochi Posted Image))!Tu mori de foame cu frigiderul plin langa tine!De-aia-s bune firmele de catering!Ceai la pliculet stii sa faci?

Edited by lik_lights, 05 March 2017 - 21:52.


#9
abancor

abancor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,536
  • Înscris: 07.07.2006
De regulă nu se sparge gălbenușul. Pesemne faci ceva greșit, dar e greu să ne dăm seama ce anume.
Ălea din clip numai perfecte nu sînt. O dă în bălării cînd aruncă ulei peste ele. În schimb cele din link arată cum trebuie.

#10
_NeXUS-

_NeXUS-

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 693
  • Înscris: 05.02.2017
Este vorba sa il faci ochi, nu sa il prajesti... oricine stie sa prajeasca un ou in tigaie, dar conform cu ce gasesc si pe google/youtube... este munca grea sa faci un ou ochi.

#11
Viorelsolar

Viorelsolar

    ”Dă sfaturi numai celor ce știu sa le primească”

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,237
  • Înscris: 03.03.2010

View PostTDI-beez, on 05 martie 2017 - 21:46, said:

Folosesti capac sau pui ulei încins peste ochiuri cu lingura in mod repetat.

Ridici tigaia la câteva grade înclinație și acolo se adună uleiul încins,pui cu lingura peste gălbenușuri apoi tigaia o ții înclinată până pui ouăle în farfurie cu o paletă pentru că astfel le scurgi de surplusul de ulei !

#12
ASCENDED

ASCENDED

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,749
  • Înscris: 02.07.2010
Dacă faci exact ca-n clip,vor ieși ca acolo.
Cum adică de unde știi când sunt gata?
Când arată cum îți plac ție(la inspecția ochiometrică).
Dar,vezi să folosești lingură "metalică"(nu de lemn),când arunci ulei ca tipul/tipa din clip peste ele(ouă).
Și capac de sticlă(să vezi în tigaie cu capacul pus).
Că în clip au fost puțin stropite cu ulei învecinătățile aragazului.

P.S.:
Cum adică să-l faci ochi?

#13
Kroghy

Kroghy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,829
  • Înscris: 06.01.2006

View Postlik_lights, on 05 martie 2017 - 21:51, said:

Bai ejti nebun? Ma sparg de ras,nu pot sa cred asa ceva!Cum bai frate sa nu ai habar  sa faci un ou...ochi Posted Image))!Tu mori de foame cu frigiderul plin langa tine!De-aia-s bune firmele de catering!Ceai la pliculet stii sa faci?
Urmeza episodul cu cartofii prajiti dar deja e lectie de nivel avansat. E o combinatie de forta la curatat cu dexteritate la taiat si apoi tehnica la prajit. Secretele culinare sunt greu de stapanit.
Eu sunt maestru cu trei dani in cartofi prajiti cu ou ochi.

Edited by Kroghy, 05 March 2017 - 21:57.


#14
alexpet

alexpet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,352
  • Înscris: 07.05.2007
imi esti dator cu 5 minute din viata

#15
FreeThinker

FreeThinker

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,952
  • Înscris: 16.08.2010
Incearca sa folosesti oua (cat mai) proaspete, la cele vechi galbenusul e deja spart.


Daca nici asa nu merge tine-le 12 ore in congelator inainte sa le pui in tigaie   Posted Image

#16
YourFan

YourFan

    [♛] Universal user ✔

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,325
  • Înscris: 30.01.2017
E grava treaba daca nu stim sa gatim un ou Posted Image

Edited by YourFan, 05 March 2017 - 21:57.


#17
lik_lights

lik_lights

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,151
  • Înscris: 31.08.2009
Avem 10 ani si eram ala cu cheia de gat!Am vazut la mama si eu am imitat operatiunea exact ca maimuta!Cand mama nu era acasa,frigiderul gol cu doar doua oua...ma puneam si le prajeam asa cum vazusem la ea ca le face!Nu aveam youtube :)))!Fuck!

View PostKroghy, on 05 martie 2017 - 21:55, said:

Urmeza episodul cu cartofii prajiti dar deja e lectie de nivel avansat. E o combinatie de forta la curatat cu dexteritate la taiat si apoi tehnica la prajit. Secretele culinare sunt greu de stapanit.
Poate sa mearga la Master chef!

#18
anygel

anygel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 762
  • Înscris: 01.02.2017
De fapt initiatorul e un trolisor.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate